分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020-2021学年新教材英语人教版(2019)选择性必修第一册习题:UNIT 2 LOOKING INTO THE FUTURE SECTION Ⅲ USING LANGUAGEASSESSING YOUR PROGRESS .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:577948
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:6
  • 大小:34.33KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材英语人教版2019选择性必修第一册习题:UNIT LOOKING INTO THE FUTURE SECTION USIN
    资源描述:

    1、SectionUsingLanguage,AssessingYourProgress&VideoTime课后训练提升一、单句语法填空1.Many people advocated (ban) cars in the city centre at the meeting.答案banning2.He missed a lot of English lessons during his (absent).答案absence3.The teaching building will be ready for (occupy) in July.答案occupation4.Do you oppose my

    2、(tell) the truth to the police?答案telling5.Ill miss you all,and I hope we can keep touch.答案in6.No one knows for sure,because making (predict) is very difficult.答案predictions7.He passed on the money to her and she took it without (resist).答案resistance8.They would go fishing rather stay at home on week

    3、end.答案than二、完成句子1.他忙于做作业,不能出去踢足球。,he cant go out to play football.答案Occupied with his homework2.尽管他很忙,但他从未缺过课。Although he is very busy,.答案he has never been absent from class3.我通过读报纸使自己知晓当前的形势。I try to current events by reading newspapers.答案keep in touch with4.事实上,大多数人经不住彩票的诱惑也会买一些。As a matter of fac

    4、t,most people some lottery tickets whenever they see them.答案cant resist buying5.她明确表示反对该计划。She that she was against the plan.答案made it clear三、阅读理解3D printing is a recent technological development that has started making its way into the marketplace.It is a way of making 3D objects from computer mode

    5、ls.3D printing works by adding together layers of material.This pattern is repeated until the layers form a shape for almost any purpose.The almost unlimited possibilities of 3D printing are quickly leading to a revolution in how things are made and produced.As with most technology,3D printing may h

    6、elp to create things that could benefit humans.However,it could also be used to create things that could harm other people.One of the promising aspects(方面) of 3D printing is that it may help doctors treat patients in need.Currently,3D printing is being used to create prostheses(假体) that can replace

    7、missing noses and eyeballs,thus greatly cutting down on the usual wait time for a new prostheses.Dentists are also using 3D printers to create custom toothbrushes for patientsteeth.The toothbrush fits a persons teeth well,which makes the teeth much cleaner than with regular toothbrushes.Many scienti

    8、sts see the possibility for 3D printing that can help replace organs for people who need organ transplants.This would save lives as it removes the need for such patients to wait for an organ donation.Although many people believe 3D printing is a positive technology that could help humans,it may also

    9、 have the opposite effects.There is a recent controversy(争议) about the ability of 3D printing to produce military hardware such as guns.Recently,oneorganisation announced the plans needed to produce a 3D plastic gun.Will the future of 3D printing provide hope or danger for humans?1.According to the

    10、article,how does 3D printing work?A.It helps companies enter the marketplace.B.It combines layers of material to make a shape.C.It uses 3D objects to make computer models.D.It uses printers to make different models of computers.答案B解析细节理解题。根据第一段中的“3Dprintingworksbyaddingtogetherlayersofmaterial.Thisp

    11、atternisrepeateduntilthelayersformashapeforalmostanypurpose.”可知,3D打印技术是通过将多层材料叠加在一起来实现的。这种模式一直重复,直到材料层形成一个形状。故选B项。2.According to the article,what is one possible future benefit of 3D printing?A.It may help to prevent deaths.B.It can create controversy.C.It can make a toothbrush.D.It could produce co

    12、mputers.答案A解析细节理解题。根据第二段中的“Manyscientistsseethepossibilityfor3Dprintingthatcanhelpreplaceorgansforpeoplewhoneedorgantransplants.Thiswouldsavelivesasitremovestheneedforsuchpatientstowaitforanorgandonation.”可知,3D打印技术能应用于器官移植,那么就不需要等待器官捐献才能拯救生命。Itmayhelptopreventdeaths.(它可以帮助阻止死亡)符合以上说法,故选A项。3.Which pa

    13、ragraph talks about the controversial aspects of 3D printing?A.Paragraph 1.B.Paragraph 2.C.Paragraph 3.D.All of the above.答案C解析主旨大意题。根据第三段中的“Thereisarecentcontroversyabouttheabilityof3Dprintingtoproducemilitaryhardwaresuchasguns.”可知,最近就3D打印技术生产武器这一问题产生了争议。故选C项。4.What can be inferred from the article

