分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型Unit 3 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(牛津译林版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:781403
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:15
  • 大小:496.03KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练牛津译林版 单元 话题 阅读 理解 练习 2022 2023 学年 年级 英语 上册 难点 易错题 精练 牛津
    资源描述:

    1、Unit 3 A day out单元话题阅读理解练习(2022江苏无锡八年级期末)Many people dream of going on a great USA travel adventure. Most of us keep dreaming; others _.Gregg Bleakneys dream was to travel the Americas from top to bottom. He got the idea after he finished a 1,600-kilometer bike ride. Greggs friend, Brooks Allen, was

    2、 also a cyclist. The two friends talked and decided their goal (目标): they would travel from Alaska to Argentina by bike.To pay for the journey, Gregg and Brooks worked and saved money for years. Once they were on road, they often camped outdoors or stayed in rest houses. In many places along their j

    3、ourney, local people opened their homes to the two friends and gave them food.During their trip, Gregg and Brooks cycled through desert, rainforest, and mountains. Two years, twelve countries, and over 30, 500 km laterGregg finally reached Ushuaia, Argentina, at the top of South America.(Near Guatem

    4、ala, Brooks had to return to the U.S. and Gregg continued without him.)Gregg and Brooks kept a record of their adventures in an online blog. The trip taught both men a lot about travelling. Here is some of Greggs advice:Travel light. The fewer things you have, the less youll worry about.Be flexible.

    5、 Dont plan everything, then youll be more relaxed and happy.Be polite. As one traveler told Gregg, “Always remember that nobody wants to fight, cheat, or rob a nice guy.”1From which country did Gregg and Brooks start their trip?AArgentina.BUSACGuatemala.DUshuaia.2Which of the following is the most s

    6、uitable for _?Agive up easilyBmake it happenCfind it quite difficultDthink it a great idea3What does Gregg mean by “Be flexible”?ABe ready for any possible change.BBe ready for any possible danger.CChoose a cheap way to travel.DChoose a green way to travel.4What can you learn about Gregg and Brookss

    7、 trip?AThey both cycled from Alaska to Argentina.BThey had to go back to the U.S. near Guatemala.CThey travelled more than 1, 600 klometers by bike.DThey saved money for the trip for quite a long time.(2022江苏镇江八年级期末)May 19the date when Xu Xiake began writing his travel notesbecame China Tourism Day

    8、in 2011. Xu was a famous geographer and traveler of the Ming Dynasty. This year, the theme of China Tourism Day is “Experience Chinese Culture and Enjoy a Beautiful Journey”. Pingyao, a city with a long history in Shanxi, is the main venue(举办地)for the activities of China Tourism Day this year.Howeve

    9、r, peoples travel habits have changed a lot because of COVID-19. In order to stay away from the illness, most people have accepted that they should not get together, not travel far, and should pay more attention to health. Traveling through new technical ways like VR(虚拟现实)has become a new way to see

    10、 the world.74.8 percent would choose to travel online according to the latest research. As many as 59.7 percent of people said that they had a good experience of online travel. 84.1 percent of people said it made their travel experience richer, and some of them added that online travel made them kno

    11、w the exhibits(展览品)better when they visited museums.Traveling online has become popular since the outbreak(爆发)of COVID-19. “Through technical ways, online travel has been a new way of tourism industry(旅游产业)and VR technology has provided more possible ways of showing the content of tourism,” said Li

    12、Baiwen, a professor at the School of Tourism of Beijing Union University.5What can we infer(推断)from the passage?AChina has started to celebrate its Tourism Day since 2022.BXu Xiakes travel notes were firstly published on May 19, 2011.CThere would be no China Tourism Day without Xu Xiake.DPingyaos hi

    13、story may help itself become this years main venue.6Whats the main idea of the passage?AChina celebrated its Tourism Day in Pingyao this year.BCOVID-19 has greatly changed peoples travel habits.COnline travel offers better experience than traditional travel.DOnline travel has now become a new way to

    14、 see the world.7How might people working in the tourism industry feel after reading the passage?AHelpless.BSurprised.CHopeful.DEmpty.(2022江苏常州八年级期末)Finally, in March of 1703, the Adventure set sail for India. The winds were good until we got near Madagascar, an island off the east coast of Africa. T

