分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型Unit 1 Friends-【教材同步拓展阅读】2022-2023学年八年级英语上册(牛津译林版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:779728
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:209.01KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    教材同步拓展阅读
    资源描述:

    1、2022-2023学年 八年级英语上册单元话题拓展阅读 (牛津译林版)Unit 1 Friends1A Im Mike. Jim is my best friend. We are both 12 years old in 2017. We are at the same age. We study in the same school but in different classes. Jim is a kind person and he can often make friends easily. When I feel worried or unhappy, I can always

    2、go to him. He always gives me some advice and he always helps me with my problems. A famous saying goes like this, A friend in need is a friend indeed. Both Jim and I like reading. So we often go to the school library after class. There are many books and magazines. The school library also offers go

    3、od service. For example, the air conditioner(空调) is always on and you can drink free drinks there, We really like reading books there. During the Reading Week, we always ask our friends to read interesting books. Every year, we have two long holidays. When were on holidays, we usually go to differen

    4、t places. In a word, its lucky to have such a friend sharing interesting things together.(1)When were Jim and Mike born? AIn 2004.BIn 2005.CIn 2007.DIn 2008.(2)The underlined word advice here means in Chinese. A建议B格言C尝试D资金(3)After class, both Jim and Mike like . Aplaying gamesBdoing some shoppingCea

    5、ting something outDdoing some reading(4)When they are on holidays, they . Astay at home and playBread interesting booksCgo out to have a tripDalways feel worried(5)Which of the following is RIGHT according to the passage? AMike and Jim are students in different schools.BMike is so kind that he alway

    6、s helps others.CJim maybe has a lot of friends at school.DMike and Jim are both brothers and friends.B 根据短文,判断下列句子正误。A few students are giving their opinions about what a good friend should be like.Kelly says, I think a good friend should be honest (诚实的). Thats more important than any other thing. A

    7、nd it is the start of a real friendship. If one isnt honest, he may lose his friends trust.Tom answers, I think a good friend has to be generous. Here being generous doesnt mean he has to give his friends money or clothes. It means that he should share his ideas and feelings with his friends. In fac

    8、t, his friends can know him better in this way.Amy replies, In my opinion, a good friend should understand his friends. When there is something wrong between him and his friends, he must put himself in his friends place and think more for his friends.Lucy says, A good friend should be playful. Frien

    9、ds can play with us. They can make us laugh when we are sad or lonely.Judy thinks good friends should be helpful. A good friend always has your back. When you are in trouble, he has no problem being there.2Kelly thinks he will lose his friends trust if one doesnt tell the truth.3Tom says that being

    10、generous means he has to give his friends money or clothes as a good fiend.4Amy thinks a good friend should live in the same place with her.5In Lucys opinion, good friends are playful and they can play together happily6Judys idea is that good friends should help each other especially when in trouble

    11、. 7C Making new friends can be difficult, especially if you are a child in a new neighborhood. It may seem like everyone else has a friend to sit with or to talk to. Dont worry; if youre a nice person, you can make friends too. Step 1. Decide what kind of people you want to play with. Choose (选择) wi

    12、sely, because youll probably become like them. Pick children that are nice to other people. Step 2. Smile and say something nice to the person you want to be your friend. If you like a persons shoes or think a girl is good at basketball, just say so. Everyone likes compliments. Step 3. Join clubs an

    13、d teams. If you like sports, try out for some. Put yourself in situations where you are around many children that enjoy the same activities as you. Its easier to develop(发展) friendships when you have the same hobbies. Step 4. Ask questions whenever its appropriate. People love to talk about themselv

    14、es. Be careful not to ask too personal questions or ask someone too many questions. But asking one or two questions shows youre interested in him or her.(1)The underlined word “wisely” can best be replaced by“ ”.AcleverlyBfreelyCclearlyDquickly(2)he underlined word “compliments” is the closest in me

    15、aning to “ ”.A恭喜B称赞C问候D道贺(3)What should you do when you make friends with someone?AAsk how old he or she is.BAsk him or her too many questions.CSmile and say something nice to him or her.DTell him or her you dont like his or her shoes.(4)Why should we say something nice to someone we want to make fr

    16、iends with?ABecause all people are happy when they are praised.BBecause they like the same sport as we do.CBecause they are interested in us.DBecause they are nice to us.(5)What is mainly talked about in the passage?AIt is difficult to make new friends.BThere are some steps to make new friends.CBe n

    17、ice to the people around you.DEveryone has their hobbies and interests.8D Friends are very important in everyones life because friends are always there when we need them. Its great to have many friends, and I cant think about my life without my friends. My best friend is Lisa. When I first met her,

