分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit1 Teenage life单元测试卷(含答案解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:807794
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:29.06KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材 【新教材】人教版2019高一英语必修第一册Unit1 Teenage life单元测试卷含答案解析 人教版 2019 英语 必修 一册 Unit1 life 单元测试 答案 解析
    资源描述:

    1、【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit1 单元测试卷学校:_姓名:_班级:_考号:_一、阅读理解1.TOWN OF MIDDLEBOROUGH RUBBISH/RECYCLE INFORMATIONRUBBISH COLLECTION CURBSIDE(路边回收)Your household rubbish is collected weekly on your regular collection day. All residents using rubbish barrels must have covers on them to prevent rain/snow wat

    2、er buildup inside.Please note the following list of items that will NOT be picked up by the Sanitation Division: Medical Waste or Mercury-Call Health Department at 508-946-2408 Containers with sharp edges or bottoms. Metals, furniture or building materials. Recyclable material.RECYCLE COLLECTION CUR

    3、BSIDEYour recyclables will be collected every other week on your regular collection day. Failure to put your recyclables out on the assigned day causes double pick-up”.Please help us to keep costs down.Items for curbside collection: Newspapers and magazines Cardboard-Cereal Boxes, Pasta Boxes, Shoe

    4、Boxes, Etc. Cans and plastics (NO CHILDRENS TOYS) Clear and colored glass (only brown & green)How to prepare items for curbside collection: Paper Productsplease wrap them in plastic grocery bags to protect from rain and wind. Cans, plastics and clear and colored glassCLEAN.* All rubbish / recyclable

    5、s must be out at curbside by 7:00 a.m. on your regular scheduled collection day.1.How often is household rubbish collected in the town?A.Every day.B.Every other day.C.Every week.D.Every other week.2.Which of the following recyclables will be collected?A.An overdue journal.B.An old smartphone.C.A pla

    6、stic toy truck.D.A yellow drinking glass.3.What should the residents do when they dump their recyclables?A.They should try to keep the pick-up costs down.B.They should have them all cleaned before dumping.C.They should dump them by 7:00 a.m. beside their houses.D.They should have paper products cove

    7、red in plastic bags.2. How do you usually spend your spare time? Many people choose to be couch potatoes, but not Luo Han, a 9-year-old from Changsha, Hunan. Luo Han completes at least two hours of outdoor activities every day and has raised a wave of discussions online. Although he is in primary sc

    8、hool, he has already mastered sports like kayaking and paddling. His aptitude for outdoor sports is from his father Luo Ge, who actively encourages him to enjoy nature, rather than focusing only on his learning. After noticing that Luo Han did not go out for enough exercise after school, his father

    9、took him to do outdoor activities every day. Many applauded them. Exercise can ease brain fog and improve memory. Many students feel stressed about schoolwork, so outdoor activities can help us keep our moods uplifted and improve our learning efficiency, said Liu Yu, 18, a university freshman. Wang

    10、Tao, a parent of a 16-year-old, showed her support for the father. Its more than a way to relax. Its a training of willpower, she said. Her son He Xin, from Hefei Thomas School, Anhui, is a fan of outdoor sports. Although facing increasing pressure in his studies, he has joined the schools athletic

    11、programmes. However,some have also expressed their concerns. Two hours isnt too much for a 9-year-old, but it might be difficult for high school students to guarantee this block of time when school becomes more demanding, said Huang Xi, 16, from Liyang High School of Jiangsu Province. Ms Zhu, who ha

    12、s a daughter in middle school, also agreed that two hours is too much for the majority of parents, especially on weekdays. When I am off-duty, I need to do housework. After my daughter finishes her homework, she prefers to watch TV. Neither of us would think of going outside for exercise, Zhu said.

