分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型Unit 4 Period Four.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:781792
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:51.93KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit Period Four
    资源描述:

    1、Period FourLesson 4Virtual Tourism.重点单词1.tourism n.观光,游览2.guide n.指南;导游,向导3.settle vi.定居settlement n.(新)定居地4.central adj.中央的,中心的centre n.中央,中心5.zone n.地域,地区6.volcano n.火山7.view n.景色,风景8.sunshine n.阳光9.average adj.平均的;n.平均数10.regular adj.定期的;规则的.重点短语1.be located in/on坐落于,位于2.go back (to)回去;追溯到3.prote

    2、st against反对,抗议4.as well as 也,又5.be known as 被认为是.重点句式1.with复合结构It is also the most exciting city in New Zealand with people of many different cultures living(live) there.它也是新西兰最具活力的多元文化交融的城市。2.make宾语宾语补足语In 1985,the New Zealand government made the whole country a nuclear-free zone and since then Au

    3、ckland has been a centre for protest against nuclear testing in Asia Pacific.在1985年,新西兰政府把全国变成无核区,自那以来,奥克兰成为亚太地区反对核试验的中心。.根据课文内容判断正(T)、误(F)1.Auckland is the capital of New Zealand.(F)2.Auckland is located on South Island.(F)3.Sky Tower is Aucklands tallest Tower.(T)4.Maoris were the first people of

    4、New Zealand.(T)5.The climate in Auckland is wet and rainy.(F)6.Auckland is the paradise(天堂) for water lovers.(T).课文阅读理解1.Auckland is the most exciting city in New Zealand because .A.its the largest city in the countryB.it doesnt have a large populationC.its a seaside city called “the city of sails”D

    5、.people of different cultures live there答案D2.Paragraph Two shows us many facts about Aucklands history.From the paragraph,we can infer that .A.the Maoris were the only human living on the islandB.the British were the first Europeans living in AucklandC.Auckland is less important than Wellington in g

    6、eographyD.Auckland has grown and now has large modern suburbs because its a nuclear-free city答案B3.If you are going to pay a visit to Auckland,the sights you cant miss may include .A.Mt EdenB.the Auckland Harbour BridgeC.the Sky TowerD.all of the above答案D4.Which is NOT mentioned in the passage?A.Auck

    7、lands customs.B.Aucklands history.C.Aucklands transportation.D.Aucklands tourism.答案A5.The author wrote the passage mainly to .A.amuse readersB.attract visitorsC.tell people about the cityD.tell people about the country 答案C小组讨论With the improvement of peoples living conditions, we make travelling our

    8、best choice for the holidays.Please discuss in groups and list some dos and donts while travelling.Dos:1.be polite and friendly to others;2.be aware of safety;Donts:1.speak loudly;2.destroy our environment;重点词汇1.It has a population of just under a million people and is located on North Island.这座城市人口

    9、不到一百万,位于北岛。(1)be located in/on坐落于,位于(2)locate vt.确定的位置;坐落于;位于(3)location n.位置,地点;场所(1)The lockers are located in Building 1 near the Information Desk.储物柜位于一号楼的服务台旁边。(2019全国)(2)If I could locate the nest,I might have been able to put it back,but no luck.如果能确定鸟巢的位置,我可能就把它放回去了,但是运气不好(没找到)。(2019全国)(3)Th

    10、e map shows the exact location(locate) of the crash.地图上标出了车祸发生的确切位置。单句改错(4) on top of the mountain,the temple is accessible to tourists only on foot.2.The history of the city goes back 650 years when the Maoris settled in the area.这个城市的历史可追溯到650年前,那时毛利人开始在这个地方定居。(1)settle v.定居;结束(争论、争端等);解决(分歧、纠纷等);

