2020—2021学年五年级下册英语暑期作业_阅读理解提升训练05(含答案)人教PEP版.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 2021 学年 年级 下册 英语 暑期 作业 阅读 理解 提升 训练 05 答案 人教 PEP
- 资源描述:
-
1、20202021学年五年级下册英语暑期作业 阅读理解提升训练051. 阅读短文,回答问题Theearth moves round the sun, and the moon moves round the earth When our part of the earth turns to the moon, it is night The sun is much bigger than the moon But sometimes the moon looks bigger than the sun, because its much nearer to the earth The sun i
2、s very bright It gives a very strong light The moon looks quite bright, too But it doesnt give any light at all The moon looks much bigger and brighter than the stars But actually the stars are much bigger and brighter than the moon They look smaller than the moon because theyre much farther away fr
3、om us(1)_moves round_A. The earth; the moonB. The moon; the earthC. The moon; the starsD. The sun; the earth (2)Sometimes the moon looks bigger than the sun, because_A. it is much bigger than the sunB. it comes out only at nightC. it is much nearer to the earth than the sunD. it doesnt give a strong
4、 light(3)The sun_A. is very bright, and it gives a very strong lightB. isnt bright, but it gives a very strong lightC. is very big, but it doesnt give any light at allD. is very round, but it cant move round(4)The stars_A. look much bigger than the moonB. look much bigger than the sunC. are a lot br
5、ighter than the moon, but they are not bigger than the moonD. are much farther away from us than the moon2. 阅读短文,选择正确答案,并将序号填在横线上Lookat the picture This is my big family This old man is my grandfather He has white hair This is my grandmother She is short The tall man is my father He is a teacher He
6、drives to work This beautiful woman is my mother She is a doctor She walks to work The little girl is me My name is Susan Im twelve years old Im a student I like to read books Do you like my family?(1)Susans grandfather has_ hairA. whiteB. blackC. long(2)Susans father goes to work_A. on footB. by bi
7、keC. by car(3)Susans mother is a_A. nurseB. doctorC. worker(4)Susan likes to_A.draw picturesB. play footballC. read books(5)There are_ people in Susans familyA. fourB. fiveC. six3. Today is Sunday The students of Grade One go to school early, but they have no classes Their teachers are going to take
8、 them to the zoo They take buses there They get there at half past nine How beautiful the zoo is! There are many trees, some hills, and a big lake Its spring now, and the flowers are coming out There are many people there, too They like to watch monkeys They are having a good time there They leave t
9、he zoo at three in the afternoon (1)The students get to the zoo_A. in the morningB. in the afternoonC. in the eveningD. at noon(2)The students watch monkeys_A. at homeB. in the zooC. on the busD. at school(3)They have no classes because_A. they want to see flowersB. its Sunday todayC. their teachers
10、 take them to the zooD. they want to see monkeys(4)They stay in the zoo for_hoursA. nine and a halfB. threeC. fiveD. five and a half (5)Which is right?_A. The students go to the zoo in JanuaryB. They go to the zoo with their parentsC. They play with monkeys in the zooD. They go to the zoo by bus4. 阅
11、读理解:从所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳答案People sometimes like to read stories of dogs very muchThey think that dogs are much cleverer than sheep,cows or other animals in their homesOneof my close friends , Bob,has a very large police dog named Jack Every Sunday afternoon , Bob and Jack have a walk in the park n
12、earby Jack likes these very much One Sunday afternoon, I paid a visit to my friend I stayed there for a long time and my friend and I had much more talk with each other than ever before Soon it was time for them to take a walk in the park We forgot that Jack became worried about it He walked around
13、the room several times and then sat down in front of me and looked at me But I still paid no attention(注意) to him I went on talking with my friend At last, Jack could not wait any longer He went out of the room and came back a few minutes later He sat down in front of me again But this time, he held
14、 my hat in his mouth Suddenly, I understood what Jack meant and so did my friend(1)How many people are there in this story?_A.1 B.2 C.3 D.4(2)Jack_A.is a close friend of mineB. enjoys talks in the roomC. has many close friendD.enjoys long walks in the park every Sunday afternoon(3)Jack was worried b
15、ecause_A.he wanted to eat somethingB. it was Sunday afternoonC.he was not feeling wellD.he wanted his master (主人) to take him for a walk(4)Jack took my hat in his mouth to show that_A.I should leave the house at onceB.he liked my hat very muchC.he was angry and he tried to eat itD.he wanted to have
16、a rest(5)Which of the following is true?_A.When Jack and I were talking, my friend didnt pay any attention to usB.When I was talking to my friend, Jack didnt pay any attention to usC.When my friend and I were talking, we didnt pay any attention to JackD.When my friend was talking to Jack, I paid att
17、ention them5. 根据短文内容,选择正确的答案LastSunday, Li Ming and his friends went to the park They had a picnic there They played games And they ate lots of delicious food They drank some milk and juice Li Ming took some pictures and he made a poster They were very happy(1)Last Sunday Li Ming and his_had a picni
18、cA. motherB. fatherC. friends(2)What did they do?_A. Fly a kiteB. Played gamesC. Played football(3)They ate lots of delicious food and drank some_A. milkB.C. A and (4)Did Li Ming take some pictures?_A. Yes,he didB. No,he didntC. Yes,he didnt(5)They were very_A. sadB. happyC. hungry6. Oneday, Miss Ra
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-585016.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018-2019学年高中高中语文粤教版选修唐宋散文选读课件:第5单元-18心术 .ppt
