分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型Unit 4 Period Five.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:781791
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:10
  • 大小:41.35KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit Period Five
    资源描述:

    1、Period FiveCommunication Workshop,Culture Corner & Bulletin Board.重点单词1.officially adv.正式地2.scenery n.风景,景色3.attractive adj.吸引人的,有魅力的4.web n.蜘蛛网;网状物.重点短语1.to ones surprise令某人吃惊的是2.share sth. with sb. 与某人分享某物/事3.carry out实施;执行,实行;落实,贯彻4.consist of由组成5.cut off隔绝;切断;切掉.重点句式1.the first/second/last.to do

    2、 sth. New Zealand was the first country in the world to give (give) the vote to women in 1893,to have old age pensions and the eight-hour working day.新西兰是世界上第一个在1893年就让女性拥有选举权的国家,也是世界上第一个发放养老金和实行8小时工作制的国家。2.beof名词Over 80% of the 3.6 million people are of European (mainly British) origin(original).三百

    3、六十万人中超过百分之八十的人来自欧洲(主要是英国)。.根据课文内容判断正(T)、误(F)1.Over 80% of the population of New Zealand are British origin.(F)2.Kiwi is the symbol of New Zealand.(T)3.The national rugby team of New Zealand is “The All Blacks”.(T)4.Europeans were the first to come to New Zealand.(F)5.New Zealand,consisting of two la

    4、rge islands,is in the South Pacific.(F).课文阅读理解1.What happened in 1893 in New Zealand?A.British Queen became the official head of the country.B.Women had the right to vote.C.Workers only worked eight hours a day.D.Old people could have pensions.答案B2.North Island is different from South Island mostly

    5、in .A.climate B.sizeC.scenery D.landform(地形)答案A3.New Zealand is .A.the only country that has two official languagesB.a country where industry plays a more important part than agricultureC.the only country that has people of European originD.a country where agriculture plays a more important part tha

    6、n industry答案D 4.New Zealanders are called “Kiwis” because .A.the kiwi cant flyB.the kiwi is the symbol of New ZealandC.the kiwi is a large birdD.the kiwi is in danger nowadays答案B重点词汇1.Qingdao is an attractive city located on the eastern coast of China.青岛是一座位于中国东部沿海的迷人的城市。(1)attractive adj.吸引人的,有魅力的b

    7、e attractive to对有吸引力(2)attract vt.吸引,引起兴趣(3)attraction n.吸引,吸引力,诱惑力(4)attractively adv.动人地,引人入胜地(1)Bright colours are attractive to the children.鲜艳的颜色对小孩有吸引力。(2)Therefore,the film industry should make greater efforts to attract more viewers.因此,电影业应该作出更大努力来吸引更多的观众。(3)But for tourists like me,pandas a

    8、re its top attraction(attract).但对于像我这样的游客来说,熊猫是最吸引我的。(2019全国)(4)Their products are always attractively(attractive) packaged.他们的产品总是包装得很吸引人。2.What do you think are some of the reasons that people carry out experiments in space?你认为人们在太空进行实验的部分原因是什么?carry out执行;实施;落实;进行carry off赢得,获得;夺走(生命等)carry on继续c

    9、arry away带走,拿走;使激动carry through贯彻;使渡过(困难、危机等)(1)We are determined to carry through all our plans.我们决心贯彻我们所有的计划。(2)The hospital is carrying out tests to find out whats wrong with the little boy.医院正在进行检查以找出这个男孩的毛病。(3)He carried off the first prize in the contest.他在比赛中赢得了一等奖。(4)The meal over,the manage

    10、rs went back to the meeting room to carry on their discussion.吃完饭,经理们回到会议室继续讨论。(5)I got carried away and started shouting at the television.我变得很激动,开始对着电视大喊大叫。3.New Zealand,in the South Pacific,consists of two large islands plus other smaller islands with an area of 270,000 sq km.新西兰,地处南太平洋,由两个大岛和其他小

    11、岛组成,面积27万平方公里。consist of(be made up ofbe composed of)由组成/构成consist in在于consist with与一致注意:consist of不用于进行时和被动语态。(1)The beauty of the city consists in its magnificent buildings.这座城市的美就在于它那些宏伟的建筑。(2)The report doesnt consist with the fact.这份报告与事实不符。句型转换(3)Our class is made up of 56 students.Our class c

