分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 22

类型专题09:介词 补全对话与短文 阅读判断易错题查漏补缺组合练 外研剑桥英语 含答案解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:830589
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:22
  • 大小:1.11MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题09:介词 补全对话与短文 阅读判断 易错题查漏补缺组合练 外研剑桥英语 含答案解析 专题 09 介词 对话 短文 阅读 判断 易错题查漏 补缺 组合 剑桥 英语 答案 解析
    资源描述:

    1、专题09:介词 补全对话与短文 阅读判断 易错题查漏补缺组合练 外研剑桥英语 含答案解析一、单选题1I do my homework _ six. ()AatBinCwith2School is _in two days.()AoutBon3When do you clean your room _ Sundays? ()I always clean my room at ten oclock _ the morning.Aon; atBin; onCon; in4What do you do _ Thanksgiving Day? ()AatBonCin5My friends live fa

    2、r _ my home. ()AfromBto6How many pears are there _ the tree? ()AonBinCfor7We usually finish class _12:00 _ the morning. ()Aat; onBat; inCin; at8Walk straight _ 5 minutes_ the post office.Ato; toBfor; toCfor; for9Turn right _ the traffic lights, the shop is _ your right. ()Aon; onBat; inCat; onDon; i

    3、n10_ is Chinas National Day? ()Its _ October.AWhy; inBWhat time; onCWhen; in11Jiamin will visit the museum _ Tuesday. ()AonBinCat12What do you do _ the Mid-Autumn Festival? ()We enjoy the moon cakes and the moon.AonBinCat13The sports meet is _ April 15th. It will start _ 8:00. ()Aon; atBin; atCon; i

    4、n14My grandparents live _ a farm. ()AinBonCfrom15We are moving _ a new house. ( )AtoBinCfor16I often plant trees _ my friends _Tree Planting Day. ()Awith; inBand; inCwith; on17Whats he _? ()Hes tall and thin.AlikeBdoingCis like18Kunming is _ the south of China. ()AinBonCat19I get up _ 6 oclock every

    5、 morning. ()AinBatCon20My friends bought a present _ me. ()AtoBforCof21I go to school_6:00.()AinBatCon22() We will go to Beijing _ Monday morning.AinBonCat23Whats the matter _ Tom. He is wet through. ()His car ran _ the river.Awith; inBto; intoCwith; into24I often _ exercise _ 7:00 a.m. ()Ado; atBdo

    6、es; onCdo: in25 He listened music.AatBtoCtooDon26The singing test will be _ May 4th. ()AinBatCon27_ birthday is _ July? ()AWhose; inBWho; inCWhose; on28Do you skip _ the playground?AinBatCunder29 I go to school_ bike every day.Ain theBon myCby theDby my30Can you tell me _ English festivals? ()Aabout

    7、Bmore inCmore about二、填内容补全对话/短文interestingcartooncleverwatchingcatI like _31_ TV. I love watching cartoons. My favourite _32_ is Tom and Jerry. It is about a _33_ and a mouse. Jerry is very _34_ and cute. The cartoon is full of _35_ stories. I like watching it.根据首字母提示,补全短文。Yesterday we got a maths t

    8、est (测验). It was not d_36_ at all. I got a high mark. I f_37_ very happy!My friend Lily is not good at maths. I am going to h_38_ her. And she says she will work h_39_. Tomorrow well v_40_ the zoo early in the morning, and then well go r_41_ on the East Lake Green Path.42补全对话。Wu: Hello, how are you?

    9、John: (1) _, thank you.Wu: How (2) _ are you?John: Im 50kg. (3) _?Wu: Im 50kg.John: (4) _ are you?Wu: Im 164 cm tall.John: Im 164 cm tall. You are 4 cm taller than me.Wu: Youre right, bye.John: (5) _.看图完成下列短文。This is a picture of my _43_. The desk is _44_. There is a lamp and a _45_ on it. The chair

    10、 is _46_, too. Its _47_ the desk. I have a small bed and a big bear. The bear is _48_ the bed. I also have many _49_. They are _50_ the bookcase.countriesfriendlylivehelpinterestinggardensIn the world of my dreams people _51_ in beautiful houses with big _52_. People are _53_ and they often play gam

