2020新教材高中英语Unit4AmazingartSectionAStartingout.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 新教材 高中英语 Unit4AmazingartSectionAStartingout
- 资源描述:
-
1、Section A Starting out & Understanding ideas课后篇巩固提升基础训练.单句填空1.They exchanged (greet) and sat down to lunch.答案greetings2.The professor for America made an (impress) speech in the hall last night.答案impressive3.As Teachers Day was approaching,our class decided to hold a party to (celebration) the impor
2、tant day for a change this year.答案celebrate4.Thats the most(credible)coincidence Ive ever heard of!答案incredible5.At that moment Kelman realized it was no longer his job (protect) his friend.答案to protect6.There are plenty of options for watching TV without having to(subscribe) to cable.答案subscribe7.W
3、e rented out a 5,000-square-foot(exhibit) hall and we had 10,000 visitors show up for it.答案exhibition8.The first lecture introduces students the main topics of the course.答案to9.It was like going to a different planet.It was beautiful.It was an (amaze),a frightening just yet invigorating experience.答
4、案amazing10.I had always (attract) by the idea of working abroad.答案been attracted.短语填空for oneselflook intopay forfind outmove onat the top ofshare withbe made oflaugh atget a good view of1.Here are a few comments and ideas I would like to you.答案share with2.Part of Eleanor Creesys work was to how far
5、the ship had traveled each day.答案find out3.Metal detectors cannot be used in many cases because landmines can non-metal materials.答案be made of4.At the time,scientists believed that a person the mountain would only have enough oxygen to sleep.答案at the top of5.The players have to find all the marketin
6、g in the neighbourhood before they can to the next level.答案move on6.He sat in the front of the bus to the village.答案get a good view of7.He laughed when he did so.I was to learn that green Martians onlythe pain or suffering of others.答案laugh at8.Visitors can stand at the top of the mesas and the dwel
7、lings almost hidden in openings of the rock walls.答案look into9.The question is how much are people willing to news that they have gotten used to receiving for free?答案pay for10.I totally agree with what he did .答案for himself.完成句子1.汤姆病了,那就是为什么他开会迟到了。(Thats why)答案Tom was ill.That was why he came late f
8、or the meeting.2.杰克没说一句话,但老师却对着他微笑,好像他做了什么聪明事似的。(as if)答案Jack wasnt saying anything but the teacher smiled at him as if he had done something very clever.3.为了避免这种情况,应派警方调查这些案件。(look into)答案In order to avoid this,police should be sent to look into the cases.4.经理伸出右手从他头上方的书架上拿一本书。(reach out)答案The mana
9、ger reached out his right hand for a book on the shelf above his head.5.他得用余生来还债。(take)答案It would take him the rest of his life to pay off his debts.能力提升.阅读理解SomethingDifferentwithFranklinCox, WhatsOnAroundtheCityLooking for something a bit “different” this week,visit Phyllis Radelifmes new exhibitM
10、y Environmentat the Century Arts Centre.Ms Radcliffe has a unique way of viewing the things around her! I must admit that I didnt really understand some of her works.For example,“Flowers” didnt really seem to have any flowers in it,and I didnt see any cars in her “Traffic Jam”.But her use of colour
11、is truly amazing.If youre looking for a way to expand your horizons,go take a look.WeekendHoppingwithGillianMadsen,NortheasternNewsLast Sunday I went to see a new modern art exhibit by a young woman named Phyllis Radcliffe at the Century Arts Center.The whole gallery was filled with bizarre painting
12、s and sculptures with names like “Flowers” and “Houses”,but I didnt see anything that resembled any of those objects at all.Instead,I saw a bunch of things that looked like my 8-year-old granddaughter brings home from art class at school! I dont know anything about modern art,but I do know that stay
13、ing at home and watching an old movie on video would have been a lot easier on my brain.NewDiscoverieswithSylviaWhitcombe,ModernArtLowersDigestI am delighted to recommend Phyllis Radcliffes new exhibit MyEnvironment,now showing at the Century Arts Center.Ms Radcliffe has evolved as an artist since h
14、er first show three years ago.Her use of color and form is breathtaking and her style shows a real passion for everyday thing in her life.While this exhibit may not be for everyone,Im certain that many of you will find it both interesting and inspiring.【语篇解读】这是三篇日记。摘录了三个参观过Radelifme展览的人观展后对艺术的感想和理解。
15、1.Theword“bizarre”probablymeans.A.ancientB.strangeC.remarkableD.patriotic答案B解析词义猜测题。由后文第二部分第三句“Instead,Isawabunchofthingsthatlookedlikemy8-year-oldgranddaughterbringshomefromartclassatschool!Idontknowanythingaboutmodernart.”可知,她觉得菲利斯画廊里的艺术就像自己八岁孙女从学校美术课上带回来的东西一样让她感觉一窍不通。可以推测出她觉得菲利斯画廊里的paintingsandsc
16、ulptures“非常的奇怪”。故选B项。2.According to Sylvia Whitcombe,the exhibit is .A.Phyllis Radcliffes first art showB.beyond our understandingC.well worth seeingD.somewhat childish答案C解析细节理解题。由第三部分最后一句中“.Imcertainthatmanyofyouwillfinditbothinterestingandinspiring.”可知,作者坚信许多人都会觉得西尔维娅的艺术有趣和振奋人心,是十分值得观看的。故选C项。3.Wha
17、t can NOT be concluded about Phyllis Radcliffe from the three articles?A.She has a unique interpretation of things around her.B.She is quite talented in using colours and forms.C.She is one of the greatest modern artists of the day.D.Her works are disagreeable to the taste of some people.答案C解析细节理解题。
18、由第一部分第二句“MsRadcliffehasauniquewayofviewingthethingsaroundher!”可知菲利斯看待周围事物有一种独特的方式,可知A项符合。由第一部分中“Butheruseofcoloristrulyamazing.”富兰克林说菲利斯对颜色的运用令人感叹,可知B项符合。由第二部分第二句“ThewholegallerywasfilledwithbizarrepaintingsandsculptureswithnameslikeFlowersandHouses”可知有些人觉得菲利斯的艺术很奇怪,与D项符合。C项中,文章并没有提及她是当时现代最杰出的艺术家之一,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-590129.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022九年级数学下册 第1章 直角三角形的边角关系2 30°45° 60°角的三角函数值习题课件(新版)北师大版.pptx
