《学考优化指导》2016-2017学年高一英语北师大版必修2课时训练6.4 DREAM HOUSESCOMMUNICATION WORKSHOPCULTURE CORNER .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 学考优化指导
- 资源描述:
-
1、课时训练Section Lesson 4Dream Houses,Communication Workshop,Culture Corner & Bulletin Board.根据句意、首字母及括号内汉语提示,用合适的单词填空1.As we all know,money doesnt always bring us h.答案:happiness2.Xian,once called Changan,used to be capital of six d.答案:dynasties3.He showed no m to the hungry boy.答案:mercy4.He is used to b
2、 in the lake after lunch.答案:bathing5.Ive come to the c that hes not the right person for the job.答案:conclusion6.Sentence (模式)are important in learning a language.答案:patterns7.Those dead soldiers were buried in the (坟墓).答案:tombs8.What she has in mind is beyond (想象).答案:imagination.用适当的介词填空1.David,you
3、should learn to share your things your brother.答案:with2.That man had no mercy the hostage.答案:on3.Your daughter has grown up,so you neednt worry her.答案:about4.The memorial the hero is located in the centre of the city.答案:to5.The mountain is famous its beautiful waterfalls.答案:for6.They live the 18th f
4、loor.答案:on7.In the evenings,we watch TV or do some reading and never dream going out.答案:of/about8.There are many trees either side of the road.答案:on9.This is the way which we solved the problem.答案:in10. the time we arrived,the train had already left.答案:By.根据所给汉语,运用本课所学知识点完成下面各英语句子,每空一词1.当熊走近时,那个人躺在地
5、上屏住了呼吸。When the bear came near,the man lay on the ground, .答案:holding his breath2.我到家时那场激动人心的比赛已经结束了。 I got home,the exciting match had been over.答案:By the time3.那就是他看起来很伤心的原因。 he looks sad.答案:Thats why4.孙老师手里拿着一本书进了教室。Miss Sun entered the classroom .答案:with a book in her hand5.天下着大雨,即使如此,工人们还是不愿停止工
6、作。It was raining heavily. ,the workers wouldnt stop working.答案:Even so6.我的家乡不再是过去的样子了。My hometown is no longer .答案:what it used to be7.那天晚上他如此激动以至于睡不着。He was excited that night.答案:so;that he didnt fall asleep8.有时事情并不像我们认为的那样发展。Sometimes things dont turn out the way .答案:we think theyre going to.阅读理解L
7、ondonA morning train rides away,across the channel.English kids discuss the Liverpools football team in a Paris pub.Some Parisians have started to travel to work in London.In the 19th century,Charles Dickens compared the two cities,London and Paris,in A Tale of Two Cities.These days,it might be A Ta
8、le of One City.As there are few jobs at home over recent years,perhaps 250,000 Frenchmen moved across the channel.With an undersea tunnel,they could travel between cities in three hours.The European Union freed them from immigration and customs.Paris,rich in beauty,is more stylish.But London feels m
9、ore full of life,and more fun until the pubs shut down.“For me,the difference is that London is real,alive,” said Trevor Wheeler,a financial expert.Chantal Jaouen,a professional designer,agrees.“I am French,but Ill stay in London,” she said.There is,of course,the other view.Julie Lenoux is a student
10、 who moved to London two years ago.“I think people laugh more in Paris,” she said.“Both cities have changed beyond recognition,” said Larry Collins,an author and sometimes a Londoner.Like most people who know both cities well,he finds the two now fit together comfortably.“I first fell in love with P
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-789560.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《创新大课堂》2017届高三语文新课标一轮复习课件:文学类文本阅读 第4编 第2章 专题1 第2节 把握故事情节.ppt
