分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 20

类型Unit 5 第1课时 Comic strip .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:782537
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:20
  • 大小:172.64KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 第1课时 Comic strip 课时
    资源描述:

    1、Unit 5 Wild animals第1课时Welcome to the unit课下注释小练单词检测1. _ adj.野生的 2. _adj.自由的3. _ n. 一道菜4. _ n.同情5. _ n. 海豚6. _ vi.死 7. _n.松鼠8. _ n.斑马短语自测1. _ 事实上2. _ 野生动物3. _ 生活在野外4. _ 同情5. _ 不可能6. _ 随时7. _ 大熊猫8. _ 动物之王重点句子1、埃迪,你想要生活在野外吗?_2、所以请你不要吃他们吗?_3、他们也许随时成为餐桌上的菜。_答案自查单词: 1.wild2.free3.dish4.pity5.dolphin6.die

    2、7.squirrel8.zebra短语:1.in fact2.wild animals3.live in the wild4.have pty on5.no way6.any time7.giant pandas8.the kings of the animal world句子:1.Would you like to live in the wild, Eddie?2.So could you please not eat them?3.They may become dishes on the table any time.课后培优练级练培优第一阶基础过关练一、 根据句意和所给汉语完成下列单

    3、词。1. In _(事实), he is afraid of facing his father.2. How much do you know about _(野生的) animals?3. Most people like _(大的)pandas. They are lovely.4. The _(松鼠) only live in Australia.5. The little pets _(死) makes me very sad.6. Tom, can you help me to wash these_ (盘子) after dinner?7.Ill have nothing to

    4、do, so Im _(自由自在的).8. There are only five _(斑马) in the zoo .9.His father _(死亡) ten years ago.10. I took _(同情) on her and lent her the money.二、用所给单词适当形式填空。11.Could you please_(not open)the door for me?12.He became _ (interest) in animals when he was young.13. Listen! How beautiful the music _(sound)!

    5、14. If he _(study) harder, he will catch up with us soon.15. Mary _(go) there yesterday with her mother .16. Why .not_(sing) an English song?17. His grandma is _(bad) ill , and she must be sent to hospital.18. He is _(health) . He often goes to see the doctor.19. I dont feel like eating anything. I

    6、feel even _(bad).20.Today Tom goes to school without_(have) breakfast.三、单项选择( )21. The baby is only five months old, he cant _. A. look like him B. look after him C. look like himself D. look after himself( )22. _ favourite food is bamboo shoots and leaves. A. Giraffes B. Squirrels C. Pandas D. Dolp

    7、hins( )23. _ are the biggest animals on land.A. Dolphins B. Tigers C. Bears D. Elephants( )24. Im waiting for my friend. _, Im going swimming alone.A.If he doesnt come B. If he wont come C. If he will come D. If he is coming( )25. What _ you do this weekend if it _. A. do; will rain B. will; rain C.

    8、 do; rains D. will; rains( )26.The old lady didnt know when the house caught fire.Ahow to doBwhat to doChow to do itDwhat to do it( )27._ live in the sea.They are clever and people like to watch them play with balls.A. Dolphins B. Zebras C. Squirrels D. Tigers (. )28.The old man _in the traffic acci

    9、dent last month. His_made all of us very sad.A. died; die B. died; death C.dead;dieD.dying;death ( )29.-Is the film interesting? -I thought it would be But_,its very boring.A. in all B. in fact C. in addition D. in future ( )30.She_be slow, but at least she doesnt make stupid mistakes.A. neednt B. m

    10、ay C. cant D. must 参考答案1.fact2.wild3.giant4.squirrels5.death6.dishes7.free8.zebras9.died10.pity11.not open12.interested13.sounds14.studies15.went16.sing17.badly18.unhealthy19.worse20.having21.D22.C23.D24.A25.D26.B27.A28.B29.B30.B【解析】21.D句意:这个男孩子只有5个月大,所以他照顾他自己结合选项,A意为“像他”,B意为“照顾他”,C意为“像他自己”D意为“照顾自己”

    11、,需要表达出这个男孩子只有5个月大,所以他不可能照顾自己。故选D。22.C句意:熊猫最喜欢的食物是竹笋和竹叶。A长颈鹿的B.松鼠的C.熊猫的,D.海豚的,根据下文bamboo shoots and leaves可知,只有熊猫喜欢吃竹笋和竹叶,故选C。23.D句意:大象是陆地上最大的动物。根据常识,陆地上最大的动物是大象,答案是D。24.A句意:我在等我的朋友。如果他不来我将独自去游泳。 本题考查状语从句和时态。主句是一般将来时,if引导的条件状语从句用一般现在时。主语的第三人称单数he,动词是行为动词come,用doesnt帮助构成否定句,故答案为A。25.D句意:如果下雨,你这个周末将要什么

