分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 24

类型【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit4 单元测试卷 2套(含答案解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:807797
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:24
  • 大小:44.62KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材 【新教材】人教版2019高一英语必修第一册Unit4 单元测试卷 2套含答案解析 人教版 2019 英语 必修 一册 Unit4 单元测试 答案 解析
    资源描述:

    1、【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit4 单元测试卷1学校:_姓名:_班级:_考号:_一、阅读理解 In late March, storms and rapid temperature shifts in several Midwestern states led to unexpected flooding. For Nebraska, it was the worst disaster in the states history: 76 of 93 counties have had to apply for aid, with damage approximately

    2、$1.3 billion. Many families are receiving assistance for repairs to homes, farms, and infrastructure (基础设施). Although it has been a destructive time for Midwestern farm counties, many volunteers have joined in despite the dangers. For volunteer Lynn Caniglia, the feeling that comes from helping fami

    3、lies is all the payment she needs. Another girl called Jeanie Goodhile talked about her efforts. She raised disabled animals on her farm in Valley, Nebraska. The floods ruined her land and nearly killed all she owned. When the water came, I had 20 minutes to save all of my animals, Goodhile said. Wh

    4、en I attempted to get some animals out of their pens(畜栏), they wouldnt come out. Across the Midwest, three people and more than 2.3 million animals died in the flooding. Goodhile is grateful for the first volunteers who risked their lives to save others. Volunteers from as far away as Ohio and North

    5、 Carolina rescued people trapped and are now providing supplies to those in need and helping to rebuild. I assess homes to see if theyre safe to live in after all of the damage, said volunteer Steve Metcalph. Several steps need to be taken to ensure that a house is safe and habitable after flooding.

    6、 Cleaning out a home and making repairs after flood damage can be a tough, complex process. Roads, bridges, and highways were also damaged. Most of the highways and roads have reopened, but nearly one million homes are still awaiting clean-ups.1.Which of the following best describes Nebraskas situat

    7、ion in late March?A. Terrible.B. Changeable.C. Pleasant.D. Effective.2.What happened to Jeanie Goodhiles farm?A.Her efforts to save some animals were in vain.B.The flood didnt kill any animal on the farm.C.There was no volunteer to help save the farm.D.She had no time to save the animals on the farm

    8、.3.What can be a suitable title for the text?A.Survivors in the floodB.A joint effort to save animalsC.The governments great contributionsD.Volunteers helping victims through flood The scientific study of earthquakes is comparatively new. Until the 18th century, few factual descriptions of earthquak

    9、es were recorded, and the natural causes of earthquakes were not well understood. The earliest earthquake for which we have descriptive information occurred in China in 1177 BC. The Chinese earthquake catalog (目录) describes several dozen large earthquakes in China during the next few thousand years.

    10、 Earthquakes in Europe were mentioned as early as 580 BC, but the earliest for which we have some descriptive information occurred in the mid-16th century. The earliest known earthquakes in the Americas were in Mexico in the late 14th century and in Peru in 1471, but descriptions of the effects were

    11、 not well recorded. By the 17th century, descriptions of the effects of earthquakes were being published around the world. The most widely felt earthquakes in the recorded history of North America were a series that occurred in 1811-1812 near New Madrid, Missouri. A great earthquake, whose magnitude

    12、 is reported to have been about 8, occurred on the morning of December 16, 1811. Another great earthquake occurred on January 23, 1812, and a third, the strongest yet, on February 7, 1812. Aftershocks (余震) were nearly continuous between these great earthquakes and continued for months afterwards. Th

    13、ese earthquakes were felt by people as far away as Boston and Denver. Because the population in these regions was small, the destruction of human life and property was slight. The San Francisco earthquake of 1906 was one of the most destructive in the recorded history of North Americathe earthquake

    14、and the fire that followed killed nearly 700 people and left the city in ruins.1. When did published descriptions of the effects of earthquakes become popular in the world?A. In the 1300s.B. In the 1400s.C. In the 1500s. D. In the 1600s.2. What do we know about the earthquakes in 1811-1812 in North

    15、America?A. They killed a large number of people.B. They occurred in San Francisco.C. They could be felt very far away.D. They almost destroyed entire cities.3. What can we infer from the passage?A. Few earthquakes were scientifically studied before the 18th century.B. Earthquakes can be avoided with

    16、 the development of technology.C. Most of the early earthquakes caused little damage.D. People havent found the causes of earthquakes so far.4. Whats the best title for this passage?A. The scientific study of earthquakesB. Earthquakes in historyC. The effects of earthquakes on humansD. Why earthquak

    17、es occurA food delivery man defeated a master from Peking University and won CCTVs Chinese Poetry Conference on April 4,2018. Lei Haiwei kept calm during the final of the third season of CCTVs Chinese Poetry Conference on Wednesday night, becoming the champion after defeating Peng Min, a master of l

    18、iterature from Chinas top university.Lei, from Shaoyang in Hunan, is now working as a food delivery man in Hangzhou of Zhejiang. His interest in poetry was inspired by his father, who would write poems down, stick them on the wall of the kitchen and teach him to read them from a young age.Lei missed

    19、 the opportunity of going to university due to frequent school transfers when he was growing up. But that didnt diminish his passion for poetry. Since he was too poor to buy books, Lei would memorize poems in bookstores and write them out when he returned home. He used this unique method to accumula

    20、te more than 1,000 poems.Though Lei came to Hangzhou in 2008 and works as a fast food courier, his love for poems hasnt faded. On his busiest work days, the courier has to deliver more than 50 orders a day. Even so, he seized any available moment to recite poems. For example, I am used to reciting p

