【阅读小火车】2022-2023学年小升初英语阅读话题易错专项练习二Take a vehicle.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 阅读小火车
- 资源描述:
-
1、【阅读小火车】2022-2023学年小升初英语阅读话题易错专项练习二Take a vehicle乘坐交通工具(人教PEP版)一、阅读短文,判断正(T)误(F)。 Hello, Im John. Im a student. My home is far from school. Usually I go to school by bus. Sometimes I go by bike, because its good exercise.I have a sister. She is a student,too. We usually go to school together. My sist
2、er tells me that we must remember the traffic rules: Stop and wait at a red light; slow down and stop at a yellow light; go at a green light. Do you know the traffic rules?( )1. John usually goes to school by bike.( )2. Johns sister is a student.( )3. John usually goes to school with her sister.( )4
3、. Johns sister doesnt know the traffic rules.( )5. Slow down and stop at a green light.二、根据对话内容,将下表补充完整。Amy: Its sunny today. I want to go to the nature park. 【版权所有:21教育】Sarah: How do you get there?Amy: I can get there by bus. Where will you go?Sarah: I will go to the library. Its near. Ill go by bi
4、ke. 原创作品Amy: How about Mike? Where does he want to go?Sarah: He wants to go to the bookstore. Amy: Is it near?Sarah: Yes, its near. He can go on foot. Amy: Does John want to go to the bookstore, too?Sarah: No, he wants to go to the museum. Its so far. He can go by taxi. NameWhereHow1._the nature par
5、k2._Sarahthe library3._Mike4._on footJohnthe museum5._三、阅读短文,选择正确答案。Its Sunday today. Emily gets up at 7:30. She often gets up at 6:45. Today she doesnt go to school. In the morning, she goes shopping with her mother. They get there by bus. They buy some food. They take a taxi home. After lunch, she
6、 goes to the cinema with her friend. They live far from the cinema. They go there by bus. Then Emily walks to her grandmothers house. She has dinner with her grandmother and grandfather. Then she goes home by bus. What a happy and busy day!( )1. Emily often gets up at_. A. 7:30B. 6:45C. 7:00( )2. Em
7、ily goes shopping _ in the morning. A. by busB. by taxiC. on foot( )3. Emily goes to the cinema with_ in the afternoon. A. her motherB. her grandmotherC. her friend( )4. Emily goes to her grandmothers house_. A. by busB. on footC. by taxi( )5. Emily goes home_. A. on footB. by taxiC. by bus四、根据短文内容,
8、判断(T)正误(F)。 Hi, Im Mike, Im a clever student. Usually, I go to school on foot. Because my home is near the school. Tom is my good friend. We often go to school together. My father is a doctor, he often goes to work by car. My mother is a teacher, she often goes to work by bus, but sometimes by bike.
9、 On weekends, I often go to the park with my parents. In the afternoon, I often go to the library by bike. I like reading. After dinner, I like watching TV with my family.( )1. Mikes father is a driver.( )2. Tom often goes to school on foot.( )3. On weekends, Mike often goes to the park with his fat
10、her and mother.( )4. Mikes mother never goes to work by bike.( )5. After dinner, Mike likes reading.五、阅读理解,判断句子正误,正确(T)错误(F)。Mr Black is a careful driver.One day he is driving home.When he goes to a crossing,he finds a “slow”sign,so he slows down.He looks both ways to see no cars coming,so he is rea
11、dy to drive away.来源:学|科|网Z|X|X|K Just then,he hears a police whistle(吹哨),so he stop by the side of the road.A policeman walks to him and says:You should stop at the crossing.Mr Black says:Its slow,not stop. The policeman looks at the sigh,and says:Well,I am very sorry.I am in the wrong street.( )1.M
12、r Black often drives very fast.( )2.Mr Black stops his car at the crossing.( )3.There is a “stop”sigh in every crossing.( )4.Mr Black stops because he hears a police whistle.来源:Z#xx#k.Com( )5.The policeman is careful.六、 阅读对话,选择正确答案。Mike goes to Harbin to visit his grandparents from Jinan on Sunday.
13、Hes at the Harbin Station now. He is making a telephone to his grandparents.Grandpa: Hello!Mike: Hello, grandpa. This is Mike. Im at the Harbin Station now. I dont know the way to your home. How can I get there? On foot?Grandpa: Its you, Mike. My dear! No, you can take the No.103 bus.Mike: Where is
14、the bus stop?Grandpa: Go straight to the library. The bus stop is in front of the library.Mike: OK! See you later.Grandpa: Wait a minute! Get off at the Hong Xing Cinema. Walk west for three minutes. You can see a white building. My home is next to the building.Mike: Thank you, grandpa! Bye!( )1. Mi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-812087.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
