分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 25

类型【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit 2单元测试卷 2套(含答案解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:807792
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:25
  • 大小:83.25KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材 【新教材】人教版2019高一英语必修第一册Unit 2单元测试卷 2套含答案解析 人教版 2019 英语 必修 一册 Unit 单元测试 答案 解析
    资源描述:

    1、【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit 2单元测试卷1学校:_姓名:_班级:_考号:_一、阅读理解1. The biggest challenge faced by travelers, especially those who like to have a backpacking trip is how to ensure a steady supply of clean clothes. Now, thanks to a great invention called Scrubba Wash Pack, that worry may be a thing of the pa

    2、st. The portable washing machine was invented by Ash Newland in 2010, while he was planning to climb Mt. Kilimanjaro. Struck by the limited packing space, he got inspiration from traditional washboards to create a bag that could be used to clean clothes. Then he quitted his career as a lawyer and fo

    3、cused on perfecting the bags design. By 2012, the bag was ready for the public. It weighed only 180 grams and required very little storage space, making it perfect for anyone wishing to travel light. Not surprisingly, the bag which was worth 55 dollars was an instant hit with travelers, university s

    4、tudents and even passengers. However, Newland was not satisfied. He still saw a disadvantage with his inventiondirty clothes had to be carried around in a separate bag! The recently introduced Scrubba Wash Pack solves that problem. In order to make the pack active, dirty clothes are placed inside th

    5、e bag along with two or three liters of water. The bag is then shut tightly to ensure all air is squeezed out and the clothes are massaged (按摩揉洗) for a few minutes. After a quick wash, they are clean and ready to be dried. According to Newland, the pack can clean anything from jeans to smelly socks!

    6、 Whats even more amazing is that with a capacity to hold 13 liters of water, it can be used to wash more clothes at a time. The best part is that the 99-dollar pack that will be available for sale later this year, only weighs 300 grams and is completely foldable, making it easy to store when its not

    7、 in use. With the Scrubba Wash Pack, wandering through foreign cities searching for a washing shop, or paying for washing machines may soon be a thing of the past!1.What led Ash Newland to create the Scrubba Wash Pack?A.His job requirements.B.His career as a lawyer.C.His interest in invention.D.His

    8、personal experience.2.Why wasnt Ash Newland satisfied with his former invention?A.Clothes couldnt be washed well.B.The invention was not so convenient.C.The bag was not beautiful and fashionable.D.The cost of the invention was very high.3.It can be inferred that the improved Scrubba Wash Pack _.A.tu

    9、rns to be not environmentally friendlierB.will replace the traditional washing machinesC.will be widely used by more travelers in the futureD.can encourage all people to travel a long distance Camping has a long history in Australia. The country has a long history about it, which is a way of life fo

    10、r people in that country. Although that way of life has mostly died out in the modern country, we must take care to remember it. There is a long tradition. When gold was first discovered and people came from around the world to find their fortune, many could not afford to stay in a hotel and nor wou

    11、ld there have been enough, so they all brought tents (帐篷) and set them up next to their little goldfield. Many people alive in Australia today are born from those people who spent large parts of their lives in tents. And it seems to have stayed with us all the way to modern Australia. In summer, the

    12、 nations camping grounds are packed (挤满) with families on holidays. It is a great experience for a kid to lie in a tent where he or she can hear all the sounds of nature. Its a place where they can learn skills like making a fire, cooking and swimming in the water, which they will use for their whol

    13、e lives. Of course, things have changed a lot from the early days of camping, when you would carry everything you need on your back. Now there are all kinds of equipment to take with you, from solar panels (太阳能板) for your electric razor (电动剃须刀) to an outdoor shower. In fact, many campsites you see a

    14、round the country are so decorated that you have to wonder why they are bothered to leave the house at all.1. What does the underlined word it in the first paragraph refer to?A. Australia.B. Tradition.C. Camping.D. Fortune.2. The second paragraph mainly tells us about _.A. the history of camping in

    15、Australia B. what the first settlers did in Australia C. the hotel situations in Australia D. Australians modern way of life3. What do Australians prefer to do when summer comes?A. To go fishing.B. To make tents by themselves.C. To go camping.D. To listen to nature.4. We can learn from the passage t

    16、hat _.A. solar panels are necessary for camping B. things have changed a lot about camping C. there are lots of goldfields in Australia D. Camping has already died out nowadays The government in Tibet has denied the permanent (永久的) closure of Mount Qomolangma National Nature Reserve. The announcemen

    17、t came after a report went viral online claiming the base camp of the worlds highest mountain was permanently closed due to heavy pollution and caused a universal misunderstanding. Mount Qomolangma National Nature Reserve was set up in 1988. Covering an area of more than 33,819 square kilometers, it

    18、 is home to one of the worlds weakest ecosystems (生态系统). Kelsang, the deputy director of the Reserve Administration, said ordinary tourists were allowed to visit areas around Rongpo Monastery, almost 5,000 meters above sea level. As for travelers who have a climbing permit, they can go to the base c

    19、amp at an altitude of 5,200 meters. The mountaineering activities have been permitted by the regional forestry department. To conserve the environment surrounding Mount Qomolangma, China carried out three major cleanups at an altitude of 5,200 meters and above last spring, collecting eight tonnes of

    20、 household wastes, human wastes and mountaineering trash. This year, the clean-up will continue, and the remains of mountaineering victims (受害者) above 8,000 meters will be centrally dealt with for the first time. Meanwhile, the number of people who stay at the base camp will be kept under 300. Recen

    21、tly, there are 85 wildlife protectors in the reserve, and 1,000 herders have part-time jobs going around and cleaning up garbage.These measures aim to strike a balance between various demands such as environmental protection, local poverty relief,mountaineering and education, said Wang Shen, county

    22、chief of Dingri at the mountain foot.1. Which of the following can replace the underlined words went viral in Paragraph 2?A. Spread wild.B. Blocked out.C. Gave away.D. Shot up.2. What can we learn according to Kelsangs words about the national nature reserve?A.Most tourists are allowed to visit the

    23、base camp.B.The climbing permit is a must for visitors going to the base camp.C.The mountaineering activities are not allowed these days.D.The areas above 5,200 meters are open to everyone.3. Why did the government carry out clean-ups at an altitude of 5,200 meters and above?A.To provide a much easi