    12、onsists of 56 students.Our class is composed of 56 students.4.New Zealand was cut off from the rest of the land on Earth for 80 million years.新西兰与地球上的其他陆地隔绝了8 000万年cut off隔断,隔绝;切掉,割断;切断(水、电、煤气等的供应);(电话)中断,断线cut down砍倒;减少,缩减,cut in插嘴cut up切碎,剁碎;使伤心,使难受cut out删除,删去;剪下;减掉(1)I wish Tom would stop cuttin

    13、g in on our conversation all the time.我希望汤姆在我们谈话时别老插嘴。(2)You smoke too muchyou should try to cut down.你吸太多烟了。你应该试着少吸点。一词多义写出下列句子中黑体词的汉语意思(3)We were cut off in the middle of our conversation.(电话)中断,掉线(4)Kathy cut off some flowers from the bush.剪下(5)The heavy wind cut off the wire.切断经典句式Over 80% of th

    14、e 3.6 million people are of European (mainly British) origin.三百六十万人中超过百分之八十的人来自欧洲(主要是英国)。“beof名词”的用法:(1)“beof名词”表示主语的类属,其中的be of相当于belong to。(2)“beof名词”相当于“be该名词所对应的形容词形式”,主要用来表示主语的性质。用于此结构的常见名词有value,importance,use,help,benefit,significance等。这一结构中的抽象名词前可用great,little,no,some,any,not much等修饰,以表示不同的程

    15、度。(3)be of a(n)/the/the same抽象名词,用来表示种类、数量、 颜色、形状、重量、尺寸、高矮、年龄等。(1)Mothers labour is of a higher value than it is realised.母亲们的劳动价值远远高于社会所认识到的。(2019四川)(2)Your bag is of the same size with mine.你的书包和我的一样大。句型转换(3)This medicine is useless.This medicine is of little/no use.单句语法填空1.To be honest,the pay is

    16、nt attractive(attract) enough,though the job itself is quite interesting.2.Our deeds must consist with our words.3.She shares a house with three other students.4.Shooting became an Olympic event officially(office) in 1896.5.I was deeply impressed with its beautiful scenery(scene) the first time I to

    17、ured Zhangjiajie.6.Im looking forward to seeing(see) all of you there very much.7.Whos going to carry out the plan?8.Since giving up using the Net,Ive spent more time doing sports.9.The two brothers are twins and of the same character.10.Please give me some advice if it is convenient to you.完成句子11.我

    18、的家乡坐落于这个城市的北部。My hometown is located in the north of the city.12.孩子们在旁边玩时,父亲与邻居们聊天。With the children playing beside,the father chatted with neighbors.13.我是家里第一个上大学的(人)。Im the first in my family to go to university.14.这里产的棉花质量差。The cotton produced here is of poor quality.15.他待我如陌生人。He treats me as if

    19、/though I were a stranger.课文语法填空New Zealand has 16.its(it) own government,but it is also part of the British Commonwealth.It was the first country 17.to give(give) the vote to women,to have old age pensions and the eight-hour working day.New Zealand 18.consists(consist) of two large islands plus oth

    20、er 19.smaller(small) islands.It has some industry 20.but agriculture is more important.It was cut 21.off from the rest of the land on Earth for 80 million years and has some unique animals and plants.Over 80% of the 3.6 million people are of 22.European(Europe) origin.Around 9% of the population 23.

    21、are(be) Maoris.New Zealanders known 24.as “Kiwis”,love outdoor life.Its 25.national(nation) sport is rugby.微写作写作素材(关于网络游戏)1.电脑游戏是吸引人的。因为玩电脑游戏,很多学生不能集中精力学习。2.很可能他们已经迷上了电脑游戏。3.玩游戏不仅对他们的学习而且对他们的健康有害。4.我的建议是他们应该采取行动切断与电脑游戏的联系。我对此事是乐观的。提示:黑体部分用本单元词汇表达。补全短文Computer games are 26.attractive, but a lot of st

    22、udents cant 27.focus on/upon their studies because of playing them. 28.Its likely that they have been lost in them, which will 29.do harm to their health 30.as well as their studies.My 31.suggestion is that they should 32.take action to 33.cut themselves off from computer games.Im 34.optimistic abou

