分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型[32452121]Unit 5 Education【过关测试】-2021-2022学年高二英语单元复习过过过(北师大版2019选择性必修第二册).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:785088
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:16
  • 大小:199.14KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    32452121
    资源描述:

    1、北师大版2019选择性必修第二册Unit 5 Education过关测试第一部分听力(共两节, 满分30分)(略)第二部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题; 每小题2. 5分, 满分37. 5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AOn account of the government shutdown, many of the citys best attractions, such as the national museums, are closed. It may affect your social plans. Thats espec

    2、ially true if you have out-of-town visitors coming to the district. Dont worry! For every closed museum, weve offered up a suitable substitute that is privately run, thus not subject to the shutdown. Heres where you can go instead. Banneker-Douglass Museum or Alexandria Black History MuseumThe Natio

    3、nal Museum of African American History and Culture is one of the hottest draws on the National Mall, with free tickets taken weeks in advance. Its sister museum, the Anacostia Community Museum, takes a community-focused look at African American history. So does the Banneker-Douglass Museum in Annapo

    4、lis, which traces the African American experience in Maryland, and the Alexandria Black History Museum, where exhibitions honor local activists and explore the influence of slavery in the area. And unlike the African American Museum, neither requires you to plan ahead. GlenstoneWandering through the

    5、 galleries at Glenstone, youll come across some of the biggest names in 20th century artJackson Pollock, Jean-Michel Basquiat and Robert Rauschenberg. Glenstone sits on a 230-acre estate (土地 ) that doubles as an outdoor sculpture garden. Free tickets for Glenstone are often reserved weeks in advance

    6、, but 72 free tickets are available every day for anyone who takes a Montgomery County RideOn Bus from Rockville Metro Station to the museum. The African Art Museum of MarylandMasks, musical instruments and jewelry can be found in Fulton, where the African Art Museum of Maryland houses a collection

    7、of traditional and contemporary African artworks and objects. And the best part for visitors on a budget? Admission is free. 21. Where can visitors go to explore the history of African Americans during the shutdown?A. The galleries at Glenstone. B. The African Art Museum of Maryland. C. The African

    8、American Museum. D. Banneker-Douglass Museum. 22. What can visitors do at Glenstone?A. Make sculptures in the outdoor garden. B. Take a Montgomery County Ride on bus. C. Get access to works of famous artists. D. Enjoy a collection of contemporary African artworks. 23. What is the main purpose of the

    9、 text?A. To introduce different kinds of art exhibitions. B. To provide an alternative to museums during the government shutdown. C. To compare public museums with private ones. D. To advertise some private museums in the area. BI grew up in a family that was middle class in terms of finances. Dad w

    10、orked hard to support the family and mom tried to save a little bit of money while making sure we had enough food to eat and clothes to wear. One of their greatest desires was to raise decent and loving children who had an opportunity to finish college. Of their four children, my brother, Gener, see

    11、med to be the most sociable. He experienced life by doing simple things that none of us risked doing. Gener never hesitated to learn new things. He tried his hands at a number of things. He did a lot of things for friends, often not being paid for them. Gener did not have a history of any health pro

    12、blems from his very young age to adulthood. However, one day he came home, ate his dinner and informed mom and dad that he was retiring to bed. That evening, my “healthy” brother died suddenly of cardiac arrest. All my family were so sorrowful. At the funeral, along with the sadness, my parents and

    13、brother felt so much pride. There were so many people that came. Strangers to my parents, each was relating a story of how they were touched by Gener. A janitor(看门人)came to say that practically every day Gener brought him a sandwich. Finally mom found out why Gener took so many sandwiches to school!