    12、呢?”可以判断此题是考查条件状语从句的。条件状语从句有主将从现的原则。此句中的this weekend要求主句是将来时。if后面是从句,用一般现在时。A选项主句时态从句时态都不对;B选项从句时态应该是第三人称单数;C选项是主句时态不对;D选项符合主将从现。故选D。26.B句意:房子着火时,这位老妇人不知道要做什么。how表示怎么样。what表示什么。The old lady didnt know_是宾语从句,从句可用疑问词+to do sth.结构表达,其中how是疑问副词,不能作动词do的宾语,what是疑问代词,可作do的宾语,因此it不能再作do的宾语。故选B。27.A句意:海豚生活在海

    13、里.他们很聪明。人们喜欢看他们玩球。A海豚B斑马C松鼠D老虎,根据句中live in the sea可知,只有海豚生活在大海里。故选A。28.B句意:这位老人上个月死于交通事故。他的死使我们大家都很伤心。分析句子结构可知第一空缺少谓语动词,根据时间状语last month可知用动词 die的过去式died;第二空:根据His可知此处为名词,指他的死亡,应用名词death。A.die过去式,die原形;B.die过去式,death名词;C.dead是形容词,die原形;D.dying动名词或现在分词,death名词。故答案为B。29.B句意:-电影有趣吗?-我以为它有趣。但事实上,它很无聊。A.

    14、 in all总计;B. in fact事实上,实际上;C.另外,D. in future今后;实际与想像的不一样,事实上,实际上;in fact。故选B。30.B句意:她可能很慢,但至少她不会犯愚蠢的错误本题考查情态动词A不必,B可能,C不能,D必须。结合语境她_很慢,但至少她不会犯愚蠢的错误可知,应该是可能。故选B。培优第二阶拓展培优练四、 完形填空阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(A、B、C、D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。In the Song Dynasty, there was once an artist named Wen Tong. He was _31_ fo

    15、r his bamboo drawings. A lot of people _32_ him for one of his bamboo drawings. People wondered why Wen Tong could _33_ so well. In fact, Wen Tong loved bamboos _34_ much that he had planted different kinds of bamboos around his house. No matter what season it was and no mater _35_ it was sunny or r

    16、ainy, he went out to the bamboo forest to see how they were growing. He _36_ saw their height, the shapes and colors of the leaves. Whenever he found _37_ new, he went back to his study and drew _38_ was in his mind on paper. After a long time, bamboo in different _39_, under different weather condi

    17、tions and at different moments was deep in his mind. Whenever he stood _40_ the paper and picked up a painting brush, different forms of bamboo _41_ his mind at once. So every time he was drawing bamboos, he appeared confident. All the bamboos he drew looked _42_. When people spoke highly of his _43

    18、_, he always said modestly that he just put the images of bamboo in his mind on the paper.The phrase “having the images of bamboo ready in ones mind” means having _44_ or designs ready in ones mind before _45_ a certain job so that its success is guaranteed(保证). It also means being calm and having c

    19、lear mind when dealing with things.( )31.AancientBfamousCmagicDperfect( )32.AaskedBsearchedCreturnedDachieved( )33.AplantBguessCdrawDcontrol( )34.AveryBquiteCsuchDso( )35.AwhetherBasCuntilDsince( )36.AsimplyBtruthfullyCcarefullyDtypically( )37.AsomethingBeverythingCanythingDnothing( )38.AhowBwhatCwh

    20、enDwhere( )39.AmemoriesBseasonsCresearchesDopinions( )40.AforBsinceCafterDbefore( )41.Aput intoBcame intoCgot out ofDcame up with( )42.AsimilarBinterestingCstrangeDreal( )43.AinventionsBwritingsCpaintingsDbamboos( )44.AplansBbrushesCtechnologyDpressure( )45.AdoingBcontinuingCintroducingDoffering五、 阅

    21、读理解,阅读下面短文,选择最佳答案。One day,100 people were listening to a speech.The speaker was making a speech about happiness.However,after a few hours,people began to lose their attention.The speaker thought of an idea.He stopped his speech and asked all of the people to take part in a group activity.He gave eac