    11、es and sing and dance together. In the world of my dreams all people _54_ each other. School is and teachers and pupils like each other. People from many _55_ live together in peace.I will have a busy weekend. On Saturday morning, I will _56_ with my friends. On Saturday afternoon, I will _57_ with

    12、Liza. On Sunday morning, Ill _58_ and _59_Il1 _60_ and _61_ on Sunday afternoon. Ill have a happy weekend.I will have a busy weekend. On Saturday morning, I will _62_ with my friends. On Saturday afternoon, I will _63_ with Tom. On Sunday morning, Ill _64_ and _65_ . Ill _66_ and _67_ on Sunday afte

    13、rnoon. Ill have a happy weekend.三、阅读判断Im Sam. Im a thirteen-year-old boy. I like swimming and running. They make me healthy. My best friend is Peter. He is a bookworm. He reads a lot. He likes reading comics and detective stories. He usually reads books at school or in the library. His favourite boo

    14、k is Detective Conan. Conan is a boy. He is thin and short, but hes very clever. He wants to be Conan one day.68I love reading. ( )69Peter is a bookworm. ( )70Peters favourite book is about detective stories. ( )71Peter is thin and short. ( )72Conan is a clever boy. ( )Whats Happiness?Whats happines

    15、s? You may say if we have enough money, beautiful clothes, delicious food and a big house with a garden, we will be happy. Happiness is for everyone.In fact, happiness is always around you. When you are in trouble, your friends will help you. When you study hard at your lessons, your parents are alw

    16、ays taking good care of your life and your health. All these are your happiness.When you are poor, you can also say you are very happy, because money cant buy anything. When you are in trouble, say loudly that you are happy, because you have more chances to make yourself a hero.Take every chance you

    17、 get, and you can be a happy and lucky person.73Someone has so much money and a big house, so he must be happy. ( )74Happiness is for rich men, not for the poor people. ( )75You are happy when your parents look after you and give you some help. ( )76If you are in trouble, you sould be happy, too. (

    18、)77Money can buy anything that we want. ( )Patient: Im in a hospital! Why do I stay here?Doctor: You were in a train accident.Patient: What happened?Doctor: Well, Ive got a piece of bad news and a piece of good news. Which would you like to hear first?Patient: Wellthe bad news first.Doctor: Your leg

    19、s were so badly hurt that we had to cut off both of your legs.Patient: Thats so bad. What is the good news?Doctor: Theres a guy in the next room who gave a good price for your shoes.78The patient crashed into a car and was carried to a hospital. ( )79The patient clearly remembered what happened. ( )

    20、80The doctor told him two pieces of news. ( )81The patient chose to hear the good news first. ( )82The patient was very happy to hear the good news. ( )Dear Bob,Yesterday was Friday. It was my birthday too. I got up very early in the morning. After breakfast, I went to school. At school my friends g

    21、ave me many presents. After school I went home and did my homework. My parents came home at 7:00 pm. They bought me a big cake. We had a birthday party at home. I had a good time. Tomorrow I will go to the park with my parents. We are going to ride a bike together. I cant wait till tomorrow. Yours,J

    22、ohn83Tomorrow is Sunday. ( )84Friday is Johns birthday. ( )85Johns parents gave him some presents. ( )86John bought a big cake. ( )87John is going to a park and ride a bike there. ( )An old man goes to the same cafe(咖啡馆) and asks for two small cups of coffee every day. He drinks them and then asks f

    23、or two more. One day the waiter said to him, “Sir, why do you always ask for two small cups of coffee each time? Why dont you get one big cup instead(相反)?” The old man answered, “Because I dont like drinking coffee alone(独自). I drink two cups of coffee as if(好像) I was drinking with my friend.” The w

    24、aiter said nothing and gave him a hug because he felt that the old man was very lonely.88The old man goes to the same cafe every day. ( )89The old man asks for one big cup of coffee each time. ( )90The old man doesnt want to drink coffee alone. ( )91The old man drinks coffee with his friend in the c

    25、afe every day. ( )92The waiter gave the old man a hug because the waiter is lonely. ( )Where are Aunt Amy and Tony?One day, when we were sitting at the table, Dad came into the room and said to us with a smile, “I forgot to tell you the good news. There is a letter from Aunt Amy. Shes coming to see

    26、us with her little son Tony this afternoon. Im going to meet them at the station.” We were so happy to hear the good news because I really liked playing with Tony. Mum was happy, too. She missed Aunt Amy very much. After lunch, Mum and I went to the supermarket. We bought lots of food. Then we went