    14、Gener never told her what he did with the sandwiches. Then there was a man who came in bringing money saying that Gener lent him some when he was down and out. Gener never asked him back for the money. From the school president to the janitor. . . people came because of his goodness of heart and dee

    15、ds. In the end, my parents realized that even at a young age of 26, my brother lived a full life and was very instrumental in helping others live theirs a little better. 24. Which of the following could best describe the authors child life?A. Poor but happy. B. Luxurious and free. C. Poor and stress

    16、ful. D. Neither rich nor poor. 25. What can we learn from the passage?A. Gener passed away unexpectedly. B. Gener was the eldest child in the family. C. Gener was unwilling to learn new things. D. Gener had poor health during his childhood. 26. Why did the authors parents feel proud?A. Because Gener

    17、 was moved by others. B. Because Gener helped others live better. C. Because Gener had contributed a lot to his family. D. Because Gener took so many sandwiches to school. 27. What is the text mainly about?A. A happy son. B. A secret helper. C. A courageous stranger. D. A sincere donor. CStudents ar

    18、e sitting in a classroom at P. S. 54, a public elementary school in Brooklyn, New York. When their teacher, Adrienne Heim, strikes a bell, they take a deep breath. The kids are practicing mindfulness. That means they are learning to pay attention to the present moment. Why?Being mindful can help peo

    19、ple stay calm and focused, according to Heim. She is the founder of Green Generations. The organization brings mindfulness classes to eight schools in New York City. Isafye Lewis, 10, has been taking in the class at P. S. 54 for two years. “Mindfulness teaches me to relax, ” he told TFK. “It really

    20、helps me feel better when Im sad or angry. ”At P. S. 54, students practice mindfulness through deep breathing, movement, and relaxation exercises. But Heim says that mindfulness is about more than just staying calm. It also boosts confidence. “It helps children have a right attitude, ”She says, “so

    21、they can make healthy decisions. ”Recent research published in Developmental Psychology supports this view. The study also found that mindfulness training can help kids succeed in school. Thats because it trains the brain to pay attention and manage stress. “It doesnt solve math equations for kids,

    22、” Mariam Gates, author of This Moment Is Your Life, told TFK. “But what mindfulness does for all of us is helping us focus on the moment were in, which is the only place we can learn, change, or grow. ”But you dont have to be in a classroom to practice mindfulness. Gates says, “You can always bring

    23、your attention to this moment and change how you experience it. ”28. Why do the students take a deep breath when the teacher strikes a bell?A. They are afraid of the teacher. B. They are practising mindfulness. C. They are taking an exam. D. They are having singing class. 29. What does the underline

    24、d word “boosts” in Paragraph 5 mean?A. shakes. B. studies. C. raises. D. requires. 30. What did Mariam Gates say about mindfulness?A. It does little to help kids studies. B. It helps kids make decisions. C. It makes kids less stressful. D. It helps kids pay attention. 31. What is this text mainly ab

    25、out?A. An organization centered on mindfulness. B. A new study on mindfulness. C. An introduction to mindfulness. D. The influences of mindfulness. DPast researches show that peoples earliest memories typically form around 3 to 3. 5 years of age. But in a recent survey of more than 6, 600 people, Br

    26、itish scientists have found that 39 percent of participants(参与者)claimed to have memories from age 2 or younger. These first memories are likely false, the researchers said. This was particularly the case for middle-aged and older adults. For the study, researchers asked participants to describe thei

    27、r first memory and the age at which it occurred. Participants were told they had to be sure the memory was the one that had happened. For example, it shouldnt be based on(基于)a photograph, a family story or any source other than direct experiences. Then the researchers examined the content, language

    28、and descriptive details of these earliest memories and worked out the likely reasons why people would claim to have memories from an age when memories cannot form. As many of these memories dated before the age of 2, this suggests they were not based on actual facts, but facts or knowledge about the

    29、ir babyhood or childhood from photographs or family stories. Often these false memories are fired by a part of an early experience, such as family relationships or feeling sad, the researchers explained. “We suggest that what a remember has in mind when recalling fictional(虚构的)early memories is a me

    30、ntal representation(表现)consisting of remembered pieces of early experiences and some facts or knowledge about their own babyhood or childhood, ”study author Shania Kantar said in a journal news release, “Additionally, further details may be unconsciously inferred or added. Such memory-like mental re

    31、presentations come over time, to be collectively experienced when they come to mind, so for the individual, they quite simply are memories, which particularly point to babyhood. ”“Importantly, the person remembering them doesnt know this is fictional, ” study co-author Martin Conway said “In fact, w

    32、hen people are told that their memories are false they often dont believe it. ”32. What can we learn from a recent study?A. Memories form after the age of 3. B. Participants are good at telling stories. C. Adults are likely to form false memories. D. Earliest memories may play a trick on us. 33. Whi

    33、ch source did the researchers require for the earliest memories?A. A direct experience. B. A family story. C. A family photo. D. A sad feeling. 34. What are these fictional early memories according to Kantar?A. They are repeated mental representations. B. They are a collection of early experiences.