    11、(最终)决定;安排好settle down定居,安顿下来;定下心来settle (down) to (doing) sth. 认真做某事,定下心来做某事settle in/settle into sth. 安顿下来,习惯于(2)settler n.定居者;殖民者(3)settlement n.(新)定居地;解决;协议(1)Mr and Mrs Brown would like to see their daughter settle down,get married,and have kids.布朗夫妇希望看到女儿安顿下来,结婚成家,生儿育女。(2019天津)(2)With a lot of

    12、problems to settle(settle),Ill have a busy weekend.有很多问题要解决,我周末会很忙。(3)African Americans were the first settlers(settle) in the USA.非裔美国人是美国的首批定居者。(4)The settlement(settle) of the matter made us very happy.这个事件的解决让我们很开心。单句改错(5)She must settle down to an article.3.In the city,you can enjoy an amazing

    13、view from the Sky Tower,which is the citys tallest Tower.在城里,站在该市最高的塔天塔上,你可以欣赏到令人惊叹的景色。view n.景色,风景;视野,眼界;观点;v.把视为;考虑in/out of view在视线范围内/外in view of鉴于;考虑到come into view出现在眼前point of view观点,看法in ones view(from ones point of view)在某人看来(1)We can broaden our view and gain knowledge we cannot get from b

    14、ooks.我们可以拓宽我们的视野,并且获得我们不能从书本上获得的知识。(2019全国)(2)From the teachers point of view,children should be left to decide what to read and how to read.老师认为应该让孩子们自己来决定读什么以及怎么读。(2019浙江)(3)In view of the weather,we should give up the plan.考虑到天气的缘故,我们应该放弃这项计划。(4)After I turned a corner,a small river came into vie

    15、w.我转了个弯之后,一条小河出现在眼前。(5)In his view/From his point of view,it was the best poem that he had ever written.在他看来,它是他写出的最好的一首诗。4.the average temperature in January (summer) is 23.4.一月份(夏季)的平均气温是23.4摄氏度average adj.平均的;普通的;平常的;典型的;n.平均数;平均水平;v.平均为;计算出的平均数above/below (the) average高于/低于平均水平on (an/the) averag

    16、e平均;一般地;通常注意:“an average of复数名词”作主语,谓语动词用复数;“the average of复数名词”作主语,谓语动词用单数。(1)Freddy was an average student,but not an average person.弗雷迪是一名普通的学生,但不是一个普通人。(2019全国)(2)Women,on average,get fewer colds than men.一般说来,女性比男性更少得感冒。(2019四川)(3)Toms work at school is above (the) average,while Harrys is below

    17、 (the) average.汤姆在学校的成绩在平均水平以上,而亨利低于平均水平。(4)The average of these numbers is(be) 40.这些数的平均值是40。5.There are regular international flights,too.也有很多定期的国际航班。(1)regular adj.定期的;规则的;常规的on a regular basis定期地;经常地(2)regularly adv.有规律地;正常地;往常(1)I do exercise in the open air on a regular basis.我定期在户外做运动。(2)Take

    18、 the medicine regularly(regular) three times a day.一天三次定期服药。易混辨析regular,normal,ordinaryregular定期的,规则的,指已有模式是有规律的或定期的。normal正常的,标准的,指不超过某种限度,符合某种标准或常规。ordinary普通的,平常的,强调一般性和普遍性,含不突出的意味。选词填空regular,normal,ordinary(3)Its normal to feel tired after such a long trip.(4)There is a regular bus service to t

    19、he airport.(5)The book is based on ordinary peoples life.6.It is also known as “the city of sails” because of all the boats there.它因其拥有众多帆船被公认为“风帆之都”。be known as(be famous as)被称作,以著称;被认为是be known for(be famous for)因而著名,后接表示某人/物的特点、特长等内容be known to(be famous to)为所了解/知道,后接表示人的词语(1)In the light of cand

    20、le I saw the black man who was known as Uncle Tom.在烛光中,我看到了那个黑人,大家都管他叫汤姆大叔。(2)Where Li Bai,a great Chinese poet,was born is known to the public,but some wont accept it.中国伟大的诗人李白的出生地大家都知道,但是一些人不接受。(2019江苏)(3)Famous as a writer,Lu Xun is well-known to the Chinese for his wonderful works.鲁迅以作家著称,他因其精彩的