    14、?A.It is not yet known whether there will be more benefits than dangers in 3D printing.B.Most of companies will start to use 3D printing technology in the future.C.Soldiers will benefit greatly from advances in 3D printing.D.The government will probably forbid 3D printing because it is too dangerous

    15、.答案A解析推理判断题。根据文章的主要内容,尤其是最后一段的“Willthefutureof3Dprintingprovidehopeordangertohumans?”可以推测出,3D打印技术究竟能给人类带来好处还是危险还未可知。Itisnotyetknownwhethertherewillbemorebenefitsthandangersin3Dprinting.(3D打印的好处是否大于危险还未可知)符合以上推断。故选A项。四、完形填空(2019河南郑州高一上学期期末)An 18-year-old student at Stanford University was struggling

    16、to pay his fees.Not knowing where to turn for money,he1 a bright idea.He and a friend decided to 2 a musical concert on campus to raise money for their 3.They reached out to the great pianist IgnacyPaderewski.His manager 4 a guaranteed fee(保证金) of $2,000 for the piano concert.A deal was 5 and the bo

    17、ys began to work to make the concert a 6.The big day arrived.But7 they had not managed to sell enough tickets.The total 8 was only $1,600.9,they went to Paderewski and explained their plight(困境).They gave him the 10 $1,600,plus a check for the balance(余额) of $400.They promised to cash the 11 at the

    18、soonest possible.Paderewski tore up the check,12 the $1,600 and told the two boys to 13 the money they needed for the fees.The boys were 14,and thanked him heartedly.It was a small act of 15.But it clearly marked out Paderewski a 16 human being.Why should he help the two boys he did not even know?We

    19、 all 17 situations like these in our lives.And most of us only think,“If I help them,what will happen to me?” The truly 18 people think,“If I dont help them,what will happen to them?” They dont do it expecting something 19.They do it because they feel its the 20 thing to do.1.A.dreamed ofB.came up w

    20、ithC.thought highly ofD.relied on答案B解析句意:斯坦福大学一名十八岁的学生因为很难筹集到学费,所以他想到了一个好主意。dreamof“梦想”;comeupwith“想出”;thinkhighlyof“高度评价”;relyon“依靠”。下一句提到通过音乐会来筹集学费,这就是想到的好主意,因此选择cameupwith合乎语境。故选B项。2.A.considerB.appreciateC.hostD.attend答案C解析句意:他和朋友决定在校园内举行一场音乐会来筹集学费。consider“考虑”;appreciate“欣赏,感激”;host“主办,举行”;atte

    21、nd“参加”。由第三段的sellenoughtickets可知,他们举办了一场校园音乐会。故选C项。3.A.educationB.performanceC.incomeD.goal答案A解析句意同上。education“教育”;performance“表现”;income“收入”;goal“目标”。由文章第一句的payhisfees可知,他们举办校园音乐会的目的是为了筹集学费来上学。故选A项。4.A.increasedB.acceptedC.requestedD.paid答案C解析句意:这位经理要求交2000美元的保证金来举行这次钢琴音乐会。increase“增加”;accept“接受”;re

    22、quest“要求”;pay“支付”。他们向钢琴家IgnacyPaderewski伸出求助之手,而他的经理人要求他们上交保证金。故选C项。5.A.struckB.offeredC.ignoreD.selected答案A解析句意:这个协议达成了。strikeadeal“达成协议”。由theboysbegantowork可知,他们同意了经理的要求,双方达成协议。故选A项。6.A.tourB.baseC.successD.style答案C解析句意:两个男孩子为了让这次音乐会成功开始工作。tour“旅行”;base“基地”;success“成功”;style“风格”。故选C项。7.A.uncertain

    23、lyB.unluckilyC.undoubtedlyD.unreliably答案B解析句意:但是不幸的是,他们没有设法卖出足够多的票。uncertainly“不确定地”;unluckily“不幸地”;undoubtedly“无疑地”;unreliably“不可靠地”。故选B项。8.A.fareB.valueC.concertD.collection答案D解析句意:他们总共募集的钱只有1600美元。fare“票价”;value“价值”;concert“演唱会”;collection“募集,募集的钱”。故选D项。9.A.ExcitedB.ShockedC.DisappointedD.Bored答案

