分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型九年级阶段检测(全).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:844424
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:9
  • 大小:36.33KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    九年级 阶段 检测
    资源描述:

    1、九年级阶段检测(全)一、单项选择1.What heavy snow!In fact, it is heaviest snow in the past 50 years.A.a;theB.an;theC.the;aD.a;a2.English is one of the most used spoken languages in the world, so learning English well is very important.A.trulyB.nearlyC.widelyD.hardly3.Mum, can I go out to play basketball?No. You mus

    2、tnt go out until your homework .A.will finishB.is finishedC.finishesD.was finished4.Beijing has fewer smokers since the city the “strictest smoking ban(禁令) in history” on June 1st, 2019.A.carried outB.came outC.put outD.blew out5.Im sorry I dont catch what you said just now.Dont worry. Ill it. A.rev

    3、iewB.repeat C.report D.realize6.The English teacher was a little disappointed when he knew that they ended up about it in English.A.talkB.talkingC.talkedD.to talk7.The man warned us with fire because it might cause fire.A.dont playB.not playingC.not to playD.not play8.All the villagers the fight aga

    4、inst the big flood,the young and the old,men and women.Its really brave of them to do so.A.joined;including B.joined in;includedC.joined in;includingD.joined;included9.I used newspapers and watch TV after dinner.But now Im a walk.A.to read;used to takeB.reading;used to takingC.to read;used for takin

    5、gD.to read;used to taking10.When I traveled in Thailand, I bought a ring. It silver. A.was made inB.was made byC.was made ofD.was made from11.Peter likes pop music,but his father his mother likes it.A.both;andB.not only;but also C.neither;norD.either;or12.Where are you going?Im going to the airport

    6、to my aunt.The plane will land in ten minutes.A.wake upB.pick upC.use upD.look up13.Mike,do you know which CDs belong to ?I have no idea.You may ask Alice.A.myB.oursC.usD.mine14.Running Man is a very relaxing TV programis hot among the young people. A.what B.which C.who D.whom15.Which of the followi

    7、ng sentences is correct?A.We will have a party on Teachers Day.B.Tim is very interesting in playing chess.C.He lives on the four floor in the building.D.He was ill so he didnt go to school today.二、完形填空(2019河南商丘一模)Filial piety(孝)is a traditional Chinese virtue(美德)!But most middle school students dont

    8、 often 16 with their parents.They dont listen to their parents and even argue with their parents.A nineteen-year-old boy,Tian Zhengyang,is different from them.He showed us a great example and17 many people with his story.Tian lives in a village in Hubei.His mother is blind.She cant see 18.His father

    9、 was a farmer. In 2019,Tians father died in a car accident.The eleven-year-old Tian lost his father, and then he had to 19 his family by himself.The life was so difficult!20,it didnt make him lose hope.He stayed with his mother. He became more hard-working,stronger and braver!In 2019,Tian went to Da

    10、wu No.1 Middle School.The school was very far from his home,so he 21 go home every day.Tian didnt want to leave his blind mother for too long, so he22 to rent a house near the school.Every day after school,Tian would cook for his mother.Taking care of his mother 23 a lot of Tians time,but he is stil

    11、l good at every subject in school.Last summer he got a high mark of 602 in the College Entrance Examination and now he is studying in Central China Normal University(华中师范大学).After hearing Tians story,many people thought he was filial and said they should learn from Tian.But Tian thought he just did

    12、24 he should do.Tian said, “Mother gave me life.I will 25 stay with her.”16.A.startB.talkC.fightD.deal17.A.acceptedB.caughtC.movedD.controlled18.A.somebodyB.somethingC.nothingD.anything19.A.look atB.look afterC.look forD.look up20.A.FinallyB.LuckilyC.HoweverD.Therefore21.A.mustntB.shouldntC.may notD

    13、.couldnt22.A.hatedB.decidedC.forgotD.refused23.A.takesB.spendsC.usesD.pays24.A.whyB.whichC.howD.what25.A.sometimesB.alwaysC.seldomD.never三、阅读理解AWhy is clean water so important to developing countries?A recent report shows that about 80 percent of diseases in developing countries are caused by poor w

    14、ater and low sanitation(卫生) conditions.In those countries, women and girls spend several hours collecting water,but often polluted,far away from their families. The polluted water more or less influences their health.In this case,there is an urgent(迫切的)need for people in developing countries to have

    15、 access to(有机会或权利使用)clean water to improve their health.Here is a short story about Hadjara Zakari,a 12-year-old girl in Niger.Having access to clean water changed her life.She learned about the importance of hand-washing when the school first received clean water three years ago. That evening,she t

