五年级下册英语 阅读理解专项训练 Unit7 Chinese festivals 含答案译林三起.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 五年级下册英语 阅读理解专项训练 Unit7 Chinese festivals 含答案译林三起 年级 下册 英语 阅读 理解 专项 训练 答案 译林三起
- 资源描述:
-
1、五下Unit7阅读理解专项练习班级_ 姓名_(一)It is Sunday today. The weather is fine. Bob and Jane are in the park. It is a big park. They can see many people there. They come here to have a rest after hard work and study. Some boys are playing chess on the grass. Some girls are sing and dancing. An old woman is readin
2、g a newspaper under a tall tree. A young man and his little son are playing with a toy car. How happy they are!根据短文,判断下列句子正(T)误(F)。( )1.TheweatherisverygoodonSunday.( )2.BobandJanegototheparktoworkandstudy.( )3.Ayoungwomanandherlittlesonareplayingwithatoycar.( )4.Alotofpeopleareplayingfootballontheg
3、rass.( )5.Allthepeopleintheparklookveryhappy.(二)Today is the second of March. Its my birthday. I get a lot of presents from my friends and family. They are in nice boxes. My father gives me a yellow box and there is a book in it. Jack, one of my friends, gives me a long box. Whats in it? Its an umbr
4、ella. My sister gives me a round box. I think its a big cake, but it is a basketball. I like playing basketball very much, so Im happy to have it. Now, my friends are singing the song “Happy Birthday to You” to me.阅读短文,根据短文内容选择正确的选项,将答案写在题前的括号内。( )1. My birthday is on _. A. March 4B. March 3C. March
5、 2( )2. I get a lot of presents from _. A. my parentsB. my friendsC. A and B( )3. My sister gives me a round box. 在这句话中“round”的中文意思: A. 圆的B. 方的C. 扁的( )4. There is _ from my father. A. a boxB. an umbrellaC. a book( )5. From this passage(短文), we know _. A. I am a boyB. theres a birthday partyC. my fat
6、her is doctor(三)Halloween is on October 31st. It is one of the favourite holidays for people in the US. On that day, pumpkin lanterns are very popular. Parties are also popular in the evening. People dress up in costumes and masks, they go to the parties and play different games. Children go to hous
7、es to say “trick or treat?” for sweets.阅读短文,判断正误,正确的用“T”表示,错误的用“F”表示。( ) 1. Halloween is on the first day of October.( ) 2. People in the US dont like Halloween.( ) 3. Children say “trick or treat?” to get some sweets at Halloween.( ) 4. Pumpkin lanterns and parties are popular at Halloween.( ) 5. H
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-853043.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018-2019学年人教部编版八年级语文下册教用课件:期末复习专题攻 专题五古诗文默写(共31张PPT).ppt