    13、Other parents are concerned about the safety of outdoor activities. Zhang Zhijin has a son in high school. Sometimes, teenagers can do crazy and risky things. We worry about accidents, Zhang said.1.What can we learn from the passage?A.Outdoor playing is only good for relaxation.B.Liu Yu thinks outdo

    14、or activities can improve our learning efficiency.C.Luo Hans father thinks exercise on campus is enough for him.D.Luo Hans father thinks learning is more important than exercise.2.What does the author mean by the underlined word stressed in Paragraph 3?A.Annoyed.B.Excited.C.Anxious.D.Frightened.3.Wh

    15、ich of the following may agree with Ms Zhu?A.Huang Xi.B.Liu Yu.C.Wang Tao.D.Luo Han.4.Whats the best title of the passage?A.Please Go Out for ExerciseB.Daily Outdoor Play and WorkC.Peoples ConcernsD.Parents Views on After-class Work3. Come on! All of us are cutting(逃课) maths. Who wants to go to take

    16、 that quiz? Were going to take a walk and get lunch instead. Lets go! says the coolest kid in your class. Do you do what you know is right and go to maths class, take the quiz and all? Or do you give in and go with him? People who are at your age, like your classmates, are called peers. When they tr

    17、y to influence how you act and get you to do something, its called peer pressure. Its something everyone has to deal witheven adults. Peers influence your life, even if you dont realize it, just by spending time with you. You learn from them, and they learn from you. Its only human nature to listen

    18、to and learn from other people in your age group. Peers can have a positive influence on each other. Maybe another student in your science class taught you an easy way to remember the planets in the solar system, or you got others excited about your new favourite book, and now everyone is reading it

    19、. Sometimes peers influence each other in negative ways. For example, a few kids in school might try to get you to cut class with them. Its difficult to say no to peer pressure, but you can do it. Paying attention to your own feelings and beliefs about what is right and what is wrong can help you kn

    20、ow what is the right thing you should do. It can really help to have at least one other peer, or friend, who is willing to say no too. If you continue to face peer pressure and youre finding it difficult to handle it, talk to someone you trusta parent, or a teacher. They can help you feel much bette

    21、r and prepare you for the next time you face peer pressure.1.According to the first paragraph, what is the kid doing?A.Planning some interesting activities after school.B.Making an announcement about a dinner party.C.Persuading kids to take a quiz with him.D.Encouraging other kids to cut class.2.Wha

    22、t can be known according to the author?A.For kids, peer pressure may do more harm than good.B.Maths is the most difficult subject for most kids.C.Kids today are under greater pressure than before.D.Peer pressure exists among people of all age groups.3.What is suggested to the readers in the last par

    23、agraph?A.Making more close friends while at school.B.Learning to refuse their friends in a polite way.C.Getting support from someone else if necessary.D.Building closer relations with their parents and teachers.4.Whom is the text probably written for?A.The students.B.The parents.C.The teachers.D.The

    24、 friends.4.I was never very neat, while my roommate Kate was extremely organized. Each of her objects had its place, but mine always hid somewhere. She even labeled(贴标签) everything. I always looked for everything. Over time, Kate got neater and I got messier. She would push my dirty clothing over, a

    25、nd I would lay my books on her tidy desk. We both got tired of each other.War broke out one evening. Kate came into the room. Soon, I heard her screaming, Take your shoes away! Why under my bed! Deafened, I saw my shoes flying at me. I jumped to my feet and started yelling. She yelled back louder.Th

    26、e room was filled with anger. We could not have stayed together for a single minute but for a phone call. Kate answered it. From her end of the conversation, I could tell right away her grandma was seriously ill. When she hung up, she quickly crawled(爬) under her covers, sobbing. Obviously, that was

    27、 something she should not go through alone. All of a sudden, a warm feeling of sympathy rose up in my heart.Slowly, I collected the pencils, took back the books, made my bed, cleaned the socks and swept the floor even on her side. I got so into my work that I even didnt notice Kate had sat up. She w

    28、as watching, her tears dried and her expression one of disbelief. Then, she reached out her hands to grasp mine. I looked up into her eyes. She smiled at me, Thanks.Kate and I stayed roommates for the rest of the year. We didnt always agree, but we learned the key to living together: giving in, clea

    29、ning up and holding on.1.What made Kate so angry one evening?A.She couldnt find her books.B.She heard the author shouting loud.C.She got the news that her grandma was ill.D.She saw the authors shoes beneath her bed.2.The author tidied up the room most probably because _.A.she was scared by Kates ang

    30、erB.she hated herself for being so messyC.she wanted to show her careD.she was asked by Kate to do so3.How is Paragraph 1 mainly developed?A.By analyzing causes.B.By showing differences.C.By describing a process.D.By following time order.4.What might be the best title for the story?A.My Friend KateB

