分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型UNIT 5 ON THE ROAD ——2022-2023学年高一英语外研版(2019)必修二单元 基础训练 WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:782366
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:12
  • 大小:34.05KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    UNIT ON THE ROAD 2022-2023学年高一英语外研版2019必修二单元 基础训练 WORD版含解析 2022 2023 学年 英语 外研版 2019 必修 单元 WORD 解析
    资源描述:

    1、Unit 5 On the road 考试时间:90分钟 满分:120分第一部分 阅读理解(共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AChoose Your One-Day Tours! Tour ABath & Stonehenge: including the entrance fees to the ancient Roman bathrooms and Stonehenge 37 until 26 March and 39 thereafter. Visit the city with

    2、over 2,000 years of history and Bath Abbey, the Royal Crescent and the Costute Museum. Stonehenge is one of the worlds most famous prehistoric monuments dating back over 5,000 years. Tour BOxford & Stratford: including entrance fees to the University St Marys Church Tower and Anne Hathaways house32

    3、until 12 March and 36 thereafter. Oxford: Includes a guided tour of Englands oldest university and colleges. Look over the city of dreaming spires(尖顶) from St Marys Church Tower.Stratford: Includes a guided tour exploring much of the Shakespeare wonder. Tour CWindsor Castle & Hampton Court: includin

    4、g entrance fees to Hampton Court Palace34 until 11 March and 37 thereafter. Includes a guided tour of Windsor and Hampton Court, Henry VILLs favourite palace. Free time to visit Windsor Castle (entrance fees not included). With 500 years of history, Hampton Court was once the home of four Kings and

    5、one Queen. Now this former royal palace is open to the public as a major tourist attraction. Visit the palace and its various historic gardens, which include the famous maze(迷宫) where it is easy to get lost! Tour DCambridge: including entrance fees to the Tower of Saint Mary the Great33 until 18 Mar

    6、ch and 37 thereafter. Includes a guided tour of Cambridge, the famous university town, and the gardens of the 18th century.1. Which tour will you choose if you want to see Englands oldest university city?A. Tour A. B. Tour B. C. Tour C. D. Tour D. 2. Which of the following tours charges the lowest f

    7、ee on 17 March?A. Windsor Castle & Hampton Court. B. Oxford & Stratford. C. Bath & Stonehenge. D. Cambridge. 3. Why is Hampton Court a major tourist attraction?A. It used to be the home of royal families. B. It used to be a well-known maze. C. It is the oldest palace in Britain. D. It is a world-fam

    8、ous castle. B When I was 3 years old, I was found to be deaf in my left ear and have a small problem in my right. Being hard of hearing has been difficult, but Ive never lived in a state of self-hating sorrow. Imagine being able to shut out all sounds as you lay your head down to sleep by simply rol

    9、ling over onto one side. Thats my reality when I sleep on my good ear, and it even makes me feel like a superhero sometimes. People call my deaf side my bad ear, but when I wear my hearing aid, I have access to a range of features(特征) that some other deaf people dont. In cinemas, for example, with o

    10、ne click of a button I can enjoy a whole film as though it were whispered to me from the mouths of the actors. Having a hearing aid hasnt always felt good, however. On the first day I got my aid, when I was 8, I took it to school for show-and-tell. As I explained how it worked to my classmates, a bo

    11、y yelled out, Arent those for old men? At that moment, I felt different. It took a long time for me to get over that sense of being so unlike my peers(同龄人). But its not just school kids who can make us deaf and hard-of-hearing people feel like burdens(负担). Every video on social media that lacks subt

    12、itles, for example, means an entire community of deaf people is unable to enjoy it. Completely deaf people are excluded from enjoying manymovies too, as subtitles in cinemas are almost impossible to find. And with hearing aids costing around $ 2,500 each, it can be hard for many people to afford to

    13、be able to listen to the things that others take for granted. As for me, I can listen to music, enjoy films, and catch conversationsIm lucky. Im deaf, but I can still hear everything. Ive been blessed with wonderful life experiences.1.The author once feel different from his peers because _.A.he cant

    14、 hear anythingB.he was laughed at by his classmatesC.he couldnt enjoy without subtitlesD.he could shut out all sounds when sleeping on his good ear2.Deaf people may have the following burdens EXCEPT _.A.being unable to afford hearing aidsB.being unable to enjoy videos without subtitlesC.being embarr