    16、old her father,“You shouldnt eat with me unless you clean your hands.” Her father was very angry and shouted at her, “Its not up to you to tell me what to do!” Stunned(目瞪口呆的),Hadjara sat in silence. But she knew she was right.In protest, Hadjara refused to eat dinner that night. After her father que

    17、stioned Hadjaras head teacher,he understood the importance of hand-washing and his daughters intentions(目的).The girl really wanted her family to live longer and healthier lives.For people in developing countries, clean water can change many things, especially improve their health.So,from now on,lets

    18、 avoid wasting water and take action to save water, which is important to people all over the world.26.According to the recent report, poor water and low sanitation conditions can cause .A.traffic problemsB.forest firesC.many illnesses27.The key to improving peoples health in developing countries is

    19、 in Paragraph 1.A.to get clean water B.to exercise oftenC.to refuse drugs28.What can we infer(推断)from Paragraph 2?A.Hadjara laughed at her fathers foolishness.B.Hadjara refused to eat dinner that night in order to lose weight.C.Hadjaras father understood his daughters love and care for him later.29.

    20、The underlined word“protest”in this passage means .A.抗议B.保护C.节约30.The purpose of the writer is to .A.teach people how to wash handsB.call on people all over the world to save waterC.show developing countries rich in clean waterB(2019河南平顶山一模)This year is the Year of the Dog according to the Chinese l

    21、unar calendar.We cant translate the Chinese phrase“狗年” to the dog year in English! Because the dog year can be used to harm people without dirty words! For example, if someone says “You are only 16 in the dog year.” to you, the first half of the sentence boasts only 16 years old, so that you think y

    22、ou are very young, and the last half of the sentence is in the dog year16 years old by dogs age! Actually the person is already 80 years old.In English, people who like dogs are called dog persons and people who love cats are called cat persons, so when they are dating, they often hear they ask each

    23、 other whether they are dog persons or cat persons. Besides, foreigners usually think the dog person is cheerful, outgoing, easy to get along with, and the cat person is quiet, nervous and likes to do deep thinking.Dogs are generally worthy of high praise in English. For example, a lucky dog means a

    24、 lucky person; a top dog means a successful person.“You are a lucky dog” is to tell you that you are very lucky.2019 is the Year of the Dog. “I was born in the Year of the Dog” means the Year of the Dog is your natal year. You must be 12 years old if you were born in 2019.31.If an English-speaking p

    25、erson asks if you are a dog person, he means if .A.you are badB.you are luckyC.you like dogsD.you hate dogs32.The underlined word boasts means .A.夸奖B.损人C.吹牛皮D.实话实说33.Mai Lingling got 119 marks in her final exam; she is a in the class.A.cat personB.dog personC.good dogD.top dog34.You were born in 201

    26、9; what year is your natal year?A.2019.B.2019.C.2019.D.2019.35.The main idea of the article is that .A.the year of 2019 is the Year of the Dog in ChinaB.what a dog person means in the English languageC.what the difference between Chinese and English about dogs isD.what a lucky dog is in the Chinese

    27、languageC(2019河南郑州一模)High-tech machines have made life easier for millions of people around the world. However, some people still prefer low-tech ways of doing things. Heres an example of why this is happening. You can microwave a frozen hamburger in 60 seconds. However, it wont taste as good as the

    28、 one you cook on the stove(火炉). And if youre in that much of a hurry, you probably wont take time to toast(烘烤) the bread. High-tech cooking saves time, but it doesnt make better-tasting meals.Most people get their news from high-tech sources(来源) like television or the Internet. This has many advanta

    29、ges. For example, electronic news is more up􀆼to􀆼date than newspapers or magazines. Its also more exciting to see live and videotaped news events than photographs.However, newspapers and magazines have some important advantages. They give more backgrounds and details(细节). They also

    30、let you read the parts that are important to you and skip the rest. Other high-tech timesavers have similar disadvantages. For example, most people use the phone or email to stay in touch with friends and family members who live in other places. But when you use the Internet or the phone, you dont a

    31、lways think carefully about what you are saying, and sometimes you forget the important things you want to communicate. Similarly, when you do your homework on the computer, you neednt check your spelling by yourself. However, you are so busy with the computer that you dont pay enough attention to t

    32、he actual words you are writing.36.What advantages of high-tech machines does the writer mention in the text?A.They make more delicious meals.B.They can save time and make life easier.C.They can provide news with detailed information.D.They can make students do their homework carefully.37.How many a

    33、dvantages does the news from high-tech sources have according to the text?A.Two.B.Three.C.Four.D.Five.38.Which of the following is NOT true according to the text?A.We sometimes forget to say the important things when talking on the phone.B.We wont miss important information while reading newspapers

