分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 1单元测试卷(含答案解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:807786
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:30.30KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材 【新教材】人教版2019高一英语必修第一册 Unit 单元测试卷含答案解析 人教版 2019 英语 必修 一册 单元测试 答案 解析
    资源描述:

    1、【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 1 单元测试卷学校:_姓名:_班级:_考号:_一、阅读理解Teens and younger children are reading a lot less for fun, according to a Common Sense Media report published Monday.While the decline over the past decade is steep for teen readers, some data in the report shows that reading remains a big pa

    2、rt of many childrens lives, and indicates how parents might help encourage more reading.According to the reports key findings, the proportion (比例) who say they 4 hardly ever read for fun has gone from 8 percent of 13-year-olds and 9 percent of 17-year-olds in 1984 to 22 percent and 27 percent respec

    3、tively today.The report data shows that pleasure reading levels for younger children, ages 2-8, remain largely the same. But the amount of time spent in reading each session has declined, from closer to an hour or more to closer to a half hour per session.When it comes to technology and reading, the

    4、 report does little to counsel (建议) parents looking for data about the effect of e-readers and tablets on reading. It does point out that many parents still limit electronic reading, mainly due to concerns about increased screen time.The most hopeful data shared in the report shows clear evidence of

    5、 parents serving as examples and important guides for their kids when it comes to reading. Data shows that kids and teens who do read frequently, compared to infrequent readers, have more books in the home, more books purchased for them, parents who read more often, and parents who set aside time fo

    6、r them to read.As the end of school approaches, and school vacation reading lists loom (逼近) ahead, parents might take this chance to step in and make their own summer reading list and plan a family trip to the library or bookstore.1.What is the Common Sense Media report probably about?A.Childrens re

    7、ading habits.B.Quality of childrens books.C.Childrens after-class activities.D.Parent-child relationships.2.Where can you find the data that best supports children are reading a lot less for fun?A.In Paragraph 2.B.In Paragraph 3.C.In Paragraph 4.D.In Paragraph 5.3.Why do many parents limit electroni

    8、c reading?A.E-books are of poor quality.B.It could be a waste of time.C.It may harm childrens health.D.E-readers are expensive.4.How should parents encourage their children to read more?A.Act as role models for them.B.Ask them to write book reports.C.Set up reading groups for them.D.Talk with their

    9、reading class teachers.Marian Bechtel sits at West Palm Beachs Bar Louie counter by herself, quietly reading her e-book as she waits for her salad. What is she reading? None of your business! Lunch is Bechtels “me” time. And like more Americans, shes not alone.A new report found 46 percent of meals

    10、are eaten alone in America. More than half(53 percent)have breakfast alone and nearly half(46 percent)have lunch by themselves. Only at dinnertime are we eating together anymore,74 percent,according to statistics from the report.“I prefer to go out and be out. Alone,but together,you know?”Bechtel sa

    11、id,looking up from her book. Bechtel,who works in downtown West Palm Beach,has lunch with coworkers sometimes,but like many of us,too often works through lunch at her desk. A lunchtime escape allows her to keep a boss from tapping her on the shoulder. She returns to work feeling energized. “Today,I

    12、just wanted some time to myself,”she said.just two seats over,Andrew Mazoleny,a local videographer,is finishing his lunch at the bar. He likes that he can sit and check his phone in peace or chat up the barkeeper with whom hes on a first-name basis if he wants to have a little interaction(交流). “I re

    13、flect on how my days gone and think about the rest of the week,” he said. “Its a chance for self-reflection, You return to work recharged and with a plan.”That freedom to choose is one reason more people like to eat alone. There was a time when people may have felt awkward about asking for a table f

    14、or one,but those days are over. Now,we have our smartphones to keep us company at the table. “It doesnt feel as alone as it may have before all the advances in technology,” said Laurie Demerit, whose company provided the statistics for the report.1. What are the statistics in paragraph 2 about?A. Fo

    15、od variety.B. Eating habits.C. Table manners.D. Restaurant service.2. Why does Bechtel prefer to go out for lunch?A. To meet with her coworkers.B. To catch up with her work.C. To have some time on her own.D. To collect data for her report.3. What do we know about Mazoleny?A. He makes videos for the