    15、assed in front of their peersD.being blessed with wonderful experiences3.What does the underlined phrase are excluded from probably mean?A.Are prevented from.B.Are limited to.C.Are separated from.D.Are reduced to.4.What is the authors attitude toward his hearing difficulty?A.It was a tough reality a

    16、nd caused him a lot of trouble.B.It was a time of great sorrow and made him feel sad.C.It gave him a chance to experience something special.D.It helped him to live in his own world without sound.C Many families take their children on vacation. They will usually travel for a few days or weeks during

    17、school breaks. But Julie and Tim Smith have planned a longer vacation with their two children. The Smith family is on a one-year trip around the world. They plan to visit 30 countries in all. Right now, the four travelers are about halfway through their trip. Mrs. Smith says they are trying to see a

    18、s much of the world as they can. Mr. Smith says one of the most interesting experiences of the trip has been meeting new people. He says people have been extremely friendly, very welcoming and love their kids. Eleven-year-old Tyler says he has enjoyed learning about the people they have met. He says

    19、, I learned that people in Africa have very different lifestyles than people in America. His sister, 9-year-old Kara, discovers that she likes Thai food. Mrs. Smith says that the trip teaches the children a lot. It took the family a year to prepare for the trip. They had to sell their house and cars

    20、. Mrs. Smith left her job and her husband is using unpaid leave. They carry small bags filled with lightweight clothing and whatever else they need. Mrs. Smith says she enjoys being able to carry everything she needs on her back. She says she does not miss the things she has at home. What has become

    21、 more important is making these memories as a family and taking those with us instead. The Smiths will continue to head east for the next six months.1.In what way is the Smith familys trip different from many others according to Paragraph1?A.They take their children on vacation.B.They travel around

    22、the world for a year with children.C.They travel during school breaks with children.D.They travel for a few weeks with children.2.What does Tyler find interesting during the trip?A.Living in Africa.B.Learning different Lifestyles in America.C.Having Thai food.D.Learning about the people they have me

    23、t.3.Which of the following is NOT true about the Smiths preparation for the trip?A.They left their jobs.B.It took the Smith family a year.C.They sold their house and cars.D.They put lightweight clothing in small bags.4.What does the underlined word those in Paragraph 3 refer to?A.The small bags they

    24、 carry.B.The memories of the family.C.The things on her back.D.The things at home.D There were smiling children all the way. Clearly they knew at what time the train passed their homes and they made it their business to stand along the railway, wave to complete strangers and cheer them up as they ru

    25、shed towards Penang. Often the whole families stood outside their homes and waved and smiled as if those on the trains had been their favourite relatives. This was the simple village people of Malaysia. I was moved. I had always travelled to Malaysia by plane or car, so this was the first time I was

    26、 on a train. I did not particularly relish the long train journey and had brought along a dozen newspapers and magazines to read and reread. I looked around the train. There was not one familiar face. I sighed and sat down to read my 21st Century Teens. It was not long before the train was rattling

    27、across the Causeway and in Malaysia. Johore Bahru was just another city like Singapore, so I was tired of looking at the crowds of people as they hurried past. As we went beyond the city, I watched the straight rows of rubber trees and miles and miles of green. Then the first village came into sight

    28、. Immediately I came alive; I decided to wave back. From then on my journey became interesting. I threw my magazines into the waste basket and decided to join in Malaysian life. Then everything came alive. The mountains seemed to speak to me. Even the trees were smiling. I stared at everything as if

    29、 I had been looking at it for the first time. The day passed fast and I even forgot to have my lunch until I felt hungry. I looked at my watch and was surprised that it was 3:00 pm. Soon the train pulled up at Butterworth.I looked at the people all around me. They all looked beautiful. When my uncle

    30、 arrived with a smile, I threw my arms around him to give him a warm hug. I had never done this before. He seemed surprised and then his weather-beaten face warmed up with a huge smile. We walked arm in arm to his car. I looked forward to the return journey, by train.1.The author expected the train

    31、trip to be _.A.adventurousB.pleasantC.excitingD.boring2.What did the author remember the most fondly of his train trip?A.The friendly country people.B.The mountains along the way.C.The crowds of people in the streets.D.The simple lunch served on the train.3.Where was the writer going?A.Johore Bahru.

