分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型专练01:阅读理解-2021-2022学年上学期八年级英语期末复习重难题型专练(牛津译林版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:826273
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:12
  • 大小:1.02MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    01 阅读 理解 2021 2022 学年 上学 年级 英语 期末 复习 难题 型专练 牛津 译林版
    资源描述:

    1、2021-2022学年上学期八年级英语期末复习题型专练(牛津译林版) 专练01 阅读理解专练(含解析)一、阅读理解01阅读下面短文,从A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Black Holes!On April 10, people around the world got their first look at areal black hole. Want to know more? Come and enjoy a film about black holes at 3 p.m. on Thursday in the school hall!5G is coming! C

    2、ome andexperience what it is like!Time: 2:30 p.m.- 4:30 p.m.Day: MondayPlace: Science CenterTeachers: Miss Yang & Mr. ZhuWhy cant we grow to be 3 metres?Speaker: Doctor HuTime: 9:00 a.m.- 11:00 a.m.Day: FridayPlace: Biology Lab Two3D-printed products mustbring you different feelings!Time: 8:20 a.m.-

    3、 10:20 a.m.Day: TuesdayPlace: Computer Roon FourTeacher: Mr. Wang1. Where can you enjoy a film about black holes?AIn the school hall.BIn Science Center. CIn Biology Lab Two.DIn Computer Room Four.2. Who will tell you the reason why you cant grow to be 3 metres?A. Mr. Wang.B. Miss Yang.C. Doctor Hu.D

    4、. Mr. Zhu.3. The material above is probably _.A. a poem B. a posterC. a playD. a diary二、阅读理解02阅读下面短文,从A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。When I got to school today, everybody was acting all strange around me, and at first I didnt know what was up. Then I remembered: I still had the Cheese Touch from last ye

    5、ar. I got the Cheese Touch in the last week of school, and over the summer I forgot about it.The problem with the Cheese Touch is that youve got it until you can pass (传递) it on to someone else. But nobody would even get within (在之内) 30 feet of me. Every time they saw me, they screamed “Ah Greg Heff

    6、ley is coming!” I knew the Cheese Touch would stick with me for the whole school year. Luckily, a new kid named Jeremy Pindle was in the classroom, so I passed the Cheese Touch to him.My first class was Maths, and the teacher put me right next to Alex Aruda, the cleverest kid in the whole class. If

    7、the kids last names start with the first few letters of the alphabet (字母表), the teacher will call them most, and thats why they end up being the cleverest. Some people think thats not true, but I can show some examples to prove it. You see the picture on the left? Alex Aruda is a top student, while

    8、Christoper Ziegel is different.I can only think of one kid. He broke the last-name rule, and thats Peter Uteger. Peter was the cleverest kid in the class all the way up until the fifth grade.When we kept saying his initials (首字母) out loud, it sounded funny. This gave Peter a difficult time. These da

    9、ys, Peter doesnt put up his hand at all, and hes pretty much a C student. I feel a little bad about the whole P.U. thing and what happened to Peter.4. What is Cheese Touch according to the passage?A. A kind of food.B. A school course. C. A piece of paper. D. A popular game.5. If someone gets the Che

    10、ese Touch, _.A. he is dangerous to others around him B. other kids may keep away from himC. he should pass it on to someone else in a week D. it will stick with him for the whole school year6. What did Peter Uteger think of those kids when they kept saying “P.U.!” out loud? ANoisy and impolite.BActi

    11、ve (活跃的) and strange.CHumorous(幽默的)and excited.DCrazy and impatient(没有耐心的).7. What can you infer (推断) from the passage?A. Peter Uteger broke the class rule in the fifth grade.B. The kids in the class dont play with Jeremy Pindle now.C. Christoper Ziegel is among the cleverest kids in the class.D. Je

    12、remy Pindle got the Cheese Touch in the last week of school.三、阅读理解03阅读下面短文,从A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。What does it mean to be a good tourist? Which tourists are the most welcomed in their country? According to a study, one country stood out above all others: Japan. YouGov, a UK market research comp

