分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 3单元测试卷(含答案解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:807790
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:30.43KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材 【新教材】人教版2019高一英语必修第一册 Unit 单元测试卷含答案解析 人教版 2019 英语 必修 一册 单元测试 答案 解析
    资源描述:

    1、【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 3 单元测试卷学校:_姓名:_班级:_考号:_一、阅读理解Welcome to Holker Hall & GardensVisitor InformationHow to Get to Holker By Car: Follow brown signs on A590 from J36, M6. Approximate travel times : Windermere20 minutes, Kendal25 minutes, Lancaster45 minutes, Manchester 1 hour 30 minutes. By

    2、Rail: The nearest station is Cark-in-Cartmel with trains to Carnforth, Lancaster and Preston for connections to major cities & airports.Opening Times SundayFriday (closed on Saturday) 11:00 am4:00 pm, 30th March2nd November.Admission Charges Hall & Gardens GardensAdults: 12.00 8.00Groups: 9.00 5.50S

    3、pecial EventsProducers Market 13th April Join us to taste a variety of fresh local food and drinks. Meet the producers and get some excellent recipe ideas.Holker Garden Festival 30th May The event celebrates its 22nd anniversary with a great show of the very best of gardening, making it one of the m

    4、ost popular events in gardening.National Garden Day28th August Holker once again opens its gardens in aid of the disadvantaged. For just a small donation you can take a tour with our garden guide.Winter Market8th November This is an event for all the family. Wander among a variety of shops selling g

    5、ifts while enjoying a live music show and nice street entertainment.1. How long does it probably take a tourist to drive to Holker from Manchester?A.20 minutes.B.25 minutes.C.45 minutes.D.90 minutes.2. How much should a member of a tour group pay to visit Hall & Gardens?A. 12.00.B. 9.00.C. 8.00.D. 5

    6、.50.3. Which event will you go to if you want to see a live music show?A.Producers Market.B.Holker Garden Festival.C.National Garden Day.D.Winter Market. I was given the book Running on Faith written by Jason Lester as a birthday gift last month. After I started reading, I really couldnt keep my eye

    7、s off it. It is always inspiring to read a story of someone who has gone through obstacles to reach his goals. Jason Lester is a disabled extreme athlete. When he was twelve years old, a fast car ran a red light and hit him. Then he was sent into the hospital with twenty broken bones and a seriously

    8、 injured arm. Jason had always wanted to become a famous baseball player, but at that time that dream was gone. However, Jason loved sports and he still wanted to be a good athlete. He began running and taking part in duathlons(铁人两项比赛) in high school. Years later in 2004, he decided to start trainin

    9、g for the Ironman, and has competed in many extreme races since then. In 2008, Jason became the first disabled athlete to complete the Ultraman (320 miles of biking, swimming and running), and it led him to an ESPY Award for Best Male Athlete with a Disability in 2009. If you are in a bad situation

    10、and dont know what to do now, Running on Faith is a good book for you. If you love running and want to reach some race goals, this book is good for you, too. Anyway, this book is worth reading for everyone who loves reading and wants to turn dreams into reality.1. What does the underlined word obsta

    11、cles in Paragraph 1 mean?A. Arrangements.B. Worries.C. Difficulties.D. Experiences.2.What happened to Jason Lester when he was 12?A.He ran a red light and got injured.B.He was seriously hurt in the accident.C.He lost the courage to be an extreme athlete.D.He decided to play baseball after the accide

    12、nt.3.What does the underlined word it in Paragraph 3 refer to?A.Taking part in the duathlon.B.Training himself in running.C.Competing in many extreme races.D.Completing the Ultraman.4.Why does the author write the last paragraph?A.To show how dreams can come true.B.To explain why Running on Faith is

    13、 popular.C.To recommend reading Running on Faith.D.To explore the way to be a good athlete. The Olympic Games are well known and always receive the worlds attention, but there has been another little-known Olympic event in the UK for hundreds of years. And its an event which some say helped start th

    14、e Olympic movement in this country. The Cotswold Olimpicks take place every year on a Friday in spring. They are held in a village in England known as the Cotswolds. It isnt clear when the first event took place but some say it was as early as 1612. The Cotswold Olimpicks were the idea of a lawyer c

    15、alled Robert Dover but no one knows exactly why he organized the games. Some people say he wanted to encourage people to support their king and country. Another explanation is that Dover was keen (渴望的) to bring people together, in particular the rich and poor from the local community. Whatever the r