    21、作品而为中国人所熟知。经典句式1.It is also the most exciting city in New Zealand with people of many different cultures living there.它也是新西兰最具活力的多元文化交融的城市。(1)本句是一个“主系表”结构的简单句。in New Zealand作地点状语;with people of many different cultures living there是“with复合结构”,作定语,修饰city。(2)with复合结构,即“with宾语宾补”,常见形式如下:with宾语(1)Mr Brow

    22、n was thinking for a while with his eyes shut.布朗先生闭着眼睛思考了片刻。(2)Miss Green said goodbye with tears in her eyes.格林小姐眼含泪水说再见。(3)The old couple often take a walk after super in the park with their pet dog following(follow) them.这对老夫妇经常晚饭后在公园散步,他们的宠物狗跟着他们。(4)With a lot of homework to do(do),I cant go to

    23、the cinema with you after school.有很多作业要做,我放学后不能和你们一起去看电影了。(5)With all the things she needed bought(buy),she went home happily.所有需要的东西都买了,她高兴地回家了。2.In 1985,the New Zealand government made the whole country a nuclear-free zone and since then Auckland has been a centre for protest against nuclear testi

    24、ng in Asia Pacific.在1985年,新西兰政府把全国变成无核区,从那以来,奥克兰就成为亚太地区反对核试验的中心。句中made the whole country a nuclear-free zone是“make宾语宾语补足语”的复合结构,a nuclear-free zone是名词短语作宾语补足语。(1)“make宾语宾语补足语”结构中,可用作宾语补足语的有名词、代词、形容词、不带to的动词不定式、过去分词、介词短语等。当此结构变为被动语态时,不定式作主语补足语要带to。(2)当宾语为不定式或从句时,常用it作形式宾语,即使用以下结构:make itn./adj.(1)We

    25、made him captain of our football team.我们推选他作为我们足球队队长。(2)Our teacher makes us feel more confident.我们老师使得我们感到更自信了。(3)The news that the earthquake happened there made us amazed(amaze).那里地震的消息让我们震惊。(4)The heavy rain made it impossible for us to go(go) out.大雨使得我们无法出去。单句改错(5)I was made sing a song at the

    26、party.单句语法填空1.The office is in the central(centre) part of the city.2.I go to the supermarket quite regularly(regular).3.His being late made it impossible for the meeting to be held on time.4.Their family goes back to the time of the gold rush.5.In my view,it was a waste of time.6.On average,women l

    27、ive between five and seven years longer than men.7.Were sure youll be well-known as an artist.8.One cannot settle down to reading(read) when he is very angry.9.She as well as we is(be) going to the zoo tomorrow.10.The first thing he looked at was his offices location(locate).完成句子11.印度有超过十亿的人口。India

    28、has a population of more than one billion.12.从山顶上你可以看到这个城市的好风景。From the top of the mountain you can have a good view of the city.13.现在改变决定是不可能的了。It is impossible to change the decision now.14.她必须大喊才能使自己被听到。She had to shout to make herself heard.15.参观了许多景点,我们又累又饿。With many tourist attractions visited

    29、,we felt tired and hungry.课文短文改错Auckland is the larger city in New Zealand,it has a population of just under a million people.It is the most excited city in New Zealand with people of many different cultures live there.Its history went back 650 years when the Maoris settled there.Auckland was capita

    30、l of New Zealand for a some time.In the city,you can enjoy a amazing view from the Sky Tower and can also see Maori tradition dances at the Auckland Museum.It is easy to travel between Auckland or the rest of New Zealand.答案Auckland is the city in New Zealand, has a population of just under a million

    31、 people.It is the most city in New Zealand with people of many different cultures there.Its history back 650 years when the Maoris settled there.Auckland was capital of New Zealand for a some time.In the city,you can enjoy amazing view from the Sky Tower and can also see Maori dances at the Auckland