    21、oems when I wait for food at restaurants and traffic lights on my way to deliver food. Reciting poems not only enriches my knowledge, but also makes my job less boring, the courier said.In November, 2017, Lei went to Beijing and began recording the TV show after standing out from more than 70,000 pe

    22、ople who signed up for the competition. After winning, Lei returned to Hangzhou and continues his delivery work and the memorizing of poems.Leis outstanding performance during the final, and his inspirational story, have amazed Chinese audiences.His love of learning is so pure, it moved me to tears,

    23、one netizen said It always amazes me how some people simply hunger for knowledge, another shared.1.Why did Lei Haiwei have no chance to go to college?A.His family was very poor.He was fascinated with poems.C.He was too busy to study.He often changed schools.2.The underlined word diminish in the thir

    24、d paragraph can be replaced by _ .A.inspireB.increaseC.reduce.encourage3.What does Paragraph 4 mainly tells us?A.Leis work is delivering food for others.B.Leis daily life is highly stressful at present.C.Lei uses any available time to recite poems.D.Reciting poems improves his knowledge.4.How did pe

    25、ople find Leis story?A.Interesting.B.Inspiring.C.Fascinating.D.Shocking. When an earthquake hit a small town, many houses fell down. After the earthquake, all the newspapers reported many stories about some of the families who were in trouble. One Sunday, when I was reading a newspaper, a special pi

    26、cture touched me. It gave the clothing sizes of each family member. I thought that this would be a good chance to teach my children to help those who were less lucky than themselves. I said to my seven-year-old twins, Brad and Brett, and three-year-old Meghan, We have so much, and these poor people

    27、now have nothing. Well share what we have with them. I filled a box with foods and clothes. While I was doing this, I encouraged the boys to choose their toys and donate some of their less favourite things. Meghan watched quietly as the boys took out their old toys and games and put them together. T

    28、hen she walked away. A few minutes later, she came back with Lucy, her much-loved doll. She put the doll on top of the other toys. Oh, dear, I said. You dont have to give Lucy. You love her so much. Meghan said, Lucy makes me happy, Mummy. Maybe shell make another little girl happy, too. I looked at

    29、 Meghan for a long moment. She taught me a lesson. Its easy to give something that we dont want any more, but hard to give what we cherish(珍爱), isnt it?1.The writer has _ children.A. oneB. twoC. threeD. four2.The underlined word donate in Paragraph 3 probably means _.A. 捐赠B. 丢掉C. 展出D. 放好3.Whats the

    30、best title for this passage?A. A Family StoryB. The Spirit of GivingC. The Way of Helping OthersD. A Sad Experience二、七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Maybe you are an average student. This is not necessarily so, however. Anyone can become a better student if he or she wants to. Heres how.

    31、Plan your time carefully. When planning your work, you should make a list of things that you have to do. After making this list, you should make a schedule of your time. First your time for eating, sleeping, dressing, etc. Then decide a good, regular time for studying. A weekly schedule may not solv

    32、e all your problems, but it will force you to realize what is happening to your time. Find a good place to study. Look around the house for a good study area. Keep this space,which may be a desk or simply a corner of your room, free of everything but study materials. No games, radios, or televisions

    33、. When you sit down to study, concentrate on the subject.Make good use of your time in class. Listening carefully in class means less work later. Taking notes will help you remember what the teacher says.Study regularly. When you get home from school, go over your notes, review the important points

    34、that your teacher is going to discuss the next day and read that material. If you do these things regularly, the material will become more meaningful, and youll remember it longer.Develop a good attitude towards tests. The purpose of a test is to show what you have learned about a subject. They help

    35、 you remember your new knowledge. The world wont end if you dont pass a test, so dont be over worried. You will probably discover them after you have tried these.A.There are other methods that might help you with your studying.B.Dont forget to arrange enough time for entertainment.C.Make full use of

    36、 class time to listen to everything the teacher says.D.No one can become a top student unless he or she works hard.E.You probably think you will never be a top student.F.Make full use of class time to take notes of what the teacher says in class.G.This will help you understand the next class.三、完形填空(

    37、15空) Last year, I told my family that I didnt want or need anything for my birthday. Instead, I 1 them to think of a way to share a2 in their world for me. My husband and my daughter did something different, but3 . The week of my birthday my husband went to a local cafe and told a waitress that he w

    38、anted to4 pay for the breakfast of a family. The waitress was5 and said it was her last day working there and this had never6 . When the family finished eating, the waitress told them their7 had been paid. The mom started crying and the dad stood up, trying to8 who might have done it, but my husband

    39、 was outside9 the whole thing. He told me he had such a wonderful 10 in his heart and he would like to 11 it a few more times. My daughter was on a tight budget so she 12 the week smiling more at people, and letting someone go before her at the market. She just took the time during my birthday week

    40、to slow down and be 13 and kind to a stranger and her co-workers. When we finally all got together for Mothers Day and my birthday, everyone was in tears as each person 14 what they had done. As you can see, it was the 15 birthday ever!1.A.wantedB.encouragedC.orderedD.permitted2.A.storyB.feelingC.ki

    41、ndnessD.responsibility3.A.crazyB.wonderfulC.interestingD.silly4.A.partlyB.normallyC.quicklyD.secretly5.A.frightenedB.satisfiedC.surprisedD.disappointed6.A.failedB.matteredC.existedD.happened7.A.coffeeB.billC.moneyD.lunch8.A.find outB.lookC.think ofD.remember9.A.watchingB.listeningC.askingD.telling10