    18、I was five. She is one year older than me. Now we are in the same class-in the 8th grade. She is tall and quite thin. She has long curly blond hair and blue eyes. I.am not so beautiful. Sometimes I wish I could be as beautiful as she is. My names Molly. I am tall enough but a little fat. Lisa and I

    19、like doing lots of things together and talking about different things. She always helps me with my math and I sometimes help her with her English and history. I had to make a report (报告) on science once, but I didnt understand what the teacher said. The next day, I read it in front of the class. But

    20、 the teacher told me that my report was wrong and all my classmates laughed at me. I felt very bad about myself. Lisa was the only one who didnt laugh at me. She tried to be nicer than anybody else and made me happy. I am a shy person and sometimes I feel that people dont understand me. Lisa is frie

    21、ndly and everybody loves her. She is also smart and she can deal with (解决) everything. I am happy to have a friend like her.(1)Lisa always helps Molly with her _ . AmathBEnglishChistoryDscience(2)What does the underlined word understand mean in Chinese? A理解B遵循C听见D跟随(3)Why did Molly feel bad after re

    22、ading the report? ABecause Lisa did better than her.BBecause she didnt read it aloud.CBecause her classmates laughed at her.DBecause the teacher didnt understand her.(4)Which of the following words CANNOT describe Lisa? AShy.BFriendly.CPopular.DSmart.(5)What can we learn from the passage? ALisa is t

    23、aller than Molly.BMolly is more beautiful than Lisa.CLisa has brown hair and blue eyes.DMolly is happy to have a friend like Lisa.E Three students are giving their opinions about what a good friend should be like.I think a good friend should be honest(诚实的) .Thats more important than any other thing.

    24、 And it is where a real friendship starts. If a person isnt honest, he may lose his friends trust.I think a good friend has to be generous(慷慨的). Here being generous doesnt mean he has to give his friends money or clothes. It means he should share his ideas and feelings with his friends. In fact, his

    25、 friends can know him better in this way.In my opinion, a good friend should understand his friends. When theres something wrong between him and his friends, he must put himself in his friends place and think more for his friends.9What does the underlined sentence mean? ATo be honest is the most imp

    26、ortant.BTo be honest is as important as other things.CTo be honest is not very important.DHonest people get more things than others.10What does the underlined word trust mean in Chinese? It means_. A夸奖B批评C理解D信任11Jerry would like to make friends with people who _. Agive him much moneyBtell him their

    27、ideas and feelingsCknow him very wellDgive him some clothes12Mary thinks friends should _. Aoften visit each otherBoften go to different placesCunderstand each otherDhelp each other13Which of the following is NOT true? AThe three people are talking about what they think a good friend should be like.

    28、BCindy thinks to be honest is the base (基础) of a good friendship.CMary would like to make friends with people who think more for others.DBeing generous means being very smart.F How many friends do you have? If you have many, youre lucky. If you have a few good friends, youre more than lucky. Our bes

    29、t friends can make our lives richer. They can teach us things. They can also challenge us to be better people. In a word (简而言之), they are very important to us.Good friends can help us stay healthy, too. When we are sick, they often take care of us and support us. Without friends, we feel lonely. Lon

    30、eliness can be as harmful as, smoking. 15 cigarettes(香烟) a day. So, build up your circle of friends and keep them close.Good friends make us more confident. Sometimes we feel bad and have doubts about ourselves. When you feel this way, reach out to your most trusted friends. Theyll be there to cheer

    31、 you up. They will let you know how amazing you are.Good friends push us to be better people. They challenge us to do better and be better. Whats more, a friends good qualities can influence us: For example, if they are friendly and hard-working, you are more likely to be friendly and hard-working,

    32、too.14According to the article, if your friend often helps the, people around him, you may become_ Ahard-workingBlazy and careless.Chelpful and kind.Dpatient and careful15You are more than lucky to have a few good friends because a good friend Ais able to bring better luck to youBhelps you become a

    33、better personCtrusts you more than most other people doDtreats you better than most other people do16What does loneliness can be as harmful as smoking 15 cigarettes a day mean? AHaving no close friends is bad for our health.BHaving no close friends can feel as bad as smoking.CHaving no close friends

    34、 may lead us to smoke heavily.DHaving no close friends may cause problems to our lungs (肺)17According to the article, which of the following statements is true? AGood friends can solve all of our problems.BGood friends can take us out of our bad feelings.CGood friends can prevent and treat many dise