    24、er path for mountaineers.B.To keep mountaineering activities going smooth.C.To remove the remains of mountaineering victims.D.To protect the environment of Mount Qomolangma.4. How many people are involved in the cleaning up activities at present?A.300. B.1,000.C.85.D.1,085. Many families take their

    25、children on vacation. They will usually travel for a few days or weeks during school breaks. But Julie and Tim Smith have planned a longer vacation with their two children. The Smith family is on a one-year trip around the world. They plan to visit 30 countries in all. Right now, the four travelers

    26、are about halfway through their trip. Ms. Smith says they are trying to see as much of the world as they can. Mr. Smith says one of the most interesting experiences of the trip has been meeting new people. He says people have been extremely friendly, very welcoming and love their kids. Eleven-year-o

    27、ld Tyler says he has enjoyed learning about the people they have met. He says, I learned in Africa that people have very different lifestyles than in America. His sister, 9-year-old Kara, discovers that she likes Thai food. Ms. Smith says that the trip teaches the children a lot. It took the family

    28、a year to prepare for the trip. They had to sell their house and cars. Ms. Smith left her job and her husband is using unpaid leave. They carry small bags filled with lightweight clothing and whatever else they need. Ms. Smith says she enjoys being able to carry everything she needs on her back. She

    29、 says she does not miss the things she has back home. What has become more important is making these memories as a family and taking those with us instead. The Smiths will continue to head east for the next six months.1. In what way is the Smith familys trip different from many others according to P

    30、aragraph 1?A.They take their children on vacation.B.They travel around the world for a year with children.C.They travel during school breaks.D.They travel for a few weeks with children.2.What does Tyler find interesting during the trip?A.Living in Africa.B.Lifestyles in America.C.Having Thai food.D.

    31、Learning about the people they have met.3.Which of the following is NOT true about the Smiths preparation for the trip?A.They left their jobs.B.It took the Smith family a year.C.They sold their house and cars.D.They put lightweight clothing in small bags.4.What does the underlined word those in Para

    32、graph 3 refer to?A.The small bags they carry.B.The memories of the family.C.The things on her back.D.The things back home.二、七选五 Here are some top tips for world travellers. Travel light._ Its no fun carrying a huge bag around a foreign city. Dont take too many clothes and avoid heavy books and elect

    33、rical equipment._ Always keep your passport on you in an inside pocket or a special travel belt. There may be thieves about. Its a good idea to make a photocopy(复印件) of your passport and travel documents. Transport sense. Dont let go of your bags on the train. _ There are always thieves on public tr

    34、ansport. If you want to sleep, tie your bag to your arm. When you take a taxi, its a good idea to ask for the drivers permit. Many foreigners pay too much money because they take unofficial taxis. Keep clean. Its a good idea to wear dark clothes because they hide the dirt while white clothes attract

    35、 it! Make sure you have plenty of clean underclothes and deodorant(除臭剂). _ You should always be polite and respectful to the locals. Even if you find their habits and behavior a bit strange, you shouldnt show your feelings. Remember, youre their guest.A.Be polite.B.Keep your documents safe.C.You sho

    36、uld carry a spare bag.D.You dont want to smell bad!E.Keep them with you at all times.F.Make sure your bag isnt too heavy.G.Its a good idea to wear clothes similar to the local people.三、完形填空(15空) My teacher Mr. Bush is the most positive person Ive ever met. He has the ability to 1 positiveness to you

    37、ng students. He always smiles and never gets 2 at students. Once I met some 3 because I felt overshadowed by my brother, who seemed to be doing great in every way. Hopelessness 4 me whenever I was in a classroom. But that all 5 when I met my teacher for life, Mr. Bush. Having found out about my prob

    38、lems, he just kept 6 me. Because of Mr. Bush, my world was filled with 7 and power. A few weeks ago, everyone in my class was feeling a bit 8 because of a bad day at school. But things got 9 after a close of Mr. Bushs class. He drew a picture on the whiteboard that 10 a half-full glass of water. He

    39、then said, Class, the point of view in which you look at things will 11 your feelings. Like this glass of water; some people see it and think What! Only half a glass of water. How 12 I am. Whereas other people think Wow, Im so thirsty. Great! Half a glass of water for me! It all is in the 13 you thi

    40、nk. Mr. Bushs 14 way of thinking always makes me feel glad and 15 . Iwill always remember him.1. A. pass onB. apply forC. consist ofD. give up2. A. strictB. patientC. madD. curious3. A. friendsB. needsC. realitiesD. difficulties4. A. drownedB. resistedC. curedD. relaxed5. A. happenedB. changedC. sol

    41、vedD. included6. A. forgivingB. calmingC. encouragingD. calling7. A. sunshineB. fearC. surpriseD. disappointment8. A. cheerfulB. downC. eagerD. afraid9. A. warmerB. higherC. betterD. happier10. A. servedB. filledC. boughtD. showed11. A. hurtB. care aboutC. give awayD. affect12. A. pleasedB. unfortun

    42、ateC. brightD. perfect13. A. wayB. directionC. endD. past14. A. differentB. optimisticC. specialD. important15. A. proudB. carefulC. lonelyD. hopeful四、语法填空 This summer I travelled from noisy Beijing to Wuzhen, a _(beauty) village in Zhejiang Province. Unfolded before me was a unique image of this wa

    43、ter countrythe stone bridge and the water flowing, all like fairytales to me. However, _ impressed me most was not the natural scenery but the scene of a grandma bathing a little baby in a wooden basin with the door open. My friends couldnt help _ (take) pictures of them. To my surprise, the grandma

    44、 smiled and waved at us. Suddenly, my heart was filled with _ (warm). I shared the photo and my _ (believe) experience with my friends. They were _ (simple) moved as I was, but at the same time they reminded me of the unpleasant experiences in big cities. We feel embarrassed to see people quarrellin

    45、g in public because they _ (step) on accidentally by strangers. According to a recent survey _ (make) in the November 2019 Jiang Xi News: 45 percent of the residents dont know the names of their neighbours; 63 percent dont look forward to _ (talk) to their neighbours; 67 percent think that the relat