    42、.A.feelingB.dayC.experienceD.idea11.A.sayB.discussC.doD.cost12.A.wastedB.foundC.tookD.spent13.A.healthyB.simplyC.honestD.friendly14.A.sharedB.practicedC.recordedD.watched15.A.biggestB.longestC.bestD.quietest四、语法填空Environment-friendly ideas have been created to supply people with helpful 1 (tip) on h

    43、ow they can help the environment 2 well as save money. I honestly believe that everyone wants to help the environment, even if they do or do not believe in global warming.With power bills, water bills and all other expenses3 (continue)to rise, its very hard for the average worker. No matter what you

    44、r 4 (finance) position is , there is always something everyone can do 5 (help) save our environment. We are not the only ones that live on this 6 (amaze) planet. We also share it 7 a wide range of strange and wonderful animals. It would be a great tragedy if they 8 (be) not around for our future gen

    45、erations to enjoy. Every little bit helps, so please do all 9 you can to protect our environment and the environment of these surprising animals. I hope these environment-friendly ideas can help everyone to do 10 (they) bit for the environment and to make this world a better place.四、书面表达假定你是你校英语杂志特约

    46、小记者,上周你校开展了“爱心包裹”(Loving Parcels)捐赠活动,给洪涝灾区的学生捐赠物品。请根据以下内容写一篇新闻报道。活动内容: 1.全校师生捐赠物品; 2.填写爱心祝福卡片; 3.将包裹寄给灾区学生。注意: 1.词数80左右; 2.可以适当增加细节,以使行文连贯。_阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。I remember the first time I met Roy. He was telling a joke. When he reached the final line, everyone burst out laughing. “ A popu

    47、lar boy,” I thought to myself. My name is Daniel. I was the new boy in the class. There were 33 students in my new class,and most people werent very interested in a shy new boy. Roy was kind to me. He often invited me to join his particular group, and we became good friends. We trusted each other an

    48、d we could talk about personal matters.Five years later, Roy and I were still in the same class. But just under a year ago, Roys father was knocked over by a car. He died a few days later. The family had difficulty with finance, Roy changed completely. He started losing friends, including me.About t

    49、hree months ago,a group of us were playing football together after school. Having left something in the classroom, I went inside to get it, and found Roy going through the pockets of peoples coats. In his hand he had a wallet and I knew it wasnt his! Roy went bright red. “ Ill put it back right now,

    50、 he said, and he did so. I turned round and walked out without saying a word. I really hoped that Roy would explain why He had been stealing, but instead he started avoiding me.Last week our school had a big fair in order to raise money for a charity and we made about 500. But to our surprise, the n

    51、ext morning, we were told that the money had been stolen. This morning I decided to ask Roy about the theft so I went to see him. Roy was out. I put his jacket on and put my hands in the pockets. I could feel a lot of paper notes and I pulled them out. It looked as if there was about 500 there.I was

    52、 so surprised that I just stood there, holding the notes in my hand. At that moment, Roy walked in.注意:1. 所续写短文的词数应为150个左右;2. 至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3. 续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4. 续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1Seeing me stand there with the money in my hand, Roy felt panicked (恐慌的) ._Paragraph 2We went

    53、to the head teacher Mrs Smith, together._参考答案阅读一答案:1-3 AAD解析:1.细节理解题.根据文章第一段可知,三月下旬内布拉斯加州遭遇了洪水灾害,当时的情况是十分糟糕和悲惨的, terrible意为糟糕的. 故选A.2.细节理解题.根据第三段中 When I attempted to get some animals out of their pens (畜栏), they wouldnt come out. 可知,她想从畜栏里救出一些动物,可是它们不愿出来,由此可知,她的努力白费了.故选A.3.主旨大意题.通读全文可知,本文主要讲在洪水来临时志

    54、愿者帮助那些受难者(包括人和动物)渡过难关,D项作为标题最合适.阅读二答案:1-4 DCAB解析:1. D 根据第二段最后一句 By the 17th century, descriptions of the effects of earthquakes were being published around the world. 可知, 答案为D。2. C 根据第三段中的 These earthquakes were felt by people as far away as Boston and Denver. 可知,答案为 C。3. A 根据第一段中的Until the 18th cen

    55、tury, few factual descriptions of earthquakes were recorded. 可推断,答案为 A。4. B通读全文可知,本文简要介绍了历史上有记载的几次大地震, 故答案为B。阅读三答案:1.D; 2.C; 3.C; 4.B解析:1.细节理解题;根据第三段第一句Lei missed the opportunity of going to university due to frequent school transfers when he was growing up.可知,由于经常换学校,雷海为失去了上大学的机会。2.词义猜测题:第三段开头提到失去了

    56、上大学的机会,再结合转折词but猜测,该词的意思是减少,所以选C项3.主旨大意题:第四段主要介绍了雷海为工作繁忙,即使如此, 他还是抓紧时间背诵诗歌:例如,他习惯在餐馆等着取餐或在送餐路上等信号灯时背诵诗歌。由此可知,本段主要介绍了他利用任何可利用的时间背诵诗歌.4.细节理解题:根据第六段Leis outstanding performance during the final,and his inspirational story,have amazed Chinese audiences. 可知,B项正确。阅读四答案:1-3 CAB解析:1.细节理解题。根据第二段第四句I said to

    57、my seven-year-old twins, Brad and Brett, and three-year-old Meghan.可知,作者有三个孩子,故选C。2.词义猜测题。根据孩子们找玩具及第三段末的Lucy makes me happy, Mummy. Maybe shell make another little girl happy, too.可知选A。3.标题归纳题。作者看了报纸,得知地震之后许多家庭陷入了困境,她想借此机会让孩子们学会关爱他人,结果女儿给自己上了一课:把我们不再需要的东西捐出去很容易,而把自己珍爱的东西捐出去却很难。故选B。 七选五答案:1.E 2. B 3.