    34、C. They are a combination of both facts and fictions. D. They are further details of remembered experiences. 35. Which part of a newspaper is this text probably taken from?A. Society. B. Psychology. C. Technology. D. Health. 第二节(共5小题; 每小题2. 5分, 满分12. 5分)阅读下面短文, 从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项, 选项中有两项为多余选项。Ho

    35、w to Motivate Teens to ReadWith lots of studies showing the benefits of reading, how can teachers motivate their students to open a good book or power up their e-readers?Lead by ExampleRequire students to spend at least 20 minutes in independent reading every day. By taking part in this regular acti

    36、vity themselves, teachers show that they consider reading very important. 36Freedom to Choose37For those who forget their books, provide them with access to novels, magazines or newspapers during required reading time. Consider allowing students to use their personal e-readers. Share Your Excitement

    37、Teachers excitement for a particular book may have a huge influence on their students. 38Then when it comes time for them to choose a new book, suggest your favorite. Visit the LibraryMake time to visit the school library and require students to borrow at least one book of interest. 39By doing so, t

    38、hey can make sure the book fits their interests. Stay InformedTeachers can help motivate students by finding out the latest popular young adult reading matter, such as “The Hunger Games” by Suzanne Collins and the “Uglies” by Scott Westerfeld. With varied activities competing for students time and a

    39、ttention, it can be difficult to encourage youngsters to read. 40Teachers who make independent reading a daily part of the classroom experience and find creative ways to motivate their students may be on the way to write a success story. A. They can read books in silence. B. Give students a taste of

    40、 what the book is about. C. There is science fiction that they are interested in. D. Encourage them to spend some time reading the book before borrowing. E. However, there is little doubt that reading can help with students studies. F. Therefore, they always find time to read even though they are te

    41、rribly busy. G. Allow students to pick their own literature, as long as it is suitable for school reading. 第三部分语言运用(共两节, 满分30分)第一节(共15小题; 每小题1分, 满分15分)阅读下面短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。I am a teacher at a private school. One day I was41 when the heel of my shoe broke. 42, I had to go to a sto

    42、re to get a new 43 and get back to the rest of my work. I 44 to go to Walmart, since it has cheap shoes there. But 45 I had only $10 in cash in my pocket. I was pulled to shop at Payless instead which had a BOGO event going on. You buy one pair and you may get 50% off the second. I tried on many bef

    43、ore I found the46 shoes, but it was marked at $25. I took a look at my purse and saw a credit card. I was47 to find out that there was a credit of $48 left. Just then, I noticed a poor and elderly couple and heard they were looking for the wifes shoes as her48 gift. She tried on many pairs. I asked

    44、her what size of shoes she 49, and we happened to be the same. I 50 her the shoes I was trying on and let her try them on. And they 51 her perfectly. I told her that she could 52 them and then I would look for a different pair. When I found another pair of shoes, I noticed that the couple were count

    45、ing change. Walking up to the woman without thinking, I took her shoes to the checkout counter and 53 for both the pairs. I turned around and 54 her the pair, then said “Happy Birthday!” and left quickly to get back to 55. 41. A. shopping B. reading C. teachingD. cooking42. A. HoweverB. ThereforeC.

    46、InsteadD. Otherwise43. A. sizeB. style C. color D. pair44. A. hesitatedB. managedC. hated D. decided45. A. clearlyB. graduallyC. unfortunatelyD. honestly46. A. cheap B. perfectC. newD. familiar47. A. happyB. disappointedC. gratefulD. anxious48. A. birthdayB. ChristmasC. ThanksgivingD. wedding49. A.