    31、.Hard Work Pays OffC.How to Be OrganizedD.Learning to Be Roommates二、七选五5.根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。Kids and Food: Advice for Parents It is important for parents to know how to help their kids eat healthily. Here are a few easy ways: Parents control the supply lines._ Though kids may

    32、keep asking for less nutritious(有营养的) foods, parents should decide which foods are regularly provided in the house. Kids wont go hungry. Theyll eat whats available in the fridge at home. Say goodbye to the clean-plate club._ Lots of parents grew up under the clean-plate rule, but that way doesnt hel

    33、p kids listen to their own bodies when they are full. When kids feel full, theyre less likely to overeat. _ Food preferences are developed early in life, so try to offer different kinds of food. Likes and dislikes begin forming even when kids are babies. Parents may need to serve a new food on sever

    34、al different occasions(时机) for a child to accept it. Food is not love. Find better ways to say I love you. When foods are used to reward kids and show love, they may start to turn to food when feeling worried or unhappy. _ Kids do as you do. _ When trying to teach good eating habits, try to set the

    35、best example. Choose nutritious food, eat at the table, and dont forget breakfasts.A.Start them young.B.Rewrite kids menu.C.Be a role model and eat healthily yourself.D.Offer praise and attention instead of food treats.E.Let kids stop eating when they feel theyve had enough.F.You decide which foods

    36、to buy and when to serve them.G.Let kids choose what to eat and how much of it they want.三、完形填空(15空)6. My teacher Mr. Bush is the most positive person Ive ever met. He has the ability to 1 positiveness to young students. He always smiles and never gets 2 at students. Once I met some 3 because I felt

    37、 overshadowed by my brother, who seemed to be doing great in every way. Hopelessness 4 me whenever I was in a classroom. But that all 5 when I met my teacher for life, Mr. Bush. Having found out about my problems, he just kept 6 me. Because of Mr. Bush, my world was filled with 7 and power. A few we

    38、eks ago, everyone in my class was feeling a bit 8 because of a bad day at school. But things got 9 after a close of Mr. Bushs class. He drew a picture on the whiteboard that 10 a half-full glass of water. He then said, Class, the point of view in which you look at things will 11 your feelings. Like

    39、this glass of water; some people see it and think What! Only half a glass of water. How 12 I am. Whereas other people think Wow, Im so thirsty. Great! Half a glass of water for me! It all is in the 13 you think. Mr. Bushs 14 way of thinking always makes me feel glad and 15 . Iwill always remember hi

    40、m.1. A. pass onB. apply forC. consist ofD. give up2. A. strictB. patientC. madD. curious3. A. friendsB. needsC. realitiesD. difficulties4. A. drownedB. resistedC. curedD. relaxed5. A. happenedB. changedC. solvedD. included6. A. forgivingB. calmingC. encouragingD. calling7. A. sunshineB. fearC. surpr

    41、iseD. disappointment8. A. cheerfulB. downC. eagerD. afraid9. A. warmerB. higherC. betterD. happier10. A. servedB. filledC. boughtD. showed11. A. hurtB. care aboutC. give awayD. affect12. A. pleasedB. unfortunateC. brightD. perfect13. A. wayB. directionC. endD. past14. A. differentB. optimisticC. spe

    42、cialD. important15. A. proudB. carefulC. lonelyD. hopeful四、语法填空7. In the middle of this hot weather, our landlord has ordered our balconies(阳台) (tiny as they are) to be built again. The workers, though kind and willing, _(be) not really organised, jumping from one balcony to_ next. Right now four ba

    43、lconies out of six _(rebuild) at the same time. To be honest, I have told _(me) several times already not to complain about this, and today one of my _(neighbour), an 80-year-old lady, started complainingfirst to me, then to one of the workers. I am glad I was able to listen to her without _(start)

    44、to complain myself or ignoring her problems. At the beginning I thought, Well, she _(usual) is at home all the time, while I have to do other things and reschedule them. But luckily I could understand that the uncertainty for her seems to be almost unbearable, and that her quiet day is being broken,

    45、_ probably is terrible. Not too long ago, I may not have spared the time _(try) to see it through her eyes. Im glad I get the chance. Thanks_ this little experience, I learnt to behave myself. It also warns me that it is important and worth every little effort to fit in this area.五、书面表达8.假定你是李华,希望通过

