分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型【高考领航】最新2022学年高中英语 Unit9 Lesson2 On the Move课时训练 北师大版必修3.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:812536
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:15.14KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    高考领航 【高考领航】最新2022学年高中英语 Unit9 Lesson2 On the Move课时训练 北师大版必修3 高考 领航
    资源描述:

    1、【高考领航】最新2022-2022学年高中英语 Unit9 Lesson2 On the Move课时训练10 北师大版必修3.选词填空at dawn;impress.with.;keep.at a distance;be terrified at1She _the thought of being alone.2Youd better_the dangerous animal _.3They set about their work_.4He_her_his sincerity.单句改错1It has been a rule that the children can get money i

    2、n red paper on the Spring Festival._2If your knowledge can be in some way combining with my experience, we are sure to finish the task very well._3The faces of four famous American presidents on Mount Rushmore can be seen from a distant of 60 miles._4As long as I can see, there is only one possible

    3、way to keep away from the danger._5Your house is always so neat how do you try it with three children?_6The stranger said something in a terrified voice and the little girl was very much terrified._7You cant wait here until help comes._8Not until the teacher came in the students stop talking._9My fa

    4、ther impress in me the importance of hard work._10Mr.Wang is a professor, who has a large knowledge of animals._.阅读理解AIf you thought it was cold where you are at the moment,then a visit to the Russian village of Oymyakon might just change your mind.With the average temperature for January of 2022 st

    5、anding at 50,its no wonder that the village is the coldest place with people always living.Known as the “Pole of Cold”,the coldest ever temperature recorded in Oymyakon was 71.2.In Oymyakon most homes still burn coal and wood for heat.Nothing grows there so people eat reindeer (驯鹿)meat and horse mea

    6、t.The local people work as reindeerkeepers,hunters and icefisherman.Here there is a single shop and there is only a school,which only closes if temperatures fall below 52.There are few modern conveniences in the village.Many buildings still have outdoor toilets.When coal deliveries(递送) arent regular

    7、,the power station starts burning wood.If the power stops,the town shuts down in about five hours,and the pipes freeze(结冰) and break.Daily problems that come with living in Oymyakon include pen ink freezing,and glasses freezing to peoples faces.Locals are said to leave their cars running all day for

    8、 fear of not being able to start them again.Another problem caused by the cold temperatures is burying dead bodies.The earth must first have thawed(解冻) enough to dig it,so a bonfire is lit for several hours.Hot coals are then pushed to the side and a severalinchdeep hole is dug.The process is repeat

    9、ed for several days until the hole is deep enough.Travel companies offer tourists the chance to visit the village and experience life in the freezing conditions. 1According to the passage,Oymyakon_.Ais the coldest place in the worldBis the poorest village around the worldCis a crowded village though

    10、 its very coldDhas bad living conditions due to its cold weather2Which of the following is NOT true about the local people of Oymyakon?ACoal and wood are still their main fuel.BThey mainly eat reindeer meat and horse meat.CTheir life is improving with more tourists going there.DThey live by keeping

    11、reindeers,hunting and catching fish.3In the village of Oymyakon,_.Afew buildings have indoor toiletsBthe temperature is often below 50Cpeople like to wear glasses to keep off cold airDthe single school often closes due to the cold weather4What does Paragraph 5 mainly talk about?AThe lifestyle of the

    12、 local people in Oymyakon.BDaily problems caused by the freezing temperature.CThe difficulty in digging a hole to bury dead bodies.DLocal peoples way of dealing with their daily problems.B Spain is a country that lies in southwestern Europe.Its surrounded by the Mediterranean Sea on the south and th

    13、e east,while to the north of Spain lie France,Andorra and the Bay of Biscay.The west and northwest of Spain are surrounded by Portugal and the Atlantic Ocean.The official name of the state is the Kingdom of Spain.Madrid is the capital city,which is also one of the famous places in Spain.Spain,which

    14、covers 506,000 square meters, is one of the largest countries in Europe.The weather in Spain differs from one area to another.Most of the rain that happens in Spain is in the mountainous areas.The plains hardly receive any rainfall.Soccer in Spain is an important part of life of the people in Spain.

