分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型Module 7 模块话题阅读理解练习-2023-2024学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(外研版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:779151
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:674.98KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Module 模块话题阅读理解练习-2023-2024学年八年级英语上册单元重难点易错题精练外研版 模块 话题 阅读 理解 练习 2023 2024 学年 年级 英语 上册 单元 难点 易错题 精练
    资源描述:

    1、Module 7 A famous story模块话题阅读理解练习(广东省韶关市翁源县2022-2023学年八年级上学期期末英语试题)A woman saw three old men sitting in front of her house. She said, “You look hungry. Please come in and have something to eat.”“Is the man of the house home?” they asked. “No,” she said. “Hes out.” “Then we cannot come in.” they repl

    2、ied.Later, when her husband (丈夫) came home, the woman went to invite the three men to come in. “My name is Love, and they are Wealth and Success,” one of the old men said. “We hardly go into a house together.”The woman went to discuss with her husband. Her husband said, “Lets invite Wealth, and let

    3、him fill our home with money!” The woman disagreed and said, “Why dont we invite Success? Their daughter jumped in with her own idea. “Would it not be better to invite Love?” she said. “Our home will then be filled with love.”“Thats right,” said her dad and mom. So they asked Love to be their guest.

    4、 Love got up and started walking into the house. The other two men also got up and followed him.The woman was puzzled and asked, “Why are Wealth and Success coming in too?” Love replied, “If you invited Wealth or Success, the other two of us would stay outside. But since you invited me, wherever I g

    5、o, they usually go with me.”1The woman found the three men and they looked _.AtiredBhungryCsadDcold2When we say a man is wealthy, that means he _.Ais successfulBloves everyoneCis very richDtravels to many places3Which man did they invite to be their guest at last?ALove.BSuccess.CWealth.DNo one.4What

    6、 does the underlined word “puzzled” mean?AExcited.BLucky.CSurprised.DAngry.5Which of the following can be the best title for the passage?AIts Important to DiscussBAlways Be Polite (有礼貌的)CListen to the YoungDLove First(广东省茂名市高州市第一中学附属实验中学2022-2023学年八年级上学期开学考试英语试题)One day a king went to a far place in

    7、 his country. When he came back, his feet hurt a lot. “There are too many small stones on the roads. They hurt my feet. You should cover (覆盖) every road with leather (皮革),” he told his men. Of course, it would cost a lot of money. One of his men was very smart. He told the king, “Why not cut a littl

    8、e piece of leather to cover you feet?” The king was surprised, and he agreed to the mans idea. He asked his men to make a pair of leather shoes for him.Maybe this is not the beginning of leather shoes. But it teaches us a lesson of life: If you want to make this world a happy place to live in, the b

    9、est way is to change yourself, not the world.6What happened to the king after his trip?AHis shoes were broken.BHe lost many stones.CHe lost his feet.DHis feet hurt.7What did the king want his men to do at first?ACover all the roads with stones.BCover all the roads with leather.CBuy him lots of new s

    10、hoes.DMake a pair of leather shoes for him.8The kings idea was _.AexpensiveBexcitingCcheapDboring9What did the king do at last?AAsk his men to take away all the stones on the roads.BStop travelling around the country.CAsk his men to make a pair of leather shoes for him.DAsk his men to kill cows to g

    11、et enough leather.10Whats the purpose (目的) of the last paragraph (自然段)?ATo explain the use of leather shoes.BTo show the moral (寓意) of the story.CTo tell the beginning of leather shoes.DTo introduce ways to be happy.(广东省广州市海珠区北大附中创新部2022-2023学年八年级上学期九月月考英语试题)An old miser(守财奴)lived in a house with a

    12、garden. He put his gold coins in a hole(洞穴)under some stones in the garden. Every day, before going to bed, he went to the stones and counted the gold coins he put there. He did this every day, but he never spent the gold coins in the garden.One day, a thief who knew the old misers gold coins waited

    13、 for the old miser to go back into his house. After it was dark, the thief went to the garden and took away the gold coins.The next day, the old miser found that his gold coins were missing and started crying loudly.His neighbor heard the old misers cries and asked him what happened. On learning wha

