分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型专题10 阅读理解之应用文(名校最新期末真题)-2022-2023学年八年级英语下学期期末考点大串讲(牛津译林版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:831268
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:15
  • 大小:811.55KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题10 阅读理解之应用文名校最新期末真题-2022-2023学年八年级英语下学期期末考点大串讲牛津译林版 专题 10 阅读 理解 应用文 名校 最新 期末 2022 2023 学年 年级 英语
    资源描述:

    1、牛津译林版八年级下学期期末复习查缺补漏冲刺满分(名校最新期末真题)专题10 阅读理解之应用文(2022春江苏泰州八年级统考期末)As the saying goes, that every family has their problems. The most common problem between families is the communication between parents and children. A few examples of the argumentsParent: Mike is always making trouble in school. Youd b

    2、etter keep away from him. Ben: You dont know him as well as I do. Stop trying to tell me who I can make friends with.Parent: Dont spend so much time playing computer games. You should do something meaningful. Grace: Ive already finished my homework. I just want to relax.Parent You got an “F” in your

    3、 history exam again. I am disappointed (失望的) with you. Jack: I did study hard. But its just too difficult for me.Parent: Please keep your bedroom tidy and clean. What a mess!Lucy: I think its quite clean. It is just not as clean as moms.Some results of a surveyAbout 18% of the kids talk to their par

    4、ents when they have problems. Over 50% of the kids think their parents dont understand them. Nearly 50% of the parents talk to their children only about school. Some suggestions from experts Communicate with your kids in a friendly way. Encourage kids to share their feelings with you. Take part in d

    5、ifferent activities together with kids.1Bens parent isnt happy with Ben being friends with _.AJackBMikeCGraceDLucy2Graces parent thinks playing computer games is _.AinterestingBrelaxingCmeaninglessDboring3Jack doesnt do well in history because _.Ahe thinks its too hard for himBhe doesnt like his his

    6、tory teacherChe often plays with MikeDhe plays computers too much4From the survey of the passage, we can know that _.Anone of the kids thinks their parents understand themBmost parents think they understand their kids wellCa few kids talk to their parents when they have problemsDmost parents talk to

    7、 their children only about school(2022春江苏泰州八年级统考期末)5Jack wants a main course but he only has6. And he doesnt like cheese or chicken. What might be the best for him?AGerman sausage and chips.BGrilled fish and potatoes.CVegetable pasta.DItalian cheese & tomato pizza.6Which of the following is TRUE

    8、?ADinner starts at 14:30.BThe snacks are offered for lunch and dinner.CBread and butter come free with the starters.DThere are more than three kinds of ice cream for buyers to choose.7How long is the Boat Restaurant open every day?A2 hoursB6 hoursC3 hoursD5 hours8Tom has tomato salad as a starter, r

    9、oast chicken and potatoes as a main course, fresh orange juice as a drink. How much does he have to pay in all?A10.00B10.10C10.20D10.309What kind of text is it?AAn ad for a boat.BA poem about health.CA picture book about food.DA menu of a restaurant.(2021秋江苏无锡八年级统考期末)Wilson is a foreign student in B

    10、ritain. He is learning English there. He still has some trouble using the language. Doctor: Good morning. Youre a new patient, I think. Whats the trouble?Wilson: Sometimes I feel cold and sometimes hot. I have a headache too. Doctor: Yes, you look a bit off colour. Wilson: What colour, please?Doctor

    11、: Sorry, what I said was “off colour”. We use it to describe how people look or feel they are unwell. Let me take your temperature. When did this start?Wilson: I felt very tired last night when I went to bed. Then I felt really bad this morning when I woke up. Doctor: I see. Now, lets look at your t

    12、emperature. Ah, just as I thought, a hundred and one. Wilson: Oh, a hundred and one? So high?Doctor: Ah, yes, that must sound strange to you. We take peoples temperature on the Fahrenheit Scale. In Celsius, your temperature is 39, which is a little high. Wilson: Oh, it isnt very bad, then. Doctor: N