    35、ases.DGood friends make us richer and more generous.G 根据短文内容, 判断正误。Everyone of us, rich or poor, should at least have one or two good friends. Your friends will listen to you when you speak, will take care of you when you are sick, and will be together with you in your journey through life. Everyone

    36、 needs friends. Friendship can make us happier. How can we find a good friend and get on well with each other?Here is some advice. Make friends with a person who is easy to get along with. You should make friends with a person who has something in common with you. Give your friend a hand when he or

    37、she is in trouble. Friends should always be ready to help each other. Believe in each other. This is the most important thing in a friendship. Even the best friends may have quarrels(争吵)sometimes. If this happens, dont let your quarrel last too long. Try to make up with(和好)your friends soon Friendsh

    38、ip is a kind of treasure(财富)in our life. It is like a bottle of wine. The longer it is kept, the better it will be. 18Rich people dont need friends.19If your friends are in trouble, you should help them.20Make friends with people who are not difficult to get along with.21Dont believe in your friends

    39、.22Best friends dont have a quarrel. H 根据短文内容,判断正误Boys, like girls, need friends. Many people believe that boys need fewer friends than girls do. In fact, boys are much happier and healthier when they have good friends.There are some differences in friendships between girls and boys. For example, Am

    40、y and Sarah are the best friends. They walk to school together every morning, and always eat lunch together. While they sometimes read books, play games, their heads are always close together. They talk about everything. Jason and Leo are friends. Jason sometimes talks with Leo about his parents7 di

    41、vorce (离女昏) because he knows that Leos parents are divorced, too. But they only talk to each other and keep the secret. When the other boys are around, they play ball games or talk about other things like their favorite films.People believe that girls are better at making friends, but most boys thin

    42、k making friends is an important part of their lives. Boys may be better at keeping friendships than girls.23Boys need friends as well as girls.24Amy and Sarah walk to school together and eat dinner together.25When the other boys are around, Jason and Leo dont talk about their parents.26The parents

    43、of both Jason and Leo are divorced.27Boys dont think friends are important.答案解析部分1【答案】(1)B(2)A(3)D(4)C(5)C【解析】文章大意:本文作者迈克介绍自己和与他同龄的最好的朋友吉米的年龄、爱好和乐意帮助他的事情及有这样好友的感受。(1)数字计算题。根据 We are both 12 years old in 2017. We are at the same age. 可以推知他们是在2005年出生。故选B。(2)词义猜测题。根据 When I feel worried or unhappy, I c

    44、an always go to him. 和 and he always helps me with my problems. 可知当作者有困难时,他回来并解决问题,划线部分一定是先给出建议,故选A。(3)细节理解题.根据Both Jim and I like reading. So we often go to the school library after class. 可知他们喜欢读书,才会去学校图书馆,故选D。(4)细节理解题。根据When were on holidays, we usually go to different places.可知他们在假期出去度假,故选C。(5)细

    45、节理解题。根据Jim is a kind person and he can often make friends easily.可以推知他可能会有许多朋友, 故选C。【点评】考查阅读理解。本文涉及细节题、推断题和主旨题三种常考题型,细节题要注意从文中寻找答案;推断题需要联系上下文,推断出需要的信息;主旨题需要通读全文,了解大意之后找出中心思想。【答案】2T3F4F5T6T【解析】本文主要讲几个同学对于好朋友应该是什么样子给出观点。【点评】考查阅读理解,细节题要注意从文中寻找答案,了解文章叙述的重要事实或细节,就可以解答出来,此类考查事实和细节的题目大多数是针对文章的细节设计的。2细节理解题,

    46、根据If one isnt honest, he may lose his friends trust.可知一个人如果不诚实,他可能会失去朋友的信任,故答案为正确。3细节理解题,根据Here being generous doesnt mean he has to give his friends money or clothes. 可知这里说的慷慨不是给朋友钱或者衣服,故答案为错误。4细节理解题,根据 he must put himself in his friends place and think more for his friends. 可知他认为必须和朋友换位思考,为朋友想的更多,

    47、而不是和朋友住在一个地方,故答案为错误。5细节理解题,根据 A good friend should be playful. Friends can play with us. 可知好朋友应该是爱玩的,可以和我们一起玩耍,故答案为正确。6细节理解题,根据 Judy thinks good friends should be helpful. A good friend always has your back. When you are in trouble, he has no problem being there. 可知好朋友应该是乐于助人的,当你处于困境中,他必须毫无疑问帮助你,故答案