    16、eason was, the yearly games quickly became popular. People competed in familiar activities such as horse-racing, running, jumping, and wrestling; famous people of the time attended them and poets wrote about the celebrations. It is even said that Shakespeare mentioned the Cotswold Olimpicks in The M

    17、erry Wives of Windsor, though the play may have been written some time before the first games.As the Cotswold Olimpicks grew in popularity, a group of people known as the Puritans (清教徒) started to object to them for religious reasons, saying they encouraged bad behaviour. The games came to an end at

    18、 the start of the English Civil War but in 1660 they were re-introduced. Over time they became more and more popular and there are records of 30,000 people attending in one year. However, the games also attracted people who were more interested in the celebrations than the sporting events. Finally,

    19、they came to an end once again in 1852. However, this was not the end of the Cotswold Olimpicks. They were re-introduced again in 1966 and have since been recognized by the British Olympic Committee. Out of respect to their history, the modern games are watched over by a man dressed as Sir Robert Do

    20、ver, riding on horseback and accompanied by a representative of King James I. Unlike the real Olympic Games, the Cotswold Olimpicks have only about two hours and they are followed by celebrations in the village.1. What can we learn about the Cotswold Olimpicks?A.They last as long as the Olympic Game

    21、s.B.They are held in different seasons in different years.C.They are closely connected with celebrations.D.They are held at the same place as the Olympic Games.2.The author mentioned Shakespeare and his play in Paragraph 2 to show_.A.celebrities of the time liked Shakespeares playsB.the Cotswold Oli

    22、mpicks were well received at the timeC.the Cotswold Olimpicks were as famous as Shakespeares playsD.poets of the time liked to take part in the Cotswold Olimpicks games3.Which of the following is Not True according to the passage?A.Fewer and fewer people took part in the games.B.It is said that Shak

    23、espeare mentioned the Cotswold Olimpicks in his book.C.Once the Puritans objected to the Cotswold Olimpicks.D.The Cotswold Olimpicks have fewer hours than the real Olympic Games.4.The Cotswold Olimpicks were most influenced by _.A.Robert DoverB.King James IC.the British Olympic CommitteeD.the Englis

    24、h Civil WarThe Climb to the Top My life as a kid was a sweet life. I lived in a beautiful house with the beautiful surroundings in Puerto Rico. There was one particular thing I loved and it was a huge tree that was in my backyard. As a child, I used to climb the tree every day. Every time I went, I

    25、climbed higher and higher, reaching new branches, obstacles, and pathways on my way up. One day, I reached the top and I could see my island. I felt I was on top of the world, and nothing could stop me. Then, there was the day that seemed like the end of my life. This specific day changed my life fo

    26、rever. It was a nice summer day. After breakfast, my family headed to the park to see my baseball game. In the evening we went to a carnival (嘉年华) in my town. My grandma was selling blankets under a tent. Suddenly, the mood of the day changed when my parents took me to my grandmas tent. Still to thi

    27、s day, I remember the exact words my dad said to me, Son, would you like to move to the United States? I couldnt believe what he said. I then ran away from him as the tears rolled down my cheeks. My perfect life was being taken away from me. Two weeks later, we arrived in New York in late July, and

    28、my aunt and uncle drove us to Springfield, Massachusetts where we lived for seven years. Once we got there, I met my moms family for the first time. September came and school started. I was afraid to go to a new school and make new friends. Most kids ignored me and some tried to talk to me, but I co

    29、uldnt understand them or say anything. My first year in the United States was not fun or easy but I worked hard and got through it.Now Im grown. I look back on the journey that Ive been through: living in a new place with no friends, the new language, and the new school. Despite all those problems,

    30、I still remember that special tree. That tree taught me to never give up and reach higher. I have beaten every difficulty that I have met in life and I just keep moving forward. My perfect life was never taken away from me; it has just started.1. When the author was a kid, he _.A.thought his life wa

    31、s very pitifulB.expected to live in a beautiful houseC.dreamed of traveling around the worldD.enjoyed the pleasure of climbing a tree2. Why does the author mention the baseball game and carnival in the passage?A.To compare life with that in America.B.To introduce his family tradition.C.To show he di

    32、dnt like studying.D.To state his daily life routine.3. Paragraph 3 mainly tells us about _.A.the family that he had met beforeB.his new friends in Springfield, MassachusettsC.the living conditions in AmericaD.his difficult experiences during the first year in the US4. The author has realized that to