    13、o, it isnt serious. Youve got a cold. Ill give you some medicine. Youd better stay at home for a day or two and drink plenty of water. Wilson: Thank you very much, doctor. Im feeling better already. It wasnt so difficult telling you about my illness. Doctor: No, language doesnt mean too much to a do

    14、ctor. After all, vets do without language at all. Wilson: Please, what is a “vets”?Doctor: Animal doctors. Now I must end this English lesson and see my next patient.10Which word has the same meaning as the underlined word “off colour”?AAngry.BTidy.CSick.DHungry.11What do we know about Wilson?AHe is

    15、 from the UK.BHe has a cold.CHe is good at English.DHe knows the doctor well.12What is the doctor like?ASerious.BGenerous.CHumorous.DImpatient.(2021春江苏南京八年级校考期末)TIMETABLEAIR BEIJIING (INTERNATIONAL) CACCTimeFlight No.BeijingBahrainDohaAbu DhabiDubaiMuscatLeavingArrivingArrivingArrivingArrivingArrivi

    16、ngMonF00210:0019:2022:2507:05F11220:4506:1509:0010:30TuesF00410:0019:3022:25WedF00810:0019:2022:2500:10F01820:4503:2509:25ThursF01210:0019:3022:25F01820:4503:2509:25FriF01610:0019:2022:25F12620:4508:25SatF00610:0019:3000:10F12820:4508:5510:35SunF01410:0019:3000:10F02220:4506:0509:4513What is the fli

    17、ght number from Beijing to Abu Dhabi?AF002, F004 and F012BF002, F008 and F012CF002, F008 and F018DF012, F016 and F02214How long does it take to fly from Beijing to Doha?ATen hoursBNine hours and a halfCSeven and a half hoursDSix hours and a quarter15When is it possible for one to fly from Beijing to

    18、 Abu Dhabi and then to Bahrain on the same day?AMonday, Wednesday and ThursdayBMondayCWednesdayDIts not possible(2022春江苏南通八年级统考期末)Penguin Robot Toy Penbo Blue Price $59 Penbo Blue is a real robot for girls. Penbo Blue loves to talk and sing. You can play 5 kinds of games with Penbo Blue. There are f

    19、our different colors: purple, green, pink and blue. For children aged 4 and up.Robot Dog Price: $1, 657 It can take pictures. You can move it to the left, right, front and back by the remote control. It does not like you to touch its sides. It will fall asleep if you dont pay attention to it for mor

    20、e than five minutes.16If you want to buy two Penguin Robot Toys, you should pay _ for them.A$59B$118C$148D$17717Robot Dog will be _ when you touch its sides.ASurprisedBhappyCangryD tired18Which of the following is TRUE?ARobot Dog is much more expensive than Penbo Blue.BMrs. Green can buy a yellow Pe

    21、nbo Blue for her kid.CYou can play with Robot Dog without the remote control.DYoud better buy Penbo Blue for a three-year-old girl as a gift.(2022春江苏淮安八年级统考期末)Penguin (企鹅) Robot Toy Penbo Blue Price: $59Penbo Blue is a real robot for girls. Penbo Blue loves to talk and sing. You can play 5 kinds of

    22、games with Penbo Blue. There are four different colors, purple, green, pink and blue. For children aged 4 years old and up. Robot Dog Price: $1,657It can take pictures. You can move it to the left, right, front and back by the remote control (遥控器). It does not like you to touch its sides. It will fa

    23、ll asleep if you dont pay attention to (注意) it for five minutes. 19If you want to buy two Penguin Robot Toys, you should pay _.A$59B$118C$148D$17720Penbo Blue is a real robot for _.AboysBgirlsCmenDwomen21When you touch Robot Dogs sides it will be _.AsurprisedBhappyCangryDtired22Which of the followin

    24、g is TRUE?ARobot Dog is much more expensive than Penbo Blue.BMrs. Green bought a yellow Penbo Blue for her kid.CYou can play with Robot Dog without the remote control.DYou can give Penbo Blue to a three-year-old girl as a gift.(2022春江苏镇江八年级统考期末)Volunteer needed!Do you want to spend your summer holid

