分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2020_2021学年高中英语Unit3LifeinthefutureSectionⅠWarmingUpPre_readingReading.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:584857
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:8
  • 大小:2.27MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 _2021 学年 高中英语 Unit3LifeinthefutureSection WarmingUpPre_readingReading
    资源描述:

    1、Section Warming UpPre-readingReading & Comprehending课后篇巩固提升一、用方框内所给单词或短语的适当形式填空take upfastenflashsweep uppreviousimpressionswitchremind1.He never the top button of his shirt.答案:fastens2.Every day he the fallen leaves in the yard.答案:sweeps up3.The film me of what I had seen in the United States.答案:re

    2、minded4.His performance made a deep on me.答案:impression5.The light on the top of the police car was .答案:flashing6.He took out his flashlight from his jacket and it on.答案:switched7.My father tells me to buy some gifts some day to Christmas.答案:previous8.He said the work all his time.答案:took up二、用括号内所给

    3、单词的适当形式填空1.(offer) an important role in a new movie,Andy has got a chance to become famous.答案:Offered2.When we were talking about something,the boy (slide) into the room.答案:slid3.The (open) of the cave is so small that an adult can barely pass through it.答案:opening4.An (adjust) was made to improve w

    4、ork efficiency.答案:adjustment5.You can discover many types of wildlife in the (surround)of a traditional farm.答案:surroundings6.Whats your first (impress) of Hangzhou?答案:impression7.Faced with too much (press),he found it hard to fall asleep.答案:pressure8.What is (lack) today is the conflict between ad

    5、olescents desire for autonomy and their understanding of an unsafe world.答案:lacking9.No one in the carriage had (previous) spoken to the ticket-owner before.答案:previously10.The direction of the wind is (constant) changing.答案:constantly三、用适当的介词或者副词填空1.Only students skillful at swimming can take this

    6、activity.答案:up2.He is always ready to take heavy responsibilities.答案:on3. the sight of the snake,the girl drew back.答案:At4.After a long silence,one freshman rose his feet.答案:to5.My wheelchair experiment made a deep impression me.答案:on6.They came to take a challenge.答案:up7.He has got a bad headache l

    7、ack of sleep.答案:for8.We lost sight him in the crowd.答案:of四、翻译句子1.他给他的老板留下了一个很好的印象。(impression)答案:He has made a good impression on his boss.2.你爸爸从什么时候开始画画的?(take up)答案:When did your father take up drawing?3.经过细心的照料,他完全复原了。(be back on ones feet)答案:After being taken good care of,he is back on his feet.

    8、4.那个小偷溜进了房间。(slide into)答案:The thief slid into the room.5.我发现学英语是很容易的。(find)答案:I find it very easy to learn English.五、阅读理解AJoinusfortheopeningoftheschoolsofthefutureexhibitioneventThe year is 2035.A group of schoolchildren heads over to a garden for lunch and,after the break,teachers send lessons in

    9、to headsets(头戴式耳机) worn by students.The wearable tech is able to read body signals to make sure the child is concentrating(全神贯注) and can differentiate the lessons according to how their young charge is getting along.It can also send a full progress assessment(评估) to the teacher.This is one picture o

    10、f the future of school life,but how likely is it?Over the past five months,the Guardian Teacher Network has been exploring how schools might develop over the next twenty years and beyond.Our journalists have explored a series of topics from whether computers could replace teachers and how some libra

    11、ries are breaking with tradition,to the rise of outdoor learning and the forest school revolution.One area that provides much food for thought is the future of school dinners.Journalist Matthew Jenkin has looked back at Jamie Olivers campaign against Turkey Twizzlers,deciding that the next hot topic

    12、s include mealtimes and foods.Were now bringing these ideas to life in an exciting exhibition,supported by Zurich Municipal,held at our offices in London.It is free to attend.Well be hearing from Liz Sproat,the head of education for Google across Europe,Middle East and Africa.Wed love for you to joi

    13、n us for a spot of future drinks and food.Date:Sunday 17 June 2018Time:6:30 pm to 8:30 pmLocation:The Guardian,90 York Way,London,NI 9GUCost:FreeSpeakers:Charles Leadbeater,author and education advisorMargaret Cox OBE,professor of information technology in education,Kings College LondonTom Sherringt

    14、on,headteacher,Highbury Grove SchoolLiz Sproat,head of education,EMEA,Google1.What does the first paragraph describe?A.An exhibition program.B.A picture on the school wall.C.A possible future scene at school.D.A newly invented high-tech headset.答案:C解析细节理解题。根据第二段中的“Thisisonepictureofthefutureofschool

    15、life.”可知,第一段展望了未来学校生活中的一个场景。2.What can we learn about the exhibition?A.It is being held by Kings College London.B.It centres on the future of school life.C.It will be on show worldwide.D.It is hosted by Liz Sproat.答案:B解析细节理解题。根据第二段中的“Ourjournalistshaveexploredaseriesoftopics.theforestschoolrevolutio

    16、n.”及第三段中的“Werenowbringingtheseideastolifeinanexcitingexhibition.”可知,本展览聚焦未来学校生活。3.What type of writing is this text?A.A travel guide.B.An announcement.C.A school year plan.D.An educational report.答案:B解析推理判断题。根据文章的内容以及形式可知,本文是一则邀请读者参观主题为未来学校生活的展览的通知。BSome people are so rude!Who sends an e-mail or a t