    27、back home and began to clean the house. We were all busy but very happy. At four oclock we finished all the things and we sat around the table to wait for them. At last Dad came back home alone. “Where are they?” we asked. Dad laughed and said, “You are all April Fools! Today is 1 April. Its April F

    28、oos Day (愚人节)!”93This was a letter from Aunt Amy. ( )94I didnt like playing with Tony. ( )95Mum was happy because she missed Aunt Amy very much. ( )96My mum and I went to the supermarket before lunch. ( )97That day was 2 April. And it was April Fools Day. ( )My cousin is from America. She is a girl

    29、of fifteen. Her nationality is America. But she came to Shanghai with his parents a year ago. Because her fathers company moved to China. Now she lives in a big flat in Pudong and studies in a Chinese school. She can speak little Chinese. Shes good at computer and arts, but she gets bad marks in mat

    30、hs. Every weekend, I come to see her and we study together. She helps me with English and I help her study maths and Chinese. Now she can speak Chinese better.98My cousin is a Chinese girl. ( )99She lives in China now. ( )100Her father and mother dont come to China. ( )101She can draw pictures and p

    31、lay computer very well. ( )102Both of us get bad marks in maths. ( )Asking the wayMike is traveling across the county in his car. One evening he wants to find a small hotel. He sees an old man. “I want to go to the Sun Hotel, he says. “Do you know it? “Yes,” the old man says. Ill show you the way.”

    32、The old man gets into Mikes car. They drive for 12 miles. When they come to a small house, the old man says, “Stop here.” Mike stops and looks at the house. But this isnt a hotel, he says. No, the old man answers. This is my house. Now Ill show you the way to the hotel.The old man points down the ro

    33、ad behind him. “Turn around and go back 9 miles. Then youll see the hotel on the left.”103Mike is traveling across the country in his friends car. ( )104Mike doesnt know how to get to the Sun Hotel. ( )105The old man takes Mikes car to go home. ( )106The old man doesnt know the way to the Sun Hotel.

    34、 ( )107Its 9 miles from the old mans house to the Sun Hotel. ( )My father is a worker. He must get up at 6: 00 on weekdays. Then he has breakfast at 7:00. His factory is far away. He leaves home at 7:15 and takes a bus to go to work. He gets to his factory at 7:50 and begins to work at 8:00. He does

    35、nt like to be late.He has lunch at 12:00 in his factory. After lunch he plays chess with his friends.He comes home at 5:00 in the afternoon and he often helps my mother with housework.In the evening, he usually reads books, sometimes watches TV. He goes to bed at 9:30.108The writers father gets up l

    36、ate. ( )109The writers father begins to work at 8: 00. ( )110The writers fathers factory is near his house. ( )111The writers father often helps his mother with housework. ( )112The writers father goes to bed at 9:30 in the evening. ( )阅读课本第22、23页的故事,判断下列句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。113This castle is 900 ye

    37、ars old. ( )114Oswald loves eating ice cream and he eats a boy s ice cream( ).115Oswald has got money to buy the ice cream the first time. ( )116Oswald locks the guide in a room and he works as a guide. ( )117Oswald makes some money to buy ice creams because the visitors like his show. ( )参考答案:1A【详解

    38、】句意:我六点做作业。本题考查时间。six是时间点,介词用at,故选A。2A【详解】out有放假的意思,on没有。故选A。3C【详解】句意:周日你什么时候打扫房间?我总是在早上十点打扫房间。在具体某一天应用介词on,在早上in the morning,结合选项C符合题意,故选C。【点睛】4B【详解】句意:感恩节那天你做什么?具体某一天前面用介词on,故选B。【点睛】5A【详解】略6A【详解】句意:树上有多少个梨?树本身的东西在树上用介词on,故选A。7B【详解】句意:我们经常在上午12点下课。在具体的时间点前用介词at,在早中晚用介词in,故选B。8B【详解】略9C【详解】句意:在红绿灯处右转