    32、 Museum.It is easy to travel between Auckland the rest of New Zealand.阅读理解A(2019山西太原五中高一上检测)One of the most recent social changes taking place in the world is social networking.Social networking has been in existence for at least 150 years,and probably longer than that.In the times before the invent

    33、ion of the computer and the World Wide Web(WWW),social networking was done in person.People who had similar likes and interests would gather together to share experiences,make new friends,and improve their businesses.On the Internet,social networking websites made their first appearances during the

    34、late 1990s.The first major social networking website in the United States was MySpace.MySpace allowed its users to exchange messages,share pictures,and make new friends in a way that was never thought of in the past.With MySpace,people who did not go out much could reach out to others from their own

    35、 homes.In 2019,Facebook was created.It was first a website created for use by Harvard Universitys students and teachers,but it soon expanded to include just about everyone.It is now larger than some of the largest companies in the world.It is a website that is changing all the time.Facebook has comp

    36、letely changed the way people stay connected with each other and the rest of the world.The way it works is simple.Users can set up a new account(账户) easily.All a new user needs is an email address to start.Once a person has created an account and his friend also has his own Facebook page,he can invi

    37、te his friend by sending a request out to him.Once you get started,making new friends will come easily.语篇解读社会变革中最重要的变化之一就是社交网络的形成。文章先介绍了面对面的聚会交流,后又着重介绍互联网环境下人们的社交方式。1.What can we learn about social networking?A.It is not a new development.B.It made World Wide Web famous.C.It appeared because of the

    38、computers.D.It helped people develop new interests.答案A解析细节理解题。根据第一段第二句“Social networking has been in existence for at least 150 years,and probably longer than that.”可知,社交网络在150多年前就出现了,还有可能更早。故答案为A。2.What can we learn from Paragraph 2?A.MySpace is less famous than Facebook.B.MySpace greatly changed p

    39、eoples lives.C.MySpace led to the appearance of Facebook.D.MySpace was improved by Harvard Universitys students.答案B解析推理判断题。根据第二段最后一句可知,MySpace这个社交网站使人们在家就可以联系别人,故改变了人们的生活,答案为B。3.What do new users of Facebook need to create an account?A.An email address.B.His friends help.C.High-speed network.D.His f

    40、riends Facebook page.答案A解析细节理解题。根据最后一段中的“All a new user needs is an email address to start.”可知,答案为A。4.What does the passage mainly tell us?A.The way to be a Facebook user.B.The importance of social networking.C.Two important social networking websites.D.The differences between MySpace and Facebook.答

    41、案C解析主旨大意题。文章主要介绍了两个社交网站,MySpace和Facebook,故答案为C。BI grew up in a house where the TV was seldom turned on and with one wall in my bedroom entirely lined with bookshelves,most of my childhood was spent on books I could get hold of.In fact,I grew up thinking of reading as natural as breathing and books u

    42、nbelievably powerful in shaping perspectives(观点) by creating worlds we could step into,take part in and live in.With this unshakable belief,I,at fourteen,decided to become a writer.Here too,reading became useful.Every writer starts off knowing that he has something to say,but being unable to find th

    43、e right ways to say it.He has to find his own voice by reading widely and discovering which parts of the writers he agrees or disagrees with,or agrees with so strongly that it reshapes his own world.He cannot write without loving to read,because only through reading other peoples writing can one dis

    44、cover what works,what doesnt and,in the end,together with lots of practice,what voice he has.Now I am in college,and have come to realize how important it is to read fiction(文学作品).As a law student,my reading is in fact limited to subject matterthe volume(量) of what I have to read for classes every w

    45、eek means there is little time to read anything else.Such reading made it all the clearer to me that I live in a very small part in this great place called life.Reading fiction reminds me that there is life beyond my own.It allows me to travel across the high seas and along the Silk Road,all from th