    46、ionship _ them and their neighbours is just so-so, or even bad.五、书面表达寒假将至, 班级里很多同学都打算去海南度假。你们班就选择何种交通方式进行了一次调查。请你根据下表所提供的信息, 客观地介绍调查情况, 并阐述你自己的观点。60%的同学选择坐飞机1.速度快;2.环境舒适, 服务周到。40%的同学选择坐火车1.价格便宜;2.能观赏沿途的风景。注意:1.词数80左右;2.开头已给出, 不计入总词数。 The winter vacation approaching, there has been a heated discussio

    47、n about the means of transport, by which we like to travel to Hainan. Opinions are divided on this problem._阅读下面短文, 根据所给情节进行续写, 使之构成一个完整的故事。 Jenny was the only child in her home. She had a quarrel with her mother that afternoon and she ran out of the house angrily. She couldnt help weeping sorrowful

    48、ly when she thought of the scolding from her mother.Having wandered aimlessly in the street for hours, she felt a little hungry and wished for something to eat, but it was not even possible for her, since she had nothing with her. She stood beside a stand for a while, watching the middle-aged seller

    49、 busy doing his business. However, with no money in hand, she sighed and had to leave.The seller behind the stand noticed the young girl and asked, Hey, girl, you want to have the noodles?Oh, yes but I dont have money on me she replied.Thats nothing. Ill treat you today, said the man. Come in.The se

    50、ller brought her a bowl of noodles, whose smell was so attractive. As she was eating, Jenny cried silently.What is it? asked the man kindly.Nothing, actually I was just touched by your kindness! said Jenny as she wiped her tears. Even a stranger on the street will give me a bowl of noodles, while my

    51、 mother, drove me out of the house. She showed no care for me. She is so merciless compared to a stranger!Hearing the words, the seller smiled, Girl, do you really think so? I only gave you a bowl of noodles and you thanked me a lot. But it is your mother who has raised you since you were a baby. Ca

    52、n you number the times she cooked for you? Have you expressed your gratitude to her?Jenny sat there, speechless and numb with shock; she remembered mothers familiar face and weathered hands. Why did I not think of that? A bowl of noodles from a stranger made me feel indebted, but I have never thanke

    53、d my mum for what she has done for me.On the way home, Jenny made up her mind to make an apology to her mother for her rudeness as soon as she arrived home.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段, 每段的开头语已为你写好;4.续写完成后, 请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph1:Approaching the doorway, Jenny look a d

    54、eep breath._Paragraph 2:A gentle touch on her hair called her mind back_参考答案阅读一答案:1-3.DBC解析:1.推理判断题。根据第二段第一、二句可知Ash Newland在计划攀登乞力马扎罗山时发明了便携式洗衣机。为有限的背包空间发愁,他从传统的洗衣板中得到灵感,创造了一个可以用来洗衣服的袋子。由此可以推断是他的个人经历使他决心发明一种轻便的大容量洗衣包。2.推理判断题。根据第三段的He still saw a disadvantage with his inventiondirty clothes had to be

    55、 carried around in a separate bag!可知第一款背包还存在不便之处,还需另一个背包来背脏衣服,这带来了许多不便。3.推理判断题。根据文章的最后一句可知,有了这个Scrubba洗衣包,在外国城市里徘徊以寻找洗衣店,或者付钱买洗衣机,可能很快就会成为过去!这说明Scrubba洗衣包将会得到广大游客的青睐而被广泛使用。 阅读二答案:CACB解析:1. 代词指代题。由第一段第一句话Camping has a long history in Australia.可推知, 此处是说野营在澳大利亚拥有悠久的历史。2. 段落大意题。由第二段对澳大利亚野营历史的介绍可知答案。3.

    56、推理判断题。由第三段第一句话In summer, the nations camping grounds are packed (挤满) with families on holidays.可推知, 夏天来临的时候, 人们喜欢去野营。4. 细节理解题。由最后一段第一句话Of course, things have changed a lot from the early days of camping, when you would carry everything you need on your back.可知, 野营已经发生了许多变化。阅读三答案:1-4 ABDD解析:1.词义猜测题.根

    57、据后文 caused a universal misunderstanding 可推知,一篇声称珠峰景区因污染严重而永久关闭的报道在网上疯传,引起了普遍的误解,由此可知,画线词词义为疯传,故A项正确.2.推理判断题.根据第四段中的 As for travelers who have a climbing permit, they can go to the base camp at an altitude of 5,200 meters. The mountaineering activities have been permitted by the regional forestry dep

    58、artment. 可知有登山许可证的游客,可参观海拔5,200米的大本营,登山活动已得到林业部门的批准,由此可知,去大本营的游客必须有登山许可证,故B项正确.3.细节理解题.根据第五段中的 To conserve the environment surrounding Mount Qomolangma, China carried out three major clean-ups at an altitude of 5,200 meters and above last spring可知,为了保护珠峰周边的环境,去年春天,中国政府在海拔5,200米以上的地方进行了三次大清理,故D项正确.4.

    59、细节理解题.根据倒数第二段中的 there are 85 wildlife protectors in the reserve, and 1,000 herders have part-time jobs going around and cleaning up garbage. 可知,保护区里有85名野生动物保护者,有1,000名牧民做清理垃圾的兼职工作,共有1085个人参与了清理工作,故D项正确.阅读四答案:1-4 BDAB解析:1.细节理解题.根据第一段可知一般的家庭通常是在假期带孩子出去旅游几天或几周,但是史密斯一家人在进行为期一年的全球旅行.2.细节理解题.根据第二段中的 Eleve

    60、n-year-old Tyler says he has enjoyed learning about the people they have met. 可知Tyler认为在旅行期间了解他们遇到的人是有趣的.3.细节理解题.根据第三段中的 Ms.Smith left her job and her husband is using unpaid leave. 可知史密斯先生并没有辞去工作,而是停薪留职.4.推理判断题.本段最后一句话意为:反而更重要的是我们作为一个家庭创造了这些记忆,并把它们带在身边.因此those指代这些记忆.七选五答案:FBEDA解析:根据下文Its no fun car

    61、rying a huge bag around a foreign city.可知背很重的包去国外旅行是很无趣的,因此F项(确保你的包不太重。)切题。 根据下文There may be thieves about.可知B项(确保你的证件安全。)切题。根据上文Dont let go of your bags on the train.可知E项(你要随时把它们带在身边。)切题。根据上文Make sure you have plenty of clean underclothes and deodorant(除臭剂).可知D项(你不想闻起来很臭吧!)切题。根据下文You should always