    39、,商店在你的右边。小地点前介词用at;on your right在你的右边,固定搭配。故选C。10C【详解】句意:中国国庆节是什么时候?它在十月。 本题考查疑问词和时间介词。Why为什么,What time几点,When什么时候,根据答语可知问句问什么时候,月份前用时间介词in,故选C。11A【详解】略12A【详解】句意:你们在中秋节做什么?我们喜欢吃月饼和看月亮。表示时间时,on后接具体的某一天,in后接季节月份及上下午晚上,at后接具体的时刻,根据the Mid-Autumn Festival中秋节可知是具体的某一天,故应用介词on,故选A。【点睛】13A【详解】句意:句意:运动会在四月十

    40、五日。它将在八点开始。in用在年、月季节等前面,on用在具体某一天前,at用在具体时间点前,April 15th表具体某一天,8:00表具体时间点,故选A。14B【解析】略15A【详解】略16C【详解】句意:我经常和朋友在植树节植树。节日名词前面用介词on,with是介词,意思是和一起,and连词,意思是和,第一空填介词,所有C选项符合题意,故选C。17A【详解】句意:他什么_?他又高又瘦。根据答语可知问句是询问外貌,即What + be +主语 + like?句型,故选A。【点睛】18A【详解】句意:昆明在中国的南部。根据句子,可知该句为描述某地的方位,句型结构为“小地点+is+in the

    41、+表示方位的名词+of+大地点”,故选A。19B【详解】句意:我每天早上六点起床。根据句意及所给选项可知该处考查时间介词的用法:at + 时间点,on + 某一天,in + 月或年,at 6 oclock在六点,故选B。【点睛】20B【详解】句意:我的朋友们给我买了一个礼物。给某人买某物为buy sth for sb,需用介词for。故选B。【点睛】21B【详解】I go to school at 6:00.我六点去上学。 时间前用介词at.【点睛】本题考查学生对常用介词的掌握情况。22B【详解】具体时间Monday morning为“周一早晨”,前应该使用介词on。23C【详解】句意:汤姆怎

    42、么了。他全身湿透了。他的车掉进河里了。本题考查特殊疑问句和地点介词。Whats the matter with sb?询问某人怎么了。in表示静态的“在里面”,into表示动态的“到里面去”,into符合句意。故选C。24A【详解】句意:我经常在早上七点做运动。often是一般现在时的频度副词,主语是I,动词用原形do,在几点用时间介词at,故选A。【点睛】25B【详解】26C【详解】句意:歌唱考试将在5月4日举行。具体某一天前用介词on,in后跟年、月、季节等,at后跟具体点钟,故选C。27A【详解】句意:谁的生日在七月?本题考查疑问词辨析及介词辨析。whose谁的,后接名词;who谁,对人

    43、提问。in+月份,on+具体的某天。故选A。28A【详解】略29B【详解】思路分析:本题考查的是骑自行车的表达方式。名师解析:本句中,骑自行车的搭配是by bike; on ones my bike。 选B。 C ; D 应该by bike。 参考答案:B易错提示:对四个选项的汉意不了解。30C【详解】略31watching 32cartoon 33cat 34clever 35interesting【导语】本文讲的是我喜欢看动画片汤姆和杰瑞的事。31句意:我喜欢看电视。由句意可知考查短语watch TV看电视,like doing喜欢做某事,故答案为watching。32句意:我最爱的动画片

    44、是汤姆和杰瑞。由句子可知汤姆和杰瑞是动画片。故答案为cartoon。33句意:它是一部关于_和一只老鼠。汤姆和杰瑞是一部猫和老鼠的故事。故答案为cat。34句意:杰瑞是非常_和可爱的。由句子可知描述的杰瑞的性格。所以clever聪明的。符合语境。故答案为clever。35句意:动画片充满了_故事。由句子动画片非常有趣,故答案为interesting。36difficult 37felt 38help 39hard 40visit 41riding【解析】36句意:完全不_。下一句说我得了高分,且该空首字母为d,可知是difficult,故答案为difficult。37句意:我觉得非常高兴。此处

    45、是一般过去时,首字母f,感觉用feel的过去式felt,故答案为felt。38句意:我的朋友丽丽不擅长数学。我要去_她。首字母h,应该是说帮助help,故答案为help。39句意:而且她说她会_工作的。学的不好要努力,h开头是hard,故答案为hard。40句意:明天一大早上我们_动物园。首字母v,动物园应该是参观visit,故答案为visit。41句意:而且我们会在东湖绿道上_。首字母r,应该是骑行go riding,故答案为riding。42 (1) Im fine (2) heavy (3) How about you/What about you (4) How tall (5) By