    46、e comfort of my own armchair,to experience,though second-hand,exciting experiences that I wouldnt necessarily be able to have in my lifetime.5.What can be inferred about the author as a child?A.He never watched TV.B.He read what he had to.C.He found reading unbelievable.D.He considered reading part

    47、of his life.答案D解析推理判断题。根据第一段中的“I grew up in a house where the TV was seldom turned on.I grew up thinking of reading as natural as breathing.”可推断出,作者几乎不看电视,经常看书,并且认为阅读像呼吸一样自然,是生命的一部分。故此题应选D。6.The underlined word “voice” in the second paragraph most probably means “ ”.A.an idea B.a sound qualityC.a wa

    48、y of writing D.a world to write about答案C解析词义猜测题。根据第二段第三句“Every writer starts off knowing that he has something to say,but being unable to find the right ways to say it.”可知,每位作家开始的时候都有东西要写,但是无法找到合适的写作方式。故此题应选C。7.What effect does reading have on the author?A.It helps him to realize his dream.B.It open

    49、s up a wider world for him.C.It makes his college life more interesting.D.It increases his interest in worldwide travel.答案B解析细节理解题。根据第三段中的“Such reading made it all the clearer to me that I live in a very small part in this great place called life.exciting experiences that I wouldnt necessarily be ab

    50、le to have in my lifetime.”可推断出,作者通过阅读了解外面的世界,拓宽了眼界。故此题应选B。8.Which of the following can be the best title of this text?A.Why Do I Read? B.How Do I Read?C.What Do I Read? D.When Do I Read?答案A解析标题归纳题。作者介绍了自己小时候养成了读书的习惯以及阅读带来的种种好处。故应选A。.完形填空When I was growing up,I didnt remember hearing the words “I lo

    51、ve you” from my father.When your father 9 says these words to you when you are a(n) 10 ,it gets tougher and tougher for him to say these words as he gets 11 .To tell the truth,I could not honestly remember 12 I had last said those words to him either.I decided to 13 my ego(自尊心) aside and make the fi

    52、rst move.After 14 ,in our next phone conversation I blurted out(突然说出) the words,“Dad.I love you!”There was a 15 at the other end and he awkwardly(笨拙地) replied,“Well,same back to you!”I smiled and said,“Dad,I know you 16 me,and when you are ready,I know you 17 say what you want to say.”Fifteen minute

    53、s later my 18 called and nervously asked,“Paul, 19 is okay?” I explained to her perfectly.A week later,Dad 20 our phone conversation with the words,“Paul,I love you.” I was at work during this 21 and the tears were rolling down my cheeks as I finally “ 22 ” the love.As I sat there in tears,I 23 that

    54、 this special moment had taken our father-son 24 to a new level.A short while after this 25 moment,my father narrowly 26 death following heart operation.I have often thought 27 I did not take the first step and Dad did not 28 the operation,I would have never “heard” the love.语篇解读本文通过作者与父亲之间的故事告诉我们一定

    55、要珍惜自己的亲人,要勇敢地对他们说你爱他们,不要等亲人不在了,空留遗憾。9.A.once B.everC.never D.often答案C解析由第一句可知,作者在成长的过程中,从未听到过父亲对他说“I love you”。后文就此话题进行讲述,根据语境知选C项。never从来没有。10.A.adult B.childC.youth D.student答案B解析如果你小时候父亲从未对你说过“I love you”,那么,随着父亲的年龄越来越大,他就更不可能对你说了。child 孩子。故B项正确。11.A.younger B.olderC.smaller D.taller答案B解析older是ol

    56、d的比较级,表示“年龄更大的”。结合上题解析,可知B项正确。12.A.when B.howC.what D.where答案A解析作者也不记得最后一次是什么时候对父亲说 “I love you”了。故选A。13.A.get B.letC.take D.set答案D解析由后文中的“make the first move”可知,作者决定抛开自尊心,首先对父亲说“I love you”。 set sth. aside把置于一边。故选D。14.A.guidance B.considerationC.calling D.talking答案B解析作者对父亲说出“I love you”是经过考虑才做出的决定。