    16、bar.B. Hes fond of the food at the bar.C. He interviews customers at the bar.D. Hes familiar with the barkeeper.4. What is the text mainly about?A. The trend of having meals alone.B. The importance of self-reflection.C. The stress from working overtime.D. The advantage of wireless technology.As the

    17、world around them is changing, teenagers continue to need guidance and support from both parents. Studies show that teens who have an active relationship with their fathers are less likely(可能的) to involve themselves in dangerous behaviors and more likely to succeed in school and develop higher self-

    18、worth, because their fathers go beyond social expectations to devote attention to them.Peer(同龄人)pressure has always been a big part of the teensexperience. Even the best father cant completely protect their kids from the growing influence of their peer group. However, studies show that teenagers who

    19、se fathers focus on their lives are more likely to resist (抵抗)the more bad effects of peer pressure, taking drugs, for example.Teens may not like to admit it, but they are watching their parents closely and often follow their example. An interesting finding explains just how important parents are, e

    20、specially Dad. Swiss researchers discovered that if Dad attends church, even though Mom doesnt, 44 percent of the kids are still more likely to keep going to church as adults. But if Mom goes regularly and Dad never shows up, only 2 percent of the kids continue to attend.Teenagersface a lot of diffi

    21、cult choices, especially in their later teens. Fathers dont get to make those choices for them, but they can be influenced. For example, teenagers can learn a lot from their parents concern on what to do when they finish high school. Should they go directly to college and, if so, where? Should they

    22、consider going to trade schools, joining the army or looking for a job? A fathers guidance brings a long-term perspectivethat teens often lack to these important decisions.1.Teenagers without fathers focus are more likely to _.A.have higher self-worthB.experience some dangerous thingsC.become the be

    23、st students in schoolD.resist all bad effects of peer pressure2.What does the third paragraph tell us?A.More teenagers pay no attention to their parentsB.Teenagers often treat their fathers as role modelsC.Teenagers never attend church with their mothersD.Fewer teenagers like to attend church with t

    24、heir fathers3.Which can replace the underlined word perspective in the last paragraph?A.point of viewB.jobC.schoolD.lots of concern4.What can we learn from the text?A.Fathers should make choices for teenagers directlyB.Teenagers care less about what their parents doC.Mothers have no effect on their

    25、childrens lifeD.Teenagers are greatly influenced by their fathersSharon, Aged 22 The most important thing to keep in mind when going into high school is to be yourself. Besides, I dont know what your middle school was like, but high school teachers will not care about things such as how much homewor

    26、k you already have in one night. Its best to just learn to deal with things and manage your time wisely so you can achieve everything you need to.Frank, Aged 21 I think almost every kid feels both nervous and excited before their first day. You will probably love it. I know I did. You should join so

    27、me sports or activities that will make your high school experience more enjoyable. Good luck!Eddie, Aged 20 When I started high school I was really nervous too, especially since I had been homeschooled all through middle school and didnt really know anyone. I suppose the best advice would be to just

    28、 relax. The first couple of days can be a little bit hard, but things will become easier before you know it.David, Aged 19 Im not going to lie. The first day is kind of frightening(令人恐惧的).But youll get used to it. Dont be afraid of anyone; upperclassmen will pick on(刁难) you more if you let them know

    29、 youre afraid. Just take it easy. Making some friends and staying with them will greatly help you get used to high school quickly. After the first week its really not bad at all. Dont worry.1.What can we infer (推断)from Sharon about high school?A.Teachers are quite strict.B.Students often stay up at

    30、night.C.Teachers provide little care for students.D.Students should make good use of their time.2.How did Eddie feel on his first day of high school?A.Excited.B.Bored.C.Worried.D.Relaxed.3.Who mentions the importance of friends?A.Frank.B.David.C.Sharon.D.Eddie.二、七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两

    31、项为多余选项。 _You probably think you will never be a top student. This is not necessarily so. however. Anyone can become a better student if he or she wants to. Here is how: Plan your time carefully. When planning your work, you should make a list of things that you have to do. After making this list, yo

