分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型【江苏专用】2022届高三英语一轮复习方案 课时作业 模块1 Unit 3 Looking good, feeling good.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:809848
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:8
  • 大小:56.17KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江苏专用 【江苏专用】2022届高三英语一轮复习方案 课时作业 模块1 Unit Looking good feeling good 江苏 专用 2022 届高三 英语 一轮 复习 方案 课时 作业
    资源描述:

    1、课时作业(三)模块1Unit 3 Looking good, feeling good(限时:30分钟).单项填空1My family are considering _ a computer, which is considered _ a great help in our work and study.Ato buy; to be Bbuying; beingCto buy; being Dbuying; to be2He was obviously annoyed,for he was not used to _ like that.Aspeaking Bspoken toCbeing

    2、 spoken Dbeing spoken to3Zhang Hua is clever and works hard at his lessons._.ASo is Li MingBSo does Li MingCIt was the same with Li MingDSo it is with Li Ming4Please believe me. I _ this big prize by working hard.Ahave almost won Bwould winCdid win Dhave never won5Good amounts of sleep every night _

    3、also important for your health.Ais BareCwas Dwere6Even if I had taken part in the 400meter relay race in the sports meet,our class_ the race.Im _ weight this year.Awould not have beaten; putting onBmight not have won; gainingCcannot have defended; losingDmust not have achieved; acquiring 7Can I smok

    4、e here?No, at no time _ in the library. Ais smoking permitted Bsmoking is permittedCdoes smoking permit Dsmoking permit8What you told me the other day is really true,_?Aisnt it Bisnt whatCdidnt you Dwasnt it9In the amusement parks,all the people love their jobs,_ might be not popular but are quite i

    5、nteresting.Awhich BwhatCthat Dwhere10How are they getting on with their work?All goes well as _Ato be planned Bbeing plannedCplanned Dplanning11In the past few years,My Heart Will Go On was a popular song among young people,_ were often heard singing it at parties.Awho BwhichCthey Dthat12_ is known

    6、to all,he is admitted to a key university.AIt BWhat CWhich DAs13What we used to think _ impossible now does seem possible. Ais BwasChas been Dwill be 14Every child takes the risk _ by the teacher to have fun in the cool river.Aof being punished Bof punishingCto be punished Dto punish15The success of

    7、 a government should be measured _ the health and happiness of the people as well as the development of economy. Ain face of Bin place ofCin terms of Din line with.阅读理解AThroughout the world, bus travel is one of the cheapest ways to get around. Taking a bus from country to country or in between citi

    8、es can be a budgetfriendly way to travel, but theres a reason why bus travel isnt more popular. Unlike flying, bus travel is quite slow, and unlike train travel or renting a car and driving, buses can be uncomfortable, which is a reason that many people cite for not taking buses more often.Those who

    9、 have traveled long distances by bus will know that while on a bus, passengers are largely at the mercy of the bus driver. Airplanes are equipped with drinks and clean, usable restrooms, but bus travelers often dont have access to these luxuries. So, when nature calls, or if you run out of water and

    10、 food or need to stretch your legs, you have to wait for the drivers to decide its time for a break.The infrequent nature of stops on long bus trips brings us to the most important thing to keep in mind when traveling by bus: think ahead and make preparations. Bring plenty of food and water on the b

    11、us with you, and restock your supplies each time the bus stops, even if you dont think you need to.Watching where you sit is also necessary. If youre traveling alone, you may find yourself in a situation where youre elbow to elbow with a total stranger. Sometimes, its possible to take measures to en

    12、sure you end up next to someone you can tolerate. If youre lucky enough to join the bus at a relatively uncrowded point on its route, you may be able to sit in an empty row. If you see that the bus is getting more populated, consider switching seats to sit next to someone who seems friendly.Many peo

    13、ple bring pillows and blankets along on bus journeys, and this is really a good idea. Inflatable(膨胀的) pillows are a great item, because they take up hardly any room in a carryon bag when deflated, but can make your bus ride much more luxurious once you blow them up. Consider packing a few travel tow