    15、hen a strong wind began to blow. We were trapped in the wind for twenty days. After many hours, the wind finally stopped and the sea became quieter. The storm had blown the Adventure hundreds of kilometers to the east.“Where are we?” I asked the captain(船长).“I cant tell for sure.” He said, “we are r

    16、unning out of water. We must reach land soon to fill our water barrels(桶).” Many days passed and we saw nothing but the sea. One morning, before everyone died of thirst, a sailor cried out, “Land!” Everyone on the ship was silent for a second. And quickly the ship sailed closer to the land. The sail

    17、ors suddenly became tumultuous and all cheered.“You men,” said the captain to the sailors, “take the rowboats(划艇) and go. Fill the water barrels with fresh water.”“Captain,” I said, “may I go with them to take a look at this place?”“Of course,” he replied. “You can tell me later what it is like.”Whe

    18、n the rowboats reached the coast, one of the sailors said, “we will have to walk along the coast to look for fresh water.”“Im going to take a little walk,” I told them. “I will meet you back here in an hour.”I walked about a kilometer, enjoying being on land again. Then I turned and walked back to m

    19、eet the sailors.When I arrived on the beach, the sailors were not there. They were in the rowboats, rowing as fast as they could toward the Adventure. I was going to shout out to them when I saw a very huge man walking through the sea. I was trying to catch up with the rowboats. The sailors were alm

    20、ost at the ship, and I could see that the huge man would not be able to catch them. Instead, it was coming towards me. Great fear went through my mind.8What happened when they got near the east coast of Africa?AThey decided to set sail for India.BThe captain lost his sense of direction.CA storm came

    21、 and blew the ship heavily.DThe captain couldnt tell where they were.9What does the underlined word “tumultuous” most probably mean?AsadBexcitedCboredDrelaxed10Why did the writer get off the ship after reaching the land?ABecause he planned to help get fresh water for everyone.BBecause he got tired o

    22、f travelling and decided to live on the land.CBecause he wanted to take a walk and look around.DBecause he was looking for the huge man on the land.11What would most probably happen next?AThe writer saw the sailors were caught by the huge man.BThe sailors failed to get on the ship because it was too

    23、 far awayCThe writer tried to run away as fast as possible.DThe huge man caught the captain and controlled the ship.(2022江苏苏州八年级期末)Have you ever tried hiking? I had my first hiking experience on Jade Dragon Snow Mountain (玉龙雪山) with my friend when I went to Yunnan.This was the first time I had trave

    24、led so far without my parents. I was very excited and discussed the plan with my friend almost every week. But, not everything went according to the plan. When we arrived at Lijiang, the weather was not good. It was a cloudy day and we could hardly see the mountain. My friend and I decided to book a

    25、 tour called Hiking to the Jade Dragon Snow Mountain.The next morning, we arrived at the starting point and waited for our guide and driver. We passed a lake on our way to the mountain. It was hard to believe that the temperature could change so fast. When we were in the car, we just wore shirts. Ho

    26、wever, when we walked to the lakeside, I felt a cold wind blow. The lake was beautiful. There were lots of wild animals there.At the foot of the mountain, we could only see mountains, soil and the sky at a glance. When we arrived at an altitude (海拔) of about 3800 metres, I started to feel a bit sick

    27、. This made it hard to enjoy the view. The guide gave me some advice. He said, “Watch your step instead of thinking about how many steps you have to take.” It was not easy, but the experience was unforgettable. It was nice to see the valley (山谷) from up above when we finished the hike.In 10 days, we

    28、 climbed the mountain, visited lots of ancient towns and traveled to Xishuangbanna. Its hard to say which part was the best. Things like this make it so fun to travel.12What did the writer and his friend decide to do when they arrived in Lijiang?ATo book a tour.BTo buy some clothes.CTo have some loc

    29、al food.DTo visit an ancient town.13What can we know from Paragraph 3?AThe writer went to the mountain by bus.BThe writer passed a big park on the way to the mountain.CThe writer felt cold when they were out of the car.DThe writer went hiking without any guides.14What did the writer do when he felt