    32、u should make a schedule of your time. First your time for eating, sleeping, dressing, etc. Then decide a good, regular time for studying. _A weekly schedule may not solve all your problems, but it will force you realize what is happening to your time.Find a good place to study. Look around the hous

    33、e for a good study area. Keep this space, which may be a desk or simply a corner of your room, free of everything but study materials. No games, radios, or television. When you sit down to study, concentrate on the subject. Make good use of your time in class. _Listening carefully in class means les

    34、s work later. Taking notes will help you remember what the teacher says. Study regularly. When you get home from school, go over your notes, review the important points that your teacher is going to discuss the next day, read that material. _If you do these things regularly, the material will become

    35、 more meaningful, and youll remember it longer. Develop a good attitude towards tests. The purpose of a test is to show what you have learned about a subject. They help you remember your new knowledge. The world wont end if you dont pass a test, so dont be over worried._You will probably discover ma

    36、ny others after you have tried these. A.There are other methods that might help you with your studying. B.Dont forget to set aside enough time for entertainment. C.Take advantage of class time to listen to everything the teacher says. D.No one can become a top student unless he or she works hard. E.

    37、Maybe you are an average student. F.Make full use of class time to take notes of what the teacher says in class. G.This will help you understand the next class.三、完形填空(20空)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑。We have all heard how time is more valuable than money, but is it 1 to ha

    38、ve too much time?I 2 back in high school I spent most of my day at school since I also 3 a team sport. By the time I got home, I only had a few hours to do my homework, and I had to do it 4 .When I got into college, things 5 . I suddenly found myself out of class before noon time. Because of all thi

    39、s 6 time there was no sense of 7 to do my school work immediately. I was performing this action of waiting until it later became a 8 .Once that happened, I just kept 9 my studying further and further back in my day. Then I got to the point where I was 10 really late at night to get my work done.One

    40、day I 11 a former classmate of mine who was 12 a lot of money running a sideline(副业).Since his regular job was 13 ,I asked him why he just didnt do his sideline full-time. He said without the job, he would 14 have too much time and would just do what I did back in 15 .He said that if he 16 the job,

    41、he would lose his 17 to work and succeed.So, try 18 your time with other work. This is why there is a 19 that if you want something done, ask a 20 person to do it.1.A.trueB.fairC.strangeD.possible2.A.rememberB.admitC.understandD.expect3.A.watchedB.lovedC.coachedD.played4.A.at lastB.right awayC.of co

    42、urseD.as usual5.A.happendB.repeatedC.changedD.mattered6.A.extraB.difficultC.valuableD.limited7.A.dutyB.achievementC.urgencyD.direction8.A.burdenB.reliefC.riskD.habit9.A.pushingB.takingC.settingD.calling10.A.hanging outB.staying upC.jogging roundD.showing off11.A.metB.helpedC.treatedD.hired12.A.raisi

    43、ngB.wastingC.demandingD.making13.A.safeB.importantC.boringD.rewarding14.A.luckilyB.hardlyC.hopefullyD.simply15.A.childhoodB.collegeC.townD.business16.A.quitB.foundC.acceptedD.kept17.A.heartB.chanceC.driveD.way18.A.savingB.filling upC.giving upD.trading19.A.messageB.storyC.sayingD.fact20.A.carefulB.b

    44、usyC.reliableD.kind四、语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式,How to avoid distractions One of the biggest challenges _(face) by students today is how to concentrate on studies. Almost all of them are struggling for their concentration power. In an age_mobile phones and the Internet are eating up most of

    45、 our time and energy, one can understand how difficult it is to focus attention and energy on studies. One of the most important _(factor) for developing concentration on a task, whether it is study or anything else, _(he) to develop an interest in that task. We are able to focus _(easy) and more lo

    46、ng periods of time on tasks that we find more interesting. If you ever want to concentrate on anything and studies are no _(except),you need _(ensure) that the environment around you is distraction-free. So the question is not how to concentrate on studies _how to avoid distractions that have swallo

    47、wed mankind up today. The only way to guarantee _distraction-free environment is by getting rid of all the unnecessary things around you, including the electronic gadgets _mobile phones.五、 书面表达 假如你是李华,你的英国笔友Roy正在中国某城市作交换生,他因交不到朋友而苦恼,发来邮件向你求助。 请你用英文给他写封电子邮件,内容主要包括: 1.表示安慰; 2.你的建议。注意: 1.词数100左右; 2.开头和