    14、t happened, the neighbor asked, “Why didnt you save the gold coins inside the house? It would be easier to get the money when you had to buy something!”“Buy?” said the miser. “I never used the gold coins to buy anything. I was never going to spend them.”On hearing this, the neighbor threw a stone in

    15、to the hole and said, “If that is the case, save the stone. It is as worthless as the gold coins you have lost.”11Where did the old miser put his gold coins?AIn his bedroom.BIn his backyard.CIn his garden.DIn his kitchen.12When did the old miser count the gold coins?AIn the morning.BAt noon.CIn the

    16、afternoon.DAt night.13What can we infer(推测)from the underlined sentence?AThe stone is as valuable as the gold coins.BThe gold coins are worthless unless they are used.CThe stone are more valuable than the gold coins.DAll the gold coins in the world are worthless.(广东省广州市实验外语学校2022-2023学年八年级上学期开学考试英语试

    17、题)There were many plants in a forest. When spring came, a pine tree saw a red rose nearby and said, “What a beautiful flower! I wish I were that lovely.” The rose proudly said, “It seems that I am the most beautiful flower in this forest.” Then the rose looked at a cactus(仙人掌)and said, “Look at that

    18、 ugly plant!”“What a proud flower!” thought the trees. As the days passed, the red rose often said bad words about the cactus, like “This plant is useless. How sorry I am to be his neighbour!” The cactus never got angry and even tried to advise the rose, saying, “God did not create any form of life

    19、without a purpose.”Spring passed, and the weather became very hot. As there was no rain, the red rose began to wilt. It felt very worried because it would become ugly without water. But it had no idea about helping itself.One day, the rose saw some birds put their beaks(喙)into the cactus and then fl

    20、y away. The red rose asked the pine tree what the birds were doing. The pine tree said that the birds were getting water from the cactus“The cactus has water?” asked the rose. “Yes, you can also drink some from it. The birds can bring water to you if you ask the cactus for help.”The red rose felt to

    21、o ashamed(羞愧的)to ask for water from the cactus. But finally it did ask for help. The weather was too hot. If the red rose couldnt get enough water, it would die. Luckily, the cactus kindly agreed. The rose learned a lesson and never laughed at anyone by their appearance again.14Why did the red rose

    22、begin to wilt?ASpring came.BThere was much rain.CThe weather was dry.DIt was too cold outside.15The underlined word “it” in Paragraph 5 refers to _.Athe birdBthe cactusCthe roseDthe pine tree16Which of the following best describes the cactus?AUseless.BCareless.CProud.DFriendly.17What can we know fro

    23、m the passage?AThe cactus didnt help the birds.BThe red rose realized she was wrong at last.CThe red rose never said bad words about others.DThe pine tree didnt think the red rose was beautiful.(广东省深圳市福田区外国语学校2022-2023学年八年级下学期开学考英语试题)Dorothy and her friend the Tinman (铁皮人) were walking through the f

    24、orest with Toto. Suddenly, a great Lion came running at them from the trees. He hit the Tinman, and he fell to the ground, but was not hurt. Then Toto ran up to the Lion and started barking. The Lion was going to hit him too, but Dorothy came between him and the dog, shouting:“Dont you dare to bite

    25、Toto! A big animal like you is going to bite this poor little dog? You are nothing but a coward (胆小鬼)!”The Lions face suddenly changed from mad to sad.“Oh, youre right. Im a coward.” he sighed.“Look at what you did to Tinman!” said Dorothy.“Im terribly sorry, Tinman,” said the Lion. “You seemed so s

    26、cary that I had to try and make you run away. Usually, when people and animals see me, they run, but you didnt.”“Why are you so scared of us?” asked Dorothy. “Youre a lion! Lions are the kings of the forests.”“I cant help being scared. Whenever there is danger, my heart beats fast.”“Well,” said the

    27、Tinman, “maybe you can join us. I have no feelings. Dorothy and the little dog are dying to go home, very far away. We are going to find the Wizard of Oz for help. Why not come with us and ask him for courage?”“But I am scared to go!” said the Lion.“Everything will be fine,” comforted Dorothy. “Ther

    28、es nothing to fear when we are all together. Well all become better.”“Then, if you dont mind, Ill go with you,” said the Lion. “As long as I know myself to be a coward, I shall be unhappy!”(Excerpt from The Wizard of Oz)18What does the underlined “him” in paragraph 1 refer to?AThe Tinman.BThe Lion.C