    17、ext message that just says “Thank you”?Who leaves a voice mail message rather than texts you?Who asks for a fact easily found on Google?Dont these people realize that theyre wasting your time?Maybe Im the rude one for not appreciating lifes little politeness.But many social agreed standards just don

    18、t make sense to people drowning in digital communication.In texts,you dont have to declare who you are or even say hello.E-mail,too,is slower than a text.Voice mail is now an impolite way of trying to connect.My father learned this lesson after leaving me a dozen voice mail messages,none of which I

    19、listened to.Exasperated,he called my sister to express his dissatisfaction that I never returned his phone calls.“Why are you leaving him voice mail?” my sister asked.“Just text him.”In the age of the smartphone,there is no reason to ask once-acceptable questions about:the weather forecast,a busines

    20、ss phone number,or directions to a house,a restaurant,which can be easily found on Google Maps.But people still ask these things.And when you answer,they respond with a thank-you e-mail.How to handle these differing standards?Easy.Consider your audience.Some people,especially older ones,appreciate a

    21、 thank-you message.Others,like me,want no reply.The anthropologist(人类学家) Margaret Mead once said that in traditional societies,the young learn from the old.But in modern societies,the old can also learn from the young.Heres hoping that politeness never goes out of fashion but that time-wasting forms

    22、 of communication do.4.What does the underlined word “Exasperated” mean in the fifth paragraph?A.Worried.B.Surprised.C.Annoyed.D.Tired.答案:C解析词义猜测题。根据第五段第二句中的“hecalledmysistertoexpresshisdissatisfactionthatIneverreturnedhisphonecalls”可知,作者的父亲对作者不给自己回电话很不满,由此可推知exasperated意思是“恼怒的,生气的”,故选C项。5.Why didnt

    23、 the writer reply to his father?A.He liked text messages better.B.He enjoyed checking his voice mail.C.He didnt receive any voice mail messages.D.He didnt want to talk with his father.答案:A解析推理判断题。根据第五段中的“Whyareyouleavinghimvoicemail?mysisterasked.Justtexthim.”可推知,作者不喜欢用语音信箱,更偏爱发短信,故选A项。6.Which of th

    24、e following does the writer agree to?A.People neednt learn from one another in traditional societies.B.Dealing with voice mail should vary with each individual.C.People neednt turn to Google for help when in trouble.D.Declaring who you are or saying hello in texts is necessary.答案:B解析推理判断题。根据第七段的内容可推

    25、知,标准是变化的,处理方式应该因人而异,而不是一刀切,语音信箱的使用亦是如此,故选B项。7.Whats the best title of this passage?A.Nowadays:what should we do with text messages?B.Nowadays:do you like leaving others a voice message?C.Nowadays:what means should we use in communication?D.Nowadays:do you need a thank-you message?答案:C解析主旨大意题。根据对文章内容

    26、的整体理解可知,第三段引入本文话题,最后两段点题总结,本文主要讨论的是如今(在智能手机时代)我们应该用何种方式沟通,故选C项。六、语篇填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。In December 2018,I had to spend Christmas in 1. countryside of Nigeria with my husbands family,who never had the tradition 2. (celebrate)this holiday.It was my first Christmas away from America in ma

    27、ny years,and there was a feeling of 3. (lose) in this rural village,4. there wasnt even an atmosphere of the holiday.But in the end,I made a decisionif they could not bring Christmas to me,I would bring it to them.My in-laws helped me look through their storage to find my old Christmas tree,which I

    28、5. (buy)years before in Africa.I 6. (delight)to see the ornaments(装饰物)were still there and the string of lights even worked.I took out my classic chocolate cake recipe,and 7. (make) a wonderful dessert for the familya little creamy,but still satisfying.On Christmas Day,I shared the spirit of giving

    29、8. presenting relatives in the village with 9.(import) chocolates wrapped in festive gold paper.Everyone in the family responded with such warm smiles,glowing with a Christmas joy all their own.It wasnt Christmas like I remembered,yet it left a 10.(last) impression on me.答案:1.the2.to celebrate3.loss4.where5.had bought6.was delighted7.made8.by9.imported10.lasting

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020_2021学年高中英语Unit3LifeinthefutureSectionⅠWarmingUpPre_readingReading.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-584857.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学二年级下册数学期末测试卷a4版.docx人教版小学二年级下册数学期末测试卷a4版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型)word版.docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型)word版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(预热题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(预热题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(重点班).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(重点班).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(达标题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(达标题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(轻巧夺冠).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(轻巧夺冠).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(能力提升).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(能力提升).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考试直接用).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考试直接用).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点精练).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点精练).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点梳理).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点梳理).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点提分).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点提分).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(网校专用).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(网校专用).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合卷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合卷).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精选题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精选题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精练).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精练).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精品).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精品).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精华版).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精华版).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(突破训练).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(突破训练).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(研优卷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(研优卷).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(真题汇编).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(真题汇编).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(满分必刷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(满分必刷).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(模拟题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(模拟题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套)word版.docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套)word版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题)word版.docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题)word版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(必刷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(必刷).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1