    62、be polite and respectful to the locals.中的关键词be polite可知A项切题。完形填空答案:1-5 ACDAB 6-10 CABCD 11-15 DBABD解析:1.句意:他有能力把积极的一面传递给(pass on)年幼的学生。apply for申请; consist of组成; give up放弃。分析下文可知,布什先生总是会让沮丧的学生高兴起来,故应是他有能力把积极的一面传递给年幼的学生。选A。2.句意:他总是微笑,从来不生学生的气(mad)。strict严格的; patient耐心的; curious好奇的。3.句意:有一次,我遇到了一些困难(d

    63、ifficulties),因为我觉得我的哥哥在各方面都做得很好,这让我有了阴影。friend朋友; need需要; reality现实。4.句意:每当我在教室里,绝望就淹没了(drowned)我。resist抵抗; cure治愈; relax使放松。根据上文可知,作者一直活在哥哥的阴影之下,故应是绝望淹没了作者。选A。5.句意:但当我见到我一生的老师布什先生时,一切都改变(changed)了。happen发生; solve解决; include包括。6.句意:他发现了我的问题,并一直鼓励(encouraging)我。forgive原谅; calm使平静; call呼叫。7.句意:因为布什先生,

    64、我的世界充满了阳光(sunshine)和力量。fear害怕; surprise惊讶; disappointment失望。根据下文中的power可知,布什先生的鼓励让作者的世界充满了阳光和力量。故选A。8.句意:几个星期前,我们班里的每个人都因为某一天在学校的糟糕表现而感到有点儿沮丧(down)。cheerful高兴的; eager渴望的; afraid害怕的。9.句意:但在布什先生的课结束后,情况有所好转(better)。warmer更温暖的; higher更高的; happier更高兴的。根据下文布什先生画了一张半杯水的图,告诉同学们思维方式不一样,看问题的角度就不一样,同学们又都高兴起来可

    65、知,布什先生的课结束后,情况又好起来了。故选C。10.句意:他在白板上画了一幅画,显示的(showed)是半杯水。serve服务; fill充满; buy买。11.句意:他接着说,“同学们,你们看事情的角度会影响(affect)你们的感受”。hurt伤害; care about关心; give away分发。12.句意:就像这杯水;有些人看到它就想“什么!只有半杯水。我真不幸(unfortunate)”。pleased高兴的; bright明亮的; perfect完美的。根据下文中的“Whereas other people think Wow, Im so thirsty. Great! H

    66、alf a glass of water for me!”可知,此处表示对比,有的人认为只有半杯水是不幸的。故选B。13.句意:一切都取决于你思考的方式(way)。direction方向; end结束; past过去。分析上下文可知,布什先生给同学们画了一幅半杯水的图,告诉他们有的人对此持积极的态度,有的人对此持消极的态度。故应是想告诉同学们:你看事情的角度会影响你的感受,一切都取决于你怎么想。故选A。14.句意:布什先生乐观的(optimistic)思维方式总是让我感到高兴和充满希望。different不同的; special特殊的; important重要的。15.句意:布什先生乐观的思维

    67、方式总是让我感到高兴和充满希望(hopeful)。proud骄傲的; careful小心的; lonely孤独的。语法填空答案:beautiful; what; taking; warmth; unbelievable; simply; are stepped; made; talking; between 解析:解析:用形容词修饰名词。 解析:分析句子结构可知,was not前面是主语从句,从句缺少主语,故用连接代词what引导该从句。解析:短语cant help + doing意为“禁不住做”。解析:介词with后面跟名词作宾语。解析:名词前用形容词作定语,另外根据句意可知,这是一次难以置

    68、信的经历,故用unbelievable。解析:修饰动词需用副词。 simply意为“实在;简直”。解析:根据下文的by strangers可知,句子主语they是“被踩”,故用一般现在时的被动语态。解析:理解句意可知,survey是make动作的承受者,故用过去分词作后置定语。解析:短语look forward to中的to为介词,本空需跟动名词作宾语。解析:“关系”指的是人与人之间的,故用介词between。作文答案: The winter vacation approaching, there has been a heated discussion about the means of

    69、transport, by which we like to travel to Hainan. Opinions are divided on this problem. 60% of the classmates are in favour of the idea to take a plane. In their opinion, nothing can match a plane as for speed. Besides, the popularity of the plane is due to clean and comfortable environment and excel

    70、lent service. However, 40% of the classmates show more interest in taking a train. The reasons can be listed as follows. Firstly, compared with the plane, the cost for a trip by train is quite low, Secondly, by taking a train, they can enjoy the natural beauty, which will be an unforgettable experie

    71、nce. As far as I am concerned, Id like to choose to travel by train for its safety and reasonable price. With beautiful scenery always in sight, the train is my favourite form of transport.解析: 作文续写答案:Paragraph 1 : Approaching the doorway, Jenny took a deep breath. When she knocked at the door, she f

    72、ound the door was locked and her mother was not in. Tired and sad, she sat down in front of the house. Where could my mother be? she wondered. Was she still angry with me? Again, the scene of the quarrel appeared in her mind. She remembered her rudeness to her mother. Realizing that all the scolding

    73、 from her mother was due to the fact that her mother really cared a lot about her, she felt rather ashamed, and tears began to roll down her cheeks.Paragraph 2: A gentle touch on her hair called her mind back. She raised her head and saw the familiar face of her mother. Here you come! Ive been looki

    74、ng for you, she said, tired and relieved. Jenny couldnt help throwing herself into her mothers arms. Mum, Im so sorry and thank you for all you have done for me. She expressed her sincere apology and great gratitude. Hearing this, her mother smiled patting her back gently.【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Uni

    75、t 2 单元测试卷2学校:_姓名:_班级:_考号:_一、阅读理解TOWN OF MIDDLEBOROUGH RUBBISH/RECYCLE INFORMATIONRUBBISH COLLECTION CURBSIDE(路边回收)Your household rubbish is collected weekly on your regular collection day. All residents using rubbish barrels must have covers on them to prevent rain/snow water buildup inside.Please n

    76、ote the following list of items that will NOT be picked up by the Sanitation Division: Medical Waste or Mercury-Call Health Department at 508-946-2408 Containers with sharp edges or bottoms. Metals, furniture or building materials. Recyclable material.RECYCLE COLLECTION CURBSIDEYour recyclables will