    25、ay in a meaningful way? Do you want to make a difference to the lives of children? Join us now and become a volunteer teacher of English!We are a charity and we help children in poor areas in India. We need volunteers to join us and teach English to these children, and help make their lives better.V

    26、olunteer teachers will work with children aged 6-15 and teach classes up to 30 children. We welcome volunteers with or without teaching experience. We will organize a two-week training programme before you go to India.This is a special opportunity(机会)to gain important life experience. You will meet

    27、other young people from all over the world, and learn more about Indian culture. Most importantly of all, you will make a difference to a community in need. Education can change a childs life forever. Help us make that change today.What our volunteers say:“This has been a wonderful experience. I lov

    28、ed teaching my class and India is a beautiful country. Ill never forget the three months I spent here!”Jane“After my volunteering experience there, I realize how lucky Im at home. Some children in India live in very poor conditions, but they are very hard-working. They want to improve the lives of t

    29、heir families in the future. Im very happy to be able to help them in some small ways.”Mike23What do you need to become a volunteer according to the ad?ASome teaching experience.BSome training in India.CSome understanding about Indian culture.DA good knowledge of English.24According to the ad, what

    30、is the most important part of the volunteering experience?AMeeting other young people from all over the world.BLearning more about a beautiful countrys culture.CMaking a difference to the lives of children in need.DRealizing that you yourself are really a lucky dog.25Why are two examples of voluntee

    31、rs given in the end?ATo show the charitys thanks to them.BTo get more people to join the charity.CTo show Indian children are good enough.DTo show all volunteers can work happily.(2022春江苏苏州八年级苏州高新区第二中学校考期末)Attention, please! Reporters wanted!Do you dream of being a reporter? Are you a good writer wh

    32、o loves the news? If so, you may have a chance to be a winner in the TFK Kid Reporter Talent Search.Were looking for 12 students from around the nation to be members of the TFK Kid Reporter team for the 20202021 school year.Professional reporters from Time For Kids will decide who will be the winner

    33、. In the past years, TFK Kid Reporters have:Interviewed national leaders, famous people and other newsmakers.Written news, stories, reviews, and opinion pieces for Time For Kids.Learned about the news business from prize-winning reporters who work at TIMES.Appeared on television to talk about their

    34、work.How to EnterTo apply (申请), visit and complete the official entry form. Be sure to read the official rules and share them with your parents or teachers, who must sign (签名)your entry form and send it to us by email. Entry forms must be sent by July 17, 2020. You must be 14 years old or younger on

    35、 September 1, 2020.Contest (比赛)opens: 10:00 a.m. on March 14, 2020Contest deadline(截止时间):12:00 p.m. on July 17, 2020All entries must follow the official rules for consideration. See contest rules on the next page.26The 12 student reporters will work for _.Amore than a yearBless than a yearCabout a y

    36、earDhalf a year27If David is chosen as a member of the TFK Kid Reporter team, he will probably NOT _.Aplay a role (角色) in some famous TV playsBlearn how to do well in the reporting jobCdo an interview with the American presidentDwrite down his own ideas for Time For Kids28Where can we see this mater

    37、ial?AIn a diary.BIn a dictionary.CIn a storybook.DOn the Internet.(2022春江苏南京八年级统考期末)What do Batman, Black Panther, Spider-Man and Superman all have in common? Not only are they all superheroes, theyre all orphans too. Bruce Wayne is inspired to fight crime as Batman after his parents are killed in a

    38、 robbery. Peter Parker is raised by his Aunt May and Uncle Ben after his parents die in a plane crash. The alien Kal-El, otherwise known as Superman, is sent to Earth by his parents before his home planet of Krypton is destroyed. Upon his arrival he is discovered by Martha and Jonathan Kent, who rai

    39、se him as their own. Tchala means “Orphan King”, after he takes the title of Black Panther from his late father. Now, a new exhibition at Londons Foundling Museum is exploring the way orphans are shown in comics and other types art from around the world. Opened in 2004, the Foundling Museum was buil