    47、liked B. wore C. broughtD. preferred50. A. lent B. sent C. showedD. owed51. A. served B. treated C. knew D. fitted52. A. buyB. tryC. donateD. change53. A. paidB. allowedC. providedD. applied54. A. soldB. gave C. threw D. awarded55. A. hospitalB. church C. work D. college第二节(共10小题; 每小题1. 5分, 满分15分)阅读

    48、下面短文, 在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Your high school years will undoubtedly bring some struggles and tough days. Here are three ways to smile more. Acknowledge 56. _simplest of simple things. Im talking about the things that happen every day, having the door 57. _(hold) open for you when your arms are fu

    49、ll, or being praised 58. _whatever reason. We are so used to them 59. _we have forgotten their significance. Listen to good music. Its an age-old question, but why do we feel like 60. _(listen) to sad music when were feeling down? We just want the feeling of sadness to go away. Music can lift our mo

    50、od 61. _(quick) than a lot of other methods. Listening to music can really pump you up and get you 62. _(excite). Walk with a purpose. When walking, most of us are looking down at 63. _(we) phones or putting in headphones. For a day, put away all the things that 64. _(normal) close yourself off to o

    51、thers and just watch nature, other people, and day-to-day life. You may realize youve been blinded for a while to seeing these simple pleasures 65. _add up and bring so many people joy. 第四部分写作(共两节, 满分40分)第一节(满分15分)假定你是李津, 你的好友英国留学生Tim来信, 邀请你在本周末与他一起去国家博物馆看少数民族文化展。请用英语回信, 内容包括: (1)感谢邀请; (2)表示对展览的兴趣;

    52、(3)确定会面时间和地点。注意: 1. 词数80左右; 2. 可适当增加细节, 以使行文连贯。参考词汇: ethnic minority culture 少数民族文化_第二节(满分25分)阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段, 使之构成一篇完整的短文。I am a frequent interstate traveler. I was born in Ontario, Canada and thus all my family except my husband and children live there. So three times a year I make a tri

    53、p north from Georgia to visit. I often travel by myself as my children are all grown and my husband is working. Two years ago I went up in the spring and brought one of my sisters south for a month to take away the pains of a long winter. This year I did the same. It is interesting that many of my f

    54、riends have said “Arent you scared?” or “What if you break down?”. I always respond that I have a lot of faith in the Lord and in myself. My husband is a mechanic and each year gives my 230, 000+ miles car a good checkup. He will come for me if I need help. Here is how my miracle happened on Interst

    55、ate 85 North in South Carolina. Heading north to take my sweet sister of 63 home to Canada, we were chatting away and I was driving 70 miles per hour in the third lane over. Yes, the fastest lane. All of a sudden, I started to lose power. I said anxiously I was losing power and got over to the next

    56、and then the right lane. I was driving at about 40 miles per hour when I got to the first exit. I finally arrived at a Citgo station and pulled off the road. I immediately called my husband and he didnt answer. I was thinking he never answered his phone. I called 2 more times saying please answer th

    57、e phone to myself. I was getting pretty upset thinking what I should do. I got out of the car and looked under it and smelled gas. Then I checked the oil and water. Luckily, both were good! My sister went into the gas station and said to the clerk if he knew anyone who could help us and then said pr

    58、ay for us as she made her way to the rest room. 注意: 续写词数应为150左右。I was standing by my car when a man with broken English suddenly appeared. _I thanked my rescuer and asked him if I could pay him for his help. _ 参考答案第一部分听力(共两节, 满分30分)(略)第二部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题; 每小题2. 5分, 满分37. 5分)A【文章大意】本文是一篇应用文。主

    59、要介绍了在许多景点关闭期间可以去参观的几家博物馆。21. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段中The National Museum of African American History and Culture is one of the hottest draws on the National Mall可知探索非裔美国人的历史应去班纳克道格拉斯博物馆。22. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段中Wandering through the galleries at Glenstone, youll come across some of the biggest names in 20t

    60、h century artJackson Pollock, Jean-Michel Basquiat and Robert Rauschenberg. 可知C项“可以接触到著名艺术家的作品”符合。23. 【解析】选B。目的意图题。本文主要介绍了在许多景点关闭期间可以去参观的几家博物馆。B【文章大意】本文是一篇记叙文。Gener短暂的一生都瞒着家人在帮助他人, 在他的葬礼上很多我们不认识的人都来分享他助人的故事, 令我们引以为傲。24. 【解析】选D。细节理解题。根据文章第一段第一句“I grew up in a family that was middle class in terms of