    23、t it.阅读理解A(2019山西平遥中学高一上检测)Gold Coast family holidays are always great fun whether you are from Australia or from abroad.There are beautiful beaches,adventure parks,nature parks and so much more.There are so many sights to see here.It is a pity to drive in a car and youll miss a great part of it.Aus

    24、tralia is home to many animals and birds that can only be seen when moving slowly and going into the areas that they live.When you are on a bicycle,you have the advantage of being able to stop whenever you want to see an interesting animal or bird that you have never seen before.It is a quieter mode

    25、(方式) of transportation as well,so you might even be able to take a picture.When you are on the beach,you can breathe that clean air and view the beauty of the water and sand.It is a totally different experience from either simply sunbathing or passing it in a car.There are many choices of hiring a b

    26、icycle to experience the Gold Coast attractions.There are stores that will fit a bike perfectly to your size.These bikes for both adults and children are in many styles and colors to please any taste.If you have ever wanted to try a tandem bike(双人单车),now is your chance,because they have those too.A

    27、bicycle hire on Gold Coast is something that everyone should try at least once.This is a wonderful chance for anyone who likes to cycle and it is also a cheap way to travel with your family.语篇解读文章主要介绍了澳大利亚黄金海岸的旅游景点,在那里,骑自行车游览是一大特色,得到了作者的大力推荐。1.Driving in a car on Gold Coast is not suggested because

    28、.A.you will break the traffic rulesB.you cant drive into some parksC.you will cause much noiseD.you cant enjoy the beautiful scenery well答案D解析细节理解题。根据第二段前两句“There are so many sights to see here.It is a pity to drive in a car and youll miss a great part of it.”可知,澳大利亚黄金海岸有许多景点,开车去的话,会错过许多的美景。故选D。2.Th

    29、e following advantages of hiring bikes are mentioned EXCEPT that .A.you can get a clearer sight of animals B.it is a cheap way of travellingC.it is a good way to do sunbathingD.you can take photos of animals答案C解析推理判断题。根据第三段第一、二句可知,A、D正确;根据最后一段中的“a cheap way to travel”可知,B正确;根据第三段最后一句可知,骑自行车游览和单纯的日光浴

    30、及开车是完全不一样的经历。C项把骑自行车等同于日光浴,是错误的,故选C。3.What s the authors attitude towards a bike hire on Gold Coast?A.He doesnt like this way of travelling.B.He thinks it is a personal choice.C.He supports it very much.D.He thinks it is only good for adults.答案C解析作者态度题。根据最后一段可知,作者极力推荐骑自行车游览,故选C。4.What is Paragraph 4

    31、 mainly about?A.How to hire bikes on Gold Coast.B.Who can hire bikes on Gold Coast.C.What bikes are the most popular.D.What kinds of bikes there are in stores.答案D解析段落大意题。根据第四段的内容可知,本段主要介绍的是自行车的类型,故选D。BWhen my son,Mark,was in the third grade,he saved all his pocket money for over three months to buy

    32、holiday presents.The third Saturday in December Mark said he had made his list and had twenty dollars in his pocket.I drove him to a nearby supermarket.Mark picked up a hand basket and went in while I waited and watched in the car.It took Mark over 45 minutes to choose his presents.Finally he came t

    33、o the checkout counter(交款处) and reached into his pocket for his money.It was not there!There was a hole in his pocket,but no money.Mark stood there holding his basket,tears falling down his face.Then a surprising thing happened.A woman came up to Mark and took him in her arms.“You would help me a lo

    34、t if you let me pay for you,” said the woman.“It would be the most wonderful gift you could give me.I only ask that one day you will pass it on.When you grow up,I would like you to find someone you can help.When you help others,I know you will feel as good about it as I do now.”Mark took the money,d

    35、ried his tears and ran back to the checkout counter as fast as he could.That year we all enjoyed our gifts almost as much as Mark enjoyed giving them to us.I would like to say “thank you” to that very kind woman,and tell her that four years later,Mark went house to house collecting blankets and clot

    36、hes for the homeless people in the fire.And I want to promise her that Mark will never forget to keep passing it on.语篇解读作者在本文中讲述了一个暖心的故事:一位好心人帮助了作者的儿子,并让儿子继续传递爱心,去帮助其他需要帮助的人。5.When did the story probably happen?A.On Christmas Day.B.After New Years Day.C.On New Years Day.D.Before Christmas Day.答案D解析推