    29、Toto.DOz.19Which of the following can best describe the Lion in the text?AStrong but not brave.BWild but open-minded.CSmart but not honest.DShy but warm-hearted.20Why did the Lion try to hit Dorothy and the Tinman?AThey tried to beat it.BIt was afraid of them.CThey wanted to catch it.DIt was the kin

    30、g of the forest.21What do we know about the Tinman?AHe could free the Wizard of Oz.BHe wanted to go home far away.CHe invited the Lion to join them.DHe was a robot with no thoughts.22What can we infer(推断)about the Lion from the last paragraph?AIt hated to work for long.BIt would live a simple life.C

    31、It minded joining the team.DIt would try to find courage.(Unit5单元测试广东省广州市白云区广雅中学2021-2022学年八年级下学期英语)Once a circle lost a piece of its own. The circle wanted to be whole, so it went around looking for its missing piece. But because it was not complete, it could only roll very slowly. It enjoyed the f

    32、lowers and the sunshine along the way. It talked with worms. It found lots of different pieces, but none of them fit. So it left them all by the side of the road and kept on looking for the missing piece. Then one day the circle found a piece that fit perfectly. The circle put the missing piece into

    33、 itself. It could be whole with nothing missing. It was so happy and began to role. As it was a perfect circle, it could roll very fast, too fast to see flowers or talk to worms. It realized how different the world was when it rolled so quickly. It felt so sad that it stopped, left its found piece b

    34、y the side of the road and rolled away slowly.Sometimes we are perfect when we lose something. A man who has everything is a poor man in some ways. He may never have hopes, dreams or something better. He may never know someone is loving him or someone is giving him something he has always wanted or

    35、never had.We couldnt be perfect, but we must be brave enough to love, strong enough to forgive, kind enough to share happiness with others and clever enough to know there is enough love around us and then we can always live a wonderful time in our lives.23Which of the following is TRUE about the cir

    36、cle?AIt seldom rolled slowly when it looked for the missing piece.BIt talked with the flowers and the sunshine along the way.CThe piece that it found first didnt fit.DIt didnt find any flowers, the sunshine or the worm.24The circle rolled very slowly because it _.Aspent much time talking to wormsBwa

    37、nted to enjoy the sunshineCwas looking for its missing pieceDlost a piece of its own25Why did the circle stop when it rolled quickly? Because it _.Awanted to enjoy the worldBfound a different worldCwanted to look for another missing pieceDthought the world changed so quickly26If a man owns everythin

    38、g, hell be _ in some way according to the story.AperfectBpoorChappyDstrong27The story mainly tells us that _.Anobody loves us if we give nothingBa man who has everything is the happiestClosing something may not be a bad thing somethingsDwe are not whole when we lose something(河北省邯郸市永年区第八中学2021-2022学

    39、年八年级下学期期中英语试题)A woman made bread for members of her family and an extra(额外的) one for a hungry passer-by every day. She kept the extra bread on the windowsill (窗台) , for whomever would take it away easily. Every day, a hunchback (驼背的人) came and took away the bread. Instead of saying thanks, he repeat

    40、ed the following words as he went his way, “The evil (邪恶) you do remains with you. The good you do comes back to you!” This went on, day after day. One day, the woman became annoyed. “Not a word of thanks,” she said to herself. She decided to kill him. She added poison (毒药) to the bread she prepared

    41、 for him. As she was about to place it on the windowsill, she threw the bread into the fire and prepared another one. As usual, the hunchback came, picked up the bread and repeated those words. As the woman placed the bread on the windowsill, she prayed (祈祷) for her son who had gone to a faraway pla

    42、ce to make money as usual.That evening, there was a knock on the door. As she opened it, she was surprised to find her son standing in the doorway. His clothes were in pieces. He was hungry and weak. As he saw his mother, “Mom, its a miracle (奇迹)I am here.While I was but a mile away, I was so hungry

    43、 that I fell down. I would have died, but just then an old hunchback passed by. He was kind enough to give me a whole bread. He said, “Your need is greater than mine!”As the mother heard those words, her face turned pale and red. She remembered the poisoned bread that she had made that morning. If s

