2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT 2 POEMS LANGUAGE POINTS WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT POEMS LANGUAGE POINTS WORD版含答案 2020 2021 学年 人教版 选修 课时 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Unit 2 Poems language points课时作业第一节 单句语法填空1Hurry up, kids!The school bus is_waiting (wait) for us!2. “The moment is_coming(come) soon,” he thought to himself, waiting nervously. 3The flight_takes(take) off at 2:30 every Wednesday and Friday. 4He is always trying (try) to show me that he is smarter t
2、han I. 5Youd better write down her phone number before you forget(forget) it. 6On Monday mornings it usually takes(take) me an hour to drive to work although the actual distance is only 20 miles. 7If nothing is_done_(do), the oceans will turn into fish deserts. 8From his disappointed expression on h
3、is face, we can see that he was very disappointed_ at his driving test result. (disappoint)9Whats that terrible noise?The neighbors are_preparing(prepare) for a party. 10It is believed that if a book is interesting,_the reader will be surely interested_(interest)第二节 阅读理解AAre you worried about moving
4、 up to Senior High school? It can be a new experience, but you shouldnt worry. Weve put together a guide on how to survive the first week. Youre not alone!Remember everybody else in your year is on the same boat. They may not realize it, but theyre just as nervous as you are. Moving to Senior High s
5、chool is an opportunity, not a problem. Things are different and all you need to do is be polite and learn the new rules. Teachers are ready to help!If youre unsure what to do or are worried about anything then you had better ask for help. Teachers are probably the best people to turn to as theyre e
6、xperienced in helping new students. Some Senior High schools also have a “friends system” . If your school has this, then you will be paired with an older student. They will look out for you and help you if you have any problems or questions. All changeThere are lots of differences between Junior Hi
7、gh school and Senior High school. Youll have a homework diary or a student planner. You will have your lessons with different teachers in different rooms. You will have homework for different subjects on different days, so make sure you get organized. Make sure you have a copy of your school timetab
8、le written down so you know which rooms your classes are in and on which days you will have your different subjects. Other pointsIf youve got an elder brother or sister at the school then ask them for advice. Be yourself! It sounds simple, but people will know you much better if you just act natural
9、ly. Having early nights makes a difference and youll find it easier to get up in the morning!1The new students turn to teachers first when having problems because_Ateachers wont blame them as parents doBteachers are good at helping solve problemsCteachers are equal to every studentDparents are too b
10、usy to help themB解析: 推理判断题。由第三段 “. . . as theyre experienced in helping new students” 可推知, 老师们经验丰富, 善于帮助解决问题。2How many of the following are the authors advice for a new Senior High school student?keeping a homework diarymaking a plan keeping a copy of school timetablegetting yourself organizedgoing
11、to classroom half an hour before the classesA2. B3. C4. D5. C解析: 细节理解题。 从第四段可知, 只有不是作者对高中生的建议, 故选C。3Which of the following is NOT true?AYou can act in a natural way. BYou should go to bed early enough. CYou must focus on dressing properly. DYou may ask your elder brother or sister for advice. C解析: 细
12、节理解题。由最后三段的三点建议可知, 只有C项在文中没有被提及, 故选C。4Whats the purpose of the passage?ATo tell students the importance of learning. BTo warn students not to ignore friendship in Senior High school. CTo make a difference when moving up to Senior High school. DTo help new students to get used to the life in Senior H
13、igh school. D解析: 写作意图题。结合第一段 “Weve put together a guide on how to survive the first week. ” 及下面的建议可知, 作者的写作意图是帮助刚刚步入高中的学生尽快适应高中学习生活。BElizabeth and I are 18 now, and about to graduate. I think about our elementary school friendship, but some memories have blurred(模糊)What happened that day in the fift
14、h grade when Beth suddenly stopped speaking to me? Does she know that Ive been thinking about her for seven years? If only we could go back, and discover what ended our relationship. I have to speak with Beth. I see her sometimes, and find out school is “fine” . Its not the same. It never will be. S
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-575849.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2019-2020学年人教版语文必修4课件:第一单元 同步写作序列学案一 .ppt