    33、 live a perfect life is _.A.to never give upB.to always make new friendsC.to forget all problemsD.to remember sweet memories二、七选五Reasons Why You Should Go Hiking Whether youre looking to lose weight, reduce(减少) pressure, or clear your head and get out into nature, hiking is the best choice. If youre

    34、 looking for some motivation(动力) to get off the sofa, consider these reasons to start hiking. Hiking is healthy. According to the American Hiking Society, hiking is good for your health._ You can lose weight, reduce heart disease and slow aging by it. It also offers mental health benefits by reducin

    35、g pressure and worry._ As you hike more frequently, youll begin to develop additional patience, skills and comfort along the way. The beauty of hiking is that we can do it naturally and easily. Its easy to stick with hiking because the frustration (挫败) level for beginners is low and you can find the

    36、 pace that works for you. Hiking is cheap._ Prepare good shoes, some proper clothes, a comfortable pack, and youre pretty much ready to go. Most of you have easy access to parks and natural areas, so you dont have to spend a lot of money or time heading out on a hike. Hiking is real. We all spend to

    37、o much time on computers at home, writing under electric lights or watching TV indoors (often youre writing while watching TV)._ Hiking is a great way to introduce kids to the world of the outdoors._ So let your kids hike together with you and have a good time.A.Hiking is simple.B.Hiking is long and

    38、 difficult.C.Hiking offers physical benefits by keeping you active.D.Compared to any other sport, the cost of hiking is low.E.Its also a sport in which theyll be able to enjoy their whole lives.F.When you are hiking, you often feel tired and want to stop at once.G.However, hiking encourages you to w

    39、alk out of your house and get close to nature.三、完形填空(15空) My bed is the best part of my home, where I go to find 1 after a long stressful day. However, lately, I get 2 just looking at it. I cant fall asleep. Im a 3 of insomnia(失眠). Im not 4 : studies show more than one in three people worldwide 5 in

    40、somnia. Some people can get to sleep on time, but 6 much too early; others get a full-night sleep but still feel very 7 when they wake up. And then there are people like me, ordinary insomniacs who toss and turn all night. Insomnia is a side effect of 8 . To find the cure, doctors first find out the

    41、 9 by keeping a sleep diary, in which you 10 your sleep habits. The 11 may indicate lifestyle patterns, which are causing your problem. A specialist in sleep disorders writes, a good sleep diary can 12 allow the patients to cure themselves. A good nights sleep is created during the day. 13 in the be

    42、ginning of the day, and stay away from caffeine in the afternoon. After dark, dim the lights and try to 14 stress. Our bodies like 15 patterns. If you cant fall asleep, try listening to soft music. Youll most likely be asleep.1. A. courageB. relaxationC. decisionD. wisdom2. A. confidentB. skepticalC

    43、. nervousD. curious3. A. victimB. specialistC. recorderD. witness4. A. sadB. aloneC. pleasedD. afraid5. A. refers toB. adapts toC. benefits fromD. suffers from6. A. get upB. look upC. wake upD. turn up7. A. exhaustedB. concernedC. embarrassedD. frightened8. A. entertainmentB. anxietyC. hesitationD.

    44、loneliness9. A. approachB. dataC. symptomD. cause10. A. developB. recordC. breakD. change11. A. effectB. cureC. doctorD. diary12. A. seldomB. rarelyC. oftenD. occasionally13. A. SleepB. WorkC. ReadD. Exercise14. A. experienceB. accumulateC. reduceD. inspire15. A. consistentB. variousC. normalD. irre

    45、gular四、语法填空 Until last year, I was trying to look like the slim girls on TV even though I knew that it was _(possible). To lose weight, I tried every new diet I read about online. I tried no-fat, low-fat, 5 : 2, only bananas, no bananasI almost _ (go) mad. Then an article changed me. It said instead

    46、 of asking Am I fat? I should be asking Am I fit? I didnt know a letter could make such a _ (different)! Then I started thinking about fitness rather than weight. I didnt say that I wanted to lose three kilos. Instead, I would say I wanted to run two kilometres in eight _ (minute) or that I wanted t

    47、o be able to do 30 push-ups. I preferred _ (add) healthy foods to my meals rather than cut_ the foods I enjoyed. I still had a burger now_ then, but I would add a salad or an apple. Finally, I stopped _ (compare) myself with actresses and models and looking for things that were wrong with my face or