    44、he had not burnt it in the fire, it would have been eaten by her own son and he would have lost his life. It was then that she realized the importance of the words: “The evil you do remains with you. The good you do, comes back to you!” Do good and dont ever stop doing good, even if it is not thanke

    45、d at that time.28Whats the meaning of the underlined word “annoyed”?ATired.BAngry.CNervous.DScared.29How did the woman deal with the poisoned pancake?AShe threw it on the road.BShe put it on the windowsill.CShe threw it in the fire.DShe gave it to the hunchback.30What can we learn from the passage?A

    46、The hunchback knew the womans son.BThe hunchback wasnt a helpful person.CThe woman and the hunchback got on well.DThe woman tough the hunchback was unkind at fist.31Which of the following is the RICHT order according to the passage? The hunchback gave his pancake to the womans son.The woman made a p

    47、oisoned pancake one morning.The woman understood the meaning of the hunchbacks words.ABCD32What does the writer want to tell us?ABe kind to hunchbacks.BNever stop doing good things.CBe thankful to our parents.DDont expect too much from others.(浙江省杭州市保俶塔实验学校2022-2023学年八年级上学期期中英语试题)One day a big red h

    48、en is playing with her chickens in the garden. After some time, she wants to eat something and she takes out her chickens to look for food.When they are eating, she finds a grain of wheat(小麦). So she asks her chickens to plant it in the back garden. But no one wants to do it. The big red hen has to

    49、do it herself.After a few months, they get a lot of wheat. She says to her chickens, “Who will take the wheat to the store to get some flour?” But they dont want to do it. So she takes the wheat to the store and brings the flour home.After she gets home, she says, “Who will make some bread with the

    50、flour?” They all say they are too busy to do it.When she makes the bread, she says to her chickens, “Who wants to eat the bread?”“I will.” they say. “No, you cant. You dont want to do anything before I make the bread. You must know No pains, no gains.” She doesnt give any bread to her chickens and s

    51、he eats the bread herself.33Why does the hen want to plant the grain of wheat?ABecause she has nothing to do.BBecause she wants her chickens to do everything.CBecause she wants to get lots of wheat.DBecause she doesnt want to play with her chickens.34What does the underline word “flour” mean in Chin

    52、ese?A面粉B玉米C大米D水稻35Why doesnt the big hen give any bread to her chickens?ABecause they arent at home.BBecause she doesnt like them.CBecause they dont do anything.DBecause they dont want to eat it.36Whats the best title for this passage?AThe BreadBThe WheatCThe Big Red HenDNo Pains, No Gains参考答案:1B 2C

    53、 3A 4C 5D【导语】本文是一则寓言故事。讲述了一家三口与“爱、财富和成功”三位老人之间发生的故事。也总结出如果有了爱,财富和成功都会随之而来。1细节理解题。根据“You look hungry.”可知,女主人觉得坐在她家门前的外面三位老人看起来似乎很饿。故选B。2推理判断题。根据“Lets invite Wealth, and let him fill our home with money!”可推测,有了财富便会有很多钱。故选C。3细节理解题。根据“So they asked Love to be their guest.”可知,他们最终邀请“爱”进了屋。故选A。4词句猜测题。根据“W

    54、hy are Wealth and Success coming in too?”可知,三位老人之前说只能一位进入房子里与现在三位老人同时进来这个举动很矛盾,令女主人很不解,可推测划线部分表示“出人意料、很吃惊和不解”。故选C。5标题归纳类。通读全文和“But since you invited me, wherever I go, they usually go with me.”可知,有了爱,财富和成功会随之而来,可推测,爱是最重要的,应排在第一位。故选D。6D 7B 8A 9C 10B【导语】本文主要讲述了一个国王在一次出行后因脚受伤,便命令手下把所有的路都铺上皮革,但这样做耗资巨大,于

    55、是有一名臣子建议国王可以穿上一双用皮革制作的鞋,国王同意了。这个故事告诉我们一个道理:如果想让这个世界成为一个可以快乐生活的地方,最好的方法是改变自己,而不是改变这个世界。6细节理解题。根据“When he came back, his feet hurt a lot.”可知,国王出行回来后,脚受伤了。故选D。7细节理解题。根据“There are too many small stones on the roads. They hurt my feet. You should cover (覆盖) every road with leather(皮革), he told his men.”可