    48、结尾已给出,不计入总词数。Dear Roy, I am sorry to hear that you are having some problems in China._Yours,Li Hua阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 One day, my brother and I were alone in our apartment. The reason was that my parents had both gone for a ball party and had left me in charge of everything. I was doing m

    49、y homework while my younger brother was watching TV. All of a sudden, the doorbell rang. Ding-Dong! Ding-Dong! My younger brother had rushed to the door before I decided to answer the door. We both thought that our parents had come home. As a result, he unlocked the door and opened it. Outside of th

    50、e house stood a man who wore a black raincoat and black rubber boots. He looked no different from other people and he said that he was a salesman and asked politely if our mother or father was at home so he could talk with them. Without any thinking, my brother said, No. He asked if we would like to

    51、 buy some comic books, which he was selling. I quickly explained to him that we were not supposed to buy anything without our parents permission. However, it seemed that he was not willing to follow my advice and he had an intention to enter our house. Then, I realized something terrible would happe

    52、n. As I was about to close the door, he forced his way into our house. He took out a knife and forced me to tie up my brothers hands with some rope which he took out from his pocket. I tied up his hands but I tied it in a special way so my brother could untie himself as we often did. The man then ti

    53、ed my hands up and locked both of us in the kitchen.Soon, he went upstairs to search the bedroom for something valuable. I managed to teach my brother to untie the rope on his hands. He then untied me. I rushed to the telephone to call the police, but line was dead.注意:1.所续写短文的词数应为150词左右;2.应使用5个以上短文中

    54、标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1: The doors were all locked from the outside and whats more, I did not have the keys. _.Paragraph 2:Just at the same time our parents came back home._ _参考答案阅读一答案:1.A; 2.B; 3.C; 4.A解析:1.推理判断题。题干问的是这篇报道可能是关于什么内容。根据整篇文章,我们可以看出这篇报道讲述了

    55、孩子们阅读的乐趣,孩子们阅读的时间,孩子们阅读方式和父母对孩子阅读的影响。A项意为:孩子们的阅读习惯;B项意为:孩子们所读书籍的质量;C项意为:孩子们的课后活动;D项意为:父母与孩子的关系。故选A。2.推理判断题。根据第三段中的the proportion (比例) who say they hardly ever read for fun has gone from 8 percent of 13-year-olds and 9 percent of 17-year-olds in 1984 to 22 percent and 27 percent respectively today.可知

    56、,很少为乐趣而阅读的人的比例已经分别从1984年的13岁的8%和17岁的9%上升到现在的22%和27%。也就是说,为乐趣而读书的人越来越少了。故选B。3.推理判断题。根据倒数第三段最后一句many parents still limit electronic reading, mainly due to concerns about increased screen time可知,许多家长仍然限制电子阅读,主要是由于担心看一些电子屏幕的时间越来越多,也即是担心会伤害孩子们的健康。故选C。4.细节理解题。根据倒数第二段The most hopeful data shared in the rep

    57、ort shows clear evidence of parents serving as examples and important guides for their kids when it comes to reading.可知,有明显的证据表明,父母为孩子们做榜样并为孩子们作重要指导能培养孩子的阅读习惯。也即是说,父母可以通过给孩子们作榜样来鼓励孩子们阅读的。故选A。阅读二答案:1.B; 2.C; 3.D; 4.A解析:1.推理判断题。根据第二段可知,在美国,约有46%的人们独自用餐,53%的人们独自吃早餐,46%的人们独自吃午餐,只有74%的人们晚餐不是独自享用,故可知本段的数据

    58、是关于用餐习惯,故选B。2.细节理解题。根据第三段A lunchtime escape allows her to keep a boss from tapping her on the shoulder. Today, I just wanted some time to myself.可知,Bechtel一个人吃午饭可以让她逃离老板的关注,给自己留一些自由时间,故选C。3.推理判断题。根据第四段he likes that he can sit and check his phone in peace or chat up the barkeeper with whom hes on a f

