2020-2021学年高中英语 Unit 2 Fit for life测评同步练习 牛津译林版选修7.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Fit for life测评同步练习 牛津译林版选修7 2020 2021 学年 高中英语 life 测评 同步 练习 牛津 译林版 选修
- 资源描述:
-
1、第二单元测评(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Is there anything else to buy for the party?W:The cake has been prepared well and weve got all kinds of desserts.Ah,we forgot the drinks.1.
2、What do the speakers need to buy?A.A cake. B.Desserts. C.Drinks.答案CW:You look like an actor in this jacket,but why are you wearing a jacket?Its so warm today.M:You never know what the weather will be like in the mountains.2.What is the man probably going to do?A.See a film.B.Buy a jacket.C.Climb mou
3、ntains.答案CW:Look!The bookstore is over there,beside the department store.M:Im sorry,but I cant stop there.Theres no place to park.3.What is the man doing?A.Driving.B.Reading.C.Shopping.答案AM:Did you go to France by train last week?W:No,I was planning to go by sea,but Paul finally convinced me it woul
4、d be better to fly there instead.4.How did the woman get to France?A.By ship.B.By train.C.By plane.答案CM:Hello.Im looking for a flat,but I cant pay too much,about $250 a week at most.W:Theres one for $220 a week.If you rent it for a month,you can just pay $800.M:OK.Ill rent it for a month.5.How much
5、will the man pay for renting the flat for a month?A.$800.B.$880.C.$1,000.答案A第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白,每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟。听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间,每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。W:What did you do yesterday evening?M:Lucy and I went to see the
6、movie The Holiday.W:How was the movie?M:Very interesting.We really enjoyed it,and I like the leading actress Carncron Diaz.But we missed the first 20 minutes of the movie.W:Why?M:We met Judy on our way to the cinema.She was going to a concert.And we talked for a while.You know,we hadnt seen each oth
7、er for a long time.Then we got there at 7:40.W:Thats bad.6.What did the man do yesterday evening?A.He went to a concert.B.He visited a friend.C.He watched a movie.答案C7.When did the movie start?A.7:20 p.m.B.7:40 p.m.C.8:00 p.m.答案A听第7段材料,回答第8至10题。W:What can I do for you?M:I want to buy a whole set of
8、the storybooks,The Wizard of Oz,for my daughter,but I am not sure where they are.W:Storybooks for children are on the second shelf in the first aisle on this floor,beside the composition books.Oh,theyre here.Here you are.M:How much is it?W:Its 90 yuan,and now you have received a 10% discount for Chi
9、ldrens Day.M:Oh,thank you.By the way,where is the magazine Readers Digest?W:Magazines are in the reading room on the second floor,and you should go upstairs. Readers Digest must be on the fourth shelf in the second aisle.Oh,no.in the third aisle.It is 5 yuan.M:Thanks for your help.8.What does the ma
10、n want to buy for his daughter?A.A composition book.B.A set of storybooks.C.A magazine.答案B9.Where is Readers Digest?A.In the first aisle on the first floor.B.On the fourth shelf in the second aisle upstairs.C.On the fourth shelf in the third aisle upstairs.答案C10.How much will the man pay for the boo
11、ks in total?A.86 yuan.B.90 yuan.C.95 yuan.答案A听第8段材料,回答第11至13题。M:Oh,my God.W:Whats the matter?M:The noise from that construction site is driving me crazy!W:Is that neighbor drilling outside your window again?M:Again?He never stops.Its so bad that I even hear him drilling in my sleep.W:Why dont you ta
12、ke the rest of the afternoon off?M:I cant.I have to finish this report this morning and turn it in this afternoon.W:Well,noise like this is unhealthy.In particular,it can damage your hearing.M:Even worse!Studies show that high noise levels affect the heart,too.Im going to complain to the person in c
13、harge of the construction site tomorrow morning,and get him to reduce the noise.11.What are the speakers talking about?A.Habits.B.Families.C.Neighbors.答案C12.Whats the mans problem?A.He cant fall asleep.B.He cant tolerate the drilling noise.C.He cant hand in the report on time.答案B13.Whats the man goi
14、ng to do?A.To take the rest of the afternoon off.B.To complain to the person in charge of the construction site.C.To talk to the drilling man.答案B听第9段材料,回答第14至16题。M:Im Clarence Clark from New York.I have a reservation.W:Let me check.Just a moment,please.M:OK.W:Heres your reservation.Youre staying for
