分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年新教材英语北师大版必修第三册练习:UNIT 9 SECTION Ⅳ GRAMMAR WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:577965
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:30.05KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材英语北师大版必修第三册练习:UNIT 9SECTION GRAMMAR WORD版含解析 2020 2021 学
    资源描述:

    1、SectionGrammar一、单句语法填空1.I really regretted (see) such a film.It was so boring!2.Its a hard task,but I will manage (finish) it on time.3.Talking with such a stubborn person (be) a hard and boring thing.4.Neither his wife nor his parents (want) to go to Tibet for holiday.5.Each citizen over 18 years o

    2、ld in our country (have) the right to vote.6.The medical team (be) treating the injured at present in that hospital.7.He suggested (take) a taxi to that hall,for theres little time left.8.Not only the students but also the teacher (be) looking forward to the holiday.9.The kind woman bought many book

    3、s that (be) suitable for the homeless.10.It is obvious that he is trying (persuade) me to buy his goods.二、完成句子1.他是班里唯一一个去过北京的学生。He is the only student that .2.约翰不在这里,试试打他家里的电话。John isnt here.3.我们并不知道谁打破了那个窗户。Who has broken that window .4.他,还有他的父母,每天都在辛勤工作着。He,together with his parents,.5.抱歉,我忘记告诉你关于

    4、会议的事情了。Im sorry.I forgot .6.想象一下夏天晚上躺在沙滩上的情景。Imagine on a summer night.7.那时在场的三分之二的老师都反对这个计划。Two thirds of the teachers present .8.这座山的三分之二都被绿树覆盖。Two thirds of the mountain .9.经过思考之后,她决定继续在这个城市里生活。On reflection,she decided to .10.幸运的是,全家人对这个年轻人都很有耐心。Luckily,the whole family .三、阅读理解AIn early autumn I

    5、 applied for admission to college.I wanted to go nowhere but to Cornell University,but my mother fought strongly against it.When she saw me studying a photograph of my father on the sports ground of Cornell,she tore it up.“You cant say its not a great university,just because Papa went there.”“Thats

    6、not it at all.And it is a top university.” She was still holding the pieces in her hand.“But we cant afford to send you to college.”“I wouldnt dream of asking you for money.Do you want me to get a job to help support you and Papa?Things arent that bad,are they?”“No,” she said.“I dont expect you to h

    7、elp support us.”Father borrowed money from his rich cousins to start a small jewellery shop.His chief customers were his old college friends.To get new customers,my mother had to help.She picked up a long-forgotten membership in the local league of women,so that she could get to know more people.Whe

    8、ther those people would turn into customers was another question.I knew that my parents had to wait for quite a long time before their small investment could show returns.Whats more,they had not wanted enough to be rich and successful.Otherwise they could not possibly have managed their lives so bad

    9、ly.I was torn between the desire to help them and change their lives,and the determination not to repeat their mistakes.I had a strong belief in my power to go what I wanted.After months of hard study I won a full college scholarship(奖学金).My father could hardly contain his pride in me,and my mother

    10、eventually gave in before my success.1.The author was not allowed to go to Cornell University mainly because .A.his father graduated from the universityB.his mother did not think it a great universityC.his parents needed him to help support the familyD.his parents did not have enough money for him2.

    11、The father started his small shop with the money from .A.a local leagueB.his universityC.his relativesD.his college friends3.Why did the mother renew her membership in the league?A.To help with her husbands business.B.To raise money for her son.C.To meet her long-forgotten friends.D.To better manage

    12、 her life.4.According to the text,what was the author determined to do in that autumn?A.To get a well-paid job for himself.B.To improve relations with his mother.C.To go to his dream university.D.To carry on with his fathers business.BWhat are American high schools like?Well,Im happy to tell you wha

    13、t I know.When I started school here,it had already been a week since the school opened.At this school,freshmen usually go on a trip for about three days at the beginning of school.Unfortunately,I missed that wonderful trip,which would have been the best time to get to know my classmates.I was really

    14、 sad.I wished Id known about it earlier.Despite the disappointment,however,I gradually adapted to my new life and school.There is a space in the basement of the teaching building where students chat and meet each other.As we do not always have the same classrooms and classmates,the school wants us t

    15、o get to know each other there.Students usually come to school early,sit in that space and have fun.Around the space,there are many lockers for students to leave their books in,so that students do not have to carry a heavy schoolbag everywhere.It really surprises me that we have almost no textbooks.