    34、and magazines.C.We can get the latest news from high-tech sources like television or the Internet.D.When we email our friends, we are always careful to choose the right words to say.39.What is the writers attitude towards high-tech machines?A.The writer thinks high-tech machines are perfect.B.The wr

    35、iter shows no interest in high-tech things.C.The writer expresses that each coin has two sides.D.The writer expects people to use more high-tech things.40.In which section of a magazine may the text appear?A.News.B.Music and art.C.Sports.D.Science and technology.D(2019河南实验中学一模)Its a scene in many ho

    36、mes around the world tired-eyed teens wake to the sound of their alarm clocks. 41For lucky high school students in England, theyre now going to reset their alarm and get an extra hour of sleep. 42This is part of a huge study by Oxford University. The experiment will see whether later classes can imp

    37、rove exam results. 43 It is based on scientific evidence that teenagers are out of step with traditional school hours.“We know that something funny happens when youre a teenager,”the lead sleep researcher Colin Epsie told The Telegraph.“44 But science is telling us that teenagers need to sleep more

    38、in the mornings.”A similar experiment in 2009 saw an improvement of 19 percent in exam scores for major subjectssuch as maths and science.45 Neuroscientists(神经系统科学家) say teens have a built-in clock, which makes them more likely to go to sleep around midnight, and wake up between 9 am and 10 am. This

    39、 body clock stays until the age of 19 for females and 21 for males.Schools are places for learning, as well as education laboratoriesfinding out the best ways to learn and increase knowledge. Yet well have to wait until 2019 to find out these exciting results!根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内

    40、容完整,并将其标号填写在下面题号后的横线上。A.More than 100 schools across England will join the four-year experiment, which includes tens of thousands of students.B.Another schoolday begins, and we all wish we could have just one extra hour of sleep.C.Your parents think its because youre lazy and would be OK if you coul

    41、d get to sleep earlier.D.Teenagers sleep cycles, on average, begin two hours after adults.E.Instead of starting school at 9 am, students will begin the academic day at 10 am.41.42.43.44.45.四、词语运用阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。wesadnessprotectfrienddecideiflivetheyfromf

    42、ollownaturewhenIn August 2019,Liu Lianlian took part in a summer camp in Kenya.The campers 46 in tents in Kenyas Masai Mara National Reserve.She fell in love with both the beautiful animals and the 47 scenery.After returning to Beijing,she felt48whenever she saw clothes made from animal fur.She ofte

    43、n advised her relatives and 49 not to buy and wear such products.She hoped to become a volunteer to protect wildlife in Africa.In 2019,her family moved 50 Beijing to Los Angeles.During a gathering of Chinese families in December,Lianlian met Wang Yihan and his parents,who were all supporters of wild

    44、life 51.They discussed the protection of wild animals,and the two families decided to visit Africa together during the 52summer.In July,2019,the families arrived in Kenya.They were excited 53 they saw the wild animals.They visited a primary school there.During the following 10 days,54 gave lessons a

    45、bout wildlife protection to local children.After they returned to the USA,Wang Yihan and Lianlian 55 to find a way to continue wildlife protection work.Theyve set up a website,through which they can attract volunteers to protect animals.46.47.48.49.50.51.52.53.54.55.五、补全对话根据下面的对话情景,在每个空白处填上一个适当的句子,使

    46、对话的意思连贯、完整。A:You look worried, Peter.56.?B:Im worried about my English. Im having trouble learning English.A:57.?B:Sometimes I cant pronounce some words correctly.A:Well, I think listening to electronic books can help you. You can follow what the speakers say in electronic books. 58.?B:Thats a good

    47、idea. 59.?I always forget them.A:You can write the new words in your small notebook or on a piece of paper. Then you can take it anywhere you go and study them from time to time.B:That might help!Thanks.A:Youre welcome. By the way, can you understand what people say when they talk to you?B:No, not a

    48、lways.A:60.?B:Maybe I will join an English club.A:You can also find a pen pal to practice your written English.B:That sounds like a good way to practice writing. Thank you, Linda!六、书面表达(2019河南平顶山二模)第一次考试结束后,班里举行了一次班会,同学们对于英语试卷发表了不同的看法。请根据以下提示给老师写一封信,谈谈你的看法。一些同学认为试卷对我们的学习起到了指导作用,发现了不足,一些同学认为试卷有点难,得不了