    48、 body. Instead, I made a list of the things I liked about _ (I). I became more positive about myself and my body. As_ result, I became both happier and healthier.五、书面表达 假设你叫李华, 是一家英文杂志社的心理咨询师。某中学生小王给你写信, 提到自己偏胖, 想节食减肥, 来征求你的意见。请你给她回一封信, 谈谈你对该问题的见解。 主要包括: 1.学生应以学习为主, 不要过于注重外貌和别人的看法; 2.加强锻炼保持健康, 保持良好的

    49、饮食和作息习惯; 3.健康的心态也很重要。 注意: 1.词数80左右; 开头已经写出, 不计入总词数。2.为使上下文连贯, 可以适当增加细节。 参考词汇: state of mind心态Dear Xiao Wang,_Yours,Li Hua阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。Aliand his younger sister, Zahra, lived with their parents in a poor neighborhood. Their mother was very sick and their father was struggling to find

    50、 a job, and they had only a little money with which to buy food. As they had not paid the rent for several months, the landlord was breathing down their necks(盯着他们).One day, Ali took Zahras shoes to a shoe repairman to be fixed, but he lost them on the way home. It wasnt until he got home that he re

    51、alized he had lost the shoes. He was afraid that his parents would be angry and disappointed, so he begged his sister to keep it secret. Zahra agreed and the two decided to share Alis runningshoes. Zahras school hours were in the morning, so she would wear them first. After school, she would rush ba

    52、ck and give them to Ali. He could then run to his school, which began in the afternoon. Although he ran as fast as he could, Ali often arrived late and was warned by the school.Ali heard about a long distancerace that was held for the boys in the city. When he learned that the thirdprizewas a new pa

    53、ir of shoes, he decided to take part. He ran homeexcitedlyand promised his sister that he would win her the new shoes.The day of race arrived. Ali had a strongstart, but halfway through the race he began to get tired and his legs began to ache. Getting more and more exhausted he thought only of Zahr

    54、a and hispromiseto her. Dreaming of the new shoes he would win for his sister gave him strength, and he stayed right behind the two fastest runners, determined to finishthird. Suddenly, as the finish line drew near, another runnercollided(碰撞)with Ali from behind and he crashed to the ground.注意:1.所续写

    55、短文的词数应为150左右;2.应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1:Ali looked up and saw the other boys rushing ahead._Paragraph 2:Filled with pleasure, Ali walked home quickly._参考答案阅读一答案:1-3 DBD解析:1.细节理解题.根据题干中的 from Manchester 直接定位到文章 How to Get to Holker 部分中的 Manchest

    56、er-1 hour 30 minutes, 故选D项.2.细节理解题.根据题干中的 a tour group 和Hall & Gardens直接定位到文章 Admission Charges 部分中的Groups: 9.00,故选B项.3.细节理解题.根据题干中的 see a live music show 直接定位到文章 Winter Market 部分中的enjoying a live music show, 故选D项.阅读二答案:1-4.CBDC解析:1.词义猜测题。结合上文It is always inspiring to read a story of someone who has

    57、 gone through 以及下文to reach his goals可知,一个人为了实现目标而经历重重困难的故事总是令人鼓舞的,所以画线词意为“困难”。故选C项。2.细节理解题。根据第二段中的When he was twelve years old, a fast car ran a red light and hit him. Then he was sent into the hospital with twenty broken bones and a seriously injured arm.可知,Jason Lester 12岁时在一次事故中受了重伤。故选B项。3.词义猜测题。

    58、结合上文In 2008 , Jason became the first disabled athlete to complete the Ultraman (320 miles of biking, swimming and running)可知,Jason Lester在2009年获得ESPY最佳残疾人男运动员奖,所以it指代他完成Ultraman这件事,故选D项。4.推理判断题。根据最后一段内容可知,作者写这一段的目的是建议读者阅读Running on Faith本书,故选C项。 阅读三答案:1-4 CBAA解析:1.细节理解题.根据文章第二段中的famous people of the

    59、 time attended them and poets wrote about the celebrations. 和文章第三段最后一句Unlike the real Olympic Games, the Cotswold Olimpicks have only about two hours and they are followed by celebrations in the village.可知, Cotswold Olimpicks与庆祝活动密切相关.2.推理判断题.根据文章第二段 It is even said that Shakespeare mentioned the Co