    61、finances. ”可知。25. 【解析】选A。推理判断题。根据文章第四段中“That evening, my “healthy” brother died suddenly of cardiac arrest. All my family were so sorrowful. ” 可知, Gener的去世是出乎意料的。26.【解析】选B。推理判断题。根据文章第四段中“There were so many people that came. Strangers to my parents, each was relating a story of how they were touched

    62、by Gener”以及最后一段中的内容可知, 哥哥一生都在致力于帮助其他人生活得更好。所以他的父母感到很自豪。27.【解析】选B。主旨大意题。通读全文可知Gener短暂的一生都瞒着家人在帮助他人, 在他的葬礼上很多我们不认识的人都来分享他助人的故事, 令我们引以为傲。 C【文章大意】本文是一篇说明文。本文主要介绍了关于冥想的一项新的研究以及冥想可以为孩子们带来的益处。28. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段第一句The kids are practicing mindfulness. 可知, 当老师敲响钟声的时候, 孩子们深吸一口气, 练习冥想。29. 【解析】选C。词义猜测题。根据第五段

    63、中“It helps children have a right attitude, ” She says, “so they can make healthy decisions. ”可知, 冥想能够“提高”自信心。30. 【解析】选D。细节理解题。根据倒数第二段中“But what mindfulness does for all of us is helping us focus on the moment were in, which is the only place we can learn, change, or grow. ”可知, 冥想可以帮助孩子集中注意力。31.【解析】选

    64、C。主旨大意题。本文主要介绍了关于冥想的一项新的研究以及冥想可以为孩子们带来的益处。D【文章大意】本文是一篇说明文。主要介绍了对人们早期记忆的一项新的研究, 认为它是真实发生的事情和人为添加的想象的结合。32. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段中These first memories are likely false, the researchers said. 可知, 最早的记忆也许是虚假的。33.【解析】选A。推理判断题。根据第二段中it shouldnt be based on a photograph, a family story or any source other tha

    65、n direct experiences. 可知, 研究人员要求参与者描述的经历是直接体验到的。34.【解析】选C。细节理解题。根据第四段的内容可知, Kantar认为早期的虚构的记忆是真实发生的事情和人为添加的想象的结合。35. 【解析】选B。推理判断题。本文主要介绍了对人们早期记忆的一项新的研究, 认为它是真实发生的事情和人为添加的想象的结合。故属于心理学范畴。第二节(共5小题; 每小题2. 5分, 满分12. 5分)【文章大意】本文是一篇说明文。文章就老师们应该如何激发学生们的阅读兴趣提出了几点建议。36. 【解析】选F。根据空前内容可知, 教师们应该以身作则, 定期读书, 传递给学生“

    66、读书很重要”的理念, 因此, 老师们“无论多忙也要抽出时间读书”。37. 【解析】选G。根据下文“For those who forget their books, provide them with access to novels, magazines or newspapers during required reading time. ”可知, 在要求阅读的时间里, 提供给学生各种书籍。所以上文应是允许他们自己挑选所读内容。38. 【解析】选B。根据空前内容可知, 老师们对于某本书的喜好会对学生们产生巨大的影响, 因此, “让学生对这本书有个初步的了解”, 然后在他们选择新书时, 把这

    67、本书推荐给他们。39. 【解析】选D。根据空前内容可知, 老师们应该让学生去学校图书馆并要求他们至少借一本感兴趣的书, “鼓励他们在借之前花点时间读这本书”, 这样就可以确保这本书符合他们的兴趣。40. 【解析】选E。本文就老师们应该如何激发学生们的阅读兴趣提出了几点建议。E项不仅符合本文主旨, 也是对前句内容“面对各种各样的活动, 老师们想要激励年轻人读书很难”的转折。第三部分语言运用(共两节, 满分30分)第一节(共15小题; 每小题1分, 满分15分)【文章大意】本文是一篇记叙文。讲述了作者用仅有的钱为一位贫穷而又年老的妇人买鞋子作为生日礼物的故事。41. 【解析】选C。一天我正在教学,