    49、高分,失去了信心,你的看法要求:1.文中不得出现真实姓名和学校名称;2.首句已给出,不计入总词数;3.词数80左右。Dear Miss Dong,Today we held a class meeting, and we shared our ideas about the first test.Yours,Liu Xiang答案精解精析一、1.A句意:多大的一场雪啊!实际上,这是过去50年里最大的一场雪。本题考查冠词。第一设空表泛指,指“一场雪”,又因heavy以辅音音素开头,故应用不定冠词a;第二设空处因在形容词最高级前故应用定冠词the,故答案为A项。2.C句意:英语是世界上最广泛使用的

    50、口头语言之一,因此学好英语是非常重要的。本题考查副词。truly真实地;nearly几乎;widely广泛地;hardly几乎不,根据句意可知答案为C项。3.B句意:妈妈,我能出去打篮球吗?不。你不准出去直到你完成作业。由homework和finish之间是被动关系可知应用被动语态。联系语境可知,应用一般现在时,故答案为B项。4.A句意:自从2019年6月1日城市实行“历史上最严格的禁烟令”以来北京有较少的吸烟者。本题考查动词短语。carry out实行;come out出版;put out熄灭;blow out吹灭,根据句意可知答案为A项。5.B6.B7.C8.C9.D10.C11.C12.

    51、B13.C14.B15.D本题考查句子的正误判断。只有D项是正确的。A项为名词所有格误用,教师节应为“Teachers Day”;B项为同根形容词误用,interesting意为“有趣的”,常用来修饰物,interested“感兴趣的”,常用来修饰人,故应将该句中的interesting改为interested;C项为基数词与序数词误用,句中的four应改为fourth。二、语篇解读本文是篇记叙文,讲述了湖北的一个男孩在家庭条件很艰苦的情况下仍然能用自己的孝心来顽强生活和学习的感人事迹,同时也在呼吁当今的学生们都来向他学习,发扬我国的传统美德孝。16.Bstart with以开始;talk w

    52、ith与谈话;fight with与打架;deal with处理。根据前后文可知是不经常与父母沟通,故答案为B项。17.Caccept接受;catch抓住;move感动;control控制。根据句意可知是他用他的故事感动了许多人,故答案为C项。18.Dsomebody某人;something某事;nothing没什么;anything任何事物。根据句意可知他的母亲是个瞎子,所以她不能看到任何东西。故答案为D项。19.Blook at看着;look after照顾;look for寻找;look up查阅。根据前后文可知他不得不依靠自己照顾家庭。故答案为B项。20.Cfinally最后;luck

    53、ily幸运地;however然而;therefore因此。根据前后文可知是虽然生活十分困难,然而,这并没有使他失去希望,故答案为C项。21.Dmustnt不准;shouldnt不应该;may not也许不;couldnt不可能。由前文中的内容可知学校离家非常远,所以他不可能每天都回家。故答案为D项。22.B由前文内容可知,他不想让他的盲人妈妈独自待很长时间,所以他决定在学校附近租一个房子。decide to do sth.决定做某事,故答案为B项。23.Atake花费(主语为物);spend花费(主语为人);use使用;pay花费(主语为人)。根据语境可知答案为A项。24.D但他认为他只是做了

    54、他该做的事情。故答案为D项。25.Bsometimes有时;always总是,永远;seldom很少;never从不。根据句意可知此处表示“我会和妈妈永远在一起”。故答案为B项。三、A语篇解读本篇为夹叙夹议的文章,讲述了发展中国家的人们因为用水困难,导致多种疾病,甚至威胁生命。因此鼓励大家节约用水。26.C细节理解题。由文章第一段第二句可知,大约80%的疾病都是由缺水和卫生条件差造成的。27.A细节理解题。由文章第一段最后一句可知,改善人们健康状况的关键是得到干净的水。28.C推理判断题。由文章第二段可知答案。Hadjara并没有嘲笑父亲,Hadjara拒绝和父亲一起吃饭是因为父亲吃饭前没有洗

    55、手,故A、B是错误的。C选项“后来Hadjara的父亲明白了女儿对他的爱和关心”是正确的。29.A词义猜测题。根据上下文可知, Hadjara以拒绝和父亲一起吃饭作为对父亲不洗手的抗议,protest意为“抗议”。故选A。30.B主旨大意题。作者的目的是呼吁大家节约用水。B语篇解读本文是一篇说明文,介绍了汉语和英语中关于狗代表的不同含义,属于中西方文化方面的内容。31.C细节理解题。由第三段第一句可知答案为C项。32.A词义猜测题。由下文的so that you think you are very young可猜测出boast是夸奖的意思,故答案为A项。33.D推理判断题。由倒数第二段中的a

