分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型【阅读理解-判断对错】小升初六年级下册英语常考易考题型专项训练(第3组 共7篇)人教PEP版.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:812105
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:9
  • 大小:17.33KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    阅读理解-判断对错
    资源描述:

    1、PEP版小升初六年级下册英语常考易考题型专项训练阅读理解判断对错(第3组 共7篇)班级 名字 等级第1篇:根据短文内容判断正误。正确的写“T”,错误的写“F”Little Jack calls his friend Mike and asks him to visit his new home. First, he can take bus No. 2 because there is a bus stop near Mikes home. He should get off at the third stop. Then, he can see a bookshop on Sun Stree

    2、t. Walk along Sun Street and turn right at the Moon street. He can see the Center Park. Little Jacks new home is in the Center Park.His new home is very special. He lives in a caravan because his mother works in a circus now. The caravan is 14 meters long. And they have furniture too. But theyre fix

    3、ed to the floor. There are lots of cabinets to keep everything in order. During holidays, they would travel to different towns. Mike is very happy to visit the caravan.( )1. Little Jack wants to visit Mikes new home.( )2. Little Jacks home is on Sun Street.( )3. Little Jack lives in a caravan becaus

    4、e he works in a circus.( )4. They dont have any furniture in the caravan.( )5. Mike doesnt want to visit Little Jacks new home.第2篇:根据短文内容判断正误。正确的写“T”,错误的写“F”A great basketball player will retire this week.His name is Kobe Bryant. Brayant,37,plays for the Los Angeles Lakers,a team in the NBA.He has b

    5、een playing with the Lakers for 20 years.But now he is leaving because of age and wounds.“My heart can take it,my mind can deal with it,but my body knows its time to say goodbye,”he wrote in his poem Dear Basketball.Bryant is one of the greatest players in NBA.He has won five NBA championships(冠军)an

    6、d two Olympic gold medals(金牌).He also has scored the third largest number of points in NBA history,even more than Michael Jordan, another NBA star.Bryant has a real love for basketball.He often starts to practise as early as 5 a.m. Everybody knows how hard he works.Soon Bryant may have some time to

    7、rest.But no matter what he does next,he said his love for basketball will never change.( )1.Bryant decides to leave his team because he is tired of playing basketball. ( )2. The poem Bryant wrote tells us he can still deal with all the problems. ( )3.Bryants success comes only from his talent for ba

    8、sketball.( )4.Bryant has won more Olympic gold medals than Michael Jordan.( )5.Bryants love for basketball will never stop.第3篇:根据短文内容判断正误。正确的写“T”,错误的写“F”Jack is a seven-year-old boy. His mother wants to take him to the hospital tomorrow.“Jack, we are going to see Dr Peter tomorrow.”Jack knows Dr Pet

    9、er very well. He has been his doctor for many years.“But why? I dont have a fever. I dont have a cold. I dont have a cough either. I dont feel bad at all.”Jack is very surprised.“I see, you are quite well. But everyone should get a physical examination at least once a year. So that we can check your

    10、 body well.”Mum explains.“All right. Lets go tomorrow.”Jack understands now.( )1.Jack is six year sold.( )2. Jack is ill, so he is going to see the doctor tomorrow.( )3. Jack will have a physical examination tomorrow.( )4. That will be the first time for Jack to meet Dr Peter.( )5. Everyone should g

    11、et a physical examination twice a year.第4篇:根据短文内容判断正误。正确的写“T”,错误的写“F”Billy was a little boy.His parents were very busy with their work,so he was usually very lonely.One day,Billy sat in the garden playing alone,and he really wished that he could have a friend to play with.Suddenly,he saw a purple-wi

    12、nged fairy(仙女)sitting on a rose.“Hi!I am Billy.Who are you?”asked Billy.“I am a fairy named Sara,”said the fairy.“Hi! Sara,would you like to be my friend and play with me?”asked Billy.“Yes,Id love to,”Sara replied.Sara then sat on Billys knee and talked happily about her fairyland(仙境).“There are man

    13、y beautiful flowers in my homeland.I like to ride on the wind and play with the sky-horses,”said Sara.“Fantastic!”said Billy.They became good friends.However,Sara needed to go home,so Billy was sad. “Dont be sad,Billy.Ill pray for your happiness.And Ill come and visit you someday,”said Sara.“Ill mis

    14、s you,Sara,”said Billy.Billy was glad that he had a fairy friend now.( )1. Billy was a little girl and she usually felt very lonely. ( )2.A purple-winged fairy was sitting on a rose. ( )3. There were many flowers in the fairyland. ( )4. Sara didnt need to go home.( )5.Billy was glad that he had a fa

    15、iry friend.第5篇:根据短文内容判断正误。正确的写“T”,错误的写“F”Little Lisa is a clever girl, though she is only five years old. At breakfast time, Dad is asking Lisa some questions. Dad says,“Lisa, how many letters are there in the English alphabet?” Lisa drinks her milk and says,“I dont know, Dad.”“What? You are are goi

    16、ng to school next year. But you still dont know how many letters are there in the alphabet? How can you read and write? ”Dad worries very much.“Well, Dad. There are so many letters in the post office. Can you count how many letters are there? Its uncountable!”Lisa answers quietly.( )1. Lisa is a cle

