2019_2020学年高中英语Unit23ConflictLesson2ConflictResolution练习北师大版选修820191220818.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit23ConflictLesson2ConflictResolution 练习 北师大 选修 820191220818
- 资源描述:
-
1、Lesson2 ConflictResolution 一、单词拼写 1Young children should never (反驳)what their parents say.答案 contradict 2He lives on a single parents (津贴)of 70 a week.答案 allowance 3There are alternative sources of (营养)to animal meat.答案 nutrition 4You see this beautiful glass (雕塑)of dolphins.答案 sculpture 5Which news
2、paper did you (订阅)to?答案 subscribe 二、短语填空 keep ones word look down on/upon have a gift for put forward keep off hold out give in send for call on come about 1Your mother is ill and you must a doctor now.答案 send for 2I wish you wouldnt this kind of work.答案 look down on/upon 3Her daughter music and wan
3、ts to be a musician.答案 has a gift for 4Youd better ask your children to the fire.答案 keep off 5He is reliable,for he always .答案 keeps his word 6I dont know how the accident that night.答案 came about 7The teachers us to help those who are in trouble.答案 call on 8No matter what happens,I wont .答案 give in
4、 9They some new ideas on the subject.答案 put forward 10The food is running out and I dont know how long we can .答案 hold out 三、阅读理解 Mr Peter Johnson,aged twenty-three,battled for half an hour to escape from his trapped car yesterday when it landed upside down in three feet of water.Mr Johnson took the
5、 only escape routethrough the boot(行李箱).Mr Johnsons car had finished up in a ditch(沟渠)at Romney Marsin,Kent,after skidding on ice and hitting a bank.“Fortunately,the water began to come in only slowly,”Mr Johnson said.“I couldnt force the doors because they were jammed against the walls of the ditch
6、 and dared not open the windows because I knew water would come flooding in.”Mr Johnson,a sweet salesman of Sitting Home,Kent,first tried to attract the attention of other motorists by sounding the horn and hammering on the roof and boot.Then he began his struggle to escape.Later he said,“It was rea
7、lly a half penny that saved my life.It was the only coin I had in my pocket and I used it to unscrew the back seat to get into the boot.I hammered desperately with a hammer trying to make someone hear,but no help came.”It took ten minutes to unscrew the seat,and a further five minutes to clear the s
8、weet samples from the boot.Then Mr Johnson found a wrench and began to work on the boot lock.Fifteen minutes passed by.“It was the only chance I had.Finally it gave,but as soon as I moved the boot lid,the water and mud poured in.I forced the lid down into the mud and scrambled clear as the car fille
9、d up.”His hands and arms cut and bruised(擦 伤).Mr Johnson got to Beckett Farm nearby,where he was looked after by the farmers wife,Mrs Lucy Bates.Huddled in a blanket,he said,“That thirty minutes seemed like hours.”Only the tips of the car wheels were visible,the police said last night.The vehicle ha
10、d sunk into two feet of mud at the bottom of the ditch.1What is the best title for this newspaper article?A.The Story of Mr Johnson,A Sweet Salesman B.Car Boot Can Serve as the Best Escape Route C.The Driver Escapes Through Car Boot D.The Driver Survived a Terrible Car Accident 解析主旨大意题。根据第一段“MrPeter
11、Johnson.escapefromhistrappedcar.throughtheboot.”可 归 纳 出 文 章 的 标题。答案 C 2Which of the following objects is the most important to Mr Johnson?A.The hammer.B.The coin.C.The screw.D.The horn.解析细节理解题。根据第四段 MrJohnson 所说的话及他后面所做的事情可知此题答案为 B 项。答案 B 3Which statement is TRUE according to the passage?A.Mr Johnso
12、ns car stood on its boot as it fell down.B.Mr Johnson could not escape from the door because it was full of sweet jam.C.Mr Johnsons car accident was partly due to the slippery road.D.Mr Johnson struggled in the pouring mud as he unscrewed the back seat.解析细节理解题。根据第二段第一句“.skiddingoniceandhittingabank.
13、”可知答案为 C项。答案 C 4“Finally it gave”(in Paragraph 5)means that“”.A.Luckily the door was torn away in the end B.At last the wrench went broken C.The lock came open after all his efforts D.The chance was lost at the last minute 解析句意理解题。根据上下文可知行李箱的锁被打开了。答案 C 5It may be inferred from the passage that .A.th
14、e ditch was along a quiet country road B.the accident happened on a clear warm day C.the police helped Mr Johnson get out of the ditch D.Mr Johnson had a tender wife and was well attended 解析推理判断题。根据第四段最后一句中的“butnohelpcame”及最后一段的第二句中的“MrJohnsongottoBeckettFarmnearby”可推知事发地点是寂静的农村。答案 A 四、七选五阅读理解(导学号 5
15、1860013)The need for love is deeply rooted in the human psyche(灵 魂).1.Separateness,according to psychologists,means to be cut off,helpless and alone in the world.It is the source of all anxieties.2.It can be selfish and possessive,or unselfish and giving.Abraham Maslow distinguishes between two kind
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-568976.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