    77、 be collected every other week on your regular collection day. Failure to put your recyclables out on the assigned day causes double pick-up”.Please help us to keep costs down.Items for curbside collection: Newspapers and magazines Cardboard-Cereal Boxes, Pasta Boxes, Shoe Boxes, Etc. Cans and plast

    78、ics (NO CHILDRENS TOYS) Clear and colored glass (only brown & green)How to prepare items for curbside collection: Paper Productsplease wrap them in plastic grocery bags to protect from rain and wind. Cans, plastics and clear and colored glassCLEAN.* All rubbish / recyclables must be out at curbside

    79、by 7:00 a.m. on your regular scheduled collection day.1.How often is household rubbish collected in the town?A.Every day.B.Every other day.C.Every week.D.Every other week.2.Which of the following recyclables will be collected?A.An overdue journal.B.An old smartphone.C.A plastic toy truck.D.A yellow

    80、drinking glass.3.What should the residents do when they dump their recyclables?A.They should try to keep the pick-up costs down.B.They should have them all cleaned before dumping.C.They should dump them by 7:00 a.m. beside their houses.D.They should have paper products covered in plastic bags. Are y

    81、ou going to Seattle? an anxious-looking woman asked a female traveler at the Amtrak Airport in Sacramento. No, Im going to Eugene, the traveler replied. Oh, I was hoping you could watch out for my daughter. Shes never been on a plane alone before. Now, as I am quite a seasoned plane traveler, I know

    82、 that seats and cars are supplied by the destination. So I came up to the woman and her frightened-looking daughter, telling the woman that her daughter could sit with me and that I would take care of her during the journey. The plane had arrived 25 minutes late, and people walked in line to get the

    83、ir seats. The conductor wanted to know if there were people traveling together, so I went to the front of the line with the girl and we were arranged to sit next to each other. Once on board, I showed her where to put her package, and took her to the bathroom area. Then we settled down to sleep. In

    84、the morning, I showed her the dining room and bought her a drink. She became comfortable enough to do what most 15-year-olds do: talk and text on her mobile phone. Throughout the trip, I made sure she picked up her ID, which had fallen out of her backpack, and some money, which had fallen into the c

    85、rack (缝隙) of the reclining seat, and continuously kept an eye on her. I hope someone takes her under their wing when she flies back to Sacramento.I do hope that kindness will spread around the world through these ways. Were conditioned to think that our lives go on with great moments. But great mome

    86、nts often catch us unaware, beautifully wrapped (包裹) in what others may consider a small one.1.Where was the author going by air?A. Sacramento.B. Seattle.C. Eugene.D. Amtrak.2.Why did the author go to the front of the line?A.To make sure of his seat.B.To help the girl find her seat.C.To ask for the

    87、two seats next to each other.D.To get a more comfortable seat in the front.3.What can be learned from the text?A.The girl has never left her mother before.B.The girl has never been to Seattle before.C.The girl has never travelled alone by air before.D.The girl was too nervous to do anything during t

    88、he trip.4.What is the writers opinion according to the last paragraph?A.Experience is the best teacher.B.You never know till you have tried.C.Happiness lies in giving help to others.D.Do something good even though it may be tiny. There were smiling children all the way. Clearly they knew at what tim

    89、e the train passed their homes and they made it their business to stand along the railway, wave to complete strangers and cheer them up as they rushed towards Penang. Often whole families stood outside their homes and waved and smiled as if those on the trains were their favourite relatives. This is

    90、 the simple village people of Malaysia. I was moved. I had always travelled to Malaysia by plane or car, so this was the first time I was on a train. I did not particularly relish the long train journey and had brought along a dozen magazines to read and reread. I looked about the train. There was n

    91、ot one familiar face. I sighed and sat down to read my Economics. It was not long before the train was across the causeway and in Malaysia. Johor Bahru was just another city like the city of Singapore, so I was tired of looking at the crowds of people as they hurried past. As we went beyond the city

    92、, I watched the straight rows of rubber trees and miles and miles of green. Then the first village came into sight. Immediately I came alive; I decided to wave back. From then on my journey became interesting. I threw my magazines into the waste basket and decided to join in Malaysian life. Then eve

    93、rything came alive. The mountains seemed to speak to me. Even the trees were smiling. I stared at everything as if I was looking at it for the first time. The day passed fast and I even forgot to have my lunch until I felt hungry. I looked at my watch and was surprised that it was 3:00 p. m. Soon th

    94、e train pulled up at Butterworth. I looked at the people all around me. They all looked beautiful. When my uncle arrived with a smile, I threw my arms around him to give him a warm hug (拥抱). I had never done this before. He seemed surprised and then his weather-beaten face warmed up with a huge smil

    95、e. We walked arm in arm to his car. I looked forward to the return journey.I looked forward to the return journey. 1. The author expected the train trip to be _. A. adventurousB. pleasant C. dullD. exciting2. What did the author remember most fondly of her train trip?A. The friendly country people.

    96、B. The mountains along the way. C. The crowds of people in the streets. D. The simple lunch served on the train. 3. Which of the following words can best take the place of the underlined word relish in the second paragraph?A. Choose. B. Enjoy. C. Prepare for. D. Carry on. 4. What can we learn from t

    97、he story?A. Comfort in travelling by train. B. Pleasure of living in the country. C. Reading gives people delight. D. Smiles brighten people up.Lemurs are cute animals that live on the island of Madagascar, the fourth-largest island in the world. Lemurs have big eyes, long noses, and long tails(exce

    98、pt for the Indri) and live high in the trees of Madagascan forests. Lemurs are quite intelligent. They are the cousins of monkeys and look quite similar. They also swing through the trees and live in family groups.There are different species of lemurs. Some lemurs (the Indri) sing like a whale, and

    99、some (the Sifaka) walk like a ballet dancer. Some lemurs are very small, like the Pygmy Mouse Lemur which weighs only 25-30 grams. Others, like the Indri, can weigh up to ten kilograms. Some lemurs are nocturnal, being awake at night and sleeping during the day, and some are not nocturnal but diurna

    100、l. Generally, the smaller lemurs are nocturnal, while the bigger ones are diurnal. All the species are unique to Madagascar.However, all of the lemurs are endangered species. Many species have already disappeared in the last few centuries. There are not many of lemurs left. People in Madagascar have

    101、 been destroying the forests where lemurs live. Local people also hunt lemurs for food. Some of the local people see lemurs as bringers of bad luck, so they kill lemurs.At the moment, there are about 85 lemur species left. But many people fear that the number of species will fall quickly. Soon there

    102、 may be no lemurs left if we do not make serious efforts to protect them.1.What are Lemurs a lot like?A.They are like human beings because they can dance ballet.B.They are like whales because they sing loudly in a similar wayC.They are like mice because they are very small weighing only 25-30 grams.