    46、e【详解】略43room 44pink 45computer 46pink 47beside 48on 49books 50in【解析】略51live 52gardens 53friendly 54help 55countries【导语】本文讲的是两个人的梦中的世界。51句意:在我梦中的世界里人们住在漂亮的房子里。由句子可知考查live in居住,故答案为live。52句意:人们住在有大_的房子里。由句子可知房子带有大花园。故答案为gardens。53句意:人们是_并且他们经常一起玩游戏和唱歌跳舞。由句子可知人们在一起很友好,故答案为friendly。54句意:在我梦中的世界里所有的人们互相_

    47、。由句子可知人们应该是互相帮助,故答案为help。55句意:来自很多国家的人们和平的住在一起。many修饰可数名词复数,故答案为countries。56go riding 57play table tennis 58do maths exercises 59read a storybook 60listen to music 61watch TV【解析】56句意:星期六上午,我将和我的朋友一起去骑自行车。图中是骑自行车go riding,will后跟动词原形,故答案为go riding。57句意:星期六下午,我要和莉莎打乒乓球。图中是打乒乓球play table tennis,will后跟动词

    48、原形,故答案为play table tennis。58句意:星期天上午,我要做数学练习和读一本故事书。图中是做数学练习do maths exercises,will后跟动词原形,故答案为do maths exercises。59句意:星期天上午,我要做数学练习和读一本故事书。图中是读一本故事书read a storybook,and连接的动词形式要一致,故答案为read a storybook。60句意:我会在星期天下午听音乐和看电视。图中是听音乐listen to music,will后跟动词原形,故答案为listen to music。61句意:我会在星期天下午听音乐和看电视。图中是看电视

    49、watch TV,and连接的动词形式要一致,故答案为watch TV。62go riding 63play table tennis 64do exercises 65read 66listen to music 67watch TV【导语】本文主要讲述了作者忙碌的周末计划。62句意:我将和朋友骑车。根据图片可知短语是go riding骑车,will后接动词原形,故答案为go riding。63句意:周六下午,我将和汤姆打乒乓球。根据图片可知短语是play table tennis打乒乓球,will后接动词原形,故答案为play table tennis。64句意:周日早上,我将做练习。根据

    50、图片可知短语是do exercises做练习,will后接动词原形,故答案为do exercises。65句意:周日早上,我将做练习和阅读。根据图片可知动词是read阅读,will后接动词原形,故答案为read。66句意:周日下午我将听音乐。根据图片可知短语是listen to music听音乐,will后接动词原形,故答案为listen to music。67句意:周日下午我将听音乐和看电视。根据图片可知短语是watch TV看电视,will后接动词原形,故答案为watch TV。68F 69T 70T 71F 72T【导语】本文介绍了萨姆和彼得的兴趣爱好。68句意:我喜欢读书。根据“I l

    51、ike swimming and running.”,可知萨姆喜欢游泳和跑步,故答案为F。69句意:彼得是个书虫。根据“My best friend is Peter. He is a bookworm.”,可知题干描述正确,故答案为T。70句意:彼得最喜欢的书是侦探小说。根据“His favourite book is Detective Conan.”,可知题干描述正确,故答案为T。71句意:彼得又瘦又矮。根据“Conan is a boy. He is thin and short, but hes very clever.”,可知柯南又矮又瘦,故答案为F。72句意:柯南是个聪明的男孩。

    52、根据“Conan is a boy. He is thin and short, but hes very clever.”,可知题干描述正确,故答案为T。73F 74F 75T 76T 77F【分析】短文大意:快乐是什么。73题干句意:某人有很多钱和大房子,所以他一定很快乐。根据When you are poor, you can also say you are very happy, because money cant buy anything.可知当你很穷的时候,你也会很快乐,因为钱不能买到一切。故题干错误,故答案为F。74题干句意:快乐属于富人,不属于贫穷的人。根据When you

    53、 are poor, you can also say you are very happy, because money cant buy anything.可知当你很穷的时候,你也会很快乐,因为钱不能买到一切。故题干错误,故答案为F。75题干句意:当你的父母亲照顾你,给你帮助的时候你很快乐。根据短文第二段内容可知该句正确,故答案为T。76题干句意:假如你处于困难中,你也应该很快乐。根据In fact, happiness is always around you. When you are in trouble, your friends will help you. 可知实际上,快乐一直