    24、C解析句意:他们失望地去钢琴家那里解释了他们的问题。excited“激动的”;shocked“震惊的”;disappointed“失望的”;bored“无聊的”。募集的钱还不足以用来交保证金的,因此两个男孩子很失望。故选C项。10.A.equalB.entireC.restD.extra答案B解析句意:他们把全部的1600美元和一张面额为400美元的现金支票交给音乐家。equal“平等的”;entire“整体的,全部的”;rest“剩余”;extra“额外的”。故选B项。11.A.checkB.promiseC.dealD.charge答案A解析句意:他们承诺尽快让这张支票兑现。check“支

    25、票”;promise“诺言”;deal“交易”;charge“收费,主管”。check在上一句中已经出现,这是同词复现。故选A项。12.A.tookB.countedC.raiseD.returned答案D解析句意:Paderewski撕毁了支票,把1600美元退还给了他们,并且告诉这两个男孩子让他们保留着他们需要做学费的钱。take“拿走”;count“计算”;raise“提高”;return“退还”。故选D项。13.A.spendB.keepC.borrowD.earn答案B解析句意同上。spend“花费”;keep“保留,保持”;borrow“借”;earn“赚钱”。故选B项。14.A.

    26、interestedB.frightenedC.amazedD.upset答案C解析句意:男孩子们很惊讶,发自内心地感谢了他。interested“有兴趣的”;frightened“受惊的”;amazed“惊讶的”;upset“心烦的”。对于钢琴家的做法,两个男孩子是不能想到的,因此他们很惊讶。故选C项。15.A.mercyB.devotionC.kindnessD.concern答案C解析句意:这是一个小的善举。mercy“怜悯”;devotion“奉献精神”;kindness“善意,善良”;concern“关心,关注”。钢琴家帮助两个男孩子的做法是充满善意的行为。故选C项。16.A.gra

    27、tefulB.sincereC.confidentD.generous答案D解析句意:很明显看得出这位音乐家是一个慷慨的人。grateful“感激的”;sincere“真诚的”;confident“自信”的;generous“大方的”。保证金是音乐家应得的收入,但他将这笔钱返还给了两名学生,看得出他是慷慨的人。故选D项。17.A.meet withB.respond toC.think aboutD.deal with答案A解析句意:生活中,我们都会遇到类似的情况。meetwith“遇见,见面”;respondto“回应”;thinkabout“思考”;dealwith“处理”。故选A项。18

    28、.A.strongB.greatC.faithfulD.wealthy答案B解析句意为“真正伟大的人想的是:如果我不帮助他们,他们会怎么样呢”。strong“强壮的”;great“伟大的”;faithful“忠实的”;wealthy“富裕的”。此处文章在扣题,由文章第二段中的“thegreatpianistIgnacyPaderewski”可知,此处表示“伟大的人”。故选B项。19.A.in peaceB.in reliefC.in dangerD.in return答案D解析句意:他们做事情不期待有回报。inpeace“平静地”;inrelief“如释重负”;indanger“处于危险中”;

    29、inreturn“作为回报”。由Paderewski将钱返还给了两名学生可知,伟大的人做事情不求回报。故选D项。20.A.importantB.wonderfulC.fairD.right答案D解析句意:他们这样做是因为他们认为这是正确的事情。important“重要的”;wonderful“精彩的”;fair“公平的”;right“正确的”。由文中的Paderewski帮助学生上学一事可知,他之所以会这么做,是因为帮助困难学生实现其求学梦想是正确的做法。故选D项。五、语篇填空Tim Berners-Lee.If you dont know his name very well,youve s

    30、urely used his famous 1.(invent)the World Wide Web.The British scientist 2.(create) it in the 1980s.On Oct.29,the Internet 3.(official) turned 50 years old.To mark the day,Berners-Lee wrote online,“The Internet & the web it enabled have changed billions of lives for 4.better.But their power for good

    31、 is under threat”.5.(speak) at the University of California,Los Angeles(UCLA),he pointed out three problems affecting todays webcriminal behaviour,ad-filled websites,and offensive online communication,6. led Berners-Lee to create the Web Foundation and a contract for the web.Both aim 7.(protect) Int

    32、ernet users.In the contract,he mentioned the need for companies to make sure that everyone has web access,called for a reduction in offensive material,and more 8.(person) data privacy.The latter is a hot topic right now.Bigcompanies,likeFacebook,have9.(use) users private information by sharing it with advertisers.In the next 30 years,if we give up on trying to build a better web,we will have failed it.We need to come together 10.a global community.答案1.invention2.created3.officially4.the5.Speaking6.which7.to protect8.personal9.misused10.as