    22、h person a balloon in the room.Each person was asked to write his or her name on the balloon with a black marker (记号笔).Then,all of the balloons were collected and moved to another room.The 100 people were then let into the room and told to find the balloon with their own names.Everyone rushed around

    23、,crazily searching for their own balloon.People were bumping into and tripping(绊倒)over each other.But after about five minutes of searching,no one could find their own balloon.After seeing this,the speaker asked each person to collect a balloon and try to find the person whose name was written on it

    24、.Everyone started talking to each other and asking each other for their name.In just a few minutes,everyone had his or her own balloon. Can you see what happened? the speaker said. The balloons are like the happiness we look for in our own lives.Everyone is busy looking for their own happiness,not c

    25、aring what happens to others.But sometimes the best way to find happiness is to help others.Help them find happiness and you can find your own.( )46.Why did the speaker ask all the people to take part in a group activity? A.To play a trick on them.B.To let them have a good time.C.To punish those who

    26、 werent listening.D.To catch their attention and teach them a lesson.( )47.How many listeners found their balloons after the first five minutes of searching? A.None.B.All of them.C.Half of them.D.Only a few.( )48.What do the balloons stand for in the story? A.Friends who are around us every day.B.Th

    27、e help that others give us in our life.C.The happiness people are searching for.D.The problems that are hard to work out.( )49.What can you learn from the story? A.Its not easy for people to find happiness.B.Happiness can be found through hard work.C.People should share happiness with their friends.

    28、D.People can find their happiness by helping others.参考答案31.B32.A33.C34.D35.A36.C37.A38.B39.B40.D41.B42.D43.C44.A45.A【解析】31.B句意:他以画竹子而闻名。ancient古老的;famous著名的;magic魔法的;perfect完美的。根据“A lot of people.him for one of his bamboo drawings.”可知文同以画竹出名,故选B。32A句意:很多人向他要一幅竹子画。asked要求;searched寻找;returned归还;achiev

    29、ed实现。结合语境可知因为文同画的竹子很好,所以很多人来求画,ask sb for sth“向某人要求某物”,故选A。33.C句意:人们想知道为什么文同画得这么好。plant 种植;guess猜测;draw画画;control控制。根据“his bamboo drawings”可知是指画画,故选C。34.D句意:事实上,文同非常喜欢竹子,他在自己的房子周围种了各种各样的竹子。very非常;quite很;such如此;so如此。根据“Wen Tong loved bamboos.much that he had planted different kinds of bamboos around

    30、his house”可知此处是so.that引导的结果状语从句,空后有many/much/few/little时不用such,故选D。35.A句意:无论什么季节,无论晴天雨天,他都要到竹林里去看看竹林长得怎么样了。whether是否;as因为;until直到;since自从。根据“No matter what season it was and no mater.it was sunny or rainy”可知此处指的是无论是晴天还是雨天,no matter whether“无论是否”,故选A。36.C句意:他仔细地观察它们的高度、树叶的形状和颜色。simply仅仅; truthfully如实

    31、地;carefully仔细地;typically典型地。根据上文内容可知文同很喜欢竹子,所以应该是仔细观察竹子,故选C。37.A句意:当他有了新的发现,他就会回到书房,把他心中所想的画在纸上。something某事;everything一切;anything任何事;nothing没有什么。根据“Whenever he found.new, he went back to his study and drew.was in his mind on paper.”可知是发现了新的东西,故选A。38.B句意:当他有了新的发现,他就会回到书房,把他心中所想的画在纸上。how如何;what什么;when

    32、什么时候;where在哪里。根据“drew.was in his mind on paper.”可知句子是宾语从句,且缺少主语,what符合,故选B。39.B句意:久而久之,在不同的季节、不同的天气条件、不同的时刻的竹子深深印在他的脑海里。memories记忆;seasons季节;researches研究;opinions观点。根据“bamboo in different.under different weather conditions”可知指的是季节,故选B。40.D句意:每当他站在画纸前,拿起画笔,他的脑海中立刻浮现出不同形态的竹子。for因为;since自从;after在之后;bef

    33、ore在之前。结合常识可知,画画要站在纸前面,故选D。41.B句意:每当他站在画纸前,拿起画笔,他的脑海中立刻浮现出不同形态的竹子。put into放入;came into进入;got out of摆脱;came up with想出。根据“different forms of bamboo. his mind at once”可知因为文同对竹子很熟悉,所以一站在画纸前,脑海中立刻浮现出不同形态的竹子,故选B。42.D句意:他画的所有竹子看起来像是真的。similar相似的;interesting有趣的;strange奇怪的;real真实的。根据“he appeared confident”结合