    40、t on the site of the Foundling Hospital, which looked after children who had been left without people to care for them. “Foundling” is a term used for children who have been given up by their parents and left somewhere for others to find. The Foundling Hospital still works today with the childrens c

    41、harity Coram. Superheroes, Orphans & Origins: 125 Years in Comics looks at famous DC and Marvel comic book characters, old newspaper comic strips, graphic novels such as Zenobia and Japanese manga including Sunny. The collection includes international comics rarely seen in the UK, and original art d

    42、rawn for the exhibition, such as Up in Flames by Woodrow Phoenix. The exhibition runs until 28 August. You have to book but under-21s get in free. You can find out more about the show at 29Who used to be called “Orphan King”?ABatman.BSuperman.CSpider-Man.DBlack Panther.30The underlined word “alien”

    43、in Paragraph 2 means _.Aa super hero without parentsBa popular cartoon characterCa living thing from other planetsDa super hero with special abilities31If you want to watch the exhibition, you should _.Aread graphic novels such as ZenobiaBgo to Londons Foundling Museum directlyCorder a ticket before

    44、 you attend the exhibitionDenjoy it on the website (2022春江苏常州八年级统考期末)Clean Xinlong Forest ParkEight strong boys and twelve careful girls are needed this Saturday (June 27th) afternoon to help clean up the park. We provide all kinds of cleaning tools for volunteers, but remember to take water and hat

    45、s with you, because the sunshine could be very strong that day.Anyone above 13 years old is welcome! If you are free for hours this Saturday, come and join us!Email: park344Art Teachers for Childrens PalaceWe need 2 adults next month to work as art teachers for Childrens Palace. Experience is not a

    46、must; however, you need to be good at painting and open-minded with a loving heart. It would be best if you have some knowledge in education.You can pick any one of the following periods of time:1:00 p.m.3:00 p.m. Saturday;9:00 a.m.11:00 a.m. Sunday;The children here are looking forward to your comi

    47、ng! Scan (扫描) the following QR code (二维码) to join us now!Help Us with the SurveyWe are doing a survey on the opinions about the After-school Service Program. Both primary school teachers and primary school students are welcome to take part in our survey and give your opinions about the program. Clic

    48、k here to fill in your ideas before 5:00 p.m., June 28th.Spend just a few minutes sharing your opinions, and your help with the survey will make a difference to the program!32What should you take if you help clean Xinlong Forest Park?AA mop.BA brush.CWater.DA raincoat.33Which of them can most probab

    49、ly be a volunteer art teacher in Childrens Palace?AA designer of a company, who is busy with work at weekends.BA teacher, who loves children and has studied drawing for 3 years.CA college student, who cant draw well.DA 17-year-old girl, who is the first prize winner of a drawing competition.34Which

    50、of the following is true about the survey?AThe results of the survey will be collected before June 18th.BParents of primary school students are welcome to help with the survey.CThe purpose of the survey is to improve a training program for teachers.DIt wont take a very long time to take part in the

    51、survey.参考答案:1B 2C 3A 4C【导语】本文是一篇应用文,主要介绍了青少年和父母之间的关系现状,并给出了一些改善关于父母和孩子之间关系的建议。1细节理解题。根据表格第一栏中“Mike is always making trouble in school. Youd better keep away from him.”可知麦克在学校总是捣乱,因此本的父母对本和麦克交朋友感到不开心,故选B。2细节理解题。根据表格第二栏中“ Dont spend so much time playing computer games. You should do something meaningf

    52、ul.”可知格蕾丝的父母认为玩电脑游戏是没有意义的事情,故选C。3细节理解题。根据表格第三栏中“I did study hard. But its just too difficult for me.”可知杰克历史不好的原因是,历史对他来说太难了,故选A。4细节理解题。根据文中“About 18% of the kids talk to their parents when they have problems. ”可知一些孩子遇到问题时会和父母交谈,故选C。5C 6C 7D 8B 9D【导语】本文是一篇应用文。本文主要介绍了一家餐馆的菜单,里面包含了菜名,价格和营业时间。5细节理解题。根据中