    30、a bit sick?AHe enjoyed the view.BHe saw the valley.CHe watched his step.DHe thought about how many steps to take.15What did the writer think of his first hike?ABoring.BWonderful.CSurprising.DTerrible.(2021江苏无锡市滨湖区教育研究发展中心八年级期中)Start Booking NowGET 1 MORE NIGHT FREE TO YOUR TICKETwhen you buy a 2-nig

    31、ht roomat the following Disney Resort hotels.Book this special ticket beginning 1/15/2021for arriving most nights 1/18/20219/25/2021.HOTELSCastle InnAyres AnaheimClarion HotelHoliday Buena ParkPRICE(per night)$300$300$420$400ENJOY FOR FREEHot breakfastOutdoor poolWIFIHot breakfastFree parking (停车)WI

    32、FIHot breakfastWater parkMovie wallFree breakfast for kidsSwimming poolWIFICall 855-GET-AWAY or click here for more information.16 You may read this from a _.AguidebookBnewspaperCwebsiteDmagazine17How much will he pay if Smith wants to book a 3-night room in Holiday Buena Park?A$600.B$800.C$840.D$12

    33、00.18What can we learn from the passage?ANot all the visitors can enjoy free breakfast in the four hotels.BYou can stay in the Disney hotels any time from Jan.15Sep.25.CYou can park your car for free in both Ayres Anaheim and Clarion Hotel.DYou can go swimming in both Ayres Anaheim and Holiday Buena

    34、 Park.(2022江苏江阴市青阳初级中学八年级阶段练习)Famous Places around the WorldSouth AfricaSouth Africa has a comfortable climate (气候), with lovely warm sunny days for most of the year. The summer is from November to February, and the weather is really hot at this time. In August, its winter and the weather is usually

    35、 warm, except at night.GreeceThe best time to visit Greece is April to June. If you just want to sit on a beach and see the sunshine every day, then August is the perfect month. But, be careful! Temperatures are really high. In the southeast of Greece, it might be 30-35.AustraliaIts winter in Austra

    36、lia in July and August. The hottest months are from November to March. The best time to go is September or October. Its warm enough to swim in the sea. Its cool enough to tour around, and its not too rainy. Go there in August if you like it colder.19 For most of the year, the weather in South Africa

    37、 is _.Acool and rainyBhot and wetCwarm and sunnyDcold and snowy20If you want to sit on the beach and see the sunshine in August, you can go to _.ASouth AfricaBGreeceCAustraliaDAll the above21The hottest months in Australia are from _.AJune to NovemberBApril to JuneCNovember to MarchDNovember to Febr

    38、uar(2021江苏南通市崇川初级中学八年级阶段练习)When visiting Denmark, to go from one destination to another, tourists can choose many different transport from public transportation to car or even bicycle.Most international flights will arrive at Copenhagen airport. There is still no direct flight from Vietnam to Denmar

    39、k. Round-trip ticket from Vietnam to Denmark is about 1200 USD to 1600 USD including tax. If traveling to Denmark from Germany or Jutland Peninsula of Denmark, tourists can choose bus or tramcar. From there, tourists go to Zealand Iceland and Copenhagen by Oresund Link Zealand bridge.In Denmark, the

    40、re are not so many domestic flights. Besides, the fact that more and more trains are in operation makes traveling by airplane not very convenient.Most cities in Denmark have buses and tramcars. This public transportation helps tourists a lot in traveling around the city. Denmark has a very convenien

    41、t tram system and the ticket price is also affordable.When renting car in Denmark, tourist should always keep in mind that diving on the right side and wearing seat belt are compulsory. Renting bicycle to travel is also a good option because the flat topographic(地形) in Denmark is pretty ideal for ri

    42、ding a bicycle. Tourists can rent a bicycle in Tourist Information offices.In Copenhagen, tourists can rent a bicycle for free. You just have to deposit 20-30 krone and your deposit will be returned when you return the bicycle. There are more than 100 bicycle renting spots in the city.22How much doe

    43、s it possibly cost to fly from Vietnam to Denmark including tax?A700 USDB900 USDC1200 USDD2400 USD23What makes traveling by airplane in Denmark not very convenient?AThere are not so many domestic flights in Denmark.BMore and more trains are in operation.CMost cities in Denmark have buses and tramcar