    48、为正确。7【答案】(1)A(2)B(3)C(4)A(5)B【解析】本文介绍交朋友的几个步骤。(1)词义猜测。cleverly聪明地;freely自由地;clearly清楚地;quickly快地。句意:地选择,因为你将很可能变得像他们那样。挑选对别人好的孩子们。所以可以推测,wisely在文章中意为“聪明地”。故答案为A。(2)词义猜测。句意:微笑,并对你想与之交朋友的人说一些好听的话。如果你喜欢一个人的鞋子,或者觉得一个女孩擅长打篮球,就直接说。每个人都喜欢。可以推测,compliment意为“称赞”。故答案为B。(3)细节理解。根据短文第三段第一句Smile and say somethin

    49、g nice to the person you want to be your friend.可知,当你想和某人交朋友时,可以多说些他的好话。故答案为C。(4)细节理解。将题干定位在第三段,根据最后一句 Everyone likes compliments可知人人喜欢听好话。故答案为A。(5)主旨大意。通读全文可知,文章介绍了交友的几个步骤,故答案为B。【点评】本文属于说明文,阅读时在文章首段确定文章的中心句,然后快速浏览文章内容。阅读问题,找到问题中的关键词。在文章中定位问题中的关键词,答案就在关键词附近。8【答案】(1)A(2)A(3)C(4)A(5)D【解析】文章大意: 这篇短文讲述的

    50、是朋友的重要性。每个人都需要有朋友,介绍了自己的好朋友丽萨。(1)细节理解题。根据第三段中的She always helps me with my math and I sometimes help her with her English and history可知丽萨帮助茉莉做数学,故答案选A。(2)词义猜测题。I had to make a report (报告) on science once, but I didnt understand what the teacher said一次我不得不做一个科学报告,但是我不理解老师的意思。可知作者是没有理解老师的意思,故答案选A。(3)细节

    51、理解题。根据第三段中的But the teacher told me that my report was wrong and all my classmates laughed at me. I felt very bad about myself但是老师告诉我我的报告写错了,我所有的同学都嘲笑我。我对自己感觉很糟糕 。可知是因为同学们的嘲笑,故答案选C。(4)细节理解题。根据最后一段中的I am a shy person可知Molly是一个内向害羞的人,故答案选A。(5)细节理解题。根据最后一段中的I am happy to have a friend like her可知,Molly很高

    52、兴有丽萨这个朋友,故答案选D。【点评】考查阅读理解。本文浅显易懂,层次分明,学生很容易把握文章中心内容答题中注意带着问题阅读短文,一般就能顺利找出答题依据。对于不能直接找到根据的问题注意联系上下文,根据短文中心总结出正确答案。【答案】9A10D11B12C13D【解析】文章大意:本文主要介绍了三个学生对好朋友应该是什么样的看法。【点评】考查阅读理解。本文考查词句猜测题和细节题。细节题可以从文中找到依据,词句猜测题需要根据上下文语境推断其意思。9词句猜测题。结合句意“诚实比任何其他事情都重要可知,诚实是最重要的,故选A。10词句猜测题。第一栏主要讲诚实,画线词所在句句意:如果一个人不诚实,就会失

    53、去朋友的信任。所以trust是信任的意思,故选D。11细节理解题。由第二栏中的句子“It means he should share his ideas and feelings with his friends.可知,这意味着他的朋友应该跟他分享他们的想法和感受。故选B。12细节理解题。由第三栏第一句“In my opinion, a good friend should understand his friends. 在我看来,一个好朋友应该了解他的朋友。 可知,故选C。13细节理解题。第二栏只提到慷慨,但没有提及聪明,二者没有关系。D项错误,故选D。【答案】14C15B16A17B【解析

    54、】本文主要讲述了有好朋友的重要性。【点评】考查阅读理解。主要涉及细节理解题和推理判断题,细节题要注意从文中寻找答案;推断题需要联系上下文,推断出需要的信息。14推理判断题。根据“Whats more, a friends good qualities can influence us: For example, if they are friendly and hard-working, you are more likely to be friendly and hard-working, too.”可知朋友优秀的品质能鞭策我们,如果朋友很友善,努力工作,你也很可能会友好、努力工作,由此推断

    55、出朋友乐于助人,你也会乐于助人,故选C。15细节理解题。根据“ If you have a few good friends, youre more than lucky. Our best friends can make our lives richer. They can teach us things. They can also challenge us to be better people.”可知好朋友能让我们生活更富有,会教会我们东西,也能够让我们变成更好的人,故选B。16细节理解题。根据“Without friends, we feel lonely. Loneliness