    58、 C 4. G 5. A解析:1. E上文提到“你也许是一个中等生”,下文提到“但是只要愿意 去做,任何人都能变优秀”。E项“也许你认为你永远都成不了 尖子生”可承接上下文。2. B分析语境可知第二段主要讲仔细规划时间,根据前文“First your time for eating, sleeping, dressing, etc. Then decide a good, regular time for studying.”可知,B项“不要忘记留出放松休息的 时间”符合段落大意。3. C第四段主要讲上课时认真听老师讲的内容。根据前后文Make good use of your time in

    59、 class. 和Listening carefully in class means less work later. 可知,C项“充分利用上课时间认真听教师讲的内 容”符合语境。4. G第五段主要讲有规律地复习。根据前文“When you get home from school, go over your notes, review the important points that your teacher is going to discuss the next day and read that material. 可知,G项“这将会帮助你理解下节课的内容”符合段落大意。5. A通

    60、读全文可知,文章主要就怎样变成更优秀的学生给出了几 点建议。 根据后文 “You will probably discover them after you have tried these.”可知,A项“还有很多其他帮助学习的方法”符合 语境。完形填空答案:1-5.ACBDC; 6-10.DBAAA; 11-15.CDDAC解析:1.根据上文的I told my family that I didnt want or need anything for my birthday可知此处用wanted,属于原词复现。2.根据下文内容可知,作者的丈夫和女儿都做了好事,故此处用kindness,且下

    61、文的be 13 and kind to a stranger and her co-workers也有暗示。3.丈夫和女儿做了不同的事,但都是很棒的善举,此处用wonderful符合语境。4.我生日的那周,丈夫去了当地一家咖啡馆,并告诉服务员他想秘密地为一个家庭付早餐钱。根据下文的trying to 8 who might have done it可知这家人不知道是谁付了早餐,故用secretly。5.结合常识可知,听到要为陌生家庭付早餐的想法,大部分人会感到惊讶,故选C。6.结合上下文可知,此处是指帮别人付钱的事在这个咖啡馆是第一次发生,以前从来没有发生(happened)过。7.结合上文p

    62、ay for the breakfast of a family可知,此处考查短语pay the bill(付款/买单)。8.那位父亲站起来试图找出(find out)是谁做了这件事,而我的丈夫站在外面观察着整件事。9.结合上下文可知,此处是指作者的丈夫付款之后到店外观察(watching)事情的发展,故选A项。10.结合上下文可知,此处是指作者的丈夫因为帮助了别人心里有一种很棒的感觉(feeling)。11.此处是指作者的丈夫以后还想做(do)这种帮助别人的事情。12.我女儿的手头很紧,所以她花这周的时间多向别人微笑,在超市里时让别人先走。spend. in doing sth.表示“花来做

    63、某事”。13.她在我生日那周减缓速度,而且友好善良地对待陌生人和她的同事。根据kind可知此处用friendly符合语境。14.由语境可知,此处是指在作者生日的那天,他们一家把这周自己所做的好事分享(shared)给大家。15.结合上句内容可知,作者的丈夫和女儿都做了自己力所能及的好事,作为作者的生日礼物,故推测作者很开心,认为这是最好的(best)生日,故选C项。 语法填空答案:Tips;as; continuing;financial;to help;amazing;with;were;that;their;作文答案:Loving Parcels In order to help the

    64、students in the flood area, our school held a Loving Parcels donation activity last week. All of the teachers and students took an active part in the activity. They donated their clothes, books, and schoolbags and all of them were badly needed. In addition, they also wrote down the best wishes to th

    65、ose students on cards, which would be collected and delivered to the schools that were affected by the flood. Not only did the activity help us express our care for the students and send our sincere wishes to them but it also taught us that we should value what we have.解析: 作文续写答案: Paragraph 1Seeing

    66、me stand there with the money in my hand, Roy felt panicked. I became very angry, asking him if it was the money that we raised last week. He went bright red, admitting that he had stolen it in a low voice. I slowly calmed down and hugged him, telling him that I would be willing to help him overcome

    67、 his difficulty. He wept and then we had a sincere talk face to face. At last we agreed to return the money.Paragraph 2We went to the head teacher Mrs Smith, together. In the teachers office, Roy returned the money to Mrs Smith, and guaranteed not to do such things again. Though Mrs Smith was so sur

    68、prised that she couldnt believe her eyes, she praised him for his courage and correction and told him if he had difficulty with finance she would be ready to help him. Roy was moved to tears. After that, we became good friends again. We trusted each other and shared sorrow and happiness together.【新教

    69、材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 4 单元测试卷2学校:_姓名:_班级:_考号:_一、阅读理解Stages of Hurricane: Simple Storms Grow Into Giants A storm progresses through four different stages before it is actually considered a hurricane. First is a tropical disturbance (热带扰动), which has thunderstorms and rotating (旋转) winds. Next is

    70、a tropical depression (热带低气压), which is similar to a tropical disturbance, but has winds between 23 and 39 miles per hour. A tropical storm is the next level, which has stronger wind speeds between 40 and 73 miles per hour. Once winds reach 74 miles per hour the storm is officially called a hurrican

    71、e. The wind picks up energy from the warm surface of ocean water. As a hurricane crosses over land, it begins to become weaker or break apart and reduce in strength. This is because it is no longer over the warm ocean water that it needs for energy. At this point, a hurricane can still cause a lot o

    72、f damage because of high winds, rain, and flooding. But unless it makes its way back over the open ocean, it is downgraded from a hurricane back to a tropical storm.Whats Your Name, Hurricane? Hurricanes and tropical storms are given names to help people recognize them. Scientists refer to hurricane