    32、B.The Causeway.C.Butterworth.D.Singapore.4.What is the best title for the text?A.Comfort in Travelling by TrainB.Pleasure of Living in the CountryC.Reading Gives People HappinessD.Smiles Brighten People up第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Helpful Ways to Deal With a

    33、 Know-it-all Friend Sometimes having a friend who thinks he knows everything and always offers his unsolicited (主动提供的) advice can really make one upset. But with some ways to deal with know-it-all, you can easily cope with that friend. Also a know-it-all friend often acts as if he were the best. _ T

    34、ry to understand. There may be a reason why your know-it-all friend does so. Maybe he has low self-esteem(自尊) or hes not happy in his life._ This tip is very important, especially if the know-it-all is your best friend. Give him a little attention. Giving a little attention is one of the best ways t

    35、o deal with a know-it-all friend. Show some enthusiasm about what the know-it-all says to give him enough attention._ Or this can lead to him giving more unsolicited advice._ Often the know-it-all friend can say some not-so-nice things, and these things are usually about you. Instead of thinking tha

    36、t something is not okay with you, never take his comments and advice personally. If you do so, you may really begin to become unnecessarily anxious. Have a talk with him. If youre sick and tired of all those unsolicited advice, come right out with it. Speak politely and dont insult(辱骂) him. Try to f

    37、ind a good time to talk to him._ Tell your know-it-all friend how it makes you feel and maybe he will respond well.A.Feel free to ignore him all the time.B.Dont take his comments personally.C.However, make sure you dont overdo it.D.Try not to go to those places where you think you shall go.E.If you

    38、have such a friend, here are a few tips on coping with him.F.Try to understand him and understand why he acts the way that he does.G.You need to know what youre going to say and be sure to use only kind words.第二部分 语言知识运用(共两节,满分30分)第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 I

    39、 was taking my fifteen-minute walk break at work today when an elderly gentleman asked me for directions. He was going to see a 1. I pointed him towards what I thought was the2 way, but he seemed hesitant(犹豫的). So, I walked with him up the stairs and down the hall to be sure. He was right! He was no

    40、t in the right3 ! There was no doctor. We had to4 a girl and were directed down another hallway and still couldnt find his doctors home. We were5 . Finally, we called his wife and found out that he was in the wrong building. The poor man was so6 that he couldnt even find his car. But he tried to sta

    41、y7 and kept thanking me. When we finally found his car, I gave him8 for getting to the other building which was down the road. I9 with all my heart that he could find it. The old man was happy and continued to thank me. In fact, I thought I should 10 him. Before meeting him, I was having a very 11 a

    42、nd stressed day. After being in his presence, I felt myself again. I kept 12 about how much contribution(贡献) he must have made to society in his many years. Now he needed 13 . And it was my 14 to help him in this very small way. I wished I could have done more. I hoped a shining light 15 him to his

    43、destination and then back home.1.A.friendB.relativeC.studentD.doctor2.A.newB.rightC.oppositeD.straight3.A.shapeB.stateC.situationD.place4.A.turn toB.come upC.set upD.depend on5.A.angryB.frightenedC.puzzledD.excited6.A.lostB.funnyC.curiousD.calm7.A.seriousB.excitedC.carefulD.positive8.A.rewardsB.dire

    44、ctionsC.reasonsD.chances9.A.suggestedB.learnedC.knewD.hoped10.A.thankB.encourageC.protectD.praise11.A.longB.busyC.brightD.happy12.A.thinkingB.talkingC.settingD.caring13.A.courageB.timeC.peaceD.help14.A.choiceB.planC.dutyD.opinion15.A.guidedB.movedC.sentD.took第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适

    45、当的单词或括号内单词的正确形式。 Since a university education in the United States _(be) very expensive, most students work in addition tostudying. Students _ (usual) work part-time, but some students take full-time jobs. A typical job for a student would be working_ a waiter or waitress. Other typical off-campus j

    46、obs would include being a clerk in a store or delivering pizza. Sometimes students also find jobs on campus such as cleaning, working in a cafeteria or library or answering _ (telephone). Most student jobs are entry-level and low paying, but have flexible schedule _ (allow) students to attend classe

    47、s. Sometimes students also hold more responsible positions such as managers, or if they are lucky, positions in their area of study,_ theyhope will help them find employment after they graduate._ double responsibilities of working and studying result in a very busy, _ (stress) life for some students