15、 five nights.Is that right?M:Thats correct.By the way,I need an Internet connection in my room.W:All our rooms have Internet connections.M:Excellent.Is my room ready?W:Yes,its been cleaned.M:Great.I have three friends who should arrive tomorrow.Can I make three more reservations for four nights?One
16、of them wants a non-smoking room.W:No problem.Can I see your credit card please?M:I have no credit card.Can I pay by check?W:Sure.Your room is 354.Take the lift to the 3rd floor.M:Wheres the lift?W:Down the hall and to the left.14.What is the man doing?A.Checking in at a hotel.B.Checking out at a ho
17、tel.C.Checking his reservation.答案A15.How long will the mans friends stay at the hotel?A.For five nights.B.For four nights.C.For three nights.答案B16.What is the special request for one of the mans friends?A.He wants a non-smoking room.B.He needs an Internet connection.C.The room must be cleaned at onc
18、e.答案A听第10段材料,回答第17至20题。Reading is an individual activity,but it helps evoke strong feelings in us.It is great if we have a chance to talk about it,especially with somebody who has read the same book.Thus we can see whether we share the same opinions or not.Yes,Pathfinder Readers Club gives you such
19、an opportunity.The club mainly helps to inspire young people to read and broaden their world outlook and to give them the opportunity to express themselves.You can talk about your reading experiences rather than the book itself here.Furthermore,the club membership is restricted to 50 people every ye
20、ar.For an annual fee of $10,you can become a member of the Readers Club.Once youre a member,you can receive a 15% discount when you buy Pathfinder publications online.You can also enjoy the discount when you buy books at any of the more than 30 Pathfinder bookstores around the world.If you register
21、together with your family for a family card with an annual fee of $15,you will get a 20% discount.Anyone who wants to join the club is required to hand in your information form first to the Service Office before May 1st.For more information,you can also visit or call 62538971.17.Who are the Pathfind
22、er Readers Club mainly for?A.Book sellers.B.Publishers.C.Young people.答案C18.What opportunity does the club provide for readers?A.Getting books in Pathfinder bookstores for free.B.Going out to broaden their world outlook.C.Receiving a 15% discount when buying Pathfinder publications online.答案C19.How
23、many members does the club accept every year at most?A.50.B.20.C.30.答案A20.What discount does a family card in the club offer?A.A 10% discount.B.A 15% discount.C.A 20% discount.答案C第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AWhen did you last go outside for sports?Some
24、students might need a while to remember.But for students in Yangzhou University it is easy to remember as they need to run in the morning at least three times a week during their two terms.The university even uses fingerprint punch-in clocks(指纹签到机)to manage students records.However,some students sti
25、ll try to skip(不参加)morning running.To them,sports are just not important enough.Now colleges are seeing a change in the student lifestyle from outdoor enthusiasts to indoor couch potatoes and Internet addicts.The Internet and various on-campus services,from food delivery to laundry,are leading to a
26、student culture of staying in dormitories.A student can have every need met without leaving the dormitory.In the past two years Zhang Yi,20,a junior majoring in law at Yangzhou University,has never been outside for sports except during physical education class.“I dont think there is anything wrong w
27、ith sleeping late in the morning and wanting to stay in the dormitory in my spare time.I have more fun doing things on my computer than playing on the sports ground in wet clothes,” said Zhang.“With social networking sites,online games and micro-blogging added to already tight schedules,sports are o
28、ften the last thing to be considered,” said Cheng Jie,21,a senior majoring in civil engineering at the Southeast University in Nanjing.But Jin Yinghua,a professor at Beijing Sports University,said that sports are not only for keeping fit,but also an irreplaceable “education” for students.Sports are
29、not only a way for students to train their body,but also an important way to learn responsibility,teamwork and devotion.21.The first paragraph mainly tells us .A.the fingerprint punch-in clocks are widely usedB.some college students have poor memoriesC.students cannot skip morning running any moreD.