    73、s and storms by name as they track them across the ocean. Before 1953, hurricanes were not given official names. From 1953 through 1978, hurricanes were only given female names, like Isabel, Camille, Claudette, and Wilma. Beginning in 1979, hurricanes were given the names of both women and men. Toda

    74、y, the names alternate male and female, and they are named in order of letters. For example, in 2010, storms were named as follows: Alex (male), Bonnie (female), Colin (male), Danielle (female), Earl (male) and so on. There are six different lists of names that change, so the same names are used eve

    75、ry six years. The only way that a new name is added is when a hurricane has been particularly deadly or costly and the name is retired, then replaced with a new one.1. What happens when a hurricane crosses over land?A.It breaks apart and forms tornadoes.B.It returns to the ocean afterwards.C.It move

    76、s more quickly.D.It becomes less powerful.2.The underlined word alternate in paragraph 4means _ .A.take turns betweenB.carry onC.come fromD.cause trouble to3.What do we know about the hurricanes?A.Six common hurricane names are often used.B.An old name will be replaced every year.C.Most of them are

    77、deadly and costly.D.They didnt have official names until 1953. After an earthquake most survivors can be expected to recover over time, particularly with the support of family and friends. Some families will be able to return to their normal life quickly, while others will have to contend with the d

    78、estruction of their homes, medical problems, and injury to family members. Children especially will need time to recover from the loss of a loved one or a pet or from the closing down of their school. Children often turn to adults for information, comfort and help. Parents should try to remain calm,

    79、 answer childrens questions honestly and remain understanding when they see changes in their childrens behaviour. Children react differently to an earthquake depending on their ages, developmental levels and former experiences. Some will respond by withdrawing(不与人交往), while others will have angry ou

    80、tbursts(爆发). Parents should remain sensitive to each childs reactions. Parents should spend time talking to their children, letting them know that its OK to ask questions and to share their worries. Although it may be hard to find time to have these talks, parents can use regular family mealtimes or

    81、 bedtimes for them. They should answer questions briefly and honestly and be sure to ask their children for their opinions and ideas. Issues may come up more than once and parents should remain patient when they answer the questions again. For young children, parents, after talking about the earthqu

    82、ake, might read a favourite story or have a relaxing family activity to help them calm down. Parents should also tell children they are safe and spend extra time with them. They could play games outside or read together indoors. Most importantly, be sure to tell them you love them.1. The underlined

    83、phrase contend with in Paragraph 1 can be replaced by _.A. deal withB. make upC. put offD. turn back2. When children ask the same question again, parents should _.A. read a favourite story to comfort themB. ask them to help do some houseworkC. be patient and answer the question againD. take them out

    84、 to play games3. Which of the following pieces of advice is NOT mentioned in the passage?A. Keep a close watch on childrens behaviour.B. Tell the children they are safe.C. Tell the children you love them.D. Ask educational experts for help.4. What can we know from the passage?A. All people will reco

    85、ver from an earthquake quickly.B. Children may need a longer time to recover after an earthquake.C. Children should turn to their classmates for help after an earthquake.D. Children react in the same way as adults do to an earthquake. Last Sunday, an earthquake struck the Napa Valley area of norther

    86、n California. It happened in the middle of the night, becoming the strongest earthquake to strike the Napa Valley in 15 years. No one was killed, but many people were treated in hospitals. I said to my seven-year-old twins, Brad and Brett, and three-year-old Meghan, We have so much, and these poor p

    87、eople in trouble now have nothing. Well share what we have with them. I filled a box with foods and clothes. While I was doing this, I advised the boys to choose their toys and donate some of their less favourite things. Meghan watched quietly as the boys took out their old toys and put them togethe

    88、r. Then she walked away. A few minutes later she came back with Lucy, her much-loved doll. She put the doll on top of the other toys. Oh, dear, I said. You dont have to give Lucy. You love her so much. Meghan said, Lucy makes me happy, Mummy. Maybe shell make another little girl happy, too. I looked

    89、 at Meghan for a long moment. She taught me a lesson. Its easy to give something that we dont want any more, but hard to give what we cherish (珍爱), isnt it?1. How many children does the writer have?A. One.B. Two.C. Three.D. Four.2. Which of the following is TRUE?A. The earthquake caused many deaths.

    90、B. The earthquake is the biggest in history.C. The earthquake happened at night.D. The earthquake hit the city of California.3. What did Meghan take out for the people in trouble?A. A toy.B. Clothes.C. A doll.D. Food.4. Whats the best title of this passage?A. A Family Story B. The Spirit of Giving C

    91、.A White Night D. A Sad ExperienceHaving lived in California until 1970, my family has felt a number of earthquakes. We have been fortunate, however, to have suffered no bodily harm or property damage. There is a website that lists all California earthquakes recorded from 1769 to the present. The si

    92、te lists the dates and times as well as the magnitude (震级) and the exact location of any quake that measured more than 6.0.There are only a few quakes that stand out in my memory and, luckily, none is shown in the website. So, my personal experience with earthquakes might be considered insignificant

    93、. There are three earthquakes that are difficult to forget. The first one was in 1955 and our oldest daughter was walking with me in our backyard in Redwood City in California. As the shaking became stronger I held her to me with one arm as I held on to one of our fruit trees with the other. All thr

    94、ee of us (my daughter, I and the tree) shook for two or three minutes that to us felt like hours. The second one was in 1963. Our entire family was visiting Disneyland in Southern California. The earth started to shake just as we were beginning to walk from our hotel towards the famous landmark. My