    56、can be as harmful as, smoking. 15 cigarettes(香烟) a day. ”可知没有朋友使我们孤独,孤独跟一天抽15支香烟的危害一样大,因此没有朋友不利于我们的身心健康,故选A。17细节理解题。根据“Sometimes we feel bad and have doubts about ourselves. When you feel this way, reach out to your most trusted friends. Theyll be there to cheer you up. They will let you know how am

    57、azing you are.”可知但我们感觉情绪不好或者自我怀疑的时候,这时候要多跟你最信任的朋友接触,他们会使你的情绪好起来,会带你走出坏情绪,故选B。【答案】18F19T20T21F22F【解析】短文大意:无论贫富,我们都应该有好朋友。友谊可以使我们更快乐。怎样才能找到一个好朋友,本文给我们了一些建议。【点评】考查日常生活类阅读。判断正误题首先要理解题意,找到文中与之对应的文段,与之比较,进行合理的推理判断。18根据 Everyone of us, rich or poor, should at least have one or two good friends. 可知我们每个人,无论贫

    58、富,都需要朋友,故答案为错误。19根据 Give your friend a hand when he or she is in trouble. Friends should always be ready to help each other. 可知如果你的朋友有麻烦,你应该帮助他们。故答案为正确。20根据Make friends with a person who is easy to get along with.可知应该和一个容易相处的人交朋友。故答案为正确。21根据 Believe in each other. This is the most important thing in

    59、 a friendship. 可知朋友要相信彼此。这是友谊中最重要的一点。故答案为错误。22根据Even the best friends may have quarrels(争吵)sometimes. 可知即使是最好的朋友,有时也会发生争吵。故答案为错误。【答案】23T24F25T26T27F【解析】文章大意:本文主要讲述了男孩和女孩都需要朋友,以及男孩和女孩他们不同的友谊观。【点评】考查阅读理解。注意以具体事实为依据进行推理,做出判断。只要弄清楚事实,结合文章依据可以判断正确与否。23根据Boys,like girls,need friends.(男孩和女孩一样需要朋友。)可知,男孩和女孩

    60、一样需要朋友。故答案为:正确。24根据They walk to school together every morming , and alwvays eat lunch together.(他们每天早上一起步行上学,总是一起吃午饭。)可知,他们一起步行上学,一起吃晚饭,而不是午饭。故答案为:错误。25根据But they only talk to each other and keep the secret.When the other boys are around,they play ball games or talk about other things like their fav

    61、orite films.(但他们只会互相交谈并保守秘密。当其他男孩在场时,他们会玩球类游戏或谈论其他事情,比如他们最喜欢的电影。)可知,当其他男孩在场时,Jason和Leo不谈论他们的父母。故答案为:正确。26根挥Jason sometimes talks with Leo about his parents divorce (离婚) because he knows that Leos parents are divorced,too. (Jason有时会和Leo谈论他父母的离婚,因为他知道Leo的父母也离婚了。)可知,Jason和Leo的父母都离婚了。故答案为:正确。27根据but most boys think making friends is an important part of their lives.(但大多数男孩认为交朋友是他们生活中重要的一部分。)可知,男孩认为交朋友是重要的,并不是不重要。故答案为:错误。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 1 Friends-【教材同步拓展阅读】2022-2023学年八年级英语上册(牛津译林版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-779728.html
    相关资源 更多
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【网校专用】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【网校专用】.docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【精选题】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【精选题】.docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【有一套】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【有一套】.docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【易错题】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【易错题】.docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【夺冠系列】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【夺冠系列】.docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【名校卷】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【名校卷】.docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【名师系列】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【名师系列】.docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【各地真题】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【各地真题】.docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【典优】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【典优】.docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【全国通用】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附完整答案【全国通用】.docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(黄金题型).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(黄金题型).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(达标题).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(达标题).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(轻巧夺冠).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(轻巧夺冠).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(能力提升).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(能力提升).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(精练).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(精练).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(突破训练).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(突破训练).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(巩固).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(巩固).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(实用).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(实用).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(完整版).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(完整版).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(基础题).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(基础题).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(培优).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(培优).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(培优a卷).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(培优a卷).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(名师推荐).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(名师推荐).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(b卷).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(b卷).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(a卷).docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案(a卷).docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案【预热题】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案【预热题】.docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案【达标题】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案【达标题】.docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案【综合题】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案【综合题】.docx
  • 人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案【综合卷】.docx人教版六年级上册数学第一单元《分数乘法》测试卷附参考答案【综合卷】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1