    34、他对竹子很熟悉可知,他画的竹子很真实,故选D。43.C句意:当人们称赞他的画时,他总是谦虚地说,他只是把自己心中的竹子形象写在纸上。inventions发明;writings书写;paintings画;bamboos竹子。文同是画家,所以人们是赞扬他的画,故选C。44.A句意:所谓“胸有成竹”,是指在做某件事之前,心中已经有了计划或设计,以保证其成功。plans计划;brushes刷子;technology技术; pressure压力。“胸有成竹”意味着有计划,有准备,plan符合,故选A。45.A句意:所谓“胸有成竹”,是指在做某件事之前,心中已经有了计划或设计,以保证其成功。doing做;

    35、continuing继续;introducing介绍;offering提供。根据“a certain job”结合前后句语境可知,此处指的是做一件事前心中有数,故选A。46.D47.A48.C49.D【解析】46.D.细节推理题。根据第一段However,after a few hours,people began to lose their attention.The speaker thought of an idea.He stopped his speech and asked all of the people to take part in a group activity.然而,

    36、几个小时后,人们开始失去他们的注意力。演讲者想到了一个主意。他停止了演讲,要求所有的人参加一个团体活动。据此推断演讲者让人们参加团体活动是为吸引他们的注意力。故选D。47.A.细节理解题。根据第三段But after about five minutes of searching,no one could find their own balloon.可知但是搜寻了大约五分钟后,没有人能找到自己的气球。故选A。48.C.细节理解题。根据最后一段The balloons are like the happiness we look for in our own lives.可知气球就像我们在自己

    37、生活中寻找的幸福。故选C。49.D.细节推理题。根据最后一段But sometimes the best way to find happiness is to help others.Help them find happiness and you can find your own.但是有时找到幸福最好的方法是帮助他人。帮助他们找到幸福,你可以找到自己的。据此推断从本文可以学到人们可以通过帮助他人找到幸福。故选D。培优第三阶中考沙场点兵一、单项选择( )1.-You must hand in your report tomorrow.-_.We cant finish it that qu

    38、ickly.A. No problem B. Thats right C. No way D. Good idea ( )2.-Can I have something _? -Sorry, theres _ in the fridge.Aeat; nothingBto eat; anythingCto eat; nothingDto eat; something( )3. When we see those helpless people, we should _them.A. have pity on B. laugh at C. shout at D. be unfriendly to

    39、()4. Could you please_loudly in the reading room?A. not to talk B. not talk C.not talking D. dont talk ( )5.Its impolite for a guest to leave _saying goodbye.A.with B.without C. after D.for ( )6.-Would you like _black tea?-No,thanks. I dont want _ drinks now.A.some;some B.any; some C. some; any D. a

    40、ny; any ( )7.-The radio says there will be a rainstorm this weekend, so we have to cancel the hiking to Nanshan.-_.Im looking forward to it.A. Never mind B. What a pity C. My pleasure D. No problem ( )8.-Could you please turn off the TV?-_, I_. I want to watch the sports news.A. No; couldntB.Sorry;

    41、cant C. Sure: can D. Sorry; couldnt ( )9.Unluckily,the old man didnt die_illness,he died_his fall out of the high window.A. of;of B.from;of C. of;from D. from;from ( )10.Why not_your friends for help when you are in trouble.A. ask B. to ask C. asks D. asking 二、阅读下面短文,从短文后所给的选项中选出能填入短文空白处的最佳选项,使短文通顺连

    42、贯,其中有一项是多余的。Most people like traveling. _11_. Some people like traveling with their family. Some like traveling with their friends. _12_. With a plane, they can travel in one day to places which it took a month or more to get to a hundred years ago. But I dont like it, because the airport is usually

    43、 far from the city. I have to get there early and wait for hours for the plane to take off and it is often late. _13_. Train stations are usually in cities. When they are late for a train, they can take another one. They can take around in the train and open the window. And modern trains have comfor

    44、table seats and dining cars. Many people like traveling by car. They think they can start their journey when they want to. _14_. They can take many things with them in the car and they can stop wherever they want to see something interesting or enjoy a good meal at a good restaurant, or to spend the

    45、 night at a hotel. But sometimes there are too many cars on the road. Some people prefer to travel by ship when possible. There are large luxury liners or river boats. _15_, but traveling by ship is a very pleasant way to spend a vacation.ATraveling by train is slower than by plane, but they can see