    95、third experience with an earthquake was a lonely one in California. It was in my sixties and I was alone in an old church. As the building started to shake, I quickly headed for the door to go outside. I remember I said a little prayer-something like, Help me get out of here in time, Dear Heavenly F

    96、ather. Minutes later, I was safe outside.1. The author writes the passage mainly to tell us about _.A. a new film about an earthquake B. how to survive an earthquake C. his three earthquake experiences D. how to save children in an earthquake2. The earthquakes the author has experienced _.A. all cau

    97、sed bodily harm B. are all recorded in a website C. all measured more than 6.0D. all happened in California3. When the first earthquake happened, the author _.A. was staying with his daughter B. was planting fruit trees ml C. held on to a tree for hours m D. was in a hotel4. What does the underlined

    98、 part the famous landmark refer to?A. A church.B. Disneyland.C. A building destroyed by an earthquake.D. The place where the author was born.二、七选五 Earthquake can strike without warning. But many injuries and deaths from this kind of natural disaster can be prevented if people follow these safety tip

    99、s. If youre inside a building, stay there! One of the most dangerous things to do in an earthquake is to try to leave a building._ Drop to the ground. Get under something that is not easily damaged. Hold on to it until the shaking stops. You can also get to a comer formed by two walls with your arms

    100、 over your head. If youre in bed when the earthquake hits, stay there and protect your head with a pillow._ Dont take shelter under trees, street lights, electric poles or tall buildings. If you are driving, stop as quickly as possible and stay away from overpasses (立交桥), buildings, bridges or anyth

    101、ing else that might fall or collapse beneath you. _ If you are trapped in ruins, cover your mouth with a handkerchief or a piece of cloth. Use your cellphone to call for help if possible. Dont shout._ Tap on a pipe or the wall so rescuers can find you. Be prepared for after shocks._ However, sometim

    102、es they even happen months later. Therefore, if you are not in a safe place after the first shock, you should move quickly but carefully to a safer place.A.Dont move about or kick up dust.B.If youre outside, go to an open space.C.Shouting can cause you to breathe in dust.D.Dont park your car under a

    103、 tree or any tall object.E.Take a good hold of your cellphone in the building.F.They can happen in the first hours after the earthquake.G.Most injuries happen when people inside buildings try to go out.三、完形填空(15空) It was just after sunrise on a June morning. Nicolo, whose real name cannot be 1 to th

    104、e public because of Italys privacy laws, 2 working the whole night at a factory in Turin. As he often did, he stopped by the after work auction(拍卖) run by the Italian police where things found on the trains were sold to the highest bidder. There, among many other things, Nicolo spotted two paintings

    105、 he thought would look 3 above his dining room table. Nicolo and another bidder 4 until Nicolo finally won the paintings for $32. When Nicolo retired and went to live in Sicily, he 5 the paintings with him. He hung them above the same table he had moved from Turin. His son, age 15, who had 6 an art

    106、appreciation class, thought that there was something 7 about the one with a young girl sitting on a garden chair. It was signed(签名) Bonnato or so he thought, but when he 8 it, he only found Bonnard, a French 9 he had never heard of. He bought a book and was 10 to find a picture of the artist Pierre

    107、Bonnard sitting on the same chair in the same 11 as his fathers painting. Thats the garden in our picture, Nicolos son told his father. They 12 learned that the painting they 13 was called The Girl with Two Chairs. They studied the other painting and learned that it was actually Paul Gauguins Still

    108、Life of Fruit on a Table with a Small Dog. The 14 called the Italian Culture Ministry; the official confirmed that the paintings were 15 and worth as much as $50 million.1. A. attachedB. allocatedC. exposedD. submitted2. A. finishedB. delayedC. consideredD. tried3. A. niceB. familiarC. usefulD. real

    109、4. A. battledB. debatedC. discussedD. bargained5. A. heldB. leftC. registeredD. brought6. A. missedB. failedC. takenD. led7. A. concreteB. unusualC. unappealingD. natual8. A. appreciatedB. touchedC. researchedD. witnessed9. A. painterB. designerC. authorD. actor10. A. expectedB. surprisedC. anxiousD

    110、. ready11. A. roomB. kitchenC. hallD. garden12. A. apparentlyB. confidentlyC. eventuallyD. temporarily13. A. ownedB. borrowedC. soldD. stole14. A. girlB. artistC. familyD. police15. A. copiesB. originalsC. modelsD. presents四、语法填空 Environment-friendly ideas have been created to supply people with hel

    111、pful _(tip) on how they can help the environment_well as save money. I honestly believe that everyone wants to help the environment, even if they do or do not believe in global warming. With power bills, water bills and all other expenses_(continue) to rise, its very hard for the average worker. No

    112、matter what your_ (finance) position is, there is always something everyone can do_ (help) save our environment. We are not the only ones that live on this_ (amaze) planet. We also share it_ a wide range of strange and wonderful animals. It would be a great tragedy if they_ (be) not around for our f

    113、uture generations to enjoy. Every little bit helps, so please do all_ you can to protect our environment and the environment of these surprising animals. I hope these environment-friendly ideas can help everyone to do_ (they) bit for the environment and to make this world a better place.五、书面表达 假如你是来

    114、自地震灾区的李明,你的美国朋友Tom写信询问你的安全、你家乡的灾后重建情况,以及你的学习、生活情况。请你用英语从以下几个方面写一封回信,内容包括: 1.很多人在地震中失去了家人。幸运的是,在政府和全社会的帮助下,我们已经从废墟中站了起来; 2.现在我们正在新建的教室里上课。经过这场灾难,我们变得更坚强; 3.现在仍然有很多来自全国各地的好心人看望我们,他们给我们带来了爱和信心; 4.我们已决心重建家园,争取使其变得更美好。注意: 1.词数80左右; 2.开头和结尾已给出,不计入总词数; 3.可适当增加细节,以使行文连贯。Dear Tom, Im so glad to hear from you

    115、. Now I want to tell you about my hometown._Yours,Li Ming阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。Max works as a security guard at a famous museum. As a security guard, Max watches visitors to the museum as they come and go. He often wonders things about them. Where do they come from? Are they happily married?