    60、tswold Olimpicks in The Merry Wives of Windsor, though the play may have been written some time before the first games.可知,据说莎士比亚在其喜剧作品温莎的风流娘儿们中提到Cotswold Olimpicks,从而推断出作者提及莎士比亚和他的喜剧是为了表明Cotswold Olimpicks在当时深受欢迎.3.细节理解题.根据文章第三段第二、三句可知1660年后仍有许多人参加这个运动会,故选A.4.推理判断题.根据文章第二段第一句The Cotswold Olimpicks w

    61、ere the idea of a lawyer called Robert Dover but no one knows exactly why he organized the games. 和第三段倒数第二句Out of respect to their history, the modern games are watched over by a man dressed as Sir Robert Dover, riding on horseback and accompanied by a representative of King James I.可知, Robert Dover

    62、是Cotswold Olimpicks的创始人,且他的名字排在King James I 的前面,故他对此运动会的影响最大.阅读四答案:1-4 DADA解析:1.细节理解题,根据第一段中的There was one particular thing I loved and it was a huge tree that was in my backyard. As a child, I used to climb the tree every day.可知,作者小时候非常喜欢爬树.2.推理判断题.根据第二段中的After breakfast, my family headed to the pa

    63、rk to see my baseball game. In the evening we went to a carnival (嘉年华) in my town. 和 I then ran away from him as the tears rolled down my cheeks. My perfect life was being taken away from me.可知,此处描述作者的美好生活是为了与作者到美国后的经历做对比,故选A.3.主旨大意题.第三段主要讲述了作者到美国后,第一次见到了妈妈的家人,害怕去新学校,害怕交新朋友.大多数孩子不理作者,作者和他们交流也有困难.作者在

    64、美国的第一年既不有趣也不容易,但他努力学习,度过了这一年.由此可知,本段主要讲述作者在美国第一年的艰难经历.4.推理判断题.根据最后一段的That tree taught me to never give up and reach higher. I have beaten every difficulty that I have met in life and I just keep moving forward. My perfect life was never taken away from me; it has just started.可推断出,作者领悟到,要想过上完美的生活,必须

    65、永不放弃,勇往直前,故选A.七选五答案:CADGE解析:段中句。根据空格前的is good for 和本段最后一句中mental health benefits可知C项中的physical benefits与之相呼应。 段首句。根据前后段的首句可以看出空格处是段落的主题句,并且句子简短。又根据本段最后一句话中的the frustration(挫败) level for beginners is low and you can find the pace that works for you可知A项“徒步旅行非常简单。”是正确答案。段中句。根据段落的主题句“Hiking is cheap.”可知

    66、空格处指徒步旅行的费用不高,D项与此符合。段尾句。根据本段的主题句“Hiking is real.(徒步旅行是真实的。)”及人们在家里长时间地使用电子产品,可知外出旅行可以使你走出房子接近大自然。段中句。E项中的they与前后句中的kids一致,根据代词一致的原则可以判断出正确答案。完形填空答案:1-5 BCABD 6-10 CABDB 11-15 DCDCA解析:1.句意:我的床是我家里最好的地方,在漫长而紧张的一天结束后,我会去那里放松(relaxation)一下。courage勇气; decision决定; wisdom智慧。由after a long stressful day可知,作

    67、者去床上是为了放松。故选B项。2.句意:不过,最近我一看见它就紧张(nervous)。confident自信的; skeptical怀疑的; curious好奇的。结合后文“I cant fall asleep.”可知,作者睡不着,所以一看见床就紧张。故选C项。3.句意:我睡不着,我是失眠的受害者(victim)。specialist专家; recorder记录员; witness证人。4.句意:我不孤单(alone):研究显示全世界超过三分之一的人患有失眠。sad悲伤的; pleased高兴的; afraid害怕的。5.suffer from insomnia遭受失眠之苦。refer to

    68、参考; adapt to适应; benefit from受益于。6.句意:有些人可以按时睡觉,但醒(wake up)得太早;另一些人睡了一整晚,但醒来时仍然感到非常疲惫。get up起床; lookup查找; turn up出现。7.句意:另一些人睡了一整晚,但醒来时仍然感到非常疲惫(exhausted)。concerned担心的; embarrassed尴尬的; frightened害怕的.。8.句意:失眠是焦虑(anxiety)的副作用。entertainment娱乐; hesitation犹豫; loneliness孤独。结合句意及常识可知,失眠可能是由焦虑造成的。故选B项。9.句意:为