    54、在你身边。当你处于困境中时,你的朋友会帮助你。故题干正确,故答案为T。77题干句意:钱可以买到任何我们想要的东西。根据When you are poor, you can also say you are very happy, because money cant buy anything.可知钱不能买到一切。故题干错误,故答案为F。【点睛】78F 79F 80T 81F 82F【分析】78句意:那个病人被车撞了然后被送往医院了。由句子You were in a train accident.可知是火车发生了事故。故答案为F。79句意:那个病人能清晰地记得发生的事情。由文章可知他不记得,故答

    55、案为F。80句意:医生告诉他两条消息。由文章可知一个是好消息,一个是坏消息。故答案为T。81句意:病人选择先听好消息。由句子Wellthe bad news first.可知先听坏消息。故答案为F。82句意:病人听到好消息是非常开心的。由句子Theres a guy in the next room who gave a good price for your shoes.可知他不开心,故答案为F。【点睛】83F 84T 85F 86F 87T【导语】本文介绍了约翰生日那天的活动及明天的计划与安排。83句意:明天是星期天。根据Yesterday was Friday.,可知昨天是星期五,那么明

    56、天是星期六,故答案为F。84句意:星期五是约翰的生日。根据Yesterday was Friday. It was my birthday too.,可知题干描述正确,故答案为T。85句意:约翰的父母给了他一些礼物。根据At school my friends gave me many presents.,可知约翰的朋友给了他一些礼物,故答案为F。86句意:约翰买了一个大蛋糕。根据My parents came home at 7:00 pm. They bought me a big cake.,可知约翰的父母给他买了一个大蛋糕,故答案为F。87句意:约翰打算去公园骑自行车。根据Tomorr

    57、ow I will go to the park with my parents. We are going to ride a bike together.,可知题干描述正确,故答案为T。【点睛】88T 89F 90T 91F 92F【导语】本文讲了一位老人每天去同一家咖啡馆,每次都要两小杯咖啡。88句意:老人每天都去同一家咖啡馆。根据“An old man goes to the same cafe(咖啡馆) and asks for two small cups of coffee every day.”,可知题干描述正确,故答案为T。89句意:老人每次都要一大杯咖啡。根据“Sir, w

    58、hy do you always ask for two small cups of coffee each time?”,可知老人每次都要两小杯咖啡,故答案为F。90句意:老人不想一个人喝咖啡。根据“Because I dont like drinking coffee alone(独自).”,可知题干描述正确,故答案为T。91句意:老人每天和朋友在咖啡馆喝咖啡。根据全文可知老人每天自己在咖啡馆喝咖啡,故答案为F。92句意:服务员给了老人一个拥抱,因为服务员很孤独。根据“The waiter said nothing and gave him a hug because he felt th

    59、at the old man was very lonely.”,可知服务员给了老人一个拥抱,因为服务员感觉老人很孤单,故答案为F。93F 94F 95T 96F 97F【导语】本文讲了愚人节那天作者的爸爸给作者和作者的妈妈开了个玩笑。93句意:这是艾米阿姨的一封信。由全文内容可知,这是爸爸在愚人节开的一个玩笑,他其实并未收到艾米阿姨的来信,故答案为F。94句意:我不喜欢和托尼一起玩。根据“We were so happy to hear the good news because I really liked playing with Tony.”,可知作者喜欢和托尼一起玩,故答案为F。95

    60、句意:妈妈很高兴,因为她非常想念艾米阿姨。根据“Mum was happy, too. She missed Aunt Amy very much.”,可知题干描述正确,故答案为T。96句意:午饭前我和妈妈去了超市。根据“After lunch, Mum and I went to the supermarket.”,可知午饭后作者和妈妈去了超市,故答案为F。97句意:那天是4月2日。那天是愚人节。根据“Today is 1 April. Its April Foos Day (愚人节)!”,可知那天是4月1日,那天是愚人节,故答案为F。98F 99T 100F 101T 102F【导语】本文

    61、介绍了作者堂妹的个人信息及日常生活。98句意:我的堂妹是一个中国女孩。根据My cousin is from America. She is a girl of fifteen. Her nationality is America.,可知作者的堂妹是一个美国女孩,故答案为F。99句意:她现在住在中国。根据But she came to Shanghai with his parents a year ago.,可知题干描述正确,故答案为T。100句意:她的爸爸妈妈没来中国。根据But she came to Shanghai with his parents a year ago.,可知她的