    53、间的“MAIN COURSES”下方可知,价格在6以内,且没有芝士和鸡肉的菜品是蔬菜意大利面。故选C。6细节理解题。根据左上的“STARTERS”中的最后一行“All starters are offered with bread and butter for free”可知,所有的开胃菜都免费提供面包和黄油。故选C。7细节理解题。根据最后一行“Lunchecked:12:30-14:30 / Dinner:18:00-21:00”可知,餐馆开放的时长5小时。故选D。8细节理解题。根据左上的“STARTERS”中的“Tomato Salad 2.90”,中间的“MAIN COURSES”中的“

    54、Roast chicken and potatoes 5.95”以及左下的“DRINKS”中的“Fresh orange juice 1.25”可知,总共要2.90+5.95+1.25=10.10。故选B。9推理判断题。根据“MAIN COURSES;SNACKS;STARTERS;DRINKS;DESSERTS”可推断出,这是一个餐厅的菜单。故选D。10C 11B 12C【导语】本文主要讲述了语言不通的威尔逊在看病的过程中和医生之间发生的有趣的对话。10词义猜测题。根据“Sorry, what I said was off-colour. We use it to describe how

    55、people look or feel when they are unwell”可知,医生通常用“精神不好”来形容人们不舒服时候的样子或感觉,故C选项“生病的”与划线部分是同一个意思。故选C。11细节理解题。根据“Youve got a cold”可知,威尔逊得了感冒。故选B。12推理判断题。根据“Animal doctors. Now I must end this English lesson and see my next patient.”可知,医生对言语不通的威尔逊开了个玩笑,把威尔逊看病的过程表示为“上英语课”,由此可见,这个医生是一个幽默的人。故选C。13B 14B 15D【导

    56、语】本文是北京国际航空公司的一张时间表,表格中罗列了从北京出发去往巴林、多哈、阿布扎比、迪拜、马斯喀特等城市的具体航班信息。13细节理解题。根据Abu Dhabi这一城市名词,从“Flight No.”这一列中寻找航班号可知,有F002,、F008和F012,故选B。14细节理解题。根据题干中提到的北京飞往多哈,找到相对应的时间可知,需要九个半小时。故选B。15细节理解题。从表格中的信息可知,北京飞阿布扎比是从10:00到22:25;而北京到巴林的航班是从10:00到19:20。因此不可能在同一天从北京飞到阿布扎比再飞到巴林。故选D。16B 17C 18A【导语】本文介绍了两款机器人玩具的功能

    57、、价格等相关信息。16细节理解题。根据“Penguin (企鹅) Robot Toy Penbo Blue: Price: $59”可知,如果你想买两个企鹅机器人玩具,你应该支付118美元。故选B。17推理判断题。根据“It does not like you to touch its sides.”可推知,当你触摸机器狗的两侧时,它会生气的。故选C。18细节理解题。根据“Penguin (企鹅) Robot Toy Penbo Blue: Price: $59”及“Robot Dog Price: $1,657”可知,机器狗远比Penbo Blue昂贵。故选A。19B 20B 21C 22A

    58、【导语】本文介绍了两款机器人玩具的功能、价格等相关信息。19细节理解题。根据“Penguin (企鹅) Robot Toy Penbo Blue: Price: $59”可知,如果你想买两个企鹅机器人玩具,你应该支付118美元。故选B。20细节理解题。根据“Penbo Blue is a real robot for girls.”可知,Penbo Blue是一个真正的女孩玩的机器人。故选B。21推理判断题。根据“It does not like you to touch its sides.”可推知,当你触摸机器狗的两侧时,它会生气的。故选C。22细节理解题。根据“Penguin (企鹅)

    59、Robot Toy Penbo Blue: Price: $59”及“Robot Dog Price: $1,657”可知,机器狗远比Penbo Blue昂贵。故选A。23D 24C 25B【导语】本文是一家慈善机构招募志愿者老师的广告信息。23细节理解题。根据“We need volunteers to join us and teach English to these children, and help make their lives better.”可知,该慈善机构需要懂英语的志愿者加入,教孩子们英语。故选D。24细节理解题。根据“Most importantly of all,