    14、els to use as blankets, which are small and portable and work well as blankets when you arent using them to dry off.16It is known from the first paragraph that _Ait is the cheapest for people to travel by busBan increasing number of people hate taking busesCall people dont like to take busesDtaking

    15、buses is the least comfortable17The purpose of the second paragraph is to _Aadvise people not to take busesBlist some problems with taking buses Cshow the advantages of airplanes over busesDexplain the reason why people should take buses18According to the passage, when traveling by bus, you should _

    16、Ajust carry some of your favorite food and enough waterBbuy something necessary whenever the bus stopsCtry to sit next to a tolerable person near the windowDalways sit in an empty row with someone friendly19Which of the following questions is the passage aimed at answering?AWhat should you watch out

    17、 for while traveling by bus?BWhy should you choose to travel by bus?CWhat are the disadvantages of taking buses?DWhat can be done to make bus travel more comfortable?BYou are busy filling out the application form for a position you really need; lets assume you once actually completed a couple of yea

    18、rs of college work or even that you completed your degree. Isnt it tempting to lie just a little, to claim on the form that your diploma(毕业文凭) represents a Harvard degree or that you finished an extra couple of years back at State University?More and more people are turning to an utter deception(欺骗)

    19、 like this to land their first jobs or to move ahead in their careers.For personnel officers, like most Americans, value degrees from famous schools. A job applicant may have a good education anyway, but he or she assumes that chances of being hired are better with a diploma from a wellknown univers

    20、ity.Registrars(注册主任) at most wellknown colleges say that they deal with dishonest claims like these at the rate of about one per week.Personnel officers do check up on degrees listed on application forms. If it turns out that an applicant is lying, most colleges are unwilling to accuse the applicant

    21、 directly. One Ivy League school refers to them as “special cases”. One wellknown West Coast school, in perhaps the most delicate phrase of all, says these claims are made by “no such people”To avoid complete lies, some job seekers claim that they “attended” or “were associated with” a college or un

    22、iversity.After careful checking, a personnel officer may discover that “attending” means being dismissed after one semester.It may be that “being associated with”a college means that the job seeker visited his younger brother for a football weekend. One school that keeps records of false claims says

    23、 that the practice dates back at least to the turn of the centurythats when they began keeping records, anyhow.If you dont want to lie or even stretch the truth, there are companies that will sell you a fake diploma. One company, with offices in New York and on the West Coast, will put your name on

    24、a diploma from any number of nonexistent colleges.The price begins at around twenty dollars for a diploma from “Smoot State University”The prices increase rapidly for a degree from the “University of Purdue”As there is no Smoot State and the real school in Indiana is properly called Purdue Universit

    25、y, the prices seem rather high for one sheet of paper.20The writer mainly wants to tell us that _Acollege degrees can now be purchased easilyBnowadays it is very hard for people to find jobsClying about college degrees is becoming a widespread problemDemployers are no longer interested in applicants

    26、 actual performances21The underlined word “utter” in the second paragraph means _Athorough BcarefulCincomplete Dspoken22Once finding applicants with false diplomas, most colleges would _Akeep the records of themBdrive them out of collegeCavoid direct conflicts with themDaccuse them of such behavior2

    27、3We can learn from the passage that _AUS employers value their job applicants with a degree from top universitiesBUniversity of Purdue and Purdue University are the same schoolCpeople with fake diplomas can get their first jobs in the US easilyDpeople pay the same price for a fake diploma from diffe

    28、rent universities课时作业(三).1.Dconsider doing sth. 考虑做某事;consider sb./sth. (to be)和sb./sth. be considered to be意为“认为某人某物是”。2D根据句中的was not used to表示“不习惯于”,后接动名词排除B项。再结合句意“因为他不习惯别人那样和他讲话”判断选D。3D根据题干及句子结构可知,它含有两个不同的谓语动词,当它的内容也适合另一个主语时,这个句子需用So it is/was with sb./sth.或It is/was the same with sb./sth.来表示。选项