    116、 What do they do for a living? One day, Max notices a very pretty woman visiting the exhibit he is guarding. He has seen her before. In fact, she often comes to see the rare jewelry exhibitsometimes several times a week. During one of these visits, she starts a conversation with Max. She asks if it

    117、is difficult to be a security guard and if he ever gets bored. She introduces herself as Maria,a fashion designer. When Maria comes to visit, she often talks with Max. “Maybe she likes me,” he thinks. Max thinks she is very interesting and wants to spend more time with her. During one of their talks

    118、 at the museum, he finds out that she is studying Italian. He lies and tells her he has always wanted to learn Italian. He is simply using Italian as a trick. And it works! Max and Maria meet every Saturday afternoon in the museum garden to study Italian. During the lessons, they also talk about the

    119、mselves. Maria shares her dreams of one day showing her fashions in a museum. Max tells her many details about his security job, including the security code and the locations of alarms. He jokes that it would be very easy to rob the museum. Over the passing weeks, they learn more about each other. W

    120、hat Max doesnt learn,however,is that Maria is not as innocent as she looks. Maria is actually an international jewel thief! Police from eight different countries have been searching for her in the past two years! Her latest goal is to steal the rare Black Diamond! This diamond is the most valuable d

    121、iamond in the world and it is part of the exhibit that Max is guarding. All her attention on him was a trick to learn more about the museums security system.注意:1. 所续写短文的词数应为150个左右;2. 至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3. 续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键 词语。Paragraph 1One night after the museum closes, M

    122、aria appears at the gate of the museum._Paragraph 2As she holds the diamond in her hands,the lights in the museum go on._参考答案阅读一答案:1-3 DAD解析:1.细节理解题.根据文章第二段第一句As a hurricane crosses over land, it begins to become weaker or break apart and reduce in strength.可知,当飓风越过陆地时,它开始变得越来越弱,故选D.2.词义猜测题.根据文章第五段F

    123、or example, in 2010, storms were named as follows: Alex(male), Bonnie(female), Colin(male), Danielle(female), Earl(male)and so on. 可知,风暴的名字是按照字母顺序依次选取男子名和女子名的.此句在画线单词所在的句子之后,由此推知画线单词的含义为依次选取. 故选A.3.推理判断题.文章第四段第一句Before 1953, hurricanes were not given official names. (1953年以前,飓风没有正式的名称.)与D项表达一致.故选D.阅

    124、读二答案:1-4 ACDB解析:1.词义猜测题。根据上下文可推知此处的contend with意为处理,与deal with意思接近。2.细节理解题。根据第三段的Issues may come up more than once and parents should remain patient when they answer the questions again.可知答案。3.细节理解题。从文章最后一段可找到有关A、B、C 三个选项的表述,D项文中没有提及。4.细节理解题。根据第一段最后一句Children especially will need time to recover fro

    125、m.可知 B项正确。 阅读三答案:CCCB解析:1.C 细节理解题。根据第二段中的I said to my seven-year-old twins, Brad and Brett, and three-year-old Meghan可知, 作者有三个孩子。故选C。2.C 细节理解题。根据第一段中的It happened in the middle of the night, becoming the strongest earthquake to strike the Napa Valley in 15 years.可知, 地震发生在晚上。故选C。3.C 细节理解题。根据第三段中的she c

    126、ame back with Lucy, her much-loved doll. She put the doll on top of the other toys.可知, Meghan把自己最心爱的娃娃送给了灾区的孩子。故选C。4.B 主旨大意题。通读全文可知, 作者让自己的三个孩子给地震灾区的孩子捐赠玩具, 她的小女儿把自己最喜欢的娃娃捐出来, 这让作者明白了赠送自己不喜欢的东西简单, 赠送自己喜欢的东西就很可贵了。作者想表达给予的精神。故选B。阅读四答案:CDAB解析:1. 写作意图题。本文主要向读者介绍了作者经历的三次地震。2. 细节理解题。根据第三段的 The first one w

    127、as in 1955. in California.和第四段第二句以及第五段首句中的in California可知答案为D。3. 细节理解题。根据第三段的All three of us (my daughter, I and the tree) shook for two or three minute可知作者经历这场地震时和女儿在一起。4. 推理判断题。根据Our entire family was visiting Disneyland.可知答案为B。七选五答案:- GBDCF解析:根据空前的两句可知,发生地震时最危险的事情之一是试图从建筑物里逃出来,因此此空应介绍这样做的后果,即容易受伤

    128、.故选G.根据空后的under trees, street lights, electric poles or tall buildings 可知这里说的是室外的情况,因此设空处的内容应该是:要是在室外,去一个宽阔的地方.故选B.前面谈论的是驾驶时发生地震需要如何做,此空承接上句,应该说明不要把车停在树下或高大的物体下面.故选D.本段主要谈论的是如果被困在废墟中该如何做.根据空前的Dont shout. 可知后一句应该是解释大声喊会带来什么后果,故选C.根据空后的However, sometimes they even happen months later. 可知前面要说的是余震可能会在地震