    59、irst-name basis if he wants to have a little interaction.可知Mazoleny喜欢这样的气氛,因为可以坐在那里,查看手机信息,或者想聊天了,可以直呼吧台服务员名字和他聊天,故可知,他与服务员很熟悉,可以直呼对方名字,故选D。4.主旨大意题。本文通过一份调查结果显示,很大比例的人选择独自用餐,原因很多,比如逃离工作氛围,或者反思自己,但是独自用餐正慢慢成为一种趋势,故选A。 阅读三答案:1.B; 2.B; 3.A; 4.D解析:1.由第二段However, studies show that teenagers whose fathers

    60、focus on their lives are more likely to resist(抵抗)the more bad effects of peer pressure, taking drugs, for example.可知,没有爸爸关注的青少年更有可能经历一些危险的事情。故选B。2.由第三段Teens may not like to admit it, but they are watching their parents closely and often follow their example. An interesting finding explains just how

    61、 important parents are, especially Dad.可知,本段主要讲青少年经常把他们的父亲当作榜样。故选B。3.由A fathers guidance brings a long-term perspective that teens often lack to these important decisions.可知,父亲的指导带来长远的观点,青少年经常缺乏这些重要决定,故perspective是“观点,看法”的意思。故选A。4.结合文章大意并由A fathers guidance brings a long-term perspective that teens

    62、often lack to these important decisions.可知,青少年受他们父亲的影响非常大。故选D。阅读四答案:1.D; 2.C; 3.B解析: 1.根据第一段中Its best to just learn to deal with things and manage your time wisely so you can achieve everything you need.可知,Sharon认为在高中阶段最好学会合理地管理时间,这样你就可以得到你需要的一切。故D项(学生应该充分利用他们的时间。)正确。2.根据第三段中When I started high scho

    63、ol, I was really nervous too, .可知,Eddie高中开始的时候很紧张。文中really nervous对应C项的Worried。3.根据最后一段中Making some friends and staying with them will greatly help you get used to high school quickly.可知,David认为交一些朋友,和他们在一起,会极大地帮助你快速适应高中。七选五答案:E; B; F; G; A解析:根据下一句You probably think you will never be a top student.说

    64、明你想过你从未成为优秀生。说明你是一名普通的学生,故选E。考查对上下文的理解。根据下一句A weekly schedule may not solve all your problems说明很满的时间安排不一定能解决所有的问题,一定要有娱乐的时间。故选B。考查对上下文的理解。根据本段第一句Make good use of your time in class.可知要充分利用好课堂的时间,故F项符合上下文。考查对上下文的理解。根据前一句If you know what your teacher is going to discuss the next day, read that materia

    65、l.说明预习的重要性,预习以后会让我们的学习更高效。故G项内容符合上下文。考查对上下文的理解。根据下句You will probably discover them after you have tried these.说明除了文章中的这些方法以外,还有另外的方式。故A项符合上下文。完形填空答案:1.D; 2.A; 3.D; 4.B; 5.C; 6.A; 7.C; 8.D; 9.A; 10.B; 11.A; 12.D; 13.C; 14.D; 15.B; 16.A; 17.C; 18.B; 19.C; 20.B解析:1.通读全文可知作者论述观点:越忙的人越可能把事情做好。因此.此处作者提出了疑

    66、问,有太多时间是否可行。2.根据下文的high school可知,作者是在回忆中学时期的往事,故应为remember。3.根据上下文可知.作者中学时期参加了团队活动。4.根据I only had a few hours to do my homework可知,作者回到家后写作业的时间很紧张,因此回家后不得不立即写作业。5.根据下文I suddenly found myself out of class before noon time可知,作者上大学后发现自己上午没课, 与中学时情况不一样,故应为changed。6.根据上文可知,作者由于上午没课而有了很多额外的时间。7.根据上文I sudde

