2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Iconic Attractions Section C Using Language(Ⅰ)习题(含解析)新人教版选择性必修第四册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Iconic Attractions Section Using Language习题含解析新人教版选择性必修第四册 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、UNIT2SectionCUsingLanguage()课后篇巩固提升基础夯实.单句填空1.As is known to all,Venice is one of the great tourist (attract) of the world.答案attractions2.The association was formed (represent) the interests of women artists.答案to represent3.The market (stretch) all the way along the street.答案stretches4.You will be (
2、amaze) at the progress we have made in such a short time.答案amazed5.Johnson returned home each year (celebrate) Christmas and New Year with his family.答案to celebrate6. (locate) just several hundred metres away from the station,the hotel is very popular.答案Located.短语填空be against,consist of,all the way,
3、all in all,set up1.Weve just moved across country to begin a new life.答案all the way2.We this agreement and we will resist it in any way we can.答案are against3.Your taskenjoying the movie,having a discussion afterwards and giving your own comments.答案consists of4.,it appeared that a pretty depressing s
4、ummer awaited Jones.答案All in all5.Depending on the kind of race you plan to enter,you can a timetable for the remaining weeks before the race.答案set up.同义句转换1.In summary,if we continue to ignore the issue,more problems will come up.,if we continue to ignore the issue,more problems will come up.答案To s
5、um up2.Though they were caught in the traffic,they were just in time for the lecture.Though they were caught in the traffic,they were just in time the lecture.答案to attend3.Unless our manager objects to Toms joining the club,we shall accept him as a member. our manager to Toms joining the club,we sha
6、ll accept him as a member.答案If;doesnt object4.In order to get enough money,my friend suggested that I sell the car.In order to get enough money,my friend suggested the car.答案my selling5.The explosive mixture in a rocket is made up of both fuel and a supply of oxygen.The explosive mixture in a rocket
7、 both fuel and a supply of oxygen.答案consists of素养提升.完形填空主题语境:人与自我语篇类型:夹叙夹议词数:268难度:I am one of those rare people who had a perfect childhood.Everything I saw was new,wonderful and exciting.I was1 whether it was rainy or dry,whether it was hot or 2,whether it was night or day.I just wanted to discove
8、r all the things around me.For me the only big3 was that I was awake or asleep.When I was awake,I wanted to 4 the time just for playing with my friends.In the school,we had many interesting activities and hobby classes,5 range from singing,dancing to drama and drawing.My 6 was full of sunshine and h
9、appiness.But I cant7 time.When I reached my teens,I started to realise there was a different side of life.I no longer had enough 8 for little thingsdiscovering a rainbow was not surprising,looking at a giraffe in the zoo was normal,and 9 a building with 50 floors was not amazing.A rainy day was a 10
10、 day because the traffic was slow,and the first day of spring 11 me of allergies(过敏).Life moves on again.The first day of the month is not just the beginning of a new month;its the time to 12 bills.Going to the supermarket is a13;it is not just fun walking around,looking for things and seeing the pe
11、ople around me.Life is a14 in which everyone has many obligations(责任),but if everyone tried to see life through the eyes of a child,I am sure that every day could be 15.【语篇解读】作者拥有一个无忧无虑的童年,但是随着时间的流逝,处于青春期的他再也找不到儿时的乐趣,同时生活的责任也越来越大。作者建议人们从孩童的角度去看待生活,使生活变得更加美好。1.A.anxiousB.gratefulC.confidentD.happy答案D
12、解析根据上文中的new,wonderful及exciting可知,作者一直都很快乐。happy意为“快乐的”,符合语境,故选D项。2.A.warmB.coldC.windyD.snowy答案B解析根据空前的“rainyordry”和空后的“nightorday”可知,or前后为反义词,hot的反义词为cold,故选B项。3.A.expectationB.victory C.treasureD.difference答案D解析根据空后的“awakeorasleep”可知,对于作者来说,最大的不同是醒着还是睡着。difference意为“差别,不同”,符合语境,故选D项。4.A.reduceB.wa
13、steC.lengthenD.pass答案C解析根据空后的“justforplayingwithmyfriends”可知,作者想跟朋友玩的时间长一些。lengthen意为“使延长”,符合语境,故选C项。5.A.whichB.thatC.whatD.where答案A解析此句为非限制性定语从句,关系词代指前面的“manyinterestingactivitiesandhobbyclasses”,在句中作主语,所以填which。6.A.studyB.lifeC.journeyD.friend答案B解析根据语境可知,此处是在描写作者儿童时期的快乐生活。life意为“生活”,符合语境,故选B项。7.A.
14、saveB.recordC.tellD.stop答案D解析根据下文的“WhenIreachedmyteens”可知,此处表达作者无法让时间停止。stop意为“(使)停止;阻止”,符合语境,故选D项。8.A.timeB.money C.cashD.attempt答案A解析根据上文的“WhenIreachedmyteens”及语境可知,作者进入青少年时期后,没有时间去关注一些小事。time意为“时间”,符合语境,故选A项。9.A.paintingB.seeing C.purchasingD.sharing答案B解析discovering与lookingat和此空并列,都表达“看”的动作。see意为
15、“看到”,符合语境,故选B项。10.A.badB.specific C.favoriteD.wonderful答案A解析根据rainy和空后的“thetrafficwasslow”可知,下雨天是糟糕的一天。bad符合语境,故选A项。11.A.informedB.reminded C.persuadedD.freed答案B解析句意:春天的第一天会让我想到过敏。informsbofsth意为“通知某人某事”;remindsbofsth意为“使某人想起某事”;persuadesbofsth意为“使某人相信某事”;freesbofsth意为“使某人摆脱某事”。故选B项。12.A.show offB.s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-579538.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022六年级数学下册 第3单元 圆柱与圆锥第4课时 圆柱的体积预习课件 新人教版.pptx