    44、s.DBoth A and B24Whats the meaning of the underlined word in the last paragraph?A存款B押金C利息D本金25You probably read this passage in a _.Atraveling reportBfashion posterCtour bookDtraffic magazine(2021江苏南师附中新城初中黄山路分校八年级期末)TIMETABLEAIR BEIJIING (INTERNATIONAL) CACCTimeFlight No.BeijingBahrainDohaAbu Dhabi

    45、DubaiMuscatLeavingArrivingArrivingArrivingArrivingArrivingMonF00210:0019:2022:2507:05F11220:4506:1509:0010:30TuesF00410:0019:3022:25WedF00810:0019:2022:2500:10F01820:4503:2509:25ThursF01210:0019:3022:25F01820:4503:2509:25FriF01610:0019:2022:25F12620:4508:25SatF00610:0019:3000:10F12820:4508:5510:35Su

    46、nF01410:0019:3000:10F02220:4506:0509:4526 What is the flight number from Beijing to Abu Dhabi?AF002, F004 and F012BF002, F008 and F012CF002, F008 and F018DF012, F016 and F02227How long does it take to fly from Beijing to Doha?ATen hoursBNine hours and a halfCSeven and a half hoursDSix hours and a qu

    47、arter28When is it possible for one to fly from Beijing to Abu Dhabi and then to Bahrain on the same day?AMonday, Wednesday and ThursdayBMondayCWednesdayDIts not possible(2021江苏南京市第二十九中学八年级开学考试)Summer Surfing USA15-Day Tour for Beach LoversVisit beautiful Southern CaliforniaAccommodations(食宿): single

    48、 or double rooms in beachfront hotels Price includes: money for daily surfboard(冲浪板), 3-hour beginners lessons Night activities: beach barbecues, club dancing, moonlight boating Other activities: visit Disneyland, tour Beverly Hills and see the movie stars homes Tour cost: single room $1,999, double

    49、 room $2,300Winter Wonderland15-Day Ski Tour in the Green MountainsGo skiing in VermontAccommodations: village hotels, with relaxing environment and fine dining comfortable rooms with nice furniture(家具)Price includes: all ski equipment(设备), lift tickets and daily 2-hour lessons Night activities: par

    50、ties in the open air, rock music concerts Other activities: shopping, ice skating, cross country skiingTour cost: single room $2,500, double room $3,20029 If you like skiing, you can choose to stay _ to enjoy your vacation.Aonly in a single room Bonly in a double room Cin a beachfront hotelDin a vil

    51、lage hotel30Going to _ is beach lovers best choice for summer vacation.ABeverly HillsBGreen MountainsCSouthern CaliforniaDVermont31Which of the activities can you do at night?AVisit DisneylandBEnjoy rock musicCSkate on the iceDSee the movie stars32You will enjoy your vacation in the green mountains

    52、for about _.A3 hoursB2 hoursCa monthDhalf a month33Which of the following does the price of both tours include?ALessonsBLift ticketsCMusic ticketsDSki equipment参考答案:1B2B3A4D【导语】本文介绍了Gregg和Brooks的梦想是骑自行车横跨美洲,经过多年的努力,他们终于完成了他们的梦想之旅,实现了人生的目标。1细节理解题。根据“The two friends talked and decided their goal (目标):

    53、 they would travel from Alaska to Argentina by bike.”可知,他们的旅行从阿拉斯加开始,阿拉斯加位于美国。故选B。2推理判断题。根据“Many people dream of going on a great USA travel adventure.”和“Most of us keep dreaming”可知,许多人都梦想着去美国进行一次伟大的冒险旅行。我们大多数人都在做梦,而一些人让它变为了现实。B项“让它发生”符合语境,故选B。3推理判断题。根据“Be flexible. Dont plan everything, then youll

    54、be more relaxed and happy.”可知,灵活是说不要计划一切,而是准备好应对任何旅途中可能出现的变化。故选A。4细节理解题。根据“To pay for the journey, Gregg and Brooks worked and saved money for years.”可知,Gregg和Brooks为了这次旅行存了很长一段时间的钱。故选D。5D6D7C【导语】本文是一篇记叙文,主要讲疫情期间线上旅行变得流行。5细节理解题。根据“Pingyao, a city with a long history in Shanxi, is the main venue(举办地)