    46、外籍教师Peter找一位笔友。请写一封短信,描述一下你理想中的笔友,并说明为什么选择这样的笔友。具体条件包括:1.年龄;2.性别;3.爱好(旅游、运动、宠物等)。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.尽量使用本单元学过的词汇和短语。_9.阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。My mother was a supporter of physical punishment, but for all her talking she has never spanked (打屁股)my siblings and me. Instead she found

    47、 ways of punishment that left a more lasting memory than giving us a spanking. One of the most memorable occasions occurred when I was four.In the early 70s my mother attended college during the day and I was in daycare. One day at daycare I watched an extremely tired mother attempt to pick up her d

    48、aughter. The little girl asked,“Momma,are we going to McDonalds for dinner?” The mother replied,44 Honey, not tonight. Momma has to run a few errands (差事) and then we have to go home and cook dinner for Daddy.” “But I wanna go, “Susie,I said not tonight. Maybe, if you are a good girl, we can go tomo

    49、rrow. Susie immediately dropped to the floor, kicking and screaming, “I want to go to McDonalds.”No amount of pleading (恳求) or scolding her mother tried stopped Susies tantrum (发脾气). Finally her mother gave in, “Okay, Susie, lets go to McDonalds. Susie stopped yelling and grabbed her mothers hand an

    50、d they left. To say I was amazed would be inaccurate, I was delighted that anything I wanted could be had by throwing a tantrum.That day my mother picked me up early from daycare because we were going to a store to purchase some New Year items. I was excited by the lights and decorations, and as we

    51、walked through the toy section on the way to the counter, I saw a toy I had to have. It was a white and red telephone whose bells rang as it was pulled along on a string. Looking lovingly up at my mother I asked, “Mama,can I have that telephone?”She replied, “Baby,not now, but if you are a good girl

    52、, maybe grandpa will bring it to you.” “But, Mama, I want that telephone right now.” Her eyes narrowed and her hand tightened on mine. “Becky, you cant have that telephone today, but if you misbehave, you can have a spanking.”注意:1.所续写短文的词数应为150左右;2.应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语;3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好; 4.续写完成

    53、后,请用下划线标出你所使用的关键词语。 Paragraph 1 :By now we were standing in the long holiday line to pay the bill, and I figured it was a good chance. _Paragraph 2:“Mama, stop. Mama, get up,” I tearfully pleaded._参考答案1.答案:1.C; 2.A; 3.D解析:1.细节理解题。根据第一段中“Your household rubbish is collected weekly on your regular coll

    54、ection day.(你的家庭垃圾会在每周的定期收集日被收集)”可知,镇上每周会收集一次家庭垃圾。故选C。2.细节理解题。根据Items for curbside collection部分中“Cardboard-Cereal Boxes , Pasta Boxes,Shoe Boxes,Etc. (纸箱、麦片盒、意大利面盒、鞋盒等)”可知,A选项“一个耐克盒子”可回收物品会被收集。故选A。3.细节理解题。根据How to prepare items for curbside collection 部分中“Paper Productsplease wrap them in plastic gr

    55、ocery bags to protect from rain and wind. (纸制品请用塑料购物袋包装,以防风雨打湿)”可知,当居民倾倒可回收垃圾时,他们应该用塑料袋包装纸制品。故选D。 2.答案:1-4 BCAB解析:1.细节理解题。根据第三段中.Many students feel stressed about schoolwork, so outdoor activities can help us keep our moods uplifted and improve our learning efficiency, said Liu Yu, 18, a university

    56、freshman.可知, 刘宇认为户外活动可以提髙我们的学习效率。故选B项。2.词义猜测题。根据画线词后文so outdoor activities can help us keep our moods uplifted and improve our learning efficiency可知, 户外活动可以帮助学生保持心情愉快, 提高学习效率, 由此可推知是因为学生对学校的学业感到焦虑, 所以才需要户外活动来缓解压力, 故画线词意为焦虑的。故选C项。3.推理判断题。根据倒数第二段中Ms Zhu, who has a daughter in middle school, also agree

    57、d that two hours is too much for the majority of parents, especially on weekdays.以及倒数第三段中Two hours isnt too much for a 9-year-old, but it might be difficult for high school students. said Huang Xi可推知, 黄曦可能与朱女士观点一致。故选A项。4.主旨大意题。文章主要就学生该不该保证一定量的日常户外活动时间引发的讨论而展开, 介绍了不同的人的看法。故B选项日常户外活动和学业最适合作为文章标题。故选B项。