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材英语人教版(2019)选择性必修第一册习题:UNIT 2 LOOKING INTO THE FUTURE SECTION Ⅲ USING LANGUAGEASSESSING YOUR PROGRESS .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-577948.html
    相关资源 更多
  • 【步步高】(新课标)2022学年高中物理 1.2 怎样描述运动的快慢每课一练1 沪科版必修1.docx【步步高】(新课标)2022学年高中物理 1.2 怎样描述运动的快慢每课一练1 沪科版必修1.docx
  • 【步步高】(新课标)2022学年高中物理 1.1 飞机投弹与平抛运动每课一练 沪科版必修2.docx【步步高】(新课标)2022学年高中物理 1.1 飞机投弹与平抛运动每课一练 沪科版必修2.docx
  • 【步步高】(新课标)2022学年高中物理 1.1 走近运动每课一练 沪科版必修1.docx【步步高】(新课标)2022学年高中物理 1.1 走近运动每课一练 沪科版必修1.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 实验十六 验证动量守恒定律.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 实验十六 验证动量守恒定律.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 实验十 练习使用多用电表.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 实验十 练习使用多用电表.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 实验八 描绘小灯泡的伏安特性曲线.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 实验八 描绘小灯泡的伏安特性曲线.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 实验五 探究动能定理.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 实验五 探究动能定理.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 专题 电磁感应的综合应用.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 专题 电磁感应的综合应用.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 8.3 带电粒子在复合场中的运动.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 8.3 带电粒子在复合场中的运动.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 8.2 磁场对运动电荷的作用.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 8.2 磁场对运动电荷的作用.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 7.2 电路 闭合电路的欧姆定律.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 7.2 电路 闭合电路的欧姆定律.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 6.3 电容器和电容 带电粒子在电场中的运动.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 6.3 电容器和电容 带电粒子在电场中的运动.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 6.1 电场的力的性质.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 6.1 电场的力的性质.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 5.4 功能关系、能量转化和守恒定律.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 5.4 功能关系、能量转化和守恒定律.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 5.1 功和功率.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 5.1 功和功率.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 4.2 平抛运动.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 4.2 平抛运动.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 13.3 原子与原子核.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 13.3 原子与原子核.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 13.1 碰撞与动量守恒 实验:验证动量守恒定律.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 13.1 碰撞与动量守恒 实验:验证动量守恒定律.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 12.4 光的波动性 电磁波 相对论.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 12.4 光的波动性 电磁波 相对论.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 12.2 机械波.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 12.2 机械波.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 12.1 机械振动.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 12.1 机械振动.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 11.1 分子动理论 能量守恒与热力学定律.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 11.1 分子动理论 能量守恒与热力学定律.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 10.2 变压器 电能的输送.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 10.2 变压器 电能的输送.docx
  • 【步步高】2022高考物理大一轮复习 1.1 描述运动的物理量.docx【步步高】2022高考物理大一轮复习 1.1 描述运动的物理量.docx
  • 【步步高】2022届高考生物一轮集训 真题与练出高分 9.36生态环境的保护 新人教版.docx【步步高】2022届高考生物一轮集训 真题与练出高分 9.36生态环境的保护 新人教版.docx
  • 【步步高】2022届高考生物一轮集训 真题与练出高分 8.28通过激素的调节 神经调节与激素调节的关系 新人教版.docx【步步高】2022届高考生物一轮集训 真题与练出高分 8.28通过激素的调节 神经调节与激素调节的关系 新人教版.docx
  • 【步步高】2022届高考生物一轮集训 真题与练出高分 8.27通过神经系统的调节 新人教版.docx【步步高】2022届高考生物一轮集训 真题与练出高分 8.27通过神经系统的调节 新人教版.docx
  • 【步步高】2022届高考生物一轮集训 真题与练出高分 8.26人体的内环境与稳态 新人教版.docx【步步高】2022届高考生物一轮集训 真题与练出高分 8.26人体的内环境与稳态 新人教版.docx
  • 【步步高】2022届高考生物一轮集训 真题与练出高分 7.24从杂交育种到基因工程 新人教版.docx【步步高】2022届高考生物一轮集训 真题与练出高分 7.24从杂交育种到基因工程 新人教版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1