    48、. _, it is the only way for many people to finance their college educations. Some Americans believe that the work experience is good for the students _ (they) since it gives them a taste of the real world outside the school.第三部分 写作(共两节,满分40分)第一节 (满分15分)假定你是李华,你和父母正在英国伦敦进行为期一周的旅游。你的新西兰笔友Eric想知道你的旅途见闻

    49、。请你根据以下提示制作一张明信片寄给他,内容包括: 1.概述旅行的景点; 2.分享照片。注意: 1.词数80左右; 2.可以适当增加细节,以使行文连贯; 3.明信片的开头和结尾已给出,不计入总词数。10 MayDear Eric,_Li Hua第二节 (满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。 The darkness was gathering as she wobbled(颤颤巍巍)in high heels along the side of the highway. The car had come to an u

    50、nexpected stop, and like a teenager she did the only thing she could think of.get out and walk. It was cold and late, and home was far away. This could be a long night. If only someone would stop and offer her a ride. She prayed for help and dragged herself forward. The lights of a truck shone from

    51、behind as it approached. “Maybe he will stop, she hoped. The brake lights flashed on as it stopped. Next instant, the cab door opened. A wordless invitation was extended and she understood. Without hesitation the girl climbed up into the cab and closed the door. Slowly the truck pulled back onto the

    52、 road and disappeared into the night, never to be seen again. I woke up in a cold sweat, alarmed. Was that a dream or was it a vision? It was unbelievably real, and the girl was my daughter! I jumped from my bed and ran to her room. Her bed was empty. I stood in horror trying to think why she had no

    53、t come home. As the mental fog began to lift, I remembered she was visiting her friend that evening. Perhaps she stayed there for the night. It was 1:30 a.m., but I raced to the phone and dialed a number. “Hello?” The voice was heavy with sleep. “Hey. Sorry to wake you. Becki didnt come home tonight

    54、 and I was wondering if she stayed at your place? “No, she left here a few hours ago. She should have been home at least by midnight!” The voice on the other end began to reflect my own panic. Over the next forty-five minutes I alternated between lying in pray and pacing the floor in anxiety. At 2:1

    55、5 a.m. lights appeared as a car turned up on our long driveway. I could tell immediately that it was not my daughters car.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。 My face pressed against the window and I found it hard to breathe._ Mom, she gave me a ride home. Becki said._答案以及解析第一部分 阅读理解第一节A.答案:1-3.BDA

    56、解析:语篇解读:本文介绍英国一日游的四种路线。 1.解析:细节理解题。根据原文Tour B中Oxford: Includes a guided tour of Englands oldest university and colleges.判断出答案为B项。2.解析:细节理解题。根据每一部分的价格介绍:Tour A 3月17日时为37英镑,Tour B为36英镑,Tour C为37英镑,Tour D为33英镑,故选D项。3.解析:细节理解题。根据Hampton Court was once the home of four Kings and one Queen.判断答案为A项。 B.答案:1

    57、-4.BDAC解析:1.推理判断题。根据第六、七段的内容可推知,作者曾经因为被同学们嘲笑而感到与同龄人不同。故B项正确。2.细节理解题。根据上文及倒数第三、四、五段的描述可知,聋人可能会在同龄人面前感到尴尬,因为没有字幕而无法欣赏视频和买不起助听器;根据最后一段中的Ive been blessed with wonderful life experiences.可知,但是他们会拥有美好的经历。故D项正确。3.语义猜测题。根据第九段的内容Every video on social media that lacks subtitles, for example, means an entire c

    58、ommunity of deaf people is unable to enjoy it.,再结合画线短语所在句Completely deaf people are excluded from enjoying many movies too, as subtitles in cinemas are almost impossible to find.可推知,are excluded from意为“不能,被排除在外”。故A项正确。4.推理判断题。根据最后一段的内容Im deaf, but I can still hear everything. Ive been blessed with w

    59、onderful life experiences.可知,听力障碍给了他体验特别的东西的机会。故C项正确。C.答案:1-4.BDAB解析:1.细节理解题。根据第一段可知一般的家庭通常是在假期带孩子出去旅游几天或几周,但是史密斯一家人在进行为期一年的全球旅行。2.细节理解题。根据第二段中的Eleven-year-old Tyler says he has enjoyed learning about the people they have met.可知Tyler认为在旅行期间了解他们遇到的人是有趣的。3.细节理解题。根据第三段中的Mrs. Smith left her job and her

