2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT 4 GLOBAL WARMING GRAMMAR(1) WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT GLOBAL WARMING GRAMMAR1 WORD版含答案 2020 2021 学年 人教版 选修 课时 作业 UNIT GRAMMAR
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Global warming grammar课时作业第一节 阅读(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ASome students prefer a part-time job after class to earn some money and improve themselves. Here are some good companies:1. In-N-Out BurgerIt is the best hamburger shop in the west of America. Regarded as
2、one of the best employers, it offers flexible working hours and the highest part-time salaries. Above all, the company treats its employees the way they would like to be treated: like family. However, there is no discount offered to its employees.Position: selling assistant (experience required)2. S
3、tarbucks CoffeeStarbucks has been at the forefront(前沿) of the United States coffee revolution. Working hours are flexible. Fit twenty hours of work into your week. There is also a 30% discount and a free pound of coffee or box of tea every week.Position: assistant coffee taster (experience required)
4、3. Whole Foods MarketWhole Foods Market is the worlds largest natural and organic food selling company. With its focus on organic ingredients, Whole Foods Market is all about health. Working hours are free. Benefits include paid time off and a 20% discount so you can eat like a king or at least like
5、 a top chef in training. There are also training courses on health and food every week.Position: secretary4. Lands EndLands End is a Wisconsin-based clothes store that focuses on casual comfort and warmth for the great out-doors. Employees(even part-time employees) have the chance to go to a company
6、-owned entertainment centre and get a 25% discount on theme parks and movies, and an invitation to the yearly company picnic. Besides, for part-time employees, they can come to work anytime they like as long as they work for 4 hours a day.Position: salesperson1. Which company offers its employees th
7、e best discount?A. In-N-Out Burger.B. Starbucks Coffee.C. Lands End.D. Whole Foods Market.解析:细节理解题。根据文章中Starbucks Coffee部分的“There is also a 30% discount and a free pound of coffee or box of tea every week.”可知,星巴克的折扣最优惠,故B选项正确。答案:B2. What is the purpose of the passage?A. To explain what the best part
8、-time job is.B. To persuade students to take part-time jobs.C. To introduce some part-time job opportunities.D. To compare different kinds of part-time jobs.解析:主旨大意题。通读全文可知,本文介绍了四份兼职工作。故选C。答案:C3. What do the four companies have in common?A. Related experience is required.B. Training courses are offe
9、red.C. Working hours are flexible.D. Employees can get high salaries.解析:细节理解题。根据文章中In-N-Out Burger部分的“. it offers flexible working hours .”,Starbucks Coffee部分的“Working hours are flexible.”,Whole Foods Market部分的“Working hours are free.”,以及Lands End部分的“. they can come to work anytime .”可知这四家公司都提供灵活的工作
10、时间,故C项正确。答案:CBIt isnt easy being a princess. A princess addresses large crowds and uses perfect manners. A princess must always be polite and sweet and sometimes repairs car engines and fixes tires. Princess Elizabeth really did so.Before she was the Queen of England, Princess Elizabeth wanted to jo
11、in the ATS, a female branch of the British military. It was in World War that women worked at jobs traditionally held by men.Elizabeth was a teenager and first had to convince(使信服) her parents of her plan. Her parents thought it was too dangerous, but she would not take no for an answer. “I ought to
12、 do as other girls of my age do,” she said firmly. After some months, her parents finally agreed. Princess Elizabeth did not receive any special treatment in the ATS. The only thing that was different was that she returned to Windsor Castle each night to sleep.When she arrived at the ATS camp for he
13、r first day of training, she was greeted by a jacked-up car with its wheels off. In the following weeks, she learned to take apart an engine and then assemble(组装) it. The princess loved the training, admitting, “Im a mechanic at last. Ive scraped the skin off my knuckles.”Princess Elizabeth worked o
14、n cars, trucks, and even tank engines. She also learned to read maps and drive cars, ambulances, and military trucks. To complete her ATS training, she was required to drive a big truck on her own.The King and Queen thought driving a truck was too dangerous, but before they could let her know how th
15、ey felt, they discovered Elizabeth driving a truck onto the palace grounds. She had driven from the ATS camp through the busy London streets all by herself.Now at her old age, she still drivessometimes in London but more often around her large property at Balmoral Castle in Scotland. Being a queen r
16、equires a lot of hard work, but it can be fun as well. Queen Elizabeth loves horses and still rides four times each week. She still likes to get a little dirty. She actively manages her estate farm at Balmoral and is often seen hiking through the countryside there.4. Why was Elizabeth such a special
17、 princess?A. Because she did many jobs always done by men.B. Because she joined the army.C. Because she was sent abroad to fight against the enemy.D. Because she liked to repair some broken cars and trucks.解析:细节理解题。从第一、第二段的内容可知,伊丽莎白公主当过兵,参加过ATS,这是她特殊的地方。故选B项。答案:B5. At the ATS camp, Elizabeth .A. spe
18、nt one of the happiest moments in her lifeB. received strict training in various aspectsC. failed to complete her trainingD. was trained for a long time as an excellent princess解析:细节理解题。从第四段中的“In the following weeks, she learned to take apart an engine and then assemble it.” “Ive scraped the skin of
19、f my knuckles.”和第五段中的“She also learned to read maps . on her own.”可知,在军营里,伊丽莎白不仅在机械方面,而且在其他方面都受到严格的训练。故选B项。答案:B6. What do we know about Elizabeth from the last paragraph?A. She does a lot of hard work on her own farm.B. She finds it difficult to become a qualified queen.C. She has some difficulty in
20、 managing her spare time.D. She leads a meaningful life even if she is at an old age.解析:细节理解题。从最后一段的内容可知,尽管伊丽莎白已经年老,但她仍然开车、骑马、经营农场,她的生活很有意义,也很充实。故选D项。答案:D7. Which of the following words can best describe Elizabeth?A. Energetic, homesick and capable.B. Confident, lovely and selfish.C. Brave, capable
21、and independent.D. Strong, proud and adventurous.解析:推理判断题。从参军这件事可以看出伊丽莎白勇敢且有主见,从在军队受训时的表现可以看出她很能干。故选C项。答案:CCAlmost every second of every day an older adult falls in the United States. Thats approximately 29 million falls per year and nearly 27,000 deaths, according to the Centers for Disease Control
22、 and Prevention.The Active Pelvis Orthosis (APO) system in Switzerland wants to make a lightweight, wearable exoskeleton(外骨骼) that can detect signs of balance loss and assist with balance recovery to keep the elderly wearer from falling, only when needed.Other exoskeletons, either in development or
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-575864.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