    103、D.They are like monkeys because they swing through the trees and live in family groups.2.What does the underlined word “nocturnal” mean?A.Sleeping at night and being awake during the day .B.Being awake at night and sleeping during the day.C.Being awake day and night.D.Sleeping day and night.3.What c

    104、an we infer from this text?A.Lemurs can be killed because they may bring bad luck to people in Madagascar.B.People in Madagascar have realized they shouldnt destroy the forest where lemurs live.C.There is a good chance that lemurs will soon be extinct if people do nothing to help them.D.We should ra

    105、ise lemurs somewhere else besides Madagascar to keep them from dying out.4.Whats the best title of the text?A.Save Madagascars forestB.A Good Pet LemursC.Peoples FriendsD.Lemurs of Madagascar二、七选五We are told that a “family that eats together stays together”. We even follow it by making the whole fam

    106、ily sit in front of the television while eating, right? Wrong. Television does nothing to help make the family relationships better. 1 Its thus better to give the TV a break and to sit at the dinner table. Family dinners need another important partconversations that happen in a pleasant atmosphere.I

    107、t often serves well to start the conversation right before dinner so that setting the table and doing other things may become less boring. 2 As a result, there are no embarrassing moments when people are actually eating. Also, you can change the topic if you feel that it might start arguments.Childr

    108、en arent usually very good at sharing information and dont know how to reply when you ask them questions like “How was your school today?”. 3 For this, you can ask them about the after-class activities that they might be taking part in. 4 Therefore,all controversial (有争议的)topics should not be talked

    109、 about. Actually, if you have had a funny incident in your day at work, share it with others. Whats more, it serves well if you share your childhood memories with your family. 5 In a word, it is always important to choose the right topics for the family dinner conversations.A.Try to know more about

    110、them than just their school life.B.Its often difficult to start a conversation at a family dinner.C.But try to keep in mind some family dinner conversation ideas.D.Doing things together can make family members feel interested.E.In fact, it only increases the distance between members of the family.F.

    111、Conversations during dinnertime should encourage family members to eat well.G.They, especially your kids, will feel excited to hear about what you did as a child.三、完形填空(15空) A few years ago, I went to Disneyland with my sister and her two children. At that time, they were probably 10 and 8. We were

    112、walking down the main street to go across to Downtown Disney when John, the younger of my two nephews, 1 walking. He stood there for a few seconds with his eyes looking across the 2 . As I started to walk towards him to tell him to 3 so we could stay with the group, he started walking across the str

    113、eet. I was just standing there thinking and trying to 4 what he would do. 5 he got to the other side of the street, he stopped in front of a couple and their crying child. If I had to guess, this kid was probably around the same 6 as John, if not a little bit younger. I saw them talking to each othe

    114、r for a moment, and then John 7 his balloon that he had just got within 10 minutes to the kid. The parents looked absolutely 8 . The kid took the balloon, stopped 9 , smiled at John and said something to him. Then John came walking back over to me, totally 10 . The parents were still watching him as

    115、 if he was a miracle. And the kid was smiling and talking 11 to his parents, pointing at my nephew. By the time he got back over to me, I was obviously confused. So I asked him, What was that about? John answered calmly, He looked sad. He shouldnt be 12 at Disneyland, so I gave him my 13 to make him

    116、 happy. Then I asked, You gave him your balloon? Yes. His balloon might have flown away, or he didnt get one, 14 Mom bought me lots of toys, so its OK. he answered. To me, its hard to imagine that this kid, this 8-year-old kid, did that.The story is definitely not as 15 as some of the other stories

    117、we have ever read, but to this day it still kind of blows me away.1.A. dislikedB. stoppedC. continuedD. finished2.A. streetB. fieldC. squareD. lake3.A. helpB. returnC. hurryD. rest4.A. discoverB. explainC. proveD. show5.A. SinceB. ThoughC. IfD. When6.A. ageB. hobbyC. heightD. weight7.A. lentB. threw

    118、C. movedD. handed8.A. boredB. worriedC. surprisedD. frightened9.A. jumpingB. cryingC. playingD. running10.A. crazyB .happyC. afraidD. sorry11.A. hopefullyB. nervouslyC. slowlyD. excitedly12.A. sadB. angryC. shyD. quiet13.A. ticketB. moneyC. balloonD. food14.A. orB. forC. butD.so15.A. trueB. touching

    119、C. simpleD. tiring四、语法填空 Since I was first in China, my life, and China itself, have developed and changed a lot. I came here in 2015_(travel) and visit a friend. I had a fantastic time, _ (explore) beautiful places in Beijing, Shanghai, Sichuan and Hong Kong within 5 weeks. Then, with the taste of

    120、China in my mouth, I _ (return) to Beijing as an exchange student in 2017,_ I fell in love with this city. Despite the pollution and people everywhere, what I saw in Beijing was a city on the move and developing at a speed so unknown to me, a man from a small sleepy _ (Australia) city. China today i

    121、s a country rich_ old customs, and one that is also full of modern _ (wonder). Although some things will always stay_ same, other things are changing at a speed beyond _ (imagine). Im sure that as _ (I) life continues here in Beijing, I will enjoy more convenience and surprise.五、书面表达 假设你是李华,你打算利用假期出

    122、国旅游。请你就此给你的美国笔友Michael发一封电子邮件,谈论一下你出国旅游的原因,并邀请Michael有时间来中国。要点如下: 1.出国旅游很有意义; 2.开阔眼界,了解国外的风俗和历史; 3.和来自不同文化背景的人交朋友,学习外语; 4.放松身心,欣赏美景。注意: 1.词数80左右(信的开头和结尾已给出,不计入总词数); 2.可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Michael, How are you ? These days, I am planning to travel abroad during the vacation._Yours truly,Li Hua阅读下面短文,

    123、根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。 In 1989, fresh out of high school, I had the difficult task of choosing a career path before college started in three months. In those days in Pakistan, there were limited choices: becoming a doctor or an engineer, or entering the financial world after getting a business degr