    56、知,一开始,国王想要他的手下把所有的路都铺上皮革。故选B。8推理判断题。根据“Of course, it would cost a lot of money.”可知,国王想要把所有的路都铺上皮革,这耗资巨大,即国王的主意很“昂贵”。故选A。9细节理解题。根据“The king was surprised, and he agreed to the mans idea. He asked his men to make a pair of leather shoes for him.”可知,国王最后同意了他的臣子的建议,命令人给自己制作一双皮制的鞋。故选C。10推理判断题。根据最后一段可知,该段

    57、落叙述了“如果想让这个世界成为一个可以快乐生活的地方,最好的方法是改变自己,而不是改变这个世界”;文章的故事告诉了我们“想要走路时脚不受伤,可以做一双皮制的鞋来保护双脚,而不是把所有的路都铺上皮革”。所以最后一段落说明了这个故事的寓意。故选B。11C 12D 13B【导语】本文主要通过讲述守财奴所藏的金币被偷的故事,告诉我们如果我们不使用我们拥有的财富,财富就会一文不值。11细节理解题。根据“He put his gold coins in a hole(洞穴)under some stones in the garden.”可知,他把金币放在花园里一些石头下面的一个洞里。故选C。12推理判断

    58、题。根据“Every day, before going to bed, he went to the stones and counted the gold coins he put there.”可知,每天睡觉前,他都会去石头前数他放在那里的金币。因此他是在晚上去数金币的。故选D。13词句猜测题。根据“I never used the gold coins to buy anything. I was never going to spend them.”和“If that is the case, save the stone. It is as worthless as the gol

    59、d coins you have lost.”可知,守财奴从来没想过要花掉那些金币,说明它们跟石头一样,没有使用的时候就毫无价值。故选B。14C 15B 16D 17B【导语】本文主要是讲述红玫瑰嘲笑仙人掌长相丑陋,夏天来临后,天气炎热,缺水的红玫瑰开始枯萎,最后求助仙人掌得到帮助的故事。告诉我们:不能以貌取人,要善待他人。14推理判断题。根据“the weather became very hot. As there was no rain, the red rose began to wilt.”可知,因为没有雨,即天气干旱,红玫瑰开始枯萎,故选C。15词句猜测题。根据“The cactu

    60、s has water?”和“Yes, you can also drink some from it.”可知,仙人掌有水,你也可以从它那里喝一些,这里的it指的是仙人掌,故选B。16推理判断题。根据“The red rose felt too ashamed(羞愧的)to ask for water from the cactus. But finally it did ask for help.”和“Luckily, the cactus kindly agreed.”可知,虽然红玫瑰之前不断嘲笑仙人掌,仙人掌还是同意给红玫瑰水喝,说明仙人掌非常友善,故选D。17推理判断题。根据“The

    61、rose learned a lesson and never laughed at anyone by their appearance again.”可知,红玫瑰吸取了教训,再也不因为外表嘲笑任何人了,说明红玫瑰最后认识到了自己的错误,故选B。18B 19A 20B 21C 22D【导语】本文是一篇童话故事的节选,是一篇记叙文。讲述了多萝茜和她的朋友们在穿越森林时遇到一只胆小的狮子,最终狮子鼓起勇气和她们一起去绿野仙踪寻找帮助,试图找回勇气的故事。18推理判断对题。根据“Then Toto ran up to the Lion Dorothy came between him and th

    62、e dog, shouting:”可知,多萝茜走到了狮子和狗之间。故选B。19推理判断对题。根据“ Lions are the kings of the forests.”、“people and animals see me, they run.”和“I cant help being scared”可推测,狮子很壮但不够勇敢。故选A。20细节理解题。根据“You seemed so scary that I had to try and make you run away.”可知,狮子看到多萝茜见到它并没有逃跑,所以觉得她们看起来很可怕,想把她们吓跑。故选B。21细节理解题。根据Tinma