    15、Its said that Spanish children learn to walk and play soccer at exactly the same time.Real Madrid and FC Barcelona are two Spanish soccer teams,which are respected by soccer fans not only in Spain,but all over the world.The popularity of the sport can be judged from the fact that three major soccer

    16、teams,which are Real Madrid,Atletico de Madrid,and Rayo Vallecano,were born in Madrid.If you are a tourist,then you would want to know about the driving rules in Spain.If youre not from the European Union,Switzerland,Norway,Iceland,or Liechtenstein,then for you to drive youll have to carry your inte

    17、rnational drivers license.Bad news if you havent celebrated your 18th birthday.If you want to rent a car,then you must have completed 21 years of age.If youre driving,make sure you carry all the documents on you at all times during your stay in Spain.5Paragraph 1 is mainly about_.Athe history of Spa

    18、inBthe location of SpainCfamous cities in SpainDneighboring countries of Spain6What is the best example showing that soccer is popular in Spain?AThree major soccer teams were born in Madrid.BSpanish people enjoy watching soccer matches.CSpanish people play soccer when they are walking.DSpanish socce

    19、r teams have fans all over the world.7Who is allowed to rent a car in Spain?ATom who is 17 years old.BJenny who is 19 years old.CMike who is 20 years old.DBrown who is 22 years old.8Which of the following about Spain is NOT mentioned in the passage?AWeather.BTransport.CSports. DDriving rules.9The pu

    20、rpose of the passage is to_.Aexplain how to enjoy life in SpainBprove Spain is a beautiful countryCmake readers know more about SpainDattract more people to pay a visit to Spain课时训练(十).1.was terrified at2.keep;at a distance3.at dawn4.impressed;with.1.rule改为traditionbining改为combined3.distant改为distanc

    21、e4.long改为far5.try改为manage6.第一个terrified改为terrifying7.cant 改为can8.the students前加did9.in改为on10.large改为broad.【语篇解读】俄罗斯的Oymyakon在2022年1月的平均气温达到零下50摄氏度,其历史最低气温达到零下71.2摄氏度,被称为“寒极”。村子里缺少现代化设施,而且低温给当地居民的生活造成了诸多困扰。1选D。推理判断题。由文章内容可知,村子里只有一个商店和一所学校,缺少现代化设施,因低温而遭遇诸多困扰。由此可推知,因天气严寒,这里的生活条件很恶劣。2选C。正误判断题。最后一段中提到了旅游

    22、公司给游客提供了到这个村子旅游的机会,但并没有提到旅游业对村民生活的影响,故选C项。3选A。细节理解题。根据第四段第二句可知,很多房子的厕所仍在室外。由此可知,室内有厕所的房子并不多。4选B。主旨大意题。根据第五段中的Daily problems that come with living in Oymyakon include.和Another problem caused by the cold temperatures.可知,本段旨在介绍低温给该村村民的日常生活带来的问题。【语篇解读】本文是一篇说明文,主要介绍了西班牙的地理位置、首都、国土面积、天气、流行全国的足球运动以及驾驶规则等。5

    23、选B。主旨大意题。通读第一段可知,本段主要介绍了西班牙的地理位置,包括其所处大洲、邻国及其所濒临的海洋。6选A。细节理解题。根据第四段最后一句可知,最能体现足球受欢迎程度的是三支主要足球队均诞生于马德里。7选D。细节理解题。根据最后一段倒数第二句可知,在西班牙,只有21岁以上的人才能租用汽车,故选D项。8选B。细节理解题。第三段中讲到了西班牙的天气;第四段中讲到了足球在西班牙的流行,即体育运动方面;最后一段中介绍了西班牙在驾驶方面的规则。文中并没有提到西班牙的交通运输。故选B项。9选C。主旨大意题。本文介绍了西班牙的地理位置、首都、国土面积、天气、流行全国的足球运动以及驾驶规则等方面。由此可推知,其目的是让读者进一步了解西班牙。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【高考领航】最新2022学年高中英语 Unit9 Lesson2 On the Move课时训练 北师大版必修3.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-812536.html
    相关资源 更多
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及参考答案【实用】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及参考答案【实用】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及参考答案【培优】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及参考答案【培优】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及参考答案1套.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及参考答案1套.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及免费答案.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及免费答案.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及一套答案.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及一套答案.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及1套完整答案.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及1套完整答案.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及1套参考答案.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷及1套参考答案.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷参考答案.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷参考答案.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷加下载答案.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷加下载答案.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷下载.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷下载.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【黄金题型】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【黄金题型】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【重点】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【重点】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【轻巧夺冠】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【能力提升】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【能力提升】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【考点梳理】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【考点梳理】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【网校专用】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【网校专用】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【综合题】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【综合题】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【综合卷】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【综合卷】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【精练】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【精练】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【真题汇编】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【真题汇编】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【最新】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【最新】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【易错题】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【易错题】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【必考】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【必考】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【必刷】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【必刷】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【实验班】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【实验班】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【学生专用】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【学生专用】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【夺冠系列】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【夺冠系列】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【夺冠】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【夺冠】.docx
  • 人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【培优】.docx人教版数学四年级上学期期末综合素养提升卷【培优】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1