    58、 3.答案:1-4.DDCA解析:1.细节理解题。根据第一段内容可知, 这个很酷的孩子是在怂恿其他同学跟他一起逃课, 不参加数学考试。故选D项。2.细节理解题。根据第二段最后一句Its something everyone has to deal witheven adults.可知, 作者认为, 每个人都不得不面对同辈压力, 成年人也不例外, 即同辈压力存在于各个年龄段的人群中。故选D项。3.细节理解题。根据最后一段的第二句If you continue to face peer pressure and youre finding it difficult to handle it, ta

    59、lk to someone you trusta parent, or a teacher.可知, 作者提到如果你面临同辈压力的困境却束手无策时, 可以向父母或者老师寻求帮助。故选C顼。4.推理判断题。根据文章首段中的the coolest kid in your class, 第四段中的another student in your science class以及最后一段中的talk to someone you trusta parent, or a teacher等可看出, 本文主要是写给学生的。故选A项。 4.答案:1.D; 2.C; 3.B; 4.D解析:1.根据第二段的Why un

    60、der my bed可知,凯特进屋之后大喊是因为作者把自己的鞋子放在凯特的床下面了。2.作者打扫房间是在得知凯特的奶奶病重的消息之后,再根据第三段最后一句的提示可知,作者之所以这样做主要还是出于同情和关怀。3.第一段用连词while, but, and巧妙地将作者和凯特的不同进行了对比,由此可知应该选择B项。4.主旨大意题。本文主要介绍了由于生活习惯的不同导致舍友冲突,后来通过相互关怀和体谅,最后和解的故事,来告知人与人的相处之道,即舍友要学会相处。故应选D。5.答案:FEADC解析:语篇解读:本文是说明文。作者向父母们提出了几点建议以确保孩子吃得健康。 解析:由该段标题Parents con

    61、trol the supply lines.和文中的.parents should decide.in the house.可知F项内容符合此处语境。解析:由该段标题Say goodbye to the clean-plate club.和文中的.that way doesnt help.when they are full.可知,如果孩子感觉吃饱了就不要再强迫他们非得把盘子里的食物吃光,这样对身体不好,故选E项。解析:本段主要是说要帮助孩子从小养成不挑食的好习惯,故用A项作为小标题最恰当。解析:由该段标题Food is not love.和文中的When foods are used. wo

    62、rried or unhappy.可知,作者建议不要用食物作为奖励,而是应该给予表扬和关注,故选D项。解析:由该段标题Kids do as you do.和文中的When trying to teach good eating habits, try to set the best example.可知,要想培养孩子良好的饮食习惯,父母首先得以身作则,故选C项。6.答案:1-5 ACDAB 6-10 CABCD 11-15 DBABD解析:1.句意:他有能力把积极的一面传递给(pass on)年幼的学生。apply for申请; consist of组成; give up放弃。分析下文可知,布

    63、什先生总是会让沮丧的学生高兴起来,故应是他有能力把积极的一面传递给年幼的学生。选A。2.句意:他总是微笑,从来不生学生的气(mad)。strict严格的; patient耐心的; curious好奇的。3.句意:有一次,我遇到了一些困难(difficulties),因为我觉得我的哥哥在各方面都做得很好,这让我有了阴影。friend朋友; need需要; reality现实。4.句意:每当我在教室里,绝望就淹没了(drowned)我。resist抵抗; cure治愈; relax使放松。根据上文可知,作者一直活在哥哥的阴影之下,故应是绝望淹没了作者。选A。5.句意:但当我见到我一生的老师布什先生

    64、时,一切都改变(changed)了。happen发生; solve解决; include包括。6.句意:他发现了我的问题,并一直鼓励(encouraging)我。forgive原谅; calm使平静; call呼叫。7.句意:因为布什先生,我的世界充满了阳光(sunshine)和力量。fear害怕; surprise惊讶; disappointment失望。根据下文中的power可知,布什先生的鼓励让作者的世界充满了阳光和力量。故选A。8.句意:几个星期前,我们班里的每个人都因为某一天在学校的糟糕表现而感到有点儿沮丧(down)。cheerful高兴的; eager渴望的; afraid害怕的