    37、理判断题。根据第一段最后一句“The third Saturday in December Mark said he had made his list and had twenty dollars in his pocket.”可推断答案为D。6.When they got to the supermarket,Mark went in .A.with the writer B.with his friendsC.with the woman D.by himself答案D解析细节理解题。根据第二段第二句“Mark picked up a hand basket and went in wh

    38、ile I waited and watched in the car.”可知答案为D。7.Why did the writer want to say “thank you” to the woman?A.Because she bought Mark a nice present.B.Because she taught Mark to help people in need.C.Because she collected clothes for the homeless.D.Because she always paid money for others.答案B解析细节理解题。根据第三段

    39、那位女士帮助Mark时说的话及最后一段Mark帮助他人的行动可知,那位女士教会了Mark去帮助需要帮助的人。故答案为B。8.Whats the best title for this passage?A.A Wonderful GiftB.A Kind WomanC.A Happy FamilyD.A Big Supermarket答案A解析标题归纳题。通过作者的讲述可知,那位好心人帮助了儿子,并让儿子继续帮助其他需要帮助的人。那个人送给了儿子一份好礼物,而这个礼物在本文中是有双重意义的。.七选五(2019浙江温州中学高一上检测)What should you think about in t

    40、rying to find your career(职业)? You are probably better at some school subjects than others. 9 A boy who is good at mathematics can use that in an engineering career.A girl who spells well and likes English may be good at office work.So it is important to do well at school.On the other hand,you may n

    41、ot have any specially strong or weak subjects but your records show a general good result. 10 Knowledge of history is not required for most jobs but if history is one of your good subjects you will have learned to remember facts and details.This is an ability that can be useful in many jobs.Your sch

    42、ool may have taught you skills,such as typing or technical drawing,which you can use in your work.You may be good at metal work or cooking and look for a job where you can improve these skills. 11 You may have learned how to get to work on time and get on with older workers.You may have learned to g

    43、ive correct change in a shop,for example.Just as important,you may become interested in a certain industry or career you see from the inside in a part-time job. 12 You may be all thumbs when you deal with tools;perhaps you are a poor speller or cannot add up a column of figures.It is better to face

    44、any weaknesses than to pretend they do not exist.Your school record,for instance,may not be too good,yet it is an important part of your background.You should not feel sorry for it. 13 A.This does not have direct value for future job hunting.B.These may show strengths that you can use in your work.C

    45、.Facing your weak points is also part of knowing yourself.D.Having a part-time job is a good way to find out your weak points.E.Instead,you should recognize that you will have a chance of a fresh start at work.F.Although not all subjects can be used directly(直接地) in a job,they may have indirect valu

    46、e.G.If you have had a part-time job on Saturdays or in the summer,think what you gained from it.答案9.B10.F11.G12.C13.E.短文改错As we know,more and more child are getting fatter and fatter.First,they often dont have the breakfast.As a result,they ate too much food at lunch and supper.Second,they prefer to

    47、 buying fast food from places like KFC and McDonalds rather than buy normal food.They eat hamburgers instead of rice but they eat too much meat instead of fruit and vegetables.Third,they are too lazy that they wont do outdoor activities.They stay at home,watched TV or going online.In order to keep a

    48、 health body,children should eat properly and take more exercise.Only in this way they keep himself away from illness.答案As we know,more and more are getting fatter and fatter.First,they often dont have the breakfast.As a result,they too much food at lunch and supper.Second,they prefer to fast food f