    46、 the country when they travel throughBThey are not as fast as trains or planesCThey think they cant live a modern life without travelingDThe fastest way of traveling is by planeEThey dont need to go to a train station or an airportFAnd they can travel by any ways三、短文填空请认真阅读下面短文,并根据各题所给首字母的提示,写出一个合适的

    47、英语单词完整、正确的形式,使短文通顺。Can a dog talk? Can a dog teach people to make more money? Well, there is such a dog in the book Kira and A Dog Named Money.Twelve-year-old Kira lived in a new house with her parents, but she wasnt happy. Her parents often fought about m_16_. Kira had lots of d_17_, like going to

    48、the university and becoming an astronaut. In her free time, she spent a lot of time l_18_ about different planets. However, she was afraid to tell her parents b_19_ she knew they couldnt afford them. One day, when Kira was still s_20_in her room, her mother called her, “Kira, come here. Someone is e

    49、xpecting you.” Kira got out of bed and ran out quickly. Then, she saw a n_21_dog in front of her house. A dog! Kira was very happy because she really wanted to have a dog. She named the dog Money. S_22_ then, they had spent a lot of time together. One Sunday, while they were out, Money fell into a r

    50、iver. Not thinking much, Kira went to save Money. To thank Kira, Money began to help her. To Kiras surprise, she found Money was the c_23_dog she had ever seen. Money was good at many things. One of its skills was making money. With Moneys help, Kiras dreams came true. Can you learn a l_24_from the

    51、story? Kira saved Money and then the dog became the secret of Kiras s_25_. Help someone when you can. One day, something good will come out of it.参考答案1.A2.C3.A4.B5.B6.C7.B8.B9.C10.A【解析】1.A句意:你们必须明天上交报告。什么?不可能。我们不能那么快完成。答语下文提示用No way(没门;不可能)回答。故选A。2.C句意:-我可以吃点什么吗?-对不起,冰箱里什么也没有。考查复合不定代词和动词不定式的用法。动词不定式

    52、作定语修饰复合不定代词,不定式要放在不定代词的后面,第一空填to eat。anything任何东西;something某物;nothing没有东西。 由答句中的“Sorry”可知,冰箱里没有东西了,故用nothing,故选C。3.A句意:当我们看到那些无助的人时,我们应该同情他们。A怜悯,B嘲笑,C对.大喊大叫,D对不友好,根据helpless 可知我们应该同情他们。故选A。4.B句意:对不起,请不要在阅览室里大声说话,好吗?本句考查固定句型,Could you please (not)do sth?请(不要)做某事,好吗?是一个固定句型,所以选B。5.B句意:客人离开时不说再见是没有礼貌的。

    53、根据设空处后面的saying和前面的形容词impolite(没有礼貌)可以推断本句的句意是客人离开时不说再见是没有礼貌的所以应选择一个否定意义的方式介词,without意为没有,表否定,符合句意,故选B。6.C句意:-你想喝点红茶吗? -不,谢谢。我现在不想要任何饮料。考查形容词,some一些,用于肯定句或者希望得到肯定回答的肯定句,any一些,用于否定句或者疑问句,would like提问的一般疑问句中用some,第二句为否定句,用any,故选C。7.B句意:-广播里说这个周末将有一场暴风雨,所以我们不得不取消去南山的远足。-真遗憾!我一直在盼望着这次远足。本题考查交际用语。never mi

    54、nd没关系;what a pity真遗憾;my pleasure别客气;no problem 没问题。由 have to cancel the hiking 与答语中的 Im looking forward to it.可知设空处应是对这次活动被取消表示遗憾,故答案选B。8.B句意:-你能关上电视吗?-对不起,我不能。我想看体育新闻.前句的could不是can的过去式,是为了表示委婉的语气,所以回答不能用couldnt,而用cant。故选B。9.C翻译:不幸的是,这个老人不是死于疾病。他死于从高窗上掉下来。表示死的原因,die后面既可以接of也可以接from,两者的区别是“die of”表示死

    55、因存在于人体之内(主要指疾病、衰老等自身原因);“die from”表示死因不是存在人体之内,而是由环境造成的(主要指事故等方面的外部原因);所以第一个空用“of”,第二个空用“from”选C。10.A句意:当你有困难的时候为什么不向你的朋友寻求帮助。本题考查固定句型:Why not+动词的原形,表示为什么不做某事;短语ask sb. for help表示向某人寻求帮助。结合语境,故选A。11.C12.D13.A14.E15.B【解析】11.C根据“Most people like traveling.”可知下文应是讲喜欢旅游的原因。选项C“他们认为现代生活离不开旅游”符合语境。故选C。12.