    124、ee. I wasnt interested in engineering, so that I was left with medicine or business. I couldnt decide. My uncle suggested that I do a work placement(实习) to experience it for a month in an international company followed by a month in a hospital. After that, I could make a decision. It seemed like a g

    125、ood idea. I was accepted for a months placement at a foreign bank in Karachi. I got a feel for how the world of finance functioned, made new friends, and generally enjoyed the mostly easy-going work surroundings. The month passed rapidly, and soon I began working at a leading hospital in Karachi. Th

    126、e experience couldnt have been more different. The hospital had a stressful environment. The days started early (at 7 am, compared to 9 am at the bank), and were filled with endless duties. And the night calls! This was crazy, working all day, through the night, and again the next day. I began think

    127、ing about my two experiences. The bank had offered a more relaxing atmosphere, better working hours and less stress. The hospital was full of excitement, but the studying and training was difficult. It seemed that the business choice was going to win out. Near the end of my month at the hospital, I

    128、was driving home after an especially busy night call. In front of me was a public bus, with college students sitting on the top. As the driver weaved through (穿梭) traffic, I could see the boys shaking from side to side.注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出

    129、你所使用的关键词语;Paragraph 1: Suddenly, a boy fell off the back of the bus._Paragraph 2: The next day, when I went to the hospital to see the boy, all his family got up, with grateful smiles on their faces._参考答案阅读一答案:1.C; 2.A; 3.D解析:1.细节理解题。根据第一段中“Your household rubbish is collected weekly on your regular

    130、collection day.(你的家庭垃圾会在每周的定期收集日被收集)”可知,镇上每周会收集一次家庭垃圾。故选C。2.细节理解题。根据Items for curbside collection部分中“Cardboard-Cereal Boxes , Pasta Boxes,Shoe Boxes,Etc. (纸箱、麦片盒、意大利面盒、鞋盒等)”可知,A选项“一个耐克盒子”可回收物品会被收集。故选A。3.细节理解题。根据How to prepare items for curbside collection 部分中“Paper Productsplease wrap them in plasti

    131、c grocery bags to protect from rain and wind. (纸制品请用塑料购物袋包装,以防风雨打湿)”可知,当居民倾倒可回收垃圾时,他们应该用塑料袋包装纸制品。故选D。 阅读二答案:1-4 BCCD解析:1.推理判断题.根据文章第二段 Now, as I am quite a seasoned plane traveler, I know that seats and cars are supplied by the destination. So I came up to the woman and her frightened-looking daught

    132、er, telling the woman that her daughter could sit with me and that I would take care of her during the journey. 可知我走过去和这位女士说她的女儿可以和我坐在一起,我会照顾她.结合第一段第一句 Are you going to Seattle? an anxious-looking说明作者去西雅图,故B项正确.2.推理判断题.根据第三段第二句 The conductor wanted to know if there were people traveling together, so

    133、 I went to the front of the line with the girl and we were arranged to sit next to each other.可知当售票员询问是否有人要坐在一起的时候,我走上前去要求我们被安排坐在一起.故C项正确.3.细节理解题.根据第一段中的 Oh, I was hoping you could watch out for my daughter. Shes never been on a plane alone before. 可知小女孩从来都没有独自乘坐过飞机.故C项正确.4.推理判断题.根据最后一段 I do hope th

    134、at kindness will spread around the world through these ways. But great moments often catch us unaware, beautifully wrapped (包裹) in what others may consider a small one. 可知作者认为我们应该通过各种方法传播善良,有时候一个很小的善意的行为会给别人带来很大的影响.故D项正确.阅读三答案:CABD解析:1. 推理判断题, 根据第二段中的I did not particularly relish the long train jour

    135、ney and had brought along a dozen magazines to read and reread. I looked about the train. There was not one familiar face. I sighed and sat down to read my Economics.可知作者本来认为这次旅行是无趣的。故选C。2. 推理判断题。根据第一段的描述以及本段最后两句This is the simple village people of Malaysia. I was moved.可知答案。另外根据文章内容也可以判断出马来西亚的村民对作者

    136、的触动是最大的。3. 词义猜测题。根据画线词所在的句子I did not particularly relish the long train journey and had brought along a dozen magazines to read and reread.可知作者认为自己不会喜欢这次长途旅行, 所以买了一打杂志翻来覆去地读。由此可知选B, relish表示喜欢, 爱好。4. 推理判断题。根据第一段中的Often whole families stood outside their homes and waved and smiled as if those on the

    137、trains were their favourite relatives. This is the simple village people of Malaysia. I was moved.和第四段中的Even the trees were smiling.可知作者被村民们的微笑所感动, 最后也变得高兴了。故可推知微笑能使人的心情变好, 选D。 阅读四答案:1.D; 2.B; 3.C; 4.D解析:1.细节理解题。根据第一段最后两句They are the cousins of monkeys and look quite similar. They also swing through

    138、 the trees and live in family groups.可知,Lemurs就像猴子,因为它们在树间荡来荡去,成群结队地生活。故选D。2.同义猜测题。根据第二段中being awake at night and sleeping during the day, and some are not nocturnal but diurnal. 晚上醒着,白天睡觉,有些不是夜行性的,而是昼行性的。可知,画线词意思是夜间的。故选B。3.推理判断题。根据最后一段最后一句Soon there may be no lemurs left if we do not make serious e

    139、fforts to protect them. 可知,如果人们不采取任何措施帮助狐猴,狐猴很有可能很快灭绝。故选C。4.主旨大意题。根据文章可知,本文讲述的是马达加斯加岛上的狐猴。故选D。七选五答案:EDAFG解析:1.E 根据 Television does nothing to help make the family relationships better.可知,电视对改善家庭关系毫无帮助。E 项(事实上,它只会增加家庭成员之间的距离:)承接上文:2. D . It often serves well to start the conversation right before din

    140、ner so that setting the table and doing other things may become less boring.可知,在晚餐前就开始谈话通常很有帮助,这样摆 桌子和做其他事情就不会那么无聊了。D项(一起做事可以 让家庭成员感到有兴趣。)承接上文D项中的feel interested 和上文中的become less boring相吻合33.A根据设空处后一句可知,对于这一点,你可以问他们有关 他们可能参加的课外活动的问题;A项(试着多了解他们,而 不仅仅是他们的学校生活。)切题:4.F 根据 Therefore, all controversial (有