    57、consideration考虑。故B项正确。15.A.smile B.coughC.laughter D.silence答案D解析对于儿子突然表达“I love you”,父亲感觉非常突然,没有思想准备,所以他沉默了一会儿。silence沉默。故选D。16.A.hate B.loveC.forget D.miss答案B解析由语境可知,作者知道父亲内心实际上非常爱他,但是不善于表达自己的感情。所以他知道父亲准备好了就会对自己说出他想说的话。love爱。故B项正确。17.A.will B.canC.should D.must答案A解析will表示意愿,结合上题解析可知,A项正确。18.A.fath

    58、er B.motherC.daughter D.sister答案B解析由后文中的her,再结合语境可以推知,母亲在得知了作者突然对父亲说“I love you”时,以为出了什么事情,所以赶紧打电话来询问。故选B。19.A.anything B.somethingC.everything D.nothing答案C解析everything一切事物;由语境可知,母亲询问作者是否一切安好,故C项正确。20.A.ended B.startedC.carried D.ignored答案A解析在通话结束时,作者的父亲以“I love you”结束了他们的谈话。end结束。故A项正确。21.A.week B.

    59、holidayC.conversation D.trip答案C解析由上一空后面的“our phone conversation”可知C项正确。作者和父亲交谈时,他正在工作。22.A.felt B.heardC.received D.touched答案B解析由最后一段中的“heardthe love”可知B项正确。23.A.realized B.noticedC.found D.saw答案A解析由语境可知,作者意识到这特殊的一刻将他和父亲的关系提升到一个新的高度。realize意识到。故选A。24.A.feeling B.distanceC.connection D.relationship答案

    60、D解析relationship关系。结合上题解析,可知D项正确。25.A.unbelievable B.especialC.special D.important答案C解析由上一空前面的“this special moment”可知C项正确。26.A.avoided B.escapedC.accepted D.refused答案B解析由下一句可知,作者的父亲手术后活了下来,故B选项切题。escape sth. 意为“避开”。27.A.since B.asC.if D.because答案C解析句意为:如果我没有迈出第一步,父亲没有从手术中活下来,那么我就永远也听不到父亲对我说“I love you”了。故选C。28.A.survive B.liveC.operate D.recover答案A解析survive经历活下来,幸存。由上下文可知,父亲手术后活了下来,故A项切题。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 4 Period Four.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-781792.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(能力提升).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(能力提升).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(考点梳理).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(考点梳理).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(网校专用).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(网校专用).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(精选题).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(精选题).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(精练).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(精练).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(精品).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(精品).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(突破训练).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(突破训练).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(研优卷).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(研优卷).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(满分必刷).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(满分必刷).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(有一套).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(有一套).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(易错题).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(易错题).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(实用).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(实用).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(夺分金卷).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(夺分金卷).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(夺冠).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(夺冠).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(夺冠系列).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(夺冠系列).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(培优).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(培优).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(培优B卷).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(培优B卷).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(名师系列).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(名师系列).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(名师推荐).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(名师推荐).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(各地真题).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(各地真题).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(历年真题).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(历年真题).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(典型题).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(典型题).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(全优).docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷加答案(全优).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷【重点班】.docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷【重点班】.docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷【中心小学】.docx人教版小学一年级下册数学期末综合检测测试试卷【中心小学】.docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末测试卷(重点班).docx人教版小学一年级下册数学期末测试卷(重点班).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末测试卷(达标题).docx人教版小学一年级下册数学期末测试卷(达标题).docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末测试卷(能力提升)word版.docx人教版小学一年级下册数学期末测试卷(能力提升)word版.docx
  • 人教版小学一年级下册数学期末测试卷(考试直接用).docx人教版小学一年级下册数学期末测试卷(考试直接用).docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1