    67、nly found myself out of class before noon time.可知,作者上大学后上午没课,因此他没有立刻完成作业的紧迫感,故应为urgency。8.根据下文可知,作者不再着急写作业,不断往后拖延.最终形成了一种习惯。9.由于作者已形成拖延症,这导致学习这件事在他每天的生活中也越来越靠后。10.根据上文可知,作者每天不急于写作业,并且经常往后拖,再根据空格后可知.作者为完成作业不得不开夜车,故应为 staying up。11.根据下文可知,作者遇见了一位老同学,两人交流了彼此的情况.故应为met。12.作者的老同学靠副业赚了很多钱.故应为making。13.根据老

    68、同学靠副业赚了钱.作者问他为什么不辞职专心经营副业可推断,老同学的正职工作很清闲.没什么事可做,故应为boring。14.作者的老同学如果没有正职工作.就会有大量的时间,故应为simply。15.作者的老同学觉得,如果辞职他会有太多空闲时间, 将会像作者在大学期间一样。16.根据上文可知,作者的老同学是在说自己如果没有正职工作的情况.故应为quit。17.作者的老同学认为如果辞去正职工作,时间就会很充裕,自己就会有拖延症,从而失去了工作和想要成功的干劲。18.作者认为人不能太清闲,因此要让自己忙碌起来,即用工作来充实生活。19.作者引用了一句谚语,故选saying。20.作者都在论述自己的观点

    69、:时间充裕的人反而会有拖延症。因此,不要把事情交给闲着没事的人做.即要找一个忙碌的人来做。 语法填空答案:faced; when; factors; is; easily; exception; to ensure; but; a; like解析:1.faced考査动词-ed形式。今天,学生面临的最大挑战之一是如何专注于学业。2. when考查定语从句。在一个手机和网络消耗我们大部分时间和精力的时代:这里名词age为先行词,关系词在定语从句中作时间状语,故用when。3.factors考査名词复数。one of后接复数名词,表示“中的一个”。4.is考查动词时态和主谓一致。分析句子结构可知,本

    70、句的主语是One of the most important factors,表示“其中最重要的因素之一”,所以谓语动词要用单数,且此处描述的为客观事实,故要用is。5.easily考查副词。我们能更容易且更长时间地关注我们更感兴趣的任务,这里修饰动词focus用副词easily。6.exception考査名词如果你想要专注于任何事.学业也不例外,你需要确保周围的环境没有干扰。no后要用名词形式,no exception没有例外,也不例外。7.to ensure考査动词不定式。此处need为实义动词,固定表达 need to do sth.需要做某事。误解分析:有些同学可能会误以为need为情

    71、态动词,后接动词原形。8.but考查固定表达。因此问题不是如何专注于学业,而是如何避免如今吞噬人类的分心之物:固定表达 not.but.不是而是。9.a考查不定冠词。唯一保证一个无干扰的环境的方法是。 根据语境可知,此处为泛指。a distraction-free environment 个无干扰的环境。10.like考查介词。清除我们周围所有不必要的东西,包括像手机这样的电子设备。这里要用介词like,表示“像这样的”。作文答案:Dear Roy,Iamsorrytohearthatyouarehavingsomeproblemsin China.Buttakeiteasy.Ibelieve

    72、withyoursincerityandfriendlinessyouwill make more friends.Herearemysuggestions.First,overcomeyourshyness.Try tobebraveandopenyourselfup to others.Keep reminding yourself to wear a smilewhen meeting people.Besides,joininmoreactivities,whereyoumay meet people who like being with you.Lastbutnotleast,do

    73、nt trytofitinwitheveryone ,and findPeople Who share common interests with you.Im looking forward to hearing some stories about your new friends.Yours,LiHua作文续写答案: Paragraph 1 : Approaching the doorway, Jenny took a deep breath. When she knocked at the door, she found the door was locked and her moth

    74、er was not in. Tired and sad, she sat down in front of the house. Where could my mother be? she wondered. Was she still angry with me? Again, the scene of the quarrel appeared in her mind. She remembered her rudeness to her mother. Realizing that all the scolding from her mother was due to the fact