    62、爸爸妈妈来了中国,故答案为F。101句意:她能很好地画画和玩电脑。根据Shes good at computer and arts, but she gets bad marks in maths.,可知题干描述正确,故答案为T。102句意:我们俩的数学成绩都不好。根据Shes good at computer and arts, but she gets bad marks in maths. She helps me with English and I help her study maths and Chinese.,可知堂妹的数学成绩不好,故答案为F。【点睛】103F 104T 10

    63、5T 106F 107T【分析】文章是关于:迈克向一位老人问路,老人让迈克把他送回家后,才给他指正确的路。103句意:迈克正开着他朋友的车周游全国。根据原文Mike is traveling across the county in his car.可知, 迈克正开着自己的车周游全国。故答案为F。104句意:迈克不知道怎么到达太阳旅馆。根据原文 One evening he wants to find a small hotel.可知, 迈克不知道怎么到达太阳旅馆。故答案为T。105句意:老人坐着迈克的车回家了。根据原文可知, 老人先让迈克把他送回家,说明是坐着迈克的车回家的。故答案为T。10

    64、6句意:老人不知道去太阳旅馆的路。根据原文Turn around and go back 9 miles. Then youll see the hotel on the left.可知, 老人知道去太阳旅馆的路。故答案为F。107句意:从老人家到太阳旅馆有9英里。根据原文Turn around and go back 9 miles. Then youll see the hotel on the left.可知, 从老人家到太阳旅馆有9英里。故答案为T。108F 109T 110F 111T 112T【分析】短文大意:介绍我的父亲。108句意:作者的父亲起的很晚。根据He must get

    65、 up at 6: 00 on weekdays. 可知他每个工作日六点起床。故该句是错误的,故答案为F。109句意:作者的父亲八点开始工作。根据 He gets to his factory at 7:50 and begins to work at 8:00. 可知,故该句是正确的,故答案为T。110句意:作者的父亲的工厂在他们家附近。根据His factory is far away.可知工厂很远。故该句是错误的,故答案为F。111句意:作者的父亲经常帮他妈妈做家务。根据He comes home at 5:00 in the afternoon and he often helps m

    66、y mother with housework.可知,故该句是正确的,故答案为T。112句意:作者的父亲在晚上9:30睡觉。根据He goes to bed at 9:30. 可知,故该句是正确的,故答案为T。【点睛】113F 114T 115F 116T 117T【解析】113句意:这个城堡900年历史。由课文可知是有800年历史,所以题干叙述错误,故答案为F。114句意:Oswald喜欢吃冰激凌并且他吃了一个男孩子的冰激凌。由课文可知是对的,故答案为T。115句意:Oswald一开始有钱去买冰激凌。由课文可知他没有钱,故答案为F。116句意:Oswald把导游锁在一个房间里,他成为了导游。由课文可知是对的,故答案为T。117句意:Oswald赚了很多钱可以去买冰激凌了因为游客很喜欢他的表演。由课文可知是对的,故答案为T。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题09:介词 补全对话与短文 阅读判断易错题查漏补缺组合练 外研剑桥英语 含答案解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-830589.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案(历年真题).docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案(历年真题).docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案(全国通用).docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案(全国通用).docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案(全优).docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案(全优).docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【考点梳理】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【考点梳理】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【网校专用】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【网校专用】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【精选题】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【精选题】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【精品】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【精品】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【有一套】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【有一套】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【易错题】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【易错题】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【夺冠】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【夺冠】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【名校卷】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【名校卷】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【典优】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷含完整答案【典优】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷各版本.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷各版本.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷可打印.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷可打印.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及解析答案.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及解析答案.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及精品答案.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及精品答案.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及答案参考.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及答案参考.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及答案免费.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及答案免费.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及答案一套.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及答案一套.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案一套.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案一套.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【精品】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【精品】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【有一套】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【有一套】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【易错题】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【易错题】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【必刷】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【必刷】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【名校卷】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【名校卷】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【各地真题】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【各地真题】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【典优】.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及完整答案【典优】.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及参考答案一套.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及参考答案一套.docx
  • 人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及免费下载答案.docx人教版小学数学六年级下册期末重难点真题检测卷及免费下载答案.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1