30、the problem of skipping sports is serious答案D解析段落大意题。根据本段的“However,some students still try to skip(不参加)morning running.To them,sports are just not important enough.”可知答案。22.According to Cheng Jie,college students .A.love sports more than anything elseB.prefer Internet games to sportsC.enjoy sleeping
31、late in the morningD.are too busy with study to do any sports答案B解析细节理解题。根据文中的“With social networking sites,online games and micro-blogging added to already tight schedules,sports are often the last thing to be considered.”可知答案。23.Professor Jin thinks that .A.sports play an important role in students
32、 overall developmentB.the most important goal for students to do sports is to keep healthyC.universities should take tough measures in student managementD.the spirit of responsibility can be developed in more than one way答案A解析推理判断题。根据文中的“Sports are not only a way for students to train their body,but
33、 also an important way to learn responsibility,teamwork and devotion.”可知答案。24.The best title of the passage would be. A.Morning running at collegesB.A new college lifeC.Sports losing attractionD.P.E.class at colleges答案C解析主旨大意题。本文在第一段引出主题:一些大学生不愿意参加运动,这个现象已经很严重了。然后进行了具体介绍和分析。故选C项。BWe do not usually t
34、hink about how our language works.Talking is such a natural,everyday activity that we do not often stop to consider how it actually works.When we do study our language,though,we are often surprised that we are able to understand our conversations.Words can mean so many different things.However,it tu
35、rns out that the speaking situation helps a lot in making language work.First,the speaking situation helps make words more particular.For example,the word “dog” can describe a dog that a speaker saw in a dream.It can also be used to discuss a neighbors dog.No language has a separate word for the ide
36、a “dog that I saw yesterday” and another word for the idea “dog that I saw in a dream”.This is because the speaking situation makes it clear what speakers mean when they use words.So,when you have a conversation with your neighbor,the knowledge that you have a dog tells your neighbor what the word “
37、dog” probably means in that situation.The speaking situation also helps make language clearer.For example,the word “bank” has two possible meanings.It can mean “a place where people keep money”,but it can also mean “the side of a river”.So the sentence “I went to the bank” is not clear.It could mean
38、 I went to the side of the river or it could mean I went to the place where my money is kept.However,if the speaker is talking about fishing or going to the mountains,others probably know that “bank” means “the side of a river”.The things that speakers say may not always be clear.Sometimes the words
39、 are not very particular,but the speaking situation can provide the meaning.Other times words may have many meanings.Then the speaking situation limits the right meaning.This extra knowledge from the situation is very important to understand language.25.The passage is mainly about .A.the best time a
40、nd place to talk to othersB.how the speaking situation helps language workC.what to say in different situationsD.how our language works答案B解析主旨大意题。本文在第一段的最后点出主题:“However,it turns out that the speaking situation helps a lot in making language work.”下文介绍了语境对于语言的作用。故选B项。26.According to the passage,we ca
41、n safely say that .A.the speaking situation does not affect the meaning of wordsB.speaking is not very natural for most peopleC.the speaking situation is not importantD.people often do not consider how talking works答案D解析推理判断题。根据文中的“We do not usually think about how our language works.Talking is such
42、 a natural,everyday activity that we do not often stop to consider how it actually works.”可知,我们不常考虑语言是怎样起作用的。27.By using the example of the word “dog”,the writer wants to show that .A.a word may need to be explained in a conversationB.a word may have different meaningsC.the speaking situation helps
43、people understand the particular meaning of a wordD.the meaning of words is not particular答案C解析推理判断题。根据第二段对于“dog”这个词语境中的使用情况的介绍可知,作者想表达的是语境帮助人们更好地理解单词。28.According to the passage,we can know the meaning of the word “bank” by referring to .A.the time and the place where the conversation happensB.the
44、occupation of the person who uses the wordC.earlier or later parts of the conversationD.a reliable dictionary答案C解析推理判断题。根据第三段对于bank这个词作“银行”和“河岸”两个意思在不同语境中的使用和理解,说明我们是通过谈话的前半部分或者后半部分来理解这些意思的。CFive years ago,when I taught art at a school in Seattle,I used Tinkertoys as a test at the beginning of a ter
45、m to find out something about my students.I put a small set of Tinkertoys in front of each student,and said:“Make something out of the Tinkertoys.You have 45 minutes today-and 45 minutes each day for the rest of the week.”A few students hesitated to start.They waited to see what the rest of the clas
46、s would do.Several others checked the instructions and made something according to one of the model plans provided.Another group built something out of their own imaginations.Once I had a boy who worked experimentally with Tinkertoys in his free time.His constructions filled a shelf in the art class
47、room and a good part of his bedroom at home.I was delighted at the presence of such a student.Here was an exceptionally creative mind at work.His presence meant that I had an unexpected teaching assistant in class whose creativity would infect(感染) other students.Encouraging this kind of thinking has
48、 a downside.I ran the risk of losing those students who had a different style of thinking.Without fail one would declare,“But Im just not creative.”“Do you dream at night when youre asleep?”“Oh,sure.”“So tell me one of your most interesting dreams.”The student would tell something wildly imaginative
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-582842.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级下册英语课件-Unit 3 They are playing Section B_湘鲁版 (共18张PPT).ppt