    69、了找到治疗方法,医生们首先要通过记录你的睡眠习惯的睡眠日记来找出病因(cause)。approach方法; data数据; symptom症状。10.结合上文 keeping a “sleep diary”可知,需要记录(record)下你的睡眠习惯。develop发展; break打破; change改变。11.句意:日记(diary)可以展示你的生活方式,这可能是造成你的问题的原因。effect效果; cure治疗; doctor医生。结合前文的sleep diary可知,此处是指睡眠日记。故选D项。12.句意:睡眠障碍专家写道,“好的睡眠日记常常(often)能让病人自我治愈。” sel

    70、dom很少; rarely罕有; occasionally偶尔。13.句意:早上要锻炼(exercise),下午要远离咖啡因。sleep睡觉; work工作; read阅读。结合前文中的“A good nights sleep is created during the day.”可知,要在早上进行锻炼。故选D项。14.句意:天黑后,把灯调暗,尽量减轻(reduce)压力。experience经历; accumulate积累; inspire激励。15.句意:我们的身体喜欢始终如一的(consistent)模式。various多样的; normal正常的; irregular不规则的。语法填空

    71、答案:impossible; went; difference; minutes; to add; out; and; comparing; myself; a解析:考查形容词。句意:直到去年,我一直在努力(让自己)看起来像电视上的苗条女孩,尽管我知道这是不可能的。根据even though所表示的转折含义可知,此处表示看起来像电视上的苗条女孩是不可能的。再根据空前的was可知填形容词impossible。 考查动词时态。句意:我尝试了无脂肪、低脂肪、5:2饮食法、只吃香蕉、不吃香蕉我几乎要疯了。文章介绍过去发生的事情,所以用一般过去时。考查名词。句意:我不知道一个字母能够产生如此大的影响!m

    72、ake a difference有作用或影响。考查名词的复数。句意:相反,我会说我想在8分钟内跑2公里,或者我想能够做30个俯卧撑。eight 后面接名词的复数形式。考查不定式。prefer to do sth. rather than do sth.宁愿做某事而不愿做另一件事。考查固定短语。cut out停止食用。考查连词。句意:我仍然偶尔吃个汉堡,但我会加一份沙拉或一个苹果。now and then偶尔。考查动名词。句意:最后,我不再拿自己和女演员、模特做比较,也不再寻找我的脸或身体的问题。根据句意可知此处是stop doing sth.,表示“停止做某事”。考查代词。句意:相反,我列出了

    73、一份我喜欢自己哪些地方的清单。句子主语是I,所以介词about后用反身代词myself。考查冠词。句意:结果,我变得更加快乐和健康了。as a result结果。作文答案:Dear Xiao Wang, I have received and read your letter, in which you mentioned that you wanted to lose weight by dieting. It is natural that young girls at your age hope to look beautiful. However, from my point of v

    74、iew, health is more important than beauty. For a student, studying is the first thing to consider while appearance is the second. So do not let others opinions have an impact on your normal life. Besides, if you do want to lose weight, it is a good idea to do it by getting more exercise, changing un

    75、healthy eating habits and having a good sleep. The most important thing is that you should keep a healthy state of mind, as it will help with your studies, and will also help you overcome difficulties in dieting. I hope my advice will be helpful to you and Im looking forward to your next letter.Your

    76、s,Li Hua 作文续写答案: Paragraph 1:Ali looked up and saw the other boys rushing ahead.Refusing to give up at this point, he jumped to his feet and ran as fast as he could. He dashed across the finishing line and won the fourth prize. Thinking he would let her sister down,Alicouldnt help sobbing. Just then

    77、 he suddenly heard the announcement from the broadcast that he won thethirdprizeas therunnerwhocollidedwith Ali was disqualified for breaking the rule. Holding theshoesclose to his chest during the award ceremony, Ali felt overjoyed and relieved as he eventually won the shoes for his sister.Paragrap

    78、h 2:Filled with pleasure, Ali walked home quickly.He could not wait to see his sister and share the good news. On his arrival, Ali found Zahra was waiting outside. Nervous and anxious, Zahra wondered whether her brother had brought her what she was expecting. Zahra, see what I have got for you. Ali said excitedly, taking the prize out of his bag with his trembling hands. The instant Zahra saw the shoes, her face lit up. So thrilled was she that she threw herself at Ali. Thank you! Ali. Tears of joy welled up in their eyes as the brother and the sister hugged tightly together.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 3单元测试卷(含答案解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-807790.html
    相关资源 更多
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx
  • 人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1