    56、 top dog means a successful person可推断出答案为D项。34.B推理判断题。由出生时间2019加上12可推断出本命年为2019年,故答案为B项。35.C主旨大意题。通读全文可知是介绍汉语和英语中关于狗的不同含义。故答案为C项。C语篇解读本文是一篇说明文,介绍了高科技机器给人们带来的方便,同时也用对比的方法讲了高科技的缺点,教育我们要用辩证的观点看事物。36.B细节理解题。由第一段中的第一句和最后一句可知答案为B项。37.A推理判断题。由第二段可推断出答案为A项。38.D推理判断题。由文章内容及选项可推断出答案为D项。39.C主旨大意题。由文章内容可知作者在讲高科

    57、技机器、报纸和杂志的优点和缺点,故可知答案为C项。40.D推理判断题。由文章内容可推断出本文也许会出现在杂志的科技部分,故答案为D项。D语篇解读本文是一篇说明文,介绍了青少年早上睡眠不足可能会影响学习成绩,为此一些科学家们正在做实验。有理有据说服力强。41.B由前句内容可知是有关睡眠不足的青少年早晨的样子,故可推断出答案为与此内容相关的B项。42.E由前句内容可知英国的孩子们现在可以把他们的闹钟重设,多睡一个小时,故可推断出答案为E项。43.A由上下文内容可知是对晚一个小时上课的学生进行实验,看成绩是否会提高,有许多学校和学生支持这个实验。故可推断出答案为A项。44.C由设空处后的But及内容

    58、可推断出答案为C项。45.D由下文内容可知是科学家们对于青少年开始睡觉时间比成年人晚两个小时的科学依据,故可推断出答案为D项。四、语篇解读本文是一篇记叙文,讲述了中国一位叫刘连连的女孩因去肯尼亚参加夏令营而引发了保护动物的念想,并用实际行动做出了贡献。46.livedlive in居住,由前后文时态可知应用一般过去时,故填lived。47.natural由设空处后的名词scenery可知应用nature的形容词形式natural。48.sadfeel后用形容词作表语,根据前后文可知答案为sad“悲伤的”。49.friends句意:她经常建议她的亲戚和朋友不要买和穿这样的产品。故应用friend

    59、的复数形式friends。50.fromfrom.to.从到。51.protectionwildlife protection野生动物的保护。52.followingduring the following summer在接下来的夏季。53.whenwhen当时候。句意:当他们看到野生动物的时候,他们感到很兴奋。54.they句意:在接下来的10天里,他们给当地的孩子们上关于野生动物保护的课。they“他们”,作主语。55.decideddecide to do sth.决定做某事。又根据前后文时态可知应用一般过去时。五、语篇解读本对话是两位同学关于学习英语而展开的,其中一些方法值得我们学习借

    60、鉴。56.Whats the matter/Whats up/Whats wrong/.由设空处前的You look worried及答语可知应是在问发生了什么事。57.What are your problems.由上文Im having trouble learning English及下文内容可知是询问问题是什么。58.Why dont you have a try/Why not have a try.由前后文内容可知是建议对方尝试给出的方法。59.What/How about the new words.由下文可知是询问有关单词的学习。60.Why not join an Engli

    61、sh club to practice English/Why dont you join an English club to practice English.由下文中的join an English club可知此处是建议参加英语俱乐部来学习英语。六、写作要点1.本文是应用文。注意书信用语及格式。2.要点要全,一些同学认为;一些同学认为;发表自己的观点。参考范文Dear Miss Dong,Today we held a class meeting, and we shared our ideas about the first test.Some classmates think th

    62、at the first test is good, and that it has helped them find out what mistakes they made and has told them what to learn next, especially do more reading. Some classmates think that they did badly in this test. They got low marks. They lost their confidence.I think the first test is helpful to my future study. It shows me that my greatest shortcoming is that I dont form the habit of reading. Besides I should pay much more attention to my handwriting. I should use English more in my life.Yours,Liu Xiang

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:九年级阶段检测(全).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-844424.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合题).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合题).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(精练).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(精练).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(突破训练).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(突破训练).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(研优卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(研优卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(最新).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(最新).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(新).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(新).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(巩固).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(巩固).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(实用).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(实用).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(完整版).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(完整版).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(夺分金卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(夺分金卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优B卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优B卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优A卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优A卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(名师推荐).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(名师推荐).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(典型题).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(典型题).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(B卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(B卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(A卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(A卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案解析.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案解析.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【黄金题型】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【黄金题型】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【达标题】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【达标题】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【轻巧夺冠】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【能力提升】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【能力提升】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【考试直接用】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【考试直接用】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合题】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合题】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合卷】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合卷】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【突破训练】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【突破训练】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【研优卷】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【研优卷】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【满分必刷】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【满分必刷】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1