    55、for the activities of China Tourism Day this year.”可知平遥因其历史而成为中国旅游日的活动举办地。故选D。6主旨大意题。根据“Traveling through new technical ways like VR(虚拟现实)has become a new way to see the world.”可知本文主要讲疫情期间线上旅行变得流行,人们用这种方式看世界。故选D。7推理判断题。根据“Through technical ways, online travel has been a new way of tourism industry(旅

    56、游产业)and VR technology has provided more possible ways of showing the content of tourism,”可知通过技术,在线旅游体现出旅游业更多可能的方式,这给了旅游从业者更多的希望。故选C。8C9B10C11C【导语】本文主要讲述了作者在起航前往印度的过程中,被困到强风中二十天,淡水用完了。在航行很多天之后,他们发现了陆地,前往寻找淡水,但是在作者回到和水手相约见面的地方时,发现他们已经走了,这时一个大个子男人却朝作者走来。8细节理解题。根据“Then a strong wind began to blow. We we

    57、re trapped in the wind for twenty days.The storm had blown the Adventure hundreds of kilometers to the east”可知一股强风开始吹来,暴风雨将冒险号吹向东方数百公里。故选C。9词义猜测题。根据“The sailors suddenly became tumultuous and all cheered”以及上文可知,他们发现了陆地,开始欢呼,可见他们非常兴奋。故选B。10细节理解题。根据“may I go with them to take a look at this place”以及“I

    58、 walked about a kilometer, enjoying being on land again”可知作者想下去走一走,看一看。故选C。11推理判断题。根据“it was coming towards me. Great fear went through my mind”可知它朝我走来,巨大的恐惧掠过我的脑海,可推断作者接下来会逃跑。故选C。12A13C14C15B【导语】本文讲述了作者和朋友去玉龙雪山徒步旅行的经历。12细节理解题。根据“My friend and I decided to book a tour called Hiking to the Jade Drago

    59、n Snow Mountain.”可知,作者和朋友到达丽江时,预订一个名为“玉龙雪山徒步旅行”的旅行团。故选A。13细节理解题。根据“It was hard to believe that the temperature could change so fast. When we were in the car, we just wore shirts. However, when we walked to the lakeside, I felt a cold wind blow.”可知,作者和朋友下车时感到很冷。故选C。14细节理解题。根据“I started to feel a bit

    60、sick. This made it hard to enjoy the view. The guide gave me some advice.”和“Watch your step instead of thinking about how many steps you have to take.”可知,作者感觉不舒服的时候,导游给了他一些建议:要注意你的脚步,而不是想着你要走多少步。故选C。15推理判断题。根据“I was very excited and discussed the plan with my friend almost every week.”以及“ Its hard t

    61、o say which part was the best. Things like this make it so fun to travel.”可知,作者旅行之前很兴奋,旅行之后觉得非常有趣,可推断出作者认为第一次徒步旅行是极好的。故选B。16C17B18A【导语】本文是几个迪士尼度假酒店的预订广告。16推理判断题。根据本文内容和“Call 855-GET-AWAY or click here for more information.”可知,本文是网站上的几个迪士尼度假酒店的预订广告,所以可能在网站上读到这篇文章。故选C。17细节理解题。根据“Start Booking Now GET

    62、1 MORE NIGHT FREE TO YOUR TICKET”可知,在广告中的几个迪士尼九点预订两晚的房间时,另外赠送一晚的免费住宿。Smith想要在Holiday Buena Park预订3个晚上的房间,其中一晚是免费的,只需付两晚的费用$4002=$800。故选B。18细节理解题。根据“Holiday Buena Park Free breakfast for kids”可知,Holiday Buena Park只提供免费的儿童早餐,成人不能享受免费早餐。故选A。19C20B21C【导语】本文介绍了世界上几个著名的地方,有南非、希腊和澳大利亚。19细节理解题。根据第一段“South A

    63、frica has a comfortable climate (气候), with lovely warm sunny days for most of the year.”可知,南非一年大多数时候都是晴朗温暖的天气。故选C。20细节理解题。根据第二段“If you just want to sit on a beach and see the sunshine every day, then August is the perfect month.”可知,如果你想每天坐在海滩上看阳光,那么八月是去希腊完美的月份。故选B。21细节理解题。根据最后一段“The hottest months a