    17、ver 5-year-old girl.( )2. Dad and Lisa are having dinner and talking now.( )3. Lisa is going to school when she is seven years old.( )4. The word“letters has two different meanings in the story.( )5. There are twenty-six letters in the post office.第6篇:根据短文内容判断正误。正确的写“T”,错误的写“F”Sam and Mike worked in

    18、 the same office,and they were friendly to each other. They often took their holidays together.Last summer the two men went to a city by the sea for their holiday.They visited a few places of interest,swam in the sea and then lay on the sands or went out after supper.They had a good time there.But o

    19、ne day,when they were swimming,a shark swam to Sam and pulled the poor young man to the bottom.Mike heard him calling for help,but he couldnt do anything.The shark had swallowed Sam.Mike was very sad and returned to his city alone.Sams mother had a heart disease.Mike didnt know how to tell her about

    20、 the bad news.He thought hard,and at last found a way.He asked his friend Robert who worked in a hospital to go there with him.“Bad news for you,Mrs. Black,”said the young man,“Sams swimming suit was swallowed by a shark.”“It doesnt matter,”said the woman.“I can buy a new one for him.But where was h

    21、e at that moment?”“He was in his swimming suit.”( )1. Sam and Mike had a good time during the last holiday. ( )2. The shark swallowed Mikes swimming suit. ( )3. When Mike returned to his city alone,he was sad.( )4. Sam thought hard because he didnt know how to tell Mikes mother the bad news. ( )5. M

    22、ike wanted to ask Sams mother to buy a new swimming suit for Sam.第7篇:根据短文内容判断正误。正确的写“T”,错误的写“F”In class , Peter put up his hand and said to his teacher,“I lost my baby tooth.”“Congratulations ,”Mrs. Gilbert said. Then she asked the class if anyone had any advice for Peter.Keiko, a Japanese girl, put

    23、 up her hand first.“If it is a lower(下面的) tooth,you should throw it over the roof(屋顶) of your house;if it is an upper(上面的) tooth ,you should put it under the floor.Then your new adult tooth will grow properly(正确地).”“You shouldnt throw your baby tooth away,Peter. You should keep it and give it to you

    24、r mother,” said Jack,a French boy.“Why should I do that?”asked Peter.“She will make it into a necklace(项链) for you to wear,”said Jack.Jorge,who was from Mexico, had some different advice. You should take your tooth home and put it under your pillow( 枕头) when you go to sleep ,”Jorge said.“Why should

    25、I do that?” asked Peter.“Because the tooth fairy(仙女) will come to keep your tooth and give you good luck. Sometimes she even brings a small toy”Peter liked Jorges advice the best. Mrs. Gilbert said to him, “Whatever you decide,you should show your mother your tooth when you are home.When Peter got h

    26、ome , he showed his mother his tooth and told her his plan.The next morning,Peter woke up and looked under his pillow.The tooth was gone. In its place,he found a dollar and a letter.This is what the letter said:Dear Peter,Congratulations! You lost your first tooth.I will keep it forever. You should

    27、buy something nice for yourself with this money.Love,The Tooth Fairy( )1. Peter put up his hand to answer the teachers question.( )2. Keiko and Jack are both from France.( )3. Peter threw his lost baby tooth over the roof of his house.( )4. From the passage , we can infer( 推断) that Peter is a primary school student.( )5. In fact,The Tooth Fairy gave Peter a dollar.第1篇:1.F 2.F 3.F 4.F 5.F第2篇:1.F 2.F 3.F 4.F 5.T第3篇:1.F 2.F 3.T 4.F 5.F第4篇:1.F 2.T 3.T 4.F 5.T第5篇:1.T 2.F 3.F 4.T 5.F第6篇:1.F 2.F 3.T 4.F 5.F第7篇:1.F 2.F 3.F 4.T 5.F

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【阅读理解-判断对错】小升初六年级下册英语常考易考题型专项训练(第3组 共7篇)人教PEP版.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-812105.html
    相关资源 更多
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(满分必刷).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(满分必刷).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(有一套).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(有一套).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(易错题).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(易错题).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(必刷)word版.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(必刷)word版.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(实验班).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(实验班).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(实用).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(实用).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(完整版)word版.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(完整版)word版.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(完整版).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(完整版).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺分金卷).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺分金卷).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺冠)word版.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺冠)word版.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺冠).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺冠).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺冠系列)word版.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(夺冠系列)word版.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(基础题).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(基础题).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(培优B卷).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(培优B卷).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(培优A卷).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(培优A卷).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(名师系列)word版.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(名师系列)word版.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(典型题).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(典型题).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(全国通用).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(全国通用).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(word).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(word).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(A卷)word版.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(A卷)word版.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习(A卷).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习(A卷).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附解析答案.docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附解析答案.docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(轻巧夺冠).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(轻巧夺冠).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(综合题).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(综合题).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(突破训练).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(突破训练).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(巩固).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(巩固).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(完整版).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(完整版).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(夺分金卷).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(夺分金卷).docx
  • 人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(基础题).docx人教版数学二年级上册重点题型专项练习附答案(基础题).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1