    68、 我的鞋跟坏了。42. 【解析】选B。根据前一句中my shoe broke可知, 鞋坏了, 所以我不得不去商店买一双新鞋。43.【解析】选D。a new pair(of shoes)“一双新鞋”。44. 【解析】选D。根据空后“since it has cheap shoes there”可知, 我决定去Walmart, 因为那里的鞋便宜。45. 【解析】选C。根据空后“I had only $10 in cash in my pocket”可知, 不幸的是, 我口袋里只有10美元现金。46. 【解析】选B。根据语境可知, 作者在试穿了好几双之后才发现了一双觉得很完美的鞋。47.【解析】选A

    69、。根据语境可知, 我发现信用卡额度还有48美元, 因此很高兴。48.【解析】选A。根据下文的“Happy Birthday!”可知, 他们在买鞋子作为妻子的生日礼物。49. 【解析】选B。此处指作者问她穿多大号码的鞋。50.【解析】选C。根据空后“the shoes I was trying on and let her try them on”可知, 作者向她展示了自己刚刚试穿的鞋, 并让她试一下。51. 【解析】选D。根据上文可知那双鞋非常适合她。52. 【解析】选A。根据下文作者说自己再另选一双鞋可知, 作者告诉她可以买那双鞋。53. 【解析】选A。根据上文可知我把她的那双鞋一块拿到收银

    70、台, 支付了两双鞋的费用。54.【解析】选B。根据下文“作者祝她生日快乐”可知, 此处意为作者转过身把那双鞋给了她。55. 【解析】选C。根据第一段提到作者必须先去买一双新鞋, 然后再回去完成剩余的工作可知, 作者买完鞋后, 就赶快回去上班了。第二节(共10小题; 每小题1. 5分, 满分15分)【文章大意】在高中阶段, 会遇到许多困难和挑战。本文主要介绍了几种如何保持乐观的方法。56. 【解析】the。考查冠词。形容词的最高级前需加定冠词the。57. 【解析】held。考查非谓语动词。held open for you为过去分词短语作宾语补足语, 与door之间是逻辑上的动宾关系。58.

    71、【解析】for。考查介词。此外要表达的是“由于无论什么原因被表扬”, 故填for。59. 【解析】that。考查连词。so. . . that意为“如此以至于”。60. 【解析】listening。考查固定搭配。feel like doing sth. 意为“想要做某事”。61. 【解析】quicker。考查副词的比较级。由than可知应填quick的比较级quicker。62. 【解析】excited。考查形容词。excited意为“兴奋的”。63. 【解析】our。考查代词。由设空处后的名词phones可知, 此处填形容词性物主代词our。64. 【解析】normally。考查副词。修饰动

    72、词close, 用副词normally。65. 【解析】that/which。考查关系词。that/which引导定语从句修饰pleasures, 且在从句中作主语。第四部分写作(共两节, 满分40分)第一节(满分15分)【参考范文】Dear Tim, Im more than delighted to receive your letter. You cant imagine how thrilled I was when receiving your invitation, because I have a strong passion for ethnic minority cultur

    73、e. Ive been interested in ethnic minority culture. The exhibition to be held in National Museum of China, has aroused many peoples attention. Each of the minority ethnic groups has a distinctive character, long traditional culture and unique conventions. Therefore, we can definitely acquire somethin

    74、g beneficial from it. In addition, is it convenient for you to meet at the school gate at 9 a. m. on Sunday, which is quite close to the museum?Thanks for your invitation again. Looking forward to your early reply!Yours, Li Jin第二节(满分25分)【参考范文】 I was standing by my car when a man with broken English

    75、suddenly appeared. He said if he could help me. I said I thought there was a gas leak because I smelled it. He got under the car, and 2 minutes later, he slid out and said it was all fixed. He asked me to start it up and see if it worked well. Actually, at first, I was a little skeptical. But I did