    64、re from November to March.”可知,澳大利亚最热的月份是从十一月到三月。故选C。22A23D24B25C【导语】本文介绍了丹麦的交通情况。22推理判断题。根据“Round-trip ticket from Vietnam to Denmark is about 1200 USD to 1600 USD including tax.”可知,往返越南和丹麦的机票为含税价1200美元到1600美元,那么推断其单程的票价应在600美元到800美元之间,只有A选项700美元符合。故选A。23细节理解题。根据“In Denmark, there are not so many do

    65、mestic flights. Besides, the fact that more and more trains are in operation makes traveling by airplane not very convenient.”可知,丹麦国内航班不多和越来越多的火车投入运营造成在丹麦乘飞机旅行不是很方便。故选D。24词义猜测题。根据“In Copenhagen, tourists can rent a bicycle for free. You just have to deposit 20-30 krone and your deposit will be retur

    66、ned when you return the bicycle.”和常识可知,在哥本哈根可以免费租赁自行车,租赁时应支付押金,归还自行车时会退回。所以推测deposit的词义为押金。故选B。25推理判断题。根据“When visiting Denmark, to go from one destination to another, tourists can choose many different transport from public transportation to car or even bicycle.”和全文内容可知,全文介绍了游览丹麦可以用到的交通工具,从而判断可能来自旅

    67、行书籍。故选C。26B27B28D【导语】本文是北京国际航空公司的一张时间表,表格中罗列了从北京出发去往巴林、多哈、阿布扎比、迪拜、马斯喀特等城市的具体航班信息。26细节理解题。根据Abu Dhabi这一城市名词,从“Flight No.”这一列中寻找航班号可知,有F002,、F008和F012,故选B。27细节理解题。根据题干中提到的北京飞往多哈,找到相对应的时间可知,需要九个半小时。故选B。28细节理解题。从表格中的信息可知,北京飞阿布扎比是从10:00到22:25;而北京到巴林的航班是从10:00到19:20。因此不可能在同一天从北京飞到阿布扎比再飞到巴林。故选D。29D30C31B32

    68、D33A【导语】本文介绍了美国夏天冲浪和冬季仙境两个旅游项目的一些情况,包括所含的项目、费用、住宿等信息。29细节理解题。根据“15-Day Ski Tour in the Green Mountains.Accommodations: village hotels”可知,如果喜欢滑雪,你可以选择留在乡村旅馆享受你的假期,故选D。30细节理解题。根据“Summer Surfing USA 15-Day Tour for Beach Lovers Visit beautiful Southern California”可知,去加利福尼亚州南部是海滩爱好者们暑假的最佳选择,故选C。31细节理解题。

    69、根据“Night activities: beach barbecues, club dancing, moonlight boating”以及“Night activities: parties in the open air, rock music concerts”可知,晚上可知欣赏摇滚音乐,故选B。32推理判断题。根据题干中“in the green mountains”可知,应该是夏季的活动,结合“Summer Surfing USA15-Day Tour for Beach Lovers”可知,在这里可知享受自己的旅行半个月,故选D。33细节理解题。根据“Price includes: money for daily surfboard, 3-hour beginners lessons”以及“Price includes: all ski equipment, lift tickets and daily 2-hour lessons”可知,两种行程的价格中都包括课程,故选A。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 3 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(牛津译林版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-781403.html
    相关资源 更多
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(轻巧夺冠).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(轻巧夺冠).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(能力提升).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(能力提升).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(综合题).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(综合题).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(综合卷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(综合卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(精练).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(精练).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(研优卷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(研优卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(满分必刷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(满分必刷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(模拟题).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(模拟题).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(最新).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(最新).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(新).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(新).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(实用).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(实用).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(完整版).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(完整版).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(夺分金卷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(夺分金卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(基础题).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(基础题).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(培优).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(培优).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(培优b卷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(培优b卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(培优a卷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(培优a卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(典型题).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(典型题).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(a卷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(a卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案ab卷.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案ab卷.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带下载答案.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带下载答案.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题审定版.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题审定版.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题实验班.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题实验班.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题完美版.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题完美版.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题完整答案.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题完整答案.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题学生专用.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题学生专用.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题含解析答案.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题含解析答案.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题含精品答案.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题含精品答案.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1