    65、。9.句意:但在布什先生的课结束后,情况有所好转(better)。warmer更温暖的; higher更高的; happier更高兴的。根据下文布什先生画了一张半杯水的图,告诉同学们思维方式不一样,看问题的角度就不一样,同学们又都高兴起来可知,布什先生的课结束后,情况又好起来了。故选C。10.句意:他在白板上画了一幅画,显示的(showed)是半杯水。serve服务; fill充满; buy买。11.句意:他接着说,“同学们,你们看事情的角度会影响(affect)你们的感受”。hurt伤害; care about关心; give away分发。12.句意:就像这杯水;有些人看到它就想“什么!只

    66、有半杯水。我真不幸(unfortunate)”。pleased高兴的; bright明亮的; perfect完美的。根据下文中的“Whereas other people think Wow, Im so thirsty. Great! Half a glass of water for me!”可知,此处表示对比,有的人认为只有半杯水是不幸的。故选B。13.句意:一切都取决于你思考的方式(way)。direction方向; end结束; past过去。分析上下文可知,布什先生给同学们画了一幅半杯水的图,告诉他们有的人对此持积极的态度,有的人对此持消极的态度。故应是想告诉同学们:你看事情的角度

    67、会影响你的感受,一切都取决于你怎么想。故选A。14.句意:布什先生乐观的(optimistic)思维方式总是让我感到高兴和充满希望。different不同的; special特殊的; important重要的。15.句意:布什先生乐观的思维方式总是让我感到高兴和充满希望(hopeful)。proud骄傲的; careful小心的; lonely孤独的。7.答案:are the are being rebuilt myself neighbours starting usually which to try to解析:此处陈述客观事实, 应用一般现在时, 主语为workers, 谓语动词用复数形

    68、式。故填are。 from one.to the next为固定搭配, 意为从一个.到另一个。故填the。rebuild在此是谓语动词, 与主语是被动关系, 是指目前正在发生的动作, 应用现在进行时, 故应用现在进行时的被动语态, 主语为four balconies, 谓语动词用复数。故填are being rebuilt。句意为: 老实说, 我已经叮嘱过自己好几次, 不要抱怨这件事. 此处表示叮嘱自己, 应用反身代词myself。故填myself。neighbour为可数名词, 此处为固定结构one of+复数名词, 由此可知应用复数形式。故填neighbours。此处作介词without的

    69、宾语, 应用动名词形式。故填starting。修饰后文谓语动词is应用副词usually。此处引导非限制性定语从句, 修饰上文句子her quiet day is being broken, 从句中缺少主语, 故应用关系代词which引导。故填which。spare the time to do sth意为抽出时间做某事。故填to try。thanks to为固定搭配, 意为多亏; 归功于。故填to。8.答案:Dear Peter, Im writing in order to ask whether you can introduce me a pen friend. I want to h

    70、ave a female pen friend with interests similar to mine. In my mind, she is also a teenager and falls in love with travelling, swimming, and playing table tennis. Besides, it would be better if she has a pet dog, as I often walk my dog outdoors every day. I hope she can join me in talking about what

    71、each of us has experienced in travelling, caring about pets, or whatever we have in common. In that case, we will get along well with each other soon. We can discuss what we are both concerned about in English and well never be tired of each other. I would be grateful if you could help me find such

    72、a pen friend!Yours,Li Hua解析:9.答案:Paragraph 1 : By now we were standing in the long holiday line to pay the bill, and 1 figured it was a good chance. I lay down on the ground and began screaming, I want that telephone! over and over again. Shoppers looked as my mother calmly said, Becky, youd better

    73、get up by the count of three or else. One.Two.Three.” Nothing. I was still in full tantrum. So then she lay down beside me on the floor, and began kicking and screaming. “I want a new car. 1 want a new house. I want some jewelry. I want.”Shocked, I stood up.Paragraph 2: Mama, stop. Mama, get up, I t

    74、earfully pleaded. She stood, and brushed herself off. At first stunned, the others waiting in the line began to sporadically clap, and before I knew it they were cheering and laughing and patting my mother on her back. She blushed and took a little bow and the next thirty minutes in the line was pure misery for me as various parents leaving the store,shook their heads at me and said with a smile. “Your mom got you good. I bet youll never try that again. And I didnt, because it left a lasting mental picture more effective than any physical mark.解析:

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit1 Teenage life单元测试卷(含答案解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-807794.html
    相关资源 更多
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx
  • 人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1