    56、D根据下文“With a plane, they can travel in one day to places which it took a month or more to get to a hundred years ago.”可知讲的是飞机,选项D“最快的旅行方式是乘飞机”符合语境。故选D。13.A根据下文“Train stations are usually in cities.”可知,本段讲的是坐火车,选项A“乘火车旅行比坐飞机慢,但是他们能够在旅行的时候看看这个国家”符合语境。故选A。14.E根据“They think they can start their journey

    57、when they want to.”和“They can take many things with them in the car . to spend the night at a hotel.”可知,讲的是开车旅行的好处,选项E“他们不必去火车站或者是机场”符合语境。故选E。15.B根据“but traveling by ship is a very pleasant way to spend a vacation.”可知,空白处应是讲坐船旅行的缺点,选项B“他们不像火车或飞机那样快”符合语境。故选B。16.money17.dreams18.learning19.because20.s

    58、leeping21.nervous22.Since23.cleverest24.lesson25.success【解析】16.money句意:她父母经常为钱争吵。根据上文Can a dog teach people to make more money?可知,她的父母经常为钱而争吵。故填money。17.dreams句意:基拉有很多梦想,比如上大学,成为一名宇航员。根据had一词可知,此空需要一个名词;结合下文astronaut和lots of可知,这里指的是她的梦想。故填dreams。18.learning句意:在她的空闲时间,她花了很多时间学习不同的星球。根据she spent a lot

    59、 of time l_ about different planets.中的spent一词可知,此空需要动名词,结合about提示,learn符合句意。故填learning。19.because句意:然而,她不敢告诉她的父母,因为她知道他们负担不起。根据下文“they couldnt afford ”可知,表示她不敢告诉父母的原因。故填because。20.sleeping句意:一天,当基拉还在房间里睡觉的时候,她的妈妈把她叫了起来。根据“was”一词可知,此空需要现在分词形式,构成过去进行时;结合中文提示,sleeping符合句意。故填sleeping。21句意:然后,她看到她家门前有一只紧

    60、张的狗。根据“dog”一词可知,此空需要一个形容词修饰名词;结合中文提示,nervous符合句意,故填nervous。22.句意:从那以后,他们在一起度过了很多时间。根据“they had spent a lot of time together”可知,此空需要一个能用于完成时态的单词;结合中文提示,since符合句意,位于句首,首字母大写。故填Since。23.cleverest句意:令基拉惊讶的是,她发现Money是她见过的最聪明的狗。根据“the”一词可知,此空需要形容词的最高级形式;结合中文提示,cleverest符合句意。故填cleverest.24.lesson句意:你能从这个故事中得出什么道理吗?根据“a”一词可知,此空需要一个名词单数;结合中文提示,lesson符合句意。故填lesson。25.success句意:基拉攒下了钱,然后这只狗成了基拉成功的秘密。根据“Kiras”可知,此空需要一个名词;结合句意,success符合句意。故填success。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 5 第1课时 Comic strip .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-782537.html
    相关资源 更多
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.5同分母分数的加法课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.5同分母分数的加法课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.4练习九课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.4练习九课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.3分数的大小比较课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.3分数的大小比较课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.1认识几分之一课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.1认识几分之一课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向复习素材北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向复习素材北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版202003181167.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版202003181167.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.1认识东南西北课时练北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.1认识东南西北课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第4课时面积单位的换算课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第4课时面积单位的换算课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第3课时长方形的面积课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第3课时长方形的面积课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第2课时面积单位课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第2课时面积单位课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第1课时什么是面积课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第1课时什么是面积课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第五单元面积检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第五单元面积检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积复习素材北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积复习素材北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.9围绿地课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.9围绿地课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.8整理和复习课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.8整理和复习课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版202003181255.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版202003181255.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.6面积单位的进率课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.6面积单位的进率课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.5练习八课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.5练习八课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.4正方形的面积课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.4正方形的面积课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.3长方形的面积课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.3长方形的面积课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版202003181246.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版202003181246.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第二单元图形的运动第3课时平移和旋转课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第二单元图形的运动第3课时平移和旋转课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第二单元乘法复习素材北京版.docx三年级数学下册第二单元乘法复习素材北京版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1