    60、husband is using unpaid leave.可知史密斯先生并没有辞去工作,而是停薪留职。A项“他们辞去了工作”是不正确的,故选A。4.推理判断题。本段最后一句话意为:反而更重要的是我们作为一个家庭创造了这些记忆,并把它们带在身边。因此those指代这些记忆。A项“他们携带的小袋子”;C项“她背上的东西”;D项“家里的东西”。 D.答案:1-4.DACD解析:1.推理判断题。根据第二段中的I did not particularly. reread.可知,最初作者并不享受本次旅行,带了很多报纸和杂志反复阅读,说明他预计此次旅行会非常乏味,故选D项。2.细节理解题。根据第一段中的T

    61、here were smiling children. towards Penang.可知,这次旅行给作者留下印象最深刻的是路边友好的人们,故选A项。3.细节理解题。根据倒数第二段中的Soon the train pulled up at Butterworth.可知,火车最终在巴特沃斯停了下来,这就是作者最终的目的地,故选C项。4.标题归纳题。根据第一段最后一句I was moved.和最后一段I looked forward to the return journey, by train.可知,作者原以为这次旅行会很乏味,但是路边人们的笑脸让他很感动,并希望能够再次见到这样的微笑。说明微笑

    62、能够振奋人们的精神,故选D项。 第二节答案:EFCBG解析:有时我们身边会有那些自以为无所不知的朋友,他们总是主动提出建议,让人感觉心烦意乱。作者给出了一些应对这类朋友的方法。 设空前介绍了自以为无所不知的朋友令人厌烦的特点,设空后讲了几种应对这种朋友的方法。故E项起到承接上文,引出下文的作用。故选E项。根据第二段主题句Try to understand.可知,这段主要讲要试着理解这类朋友,故F项符合语境。关键词是understand,故选F项。设空前讲的是要对这类朋友所说的话表现出一些热情,给予他们足够的关心;设空后则讲了“否则这会使他们给出更多的建议”,因此C项符合语境。故选C项。根据上下

    63、文可知设空处为段落主题句。由设空处后的内容可知,与其让他的评论影响你,不如不要在乎他的建议与评论。故选B项。根据上文内容可知,G项中的use only kind words符合语境。故选G项。第二部分 语言知识运用第一节答案:1-5.DBDAC; 6-10.ADBDA; 11-15.BADCA解析:1.根据第一段的最后一句There was no doctor.可知,老人打算去看医生。故选D项。2.根据设空后的he seemed hesitant和下文的He was right! He was not in the right 3 !可知,此处是说作者给老人指向自己认为是正确的路。故选B项。3

    64、.根据前文可知,老人打算去看医生,再根据下文可知,这里没有医生,所以这里是说老人来错了地方。故选D项。4.根据空后的were directed down another hallway and still couldnt find his doctors home可知,此处是说作者和老人求助了一个小女孩。turn to意为“求助于”,come up意为“走近”;set up意为“建立”;depend on意为“依靠”。故选A项。5.根据上文可知,作者跟老人一直没找到医生的家,所以感到很疑惑。puzzled意为“疑惑的”,符合语境。故选C项。6.根据后文可知,此处是说老人迷路迷得太厉害了,以至于

    65、找不到自己的车了。故选A项。7.前文说老人连车都找不到了,再结合空后的kept thanking me可知,此处是说老人努力保持乐观。positive意为“乐观的”。故选D项。8.根据前文可知老人迷路迷得厉害,再结合设空后的内容可知,此处是说作者给老人指明了方向。故选B项。9.根据空后的with all my heart that he could find it可知,作者真心地希望老人这次能找到医生的家。故选D项。10.根据上文可知老人一直感谢作者,而下文作者提到通过帮助老人自己获得了快乐,由此可知此处指作者认为自己应该感谢老人。故选A项。11.由本空后的stressed可推知,作者当天很忙