    75、that her mother really cared a lot about her, she felt rather ashamed, and tears began to roll down her cheeks.Paragraph 2: A gentle touch on her hair called her mind back. She raised her head and saw the familiar face of her mother. Here you come! Ive been looking for you, she said, tired and relieved. Jenny couldnt help throwing herself into her mothers arms. Mum, Im so sorry and thank you for all you have done for me. She expressed her sincere apology and great gratitude. Hearing this, her mother smiled patting her back gently.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 1单元测试卷(含答案解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-807786.html
    相关资源 更多
  • 人教版七年级生物上册教学设计:第一单元 生物和生物圈 第一章 认识生物》第一节 生物的特征.docx人教版七年级生物上册教学设计:第一单元 生物和生物圈 第一章 认识生物》第一节 生物的特征.docx
  • 人教版七年级生物上册导学案:第一单元 生物和生物圈 第一章 认识生物》第一节 生物的特征(无答案).docx人教版七年级生物上册导学案:第一单元 生物和生物圈 第一章 认识生物》第一节 生物的特征(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册同步练习:第二单元 第一章第一节 练习使用显微镜.docx人教版七年级生物上册同步练习:第二单元 第一章第一节 练习使用显微镜.docx
  • 人教版七年级生物上册同步练习:2.1.1练习使用显微镜.docx人教版七年级生物上册同步练习:2.1.1练习使用显微镜.docx
  • 人教版七年级生物上册同步练习:1.2.2生物与环境组成生态系统.docx人教版七年级生物上册同步练习:1.2.2生物与环境组成生态系统.docx
  • 人教版七年级生物上册同步练习1.1.2调查周边环境中的生物.docx人教版七年级生物上册同步练习1.1.2调查周边环境中的生物.docx
  • 人教版七年级生物上册3.5.2绿色植物的呼吸作用练习(含解析).docx人教版七年级生物上册3.5.2绿色植物的呼吸作用练习(含解析).docx
  • 人教版七年级生物上册3.5.2绿色植物的呼吸作用导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.5.2绿色植物的呼吸作用导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.5.1光合作用吸收二氧化碳释放氧气练习(含解析).docx人教版七年级生物上册3.5.1光合作用吸收二氧化碳释放氧气练习(含解析).docx
  • 人教版七年级生物上册3.5.1光合作用吸收二氧化碳释放氧气导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.5.1光合作用吸收二氧化碳释放氧气导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.4绿色植物是生物圈中有机物的制造者练习(含解析).docx人教版七年级生物上册3.4绿色植物是生物圈中有机物的制造者练习(含解析).docx
  • 人教版七年级生物上册3.4绿色植物是生物圈中有机物的制造者导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.4绿色植物是生物圈中有机物的制造者导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.3绿色植物与生物圈的水循环练习(含解析).docx人教版七年级生物上册3.3绿色植物与生物圈的水循环练习(含解析).docx
  • 人教版七年级生物上册3.2.3开花和结果导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.2.3开花和结果导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.2.3 开花和结果练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册3.2.3 开花和结果练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册3.2.2植株的生长导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.2.2植株的生长导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.2.1种子的萌发导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.2.1种子的萌发导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.1.2种子植物练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册3.1.2种子植物练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册3.1.1藻类蕨类苔藓植物同步练习.docx人教版七年级生物上册3.1.1藻类蕨类苔藓植物同步练习.docx
  • 人教版七年级生物上册3.1.1藻类、苔藓和蕨类植物导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.1.1藻类、苔藓和蕨类植物导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册2.2.3植物体的结构层次导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册2.2.3植物体的结构层次导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册2.2.2动物体的结构层次同步练习.docx人教版七年级生物上册2.2.2动物体的结构层次同步练习.docx
  • 人教版七年级生物上册2.1.3第三节 观察动物细胞 教学设计.docx人教版七年级生物上册2.1.3第三节 观察动物细胞 教学设计.docx
  • 人教版七年级生物上册2.1.3 动物细胞练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册2.1.3 动物细胞练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册2.1.1 练习使用显微镜练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册2.1.1 练习使用显微镜练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册1.2.3生物圈是最大的生态系统导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册1.2.3生物圈是最大的生态系统导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册1.2.2生物与环境组成生态系统练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册1.2.2生物与环境组成生态系统练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册1.1.1生物的特征练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册1.1.1生物的特征练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册2.1.3第三节 观察动物细胞 教学设计.docx人教版七年级生物上册2.1.3第三节 观察动物细胞 教学设计.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1