【阅读特训】五年级下册英语 阅读理解专项练习 Unit6 In the kitchen(含答案 译林三起).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 阅读特训 【阅读特训】五年级下册英语 阅读理解专项练习 Unit6 In the kitchen含答案 译林三起 阅读 年级 下册 英语 理解 专项 练习 kitchen 答案 译林三起
- 资源描述:
-
1、五下Unit6阅读理解专项练习班级_ 姓名_(一) Coco, Bobo, Jack and Lucy are playing a game in the sitting room. Bobo is closing his eyes.Bobo: Are you sitting on the sofa, Coco?Coco: No, Im not.Bobo: Are you reading a storybook now?Coco: Yes, you are right.Bobo: Are Jack and Lucy playing the computer?Coco: Sorry, you a
2、re wrong.Bobo: Is Lucy sweeping the floor?Jack: No, she isnt.Bobo: Is she playing with a ball?Jack: Yes, she is. What am I doing?Bobo: Youre sitting on the sofa.Jack: Great! Youre right.阅读短文,判断正(T)误(F)( )1. The children are playing in the sitting room.( )2. Coco is closing her eyes.( )3. Bobo is rea
3、ding a storybook now.( )4. Lucy is playing with a ball.( )5. Jack is playing the computer.(二) Im David. My family and I are all at home. My father is reading a storybook in the study. My sister Nancy and I are in the garden. Nancy is playing with our dog, Barbi. Im sitting under the tree and reading
4、 a picture book. My mother is in the kitchen. Shes cooking for us. Would you like to come for lunch?根据短文内容,选择最佳选项( )1. There are _people in Davids family.A. three B. four C. five ( )2. Davids family are all_.A. in the garden B. in the kitchen C. at home( )3. Davids father is _ in the study. A. readi
5、ng a storybookB. reading a picture bookC. watching TV( )4._ is playing with Barbi.A. David B. Davids dad C. Davids sister( )5. Davids mother is _ in the kitchen.A. washing dishes B. eating C. cooking(三) There are two children under the tree. They are my good friends. The boy in black is Tom. He is r
6、eading a book now. The girl in pink is Emma. She is drawing a picture now. Tom is in the same class with me. We often play football together. Toms mother is a nurse. She is cooking in the kitchen now. And his father is a teacher. He is watching TV in the living room. Tom wants to be a doctor in the
7、future. Emmas mother and my mother work at the same factory. They are also good friends. Emmas father is a teacher. He teaches Maths very well. He is very kind and we all like him.阅读短文,判断正(T)误(F)。( ) 1. There is one boy and two girls under the tree.( ) 2. There are only two people in Toms family. (
8、) 3. Toms mother is a doctor. ( ) 4. My mother is a worker. ( ) 5. Emmas father is a farmer. (四)Mike is a lovely schoolboy. He likes playing football very much. He often plays football with his classmates after school, but he never goes home too late. He usually gets home between 4:30 p.m. and 5:30
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-812100.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级下册语文课件-28父亲的菜园 人教新课标(共18张PPT).ppt