    60、you will make a difference to a community in need.”可知,在这里做志愿者,最重要的是可以为需要帮助的地区尽一份力,做些改变。故选C。25推理判断题。两名志愿者分别表达了参加这个志愿教师项目后的收获,以及自己的喜悦之情。从参与者口中说出实际的效果,目的就是为了吸引更多的人来参加这个项目。故选B。26C 27A 28D【导语】本文主要介绍了20202021 学年 TFK Kid Reporter 团队的成员招聘,详细介绍了时间、内容和规则等。26细节理解题。根据“Were looking for 12 students from around th

    61、e nation to be members of the TFK Kid Reporter team for the 20202021 school year.”可知这12个学生记者将工作约一年,故选C。27细节理解题。根据“Interviewed national leaders, famous people and other newsmakers. Written news, stories, reviews, and opinion pieces for Time For Kids. Learned about the news business from prize-winning

    62、 reporters who work at TIMES. Appeared on television to talk about their work.”可知如果大卫被选为TFK Kid记者团队的一员,他可能不会在一些著名的电视剧中扮演一个角色,故选A。28推理判断题。根据“Attention, please! Reporters wanted!”结合文章内容可知这是一个广告,所以可能在网上看到,故选D。29D 30C 31C【导语】本文介绍了蝙蝠侠、黑豹、蜘蛛侠和超人不仅是超级英雄,而且都是孤儿,重点介绍了伦敦弃儿博物馆。29细节理解题。根据第二段中“Tchala means “Orph

    63、an King”, after he takes the title of Black Panther from his late father.”可知,Black Panther曾被称为“孤儿王”,故选D。30词义猜测题。根据“The alien Kal-El, . is sent to Earth by his parents before his home planet of Krypton is destroyed.”可知Kal-El来自地球外的星系,由此可知alien意为“外星人”,故选C31细节理解题。根据第四段中“You have to book but under-21s ge

    64、t in free.”可知,要想看展览,你应该在参加展览之前订一张票。故选C。32C 33B 34D【导语】本文主要介绍了几则招聘广告。32细节理解题。根据“remember to take water and hats with you”可知要带着水。故选C。33细节理解题。根据“you need to be good at painting and open-minded with a loving heart. It would be best if you have some knowledge in education.”可知如果想成为一个志愿者美术老师,你需要善于绘画,心胸开阔,有一颗爱心。 最好有一些教育方面的知识,选项B“一位爱孩子,学画3年的老师”符合。故选B。34细节理解题。根据“Spend just a few minutes sharing your opinions”可知这个调查只需要几分钟,不需要花费很长时间。故选D。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题10 阅读理解之应用文(名校最新期末真题)-2022-2023学年八年级英语下学期期末考点大串讲(牛津译林版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-831268.html
    相关资源 更多
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(实用).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(实用).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(夺分金卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(夺分金卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(基础题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(基础题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(培优).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(培优).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(培优b卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(培优b卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(名师推荐).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(名师推荐).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(典型题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(典型题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(b卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(b卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(a卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(a卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案ab卷.docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案ab卷.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷通用.docx人教版二年级下册数学期中测试卷通用.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精选答案.docx人教版二年级下册数学期中测试卷精选答案.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精选.docx人教版二年级下册数学期中测试卷精选.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精编答案.docx人教版二年级下册数学期中测试卷精编答案.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精编.docx人教版二年级下册数学期中测试卷精编.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(考点梳理).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(考点梳理).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(有一套).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(有一套).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(易错题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(易错题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(必刷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(必刷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(夺冠).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(夺冠).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(夺冠系列).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(夺冠系列).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(含答案).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(含答案).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(名校卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(名校卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(名师系列).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(名师系列).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(各地真题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(各地真题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(历年真题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(历年真题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(典优).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(典优).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(全国通用).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(全国通用).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(全优).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(全优).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1