    29、C时态错误,故选D。4C考查助动词do表强调的用法。Please believe me.暗示该空表示“的确赢了”,因此应填did win。由语境排除其他选项。5Bamounts of作主语时谓语用复数,这里表示一般状态,故用are。6Bmight have done虚拟语气,对过去情况虚拟;gain/put on weight增加体重,固定短语。7A考查倒装。at no time表否定含义,置于句首时引起部分倒装。8A由于句子的主语是what引导的主语从句,反意疑问句的主语是it,又由句子的谓语动词是is,故答案为isnt it。9Awhich引导非限制性定语从句。10C考查状语从句中的省略。

    30、as引导的状语从句中省略了it is,即as it is planned。11Awho引导非限制性定语从句,指代young people。12Das引导非限制性定语从句,指代后面整个主句。which不能置于句首。13B句意:我们过去认为不可能的事现在看起来是可能的。used to表示今昔对比,提供过去的情况,与后面的now引出的现在的情况形成对比,故用一般过去时。14Atake the risk of doing sth. 冒着做某事的危险,此处表被动,故选A项。15C考查介词短语辨析。in face of 面对;in place of 代替;in terms of 从方面/角度;in lin

    31、e with 按照, 与一致。根据句意可判断选C项。.A乘坐公共汽车虽然省钱,但也有令人不舒适之处,那么如何克服公共汽车之不足,而使之更舒适呢?这就是本文旨在回答的问题。16C细节理解题。从第一段“which is a reason that many people cite for not taking buses more often”可知许多人都不愿坐公共汽车,即并非所有的人都喜欢坐公共汽车,故选C。17B段落主旨题。综合第二段可知,该段介绍了坐公共汽车存在的一些问题,故选B。18B细节理解题。根据第三段“restock your supplies each time the bus s

    32、tops, even if you dont think you need to”可判断选B。19D推理判断题。第一、二段简介坐公共汽车的不舒适之处后,文章后三段详细地介绍了如何克服公共汽车之不足,而使之更舒适,由此可推断全文旨在解决的问题是D项。B现在随着就业的难度越来越大,很多大学毕业生会隐瞒或虚构自己的毕业学校,有些甚至会编造些虚无缥缈的信息来获得一份工作。20C主旨大意题。从全文内容可知,作者主要向我们介绍了现在有越来越多的大学生对自己的毕业文凭等信息进行造假,故答案选C项。21A词义猜测题。从文章第二段内容可知求职者认为拥有名牌大学的文凭,其被雇用的机会大,而且著名大学平均每周都会接到“造假文凭”这种案件,由此可推断,画线词所在句表示现在有越来越多的人开始了彻头彻尾的欺骗。由此可知utter在此处表示“彻底的,十足的”,同thorough,故选A项。22C细节理解题。根据文章第三段中的“most colleges are unwilling to accuse the applicant directly”可知,大多数大学都不愿意直截了当地指出这种文凭的欺骗和造假,答案选C项。23A推理判断题。从第二段第二句可知在美国,雇主重视求职者的大学文凭,青睐那些有名牌大学文凭的人,故A项正确。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【江苏专用】2022届高三英语一轮复习方案 课时作业 模块1 Unit 3 Looking good, feeling good.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-809848.html
    相关资源 更多
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(易错题).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(易错题).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(必刷).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(必刷).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(实用).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(实用).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(完整版).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(完整版).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(夺分金卷).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(夺分金卷).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(夺冠).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(夺冠).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(夺冠系列).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(夺冠系列).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(基础题).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(基础题).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(含答案).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(含答案).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(名校卷).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(名校卷).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(名师系列).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(名师系列).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(名师推荐).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(名师推荐).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(各地真题).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(各地真题).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(历年真题).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(历年真题).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(典优).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(典优).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(全国通用).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(全国通用).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(全优).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(全优).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(b卷).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(b卷).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(a卷).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(a卷).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品附答案.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品附答案.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品有答案.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品有答案.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品带答案.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品带答案.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品含答案.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品含答案.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品及答案.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品及答案.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【黄金题型】.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【黄金题型】.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【达标题】.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【达标题】.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【能力提升】.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【能力提升】.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【考试直接用】.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【考试直接用】.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【网校专用】.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【网校专用】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1