    16、We only have textbooks for World History and Algebra 2 and they are big and heavy,like bricks.For other classes,we only need binders with paper in them.Without textbooks,students learn things freely and actively.For example,my humanities teacher just teaches us what is in her mind at the time.We nev

    17、er know what we will learn.Another difference between American schools and Chinese schools is that American schools care about students morality more than their academic studies.For example,if you do not finish your homework,you will just be asked to do it later,but if you cheat or lie,you will get

    18、a warning or even be kicked out.I think that most students here are good at schoolwork as well,but compared to Chinese students,they can make learning a more joyful experience.I think we should take the good points from our two different kinds of education to perfect our approach to studying.5.What

    19、made the writer sad at the beginning?A.Being late for school.B.Not knowing anyone.C.Being looked down upon.D.Missing the chance of the trip.6.Students go to the basement of the teaching building to .A.have a free talkB.attend classC.meet teachersD.share a classroom7.How did the writer feel when he b

    20、egan his lessons?A.Happy.B.Surprised.C.Unsatisfied.D.Lonely.8.What might stop a students schooling in American school?A.Not studying hard.B.Cheating.C.Not finishing homework.D.Failing in the exam.四、七选五阅读理解Maybe you are an ordinary student.1 This is not necessarily so.Anyone can become a better stude

    21、nt if he or she wants to.Heres how:Planyourtimecarefully. When planning your work,you should make a list of things that you have to do.After making this list,you should plan your time carefully.First arrange your time for eating,sleeping,dressing,etc,then decide a good,regular time for studying.2 A

    22、weekly timetable may not solve all your problems,but it will force you to realise what is happening to your time.Makegooduseofyourtimeinclass.3 Listening carefully in class means less work later.Taking notes will help you remember what the teacher says.Studyregularly.When you get home from school,go

    23、 over your notes,preview the important points that your teacher is going to discuss the next day,and read that material.4 If you do these things regularly,the material will become more meaningful,and you will remember it longer.Developagoodattitudetowardstests. The purpose of a test is to show what

    24、you have learnt about a subject.The world wont end if you dont pass a test,so dont be over worried.5 You will probably discover many others after you have tried these.A.This will help you understand the next class.B.Make full use of spare time to take notes of what the teacher says in class.C.Dont f

    25、orget to set aside enough time for entertainment.D.There are other methods that might help you with your study.E.No one can become a top student unless he or she works hard.F.Take advantage of class time to listen to everything the teacher says.G.You probably think you will never be a top student.答案

    26、:一、1.seeing2.to finish3.is4.want5.has6.are7.taking8.is9.were10.to persuade二、1.has been to Beijing in his class2.Try phoning his home number3.isnt known to us4.is working hard every day5.to tell you about the meeting6.lying on the beach7.were against the plan then8.is covered with green trees9.contin

    27、ue to live in this city10.were very patient with the young man三、1.D细节理解题。由第三段妈妈所说的话“Butwecantaffordtosendyoutocollege.”可知,她反对“我”上这所大学的原因是父母无法承担这些费用。2.C细节理解题。根据倒数第二段中的“Fatherborrowedmoneyfromhisrichcousinstostartasmalljewelleyshop.”可知,父亲是从亲戚那里借来的钱。故选C项。3.A推理判断题。根据倒数第二段中的“Togetnewcustomers,mymotherhad

    28、tohelp.Shepickedupa.sothatshecouldgettoknowmorepeople.”可知,妈妈保持当地妇女联盟的永久会员资格,是为了认识更多的人,以此来帮助父亲的生意。故选A项。4.C细节理解题。由第一段的前两句可知,在那个秋天,“我”决心考取理想中的大学CornellUniversity。5.D细节理解题。根据第二段第三句“Unfortunately,Imissedthatwonderfultrip.”可知,“我”错过了那次美妙的旅行。故选D项。6.A推理判断题。根据第三段第二句“Thereisaspaceinthebasementoftheteachingbuil

    29、dingwherestudentschatandmeeteachother.”和第四句“Studentsusuallycometoschoolearly,sitinthatspaceandhavefun.”可知,教学楼的地下室是供学生们聊天、聚会的地方。故选A项。7.B细节理解题。根据第四段第一句话“Itreallysurprisesmethatwehavealmostnotextbooks.”可知,作者一开始上课有点惊讶(surprised)。故选B项。8.B细节理解题。根据第五段最后一句“.butifyoucheatorlie,youwillgetawarningorevenbekickedout.”可知,但如果你作弊或说谎,你会受到警告甚至被开除。故选B项。四、1.G2.C3.F4.A5.D

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材英语北师大版必修第三册练习:UNIT 9 SECTION Ⅳ GRAMMAR WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-577965.html
    相关资源 更多
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(实用).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(实用).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(夺分金卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(夺分金卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(基础题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(基础题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(培优).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(培优).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(培优b卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(培优b卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(名师推荐).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(名师推荐).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(典型题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(典型题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(b卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(b卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(a卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(a卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案ab卷.docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案ab卷.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷通用.docx人教版二年级下册数学期中测试卷通用.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精选答案.docx人教版二年级下册数学期中测试卷精选答案.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精选.docx人教版二年级下册数学期中测试卷精选.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精编答案.docx人教版二年级下册数学期中测试卷精编答案.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精编.docx人教版二年级下册数学期中测试卷精编.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(考点梳理).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(考点梳理).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(有一套).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(有一套).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(易错题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(易错题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(必刷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(必刷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(夺冠).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(夺冠).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(夺冠系列).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(夺冠系列).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(含答案).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(含答案).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(名校卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(名校卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(名师系列).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(名师系列).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(各地真题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(各地真题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(历年真题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(历年真题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(典优).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(典优).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(全国通用).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(全国通用).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(全优).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(全优).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1