    66、,压力也很大。故选B项。12.根据语境可知,作者一直在思考这位老人为社会做过多少贡献。think about意为“思考”。故选A项。13.根据上文可知,老人迷路了,需要帮助。故选D项。14.根据语境可知,作者认为在这件小事情上帮助老人是自己的责任。it is ones duty to do sth.意为“做某事是某人的责任”。故选C项。15.根据语境及空后的to his destination and then back home可知,此处指作者希望一道闪亮的光能指引老人找到目的地和回家的路。故选A项。 第二节答案:is ; usually; as; telephones; allowing;

    67、 which; The; stressful; However; themselves解析:本文是一篇说明文,主要介绍了美国在校大学生为了昂贵的学费做兼职工作,或是全职工作来挣钱的现象。 句子的主语是a university education,为单数,且此处陈述一般性事实,因此be动词用is。故填is。修饰谓语动词work应用副词。故填usually。work as.意为“做工作”,as是介词,意为“作为”。故填as。telephone是可数名词,其前无冠词和代词,所以此处应使用其复数形式。故填telephones。but后的分句中已有谓语动词have,所以此处是非谓语动词,做定语,修饰sc

    68、hedule, allow与schedule之间是逻辑上的主动关系,所以应用现在分词形式。故填allowing。_ they hope will help them find employment after they graduate是非限制性定语从句,先行词是前面的一句话,引导词在从句中做hope的宾语。故填which。此处是特指工作和学习的双重责任,应使用定冠词。故填The。修饰后面的名词life应用形容词。故填stressful。前句说学生有压力,后句说这对很多人来说是唯一能支付大学学费的方式。前后句子构成转折关系,且设空后有逗号与后面的句子隔开,因此应用however,故填Howev

    69、er。此处指“学生他们自己”,应使用反身代词themselves。故填themselves。第三部分 写作第一节答案:10 MayDear Eric, I am having a one-week trip in London with my parents now. Were having a great time during the trip. We visited the British Museum on the first day, which had a great number of amazing collections. We also went to Buckingham

    70、 Palace, which every traveler couldnt miss when visiting London. Tomorrow we plan to go to Hyde Park and have a picnic there. So many famous attractions in London! I sent you an email last night with some photos of my trip that Id like to share with you. I hope you have received it.Li Hua第二节答案:Para

    71、1: My face pressed against the window and I found it hard to breathe. The car pulled in front of the house, and out of it emerged my precious daughter, making her way up the steps. Tears stinging(使刺痛) my eyes, I threw open the door, pulled her inside and hugged her tightly. The dream was just too re

    72、al and I could hardly believe I was now having my daughter in my hug. I wondered if it was because my pray was answered. Then through my blurred vision(模糊的视野)I saw a lady stepping out of the car.Para 2: Mom, she gave me a ride home. Becki said. My car broke down on the highway and without her help,

    73、I would never have made it home in my high heels. she continued, exposing her blistered(起泡的)ankles. My heart shuddered(一想起就怕/担心/难受) at the thought of how painfully Becki staggered(踉跄) along the dark highway. She must be an angel for Becki! I approached the lady and invited her inside. Now, I was definitely grateful to her for extending a helping hand.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:UNIT 5 ON THE ROAD ——2022-2023学年高一英语外研版(2019)必修二单元 基础训练 WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-782366.html
    相关资源 更多
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.5同分母分数的加法课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.5同分母分数的加法课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.4练习九课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.4练习九课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.3分数的大小比较课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.3分数的大小比较课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.1认识几分之一课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.1认识几分之一课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向复习素材北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向复习素材北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版202003181167.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版202003181167.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.1认识东南西北课时练北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.1认识东南西北课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第4课时面积单位的换算课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第4课时面积单位的换算课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第3课时长方形的面积课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第3课时长方形的面积课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第2课时面积单位课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第2课时面积单位课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第1课时什么是面积课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第1课时什么是面积课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第五单元面积检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第五单元面积检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积复习素材北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积复习素材北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.9围绿地课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.9围绿地课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.8整理和复习课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.8整理和复习课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版202003181255.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版202003181255.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.6面积单位的进率课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.6面积单位的进率课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.5练习八课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.5练习八课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.4正方形的面积课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.4正方形的面积课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.3长方形的面积课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.3长方形的面积课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版202003181246.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版202003181246.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第二单元图形的运动第3课时平移和旋转课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第二单元图形的运动第3课时平移和旋转课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第二单元乘法复习素材北京版.docx三年级数学下册第二单元乘法复习素材北京版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1