    49、rom places like KFC and McDonalds rather than buy normal food.They eat hamburgers instead of rice they eat too much meat instead of fruit and vegetables.Third,they are lazy that they wont do outdoor activities.They stay at home, TV or going online.In order to keep a body,children should eat properly and take more exercise.Only in this way they keep away from illness.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 4 Period Five.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-781791.html
    相关资源 更多
  • 全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第3讲直线平面平行的判定及性质试题1理含解析20210316187.docx全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第3讲直线平面平行的判定及性质试题1理含解析20210316187.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第2讲空间点线面的位置关系试题2理含解析20210316186.docx全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第2讲空间点线面的位置关系试题2理含解析20210316186.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第2讲空间点线面的位置关系试题1理含解析20210316185.docx全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第2讲空间点线面的位置关系试题1理含解析20210316185.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第1讲空间几何体的结构三视图表面积和体积试题1理含解析20210316183.docx全国版2022高考数学一轮复习第8章立体几何第1讲空间几何体的结构三视图表面积和体积试题1理含解析20210316183.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第3讲基本不等式试题2理含解析20210316182.docx全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第3讲基本不等式试题2理含解析20210316182.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第3讲基本不等式试题1理含解析20210316181.docx全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第3讲基本不等式试题1理含解析20210316181.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第2讲二元一次不等式组与简单的线性规划问题试题2理含解析20210316180.docx全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第2讲二元一次不等式组与简单的线性规划问题试题2理含解析20210316180.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第2讲二元一次不等式组与简单的线性规划问题试题1理含解析20210316179.docx全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第2讲二元一次不等式组与简单的线性规划问题试题1理含解析20210316179.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第1讲不等关系与一元二次不等式试题1理含解析20210316177.docx全国版2022高考数学一轮复习第7章不等式第1讲不等关系与一元二次不等式试题1理含解析20210316177.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第4讲数列求和及数列的综合应用试题1理含解析20210316175.docx全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第4讲数列求和及数列的综合应用试题1理含解析20210316175.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第3讲等比数列及其前n项和试题2理含解析20210316174.docx全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第3讲等比数列及其前n项和试题2理含解析20210316174.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第3讲等比数列及其前n项和试题1理含解析20210316173.docx全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第3讲等比数列及其前n项和试题1理含解析20210316173.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第2讲等差数列及其前n项和试题1理含解析20210316171.docx全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第2讲等差数列及其前n项和试题1理含解析20210316171.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第1讲数列的概念与简单表示法试题2理含解析20210316170.docx全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第1讲数列的概念与简单表示法试题2理含解析20210316170.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第1讲数列的概念与简单表示法试题1理含解析20210316169.docx全国版2022高考数学一轮复习第6章数列第1讲数列的概念与简单表示法试题1理含解析20210316169.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第2讲平面向量的数量积及应用试题2理含解析20210316168.docx全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第2讲平面向量的数量积及应用试题2理含解析20210316168.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第2讲平面向量的数量积及应用试题1理含解析20210316167.docx全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第2讲平面向量的数量积及应用试题1理含解析20210316167.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第1讲平面向量的概念及线性运算平面向量基本定理及坐标运算试题2理含解析20210316166.docx全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第1讲平面向量的概念及线性运算平面向量基本定理及坐标运算试题2理含解析20210316166.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第1讲平面向量的概念及线性运算平面向量基本定理及坐标运算试题1理含解析20210316165.docx全国版2022高考数学一轮复习第5章平面向量第1讲平面向量的概念及线性运算平面向量基本定理及坐标运算试题1理含解析20210316165.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第4讲正余弦定理及解三角形试题2理含解析20210316164.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第4讲正余弦定理及解三角形试题2理含解析20210316164.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第4讲正余弦定理及解三角形试题1理含解析20210316163.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第4讲正余弦定理及解三角形试题1理含解析20210316163.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第3讲三角函数的图象与性质试题2理含解析20210316162.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第3讲三角函数的图象与性质试题2理含解析20210316162.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第3讲三角函数的图象与性质试题1理含解析20210316161.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第3讲三角函数的图象与性质试题1理含解析20210316161.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第2讲三角恒等变换试题2理含解析20210316160.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第2讲三角恒等变换试题2理含解析20210316160.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第2讲三角恒等变换试题1理含解析20210316159.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第2讲三角恒等变换试题1理含解析20210316159.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第1讲三角函数的基本概念同角三角函数的基本关系与诱导公式试题2理含解析20210316158.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第1讲三角函数的基本概念同角三角函数的基本关系与诱导公式试题2理含解析20210316158.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第1讲三角函数的基本概念同角三角函数的基本关系与诱导公式试题1理含解析20210316157.docx全国版2022高考数学一轮复习第4章三角函数解三角形第1讲三角函数的基本概念同角三角函数的基本关系与诱导公式试题1理含解析20210316157.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第3章导数及其应用第4讲定积分与微积分基本定理试题2理含解析20210316156.docx全国版2022高考数学一轮复习第3章导数及其应用第4讲定积分与微积分基本定理试题2理含解析20210316156.docx
  • 全国版2022高考数学一轮复习第3章导数及其应用第3讲导数的综合应用试题1理含解析20210316153.docx全国版2022高考数学一轮复习第3章导数及其应用第3讲导数的综合应用试题1理含解析20210316153.docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1