    76、as he said. To my delight and relief, my car did indeed roar to life and had power. I thanked my rescuer and asked him if I could pay him for his help. He shook his head instantly and politely refused my offer. I thanked the nice man again and gave him a big hug. My heart was full and said he was a blessing in my life. His face lit up and had a beautiful smile. My sister and I were both teary-eyed and extremely grateful. There are so many stories of rudeness and unkindness to others, but I have been blessed many times by kind and helpful people.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:[32452121]Unit 5 Education【过关测试】-2021-2022学年高二英语单元复习过过过(北师大版2019选择性必修第二册).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-785088.html
    相关资源 更多
  • 关于2021年开展软弱涣散党组织整顿方案文稿.docx关于2021年开展软弱涣散党组织整顿方案文稿.docx
  • 关于2021年开展整顿农村后进村班子经验材料汇报文稿.docx关于2021年开展整顿农村后进村班子经验材料汇报文稿.docx
  • 关于2021年开展我为群众办实事实践活动情况汇报文稿.docx关于2021年开展我为群众办实事实践活动情况汇报文稿.docx
  • 关于2021年开展八一双拥活动情况总结文稿.docx关于2021年开展八一双拥活动情况总结文稿.docx
  • 关于2021年开展“我为群众办实事”实践活动情况汇报文稿.docx关于2021年开展“我为群众办实事”实践活动情况汇报文稿.docx
  • 关于2021年开展“我为群众办实事”实践活动开展情况文稿.docx关于2021年开展“我为群众办实事”实践活动开展情况文稿.docx
  • 关于2021年召开学习教育专题组织生活会对照检查材料文稿.docx关于2021年召开学习教育专题组织生活会对照检查材料文稿.docx
  • 关于2021年县检察院开展学习教育研讨发言材料文稿.docx关于2021年县检察院开展学习教育研讨发言材料文稿.docx
  • 关于2021年创建省级双拥模范城市表态发言材料文稿.docx关于2021年创建省级双拥模范城市表态发言材料文稿.docx
  • 关于2021年全区经济社会发展情况汇报文稿.docx关于2021年全区经济社会发展情况汇报文稿.docx
  • 关于2021年优秀党员学习交流发言文稿.docx关于2021年优秀党员学习交流发言文稿.docx
  • 关于2021年乡镇党委书记任职前表态发言材料文稿.docx关于2021年乡镇党委书记任职前表态发言材料文稿.docx
  • 关于2021市示范区农机专业合作社发展情况调研报告文稿.docx关于2021市示范区农机专业合作社发展情况调研报告文稿.docx
  • 关于2020年三八妇女节的活动总结.docx关于2020年三八妇女节的活动总结.docx
  • 关于2020实施“六大赋能”为高质量发展注入更多活力发言材料.docx关于2020实施“六大赋能”为高质量发展注入更多活力发言材料.docx
  • 关于2020乡镇妇女节的活动总结范1.docx关于2020乡镇妇女节的活动总结范1.docx
  • 关于2020中国梦劳动美观后感5篇.docx关于2020中国梦劳动美观后感5篇.docx
  • 关于2020中国医师节祝福说说朋友圈文案精选【汇总】.docx关于2020中国医师节祝福说说朋友圈文案精选【汇总】.docx
  • 关于2019年“三八”妇女节活动总结三篇.docx关于2019年“三八”妇女节活动总结三篇.docx
  • 关于2018年七年级新生入学水平测试的通知.docx关于2018年七年级新生入学水平测试的通知.docx
  • 关于2017年暑假大学生社会实践报告总结.docx关于2017年暑假大学生社会实践报告总结.docx
  • 关于2013年秋播安排意见.docx关于2013年秋播安排意见.docx
  • 关于14年母亲节的祝福语精编.docx关于14年母亲节的祝福语精编.docx
  • 共青团第二次代表大会上的讲话.docx共青团第二次代表大会上的讲话.docx
  • 共青团员个人先进材料(学生)与在女儿结婚庆典上的讲话(5篇).docx共青团员个人先进材料(学生)与在女儿结婚庆典上的讲话(5篇).docx
  • 共青团代表大会上的讲话.docx共青团代表大会上的讲话.docx
  • 共筑校园安全防范坚强堡垒.docx共筑校园安全防范坚强堡垒.docx
  • 共点力的平衡-教师版.docx共点力的平衡-教师版.docx
  • 共点力作用下物体的平衡.docx共点力作用下物体的平衡.docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1