    129、后几小时内发生,故选F.完形填空答案:1-5 CAAAD 6-10 CBCAB 11-15 DCACB解析:1.下文语境题。根据下文中提到的意大利的隐私法可知,此处表示他的真实姓名不能公开(expose)。attach使依附,贴上,系上; allocate分配; submit使服从,提交。2.下文语境题。根据下文中的“after work auction”可知,此处表示做完(finish)了一整夜的工作。delay(使)耽搁,延期,推迟; consider仔细考虑,认为; try试图,尝试。3.下文语境题。根据下文Nicolo最终拍下这两幅画可知,此处表示他认为放在餐桌上方会很好看的(nice

    130、)画作。familiar熟悉的; useful有用的; real真实的。4.上下文语境题。根据上文“.were sold to the highest bidder.(被卖给出价最高的人)”和下文until Nicolo finally won the paintings for $32(直到Nicolo最终以32美元的价格竞得了这两幅画)可知,此处表示Nicolo和另外一位竞标人进行了竞争(battle)。debate辩论; discuss讨论; bargain讨价还价。5.下文语境题。根据下文中的“He hung them above the same table.”可知,此处表示他去西西

    131、里岛生活的时候带上(bring)了这些画作。hold拿,握,持有; leave离开,留下; register登记,挂号邮寄。6.下文语境题。根据下文中的an art appreciation class可知,此处表示上(take)艺术欣赏课。miss错过; fail失败; lead引领。7.下文语境题。根据下文中的“It was signed.but when he.never heard of.”可知,此处表示不寻常的事情。句意:一个年轻姑娘坐在花园椅子上的那幅画有点儿不寻常(unusual)。concrete具体的,有形的; unappealing没有吸引力的; natural自然的。8.

    132、上下文语境题。根据上文可知,画的署名是“Bonnato”,或者说他是这么认为的,结合下文他只找到了“Bonnard”,一位他从未听说过的法国画家,由此可知,此处表示他仔细研究(research)了它appreciate欣赏,感激; touch触摸,感动; witness目睹,目击。9.上下文语境题。由上文中的Bonnard以及下文中的find a picture of the artist Pierre Bonnard sitting on the same chair可知,此处表示一位法国画家(painter)。artist与painter是近义词。designer设计师; author作家

    133、; actor演员。10.下文语境题。下文提到他发现了一幅图画,画家Pierre Bonnard坐在与他父亲的画中同一个花园里的同一把椅子上,由此可知,此处表示他非常惊讶(surprised)。expected预期的,预料的; anxious焦急的,焦虑的; ready准备好的,现成的。11.上文语境题。根据上文中的“.with a young girl sitting on a garden chair.”可知,此处表示同一个花园(garden)。room房间; kitchen厨房; hall大厅。12.上文语境题。根据上文Nicolo无意中拍下这幅画可知,儿子的研究最终(eventuall

    134、y)让他们了解到这幅画叫做女孩和两把椅子。apparently明显地; confidently自信地; temporarily临时地。13.上文语境题。根据上文可知, Nicolo在拍卖会上拍下这幅画,所以此处表示他们拥有(own)的这幅画。borrow借; sell卖; steal偷。14.下文语境题。根据下文给意大利文化部打了电话可知,此处打电话的是Nicolo一家(family)。girl女孩; artist艺术家; police警察。15.下文语境题。根据下文中的worth as much as $50 million可知,这两幅画价格不菲,此处表示这两幅画都是真迹(original)

    135、。copy复制品; model模型; present礼物。语法填空答案:tips as continuing financial to help amazing with were that their解析:考查名词复数。 tip 为可数名词,其前没有冠词修饰,因此用复数形式。考查固定短语。 as well as 不仅.而且.。考查非谓语动词。 power bills, water bills and all other expenses与continue 之间为主动关系,故用现在分词作宾语补足语。考查词性转换。修饰名词position 应用形容词形式。考查非谓语动词。此处作目的状语,故用动词

    136、不定式。考查词性转换。修饰名词planet应用形容词。 amazing令人吃惊的; amazed吃惊的,惊讶的。 根据句意可知应用amazing。考查介词。 share sth. with sb. 与某人分享某物.考查虚拟语气。此处表示与将来事实相反的虚拟语气, if从句应用一般过去时。考查定语从句。先行词为all, 关系词在定语从句中作do(已省略)的宾语,故用关系代词that。考查代词。修饰名词bit应用形容词性物主代词。作文答案:Dear Tom, Im so glad to hear from you. Now I want to tell you about my hometown.

    137、 Many people lost their families in the earthquake. Luckily, with the help of the government and the whole society, we have gradually recovered from the earthquake. Now we are studying in our newly-built classrooms. Through the disaster, we have become much stronger. There are still many warm-hearte

    138、d people from all over the country coming to see us. They bring us love and confidence. Now we are determined to rebuild our hometown and try to make it a better place.Yours,Li Ming作文续写答案:Paragraph 1One night after the museum closes, Maria appears at the gate of the museum. She enters the building q

    139、uietly using the security code that Max shared with her. When dealing with a beautiful woman, men can be so stupid, she laughs to herself. She sneaks into the .jewelry exhibit and destroys the alarms. Then she walks up to the glass case protecting the Black Diamond and unlocks it with the key she st

    140、ole from Max. She laughs, “The Black Diamond is mine!”Paragraph 2 As she holds the diamond in her hands, the lights in the museum go on. Then an alarm sounds and a team of police run in. They have caught her! As a police officer takes hold of Maria, the lead police investigator comes into the room. Her surprise is so strong that she is unable to speak. It is Max. She yells, How could I have been fooled by you, a simple police detective? Max puts his badge back in his pocket and says, You can think about that in prison, and by the way, I speak perfect Italian.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit4 单元测试卷 2套(含答案解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-807797.html
    相关资源 更多
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx
  • 人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1