    63、n所说的“maybe you can join us.”可知,它邀请狮子跟它们一起去。故选C。22推理判断题。根据Tinman的邀请“ Why not come with us and ask him for courage?”和“if you dont mind, Ill go with you”最终狮子同意一同前往,可推测,狮子想去找回勇气。故选D。23C 24D 25A 26B 27C【导语】本文主要通过圆圈失去了一块后过得开心快乐的故事告诉我们:生活中失去一些东西并不见得是坏事。23细节理解题。根据“It found lots of different pieces, but none

    64、 of them fit”可知,第一次找到的一块不适合。故选C。24细节理解题,根据“Once a circle lost a piece of its own. The circle wanted to be whole, so it went around looking for its missing piece. But because it was incomplete (不完整的), it could only roll (滚) very slowly.”可知圆圈一开始滚动得很慢,因为它自己缺失了一块,故选D。25细节理解题。根据“It realized how different

    65、 the world was when it rolled so quickly. It felt so sad that it stopped, left its found piece by the side of the road and rolled away slowly.”可知,圆圈停下来的原因是想要欣赏一下世界。故选A。26细节理解题。根据“A man who has everything is a poor man in some ways”可知如果一个人拥有一切,他会在某些方面很缺乏。故选B。27主旨大意题。本文主要通过圆圈失去了一块后过得开心快乐的故事告诉:我们生活中失去一

    66、些东西并不见得是坏事。故选C。28B 29C 30D 31C 32B【导语】本文讲述了关于“你所做事一直伴随着你,你所做的好事都会回来的”的故事。告诉我们要多做善事,因为我们种的因会产生相同的果,善待他人就是善待自己。28词义猜测题。根据“Not a word of thanks,”及“She decided to kill him.”可知女人没有从驼背的人那里获得感谢,心里应是生气的,故选B。29细节理解题。根据“As she was about to place it on the windowsill, she threw the bread into the fire and prep

    67、ared another one.”可知女人最终把有毒的面包扔到火里去了。故选C。30推理判断题。根据“Not a word of thanks,”及“She decided to kill him.”可知女人没有从驼背的人那里获得感谢,认为驼背的人不是一个好人。故选D。31细节理解题。根据第三段“She decided to kill him. She added poison (毒药) to the bread she prepared for him.”,第五段“I would have died, but just then an old hunchback passed by. He

    68、 was kind enough to give me a whole bread.”及文章最后“It was then that she realized the importance of the words”可知正确的顺序是。故选C。32主旨大意题。本文讲述了关于“你所做事一直伴随着你,你所做的好事都会回来的”的故事。告诉我们要多做善事,因为我们种的因会产生相同的果,善待他人就是善待自己。故选B。33C 34A 35C 36D【导语】本文讲述了一只母鸡通过一系列的行为让孩子们懂得“不劳无获”这个道理的故事。33细节理解题。根据“.After a few months, they get

    69、a lot of wheat.”可知,因为母鸡想得到很多的小麦,故选C。34词义猜测题。根据“Who will make some bread with the flour”可知是用面粉做面包,故划线部分意为“面粉”。故选A。35细节理解题。根据“No, you cant. You dont want to do anything before I make the bread. You must know No pain, no gain.”可知,因为小鸡们之前什么都没有做,所以不能吃面包,故选C。36最佳标题题。根据“You must know No pain, no gain(不劳无获).”及整个文章的理解可知,主要是一只母鸡通过一系列的行为让孩子们懂得“不劳无获”这个道理,故选D。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Module 7 模块话题阅读理解练习-2023-2024学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(外研版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-779151.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案(a卷).docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案(a卷).docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【黄金题型】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【黄金题型】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【预热题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【预热题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【达标题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【达标题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【轻巧夺冠】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【能力提升】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【能力提升】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【考试直接用】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【考试直接用】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【综合题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【综合题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【精练】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【精练】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【突破训练】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【突破训练】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【研优卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【研优卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【满分必刷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【满分必刷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【模拟题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【模拟题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【实用】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【实用】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【完整版】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【完整版】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【夺分金卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【夺分金卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【基础题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【基础题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优b卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优b卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优a卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优a卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【典型题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【典型题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【b卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【b卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案ab卷.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案ab卷.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附下载答案.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附下载答案.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷通用.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷通用.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选答案.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选答案.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精编.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精编.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精品(黄金题型).docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精品(黄金题型).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1