    141、争议的)topics should not be talked about.可知,所有有争议的话题都不应该被谈论:承接 下文,F项(晚餐时间的谈话应该鼓励家庭成员吃得好切题。 下文中的Therefore说明前后是一种因果关系,故答案为F。5.G 根据 Whats more, it serves well if you share your childhood memories with your family.可知,如果你和你的家人分享你的 童年记忆,它会很有用。G项(他们,尤其是你的孩子们,听到 你小时候的所作所为会感到兴奋。)承接上文。完形填空答案:1-5 BACAD 6-10 ADCBB

    142、 11-15 DACCB解析:1.考查动词.根据设空处所在句子 We were walking down the main street to go across to Downtown Disney when John, the younger of my two nephews, 1 walking. 可知,作者他们正走在大街上,准备穿过大街去迪斯尼的市中心,这时他更小的外甥约翰就停止(stopped)走路了.2.考查名词.根据上文可知约翰站在那里几秒钟,眼睛望着街道(street)的对面.3.考查动词.根据语境可知当作者开始向约翰走去,告诉他要快点(hurry),这样他们就可以和大家在一

    143、起时,他开始穿过街道.4.考查动词.根据 I was just standing there thinking and trying to 4 what he would do.可知,我只是站在那里思考,想弄清楚(discover)他会做什么.5.考查状语从句.当约翰走到街的另一边时,他在一对夫妇和他们正在哭的孩子面前停下了脚步.此处应用When引导时间状语从句.6.考查名词.根据 If I had to guess, this kid was probably around the same 6 as John, if not a little bit younger.可知,如果我必须猜一下

    144、,这个孩子可能和约翰差不多大(age),要不就是更小一点.7.考查动词.根据语境可知,我看到他们彼此交谈了一会儿,然后约翰把他刚在10分钟内拿到的气球递给(handed)了那个孩子.8.考查形容词.那对父母(对约輸的行为)看起来非常惊讶.故选surprised.9.考查动名词.根据语境可知,孩子拿起了气球,停止了哭泣(crying),对约翰笑了笑,并对他说了些什么.10.考查形容词.约翰做了好事,走回我身边,非常高兴(happy).11.考查副词.根据语境可知,孩子微笑着,兴奋地(excitedly)和他的父母谈话,同时指着我的外甥.12.考查形容词.根据 He shouldnt be 12

    145、at Disneyland, so I gave him my 13 to make him happy. 及下文 You gave him your balloon? 可知,约翰认为小男孩不应该在迪斯尼乐园里伤心(sad),所以为了让他高兴约翰把他的气球给了他.故选A.13.根据上题解析可知约翰把自己的气球(balloon)给了小男孩.14.考查并列连词.根据 His balloon might have flown away, or he didnt get one, 14 Mom bought me lots of toys, so its OK. 可知,小男孩的气球可能已经飞走了,或者

    146、他没有得到,但是(but)妈妈给约翰买了很多玩具,所以他觉得没关系.15.考查形容词.句意:这个故事肯定不像我们读过的一些其他故事那样感人(touching),但直到今天,它仍然使我感到震撼.语法填空答案:to travel; exploring; returned; when/and; Australian; in; wonders; the; imagination; my解析:考查非谓语动词。此处用动词不定式表示目的。 考查非谓语动词。explore与句子的主语I是逻辑上的主动关系,因此用现在分词,在此句中表示伴随。考查时态。设空处缺少谓语动词,根据时间状语in 2017可知用一般过去时

    147、态。考查连词。分析句子结构可知设空处连接前后两个句子,用when引导定语从句或and连接并列分句都是正确结构。考查词性转换。用形容词修饰名词city,因此把名词转换为形容词。考查介词。be rich in意为“大量含有”,是固定短语。考查名词的数。wonder意为“奇迹”,是可数名词。根据定语full of可知用名词的复数形式。考查冠词。the same是固定搭配,表示“同样”。考查词性转换。beyond imagination 意为“无法想象”,beyond是介词,后面接名词。考查代词。此处应用形容词性物主代词修饰名词life。作文答案:Dear Michael, How are you?

    148、These days, I am planning to travel abroad during the vacation. I think travelling abroad is very meaningful. First, travelling abroad can broaden my horizon. When I visit a foreign country, I can learn more about the customs and history of the country. At the same time, I can make lots of friends.

    149、Besides, communicating with the local people will give me the chance to learn a foreign language. The most important thing is that I can relax and enjoy the beautiful scenery. Michael, please come to China when you are free. I do hope you can witness the great changes in China.Yours truly,Li Hua作文续写

    150、答案: Paragraph 1: Suddenly, a boy fell off the back of the bus. He hit the road face down and rolled over. He lay still in the middle of the road as the bus sped away. None of the cars behind stopped. Thinking that he could die in a matter of minutes, I stopped my car and carefully examined the boy.

    151、With the help of some passers-by, I lifted the unconscious boy into the car and raced back to the hospital. After his family was contacted, and he was wheeled into emergency surgery, I drove home, exhausted but happy.Paragraph 2: The next day, when I went to the hospital to see the boy, all his fami

    152、ly got up, with grateful smiles on their faces. What a feeling it was to help save the life of another person! I spent the rest of the day in a state of the most fabulous mood I had ever experienced. Driving home that evening, I decided on my career path. Two months of placements could not do what 3

    153、0 minutes helping an accident victim had done for me. This experience taught me that at times, the decisions are made for youand that whatever happens is always for the best.解析: 写好这类作文要注意几个步骤:1. 认真审题,找准提示语中的关键词或句,确定中心思想.2. 依据关键句,草拟提纲,梳理文章的脉络3. 准确定位人称、时态.注意使用高级词汇和高级句型使文章显得更有档次.4.最后还要认真查验是否有漏写情况,有无拼写错误及标点误用等高分句型一:I knew that if the boy was bleeding into his brain,he could die soon我知道如果这个男孩血液流入他的大脑,他会死的很快.高分句型二:Driving home that evening,I knew what I wanted to do for the rest of my life.Mycareer pathbecame crystal clear at that moment.开车回家的那天晚上,我知道我想做的事在我的余下的生命里.在那一刻,我的职业生涯开始变得晶莹剔透.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit 2单元测试卷 2套(含答案解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-807792.html
    相关资源 更多
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx
  • 人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1