    13、any did the study, including nearly 28,000 people from 26 countries and areas.The Japanese are famous for being the worlds most well-dressed, tidy, punctual (守时的) and polite travelers, The Telegraph reported. They line up politely and they never attend meetings late, talk loudly or try to take photo

    14、s in art museums when they know theyre not allowed (允许) to do so.Japanese tourists greatly surprised the world during last summers World Cup. The countrys soccer fans helped to clean stadiums (体育场) after matches, South China Morning Post noted.The study also showed that another country stood out at

    15、the same time, but in the opposite way. Many people thought British tourists act the worst in the world. Even local people in the UK dont like British tourists.Many people said that British travelers are loud, poorly dressed and behave badly. They are also stingy (吝啬的) when tipping at restaurants an

    16、d hotels.Its not hard to be a good traveler. The Chinese government advises tourists not to throw rubbish on the ground or talk loudly. They are also told to line up properly and be more polite.So how can we be a good tourist?Learn a few words or phrases in the local languages, such as “excuse me”,

    17、“thank you”, and “goodbye”.Watch your body language. Cultures are different from place to place. Some actions may be rude in the country or area youre traveling to.Dress properly. If youre unsure, learn how local people dress.Be a polite photographer. Try not to use selfie sticks (自拍杆), perhaps othe

    18、rs cant accept it.8. What does the passage mainly talk about?A. Tips for being a good tourist. B. The importance of being a good tourist.C. The best and the worst tourists. D. A report on a good tourist.9. The underlined word “tipping” in Paragraph 5 may mean _.Aordering some dishesBwaiting for meal

    19、sCgiving some moneyDeating nice food10. Which of the following is NOT true according to the passage?A. Many people from the UK took part in the study.B. Japanese tourists are polite while traveling.C. Tourists from Japan like to stand out to talk loudly.D. Chinese tourists never throw rubbish everyw

    20、here.11. What does the writer want to tell us?AIt is difficult to be a good tourist.BBritish tourists act badly because of being poor.CTravelers with bad manners are not welcome.DLocal language is useless when you are travelling around.四、阅读理解04阅读下面短文,从A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。On World Wildlife Day

    21、, 3 March, people all around the world hold activities to celebrate it and to make others understand the importance of protecting wildlife. Heres some information about the day. How did it first start?In December 2013, the United Nations General Assembly decided to choose a day to make people unders

    22、tand the importance of protecting wild animals and plants. They decided to call it World Wildlife Day and chose 3 March as the date to celebrate it.Why is it so important? Earth is home to many different species (物种) of plants and animals. As you know that humans are a kind of the species. So Earth

    23、is also vital to us. We need the air, the water, the food and the energy to live. Each species is important. World Wildlife Day tries to make people know these facts. What problems is wildlife facing?Sadly, many human activities such as hunting, farming and building are putting wildlife in danger. W

    24、e are cutting down too many trees, clearing too much ground and building so many roads that we are destroying (破坏) the living space of wildlife. What can you do to help?You can join the local activities and raise money for groups to protect wildlife. You can also share photos about protecting wild a

    25、nimals with your friends and family. When you do these things, you wont be alone. Millions of people are fighting for a better future for our Earth.12. The following sentence would best be put in _. Nearly 1/4 of all species may extinct (灭绝) in the next 50 years.ABCD13. Which of the following words

    26、has the closest meaning to “vital”?AUncertain.BImportant.CUncomfortable.DImpossible.14. Whats the best title of the passage?AWays to Help Wildlife in DangerBWildlife Facing Serious ProblemsCWildlife Day: Protecting Life on EarthDDo One Thing A Day to Change the World五、阅读理解05Little Women is a novel b

    27、y an American writer, which was published in 1868 and 1869. The novel follows the lives of four sistersMeg, Jo, Beth, and Amy March from childhood to womanhood. These four sisters live with their mother. Meg and Jo March, the elder sisters, both work outside the home for money to raise the family. M

    28、eg teaches four children in a nearby family, while Jo helps her grand-aunt March, who is very rich. Beth helps with the housework, and Amy attends school. Their nearest neighbor is a rich man whose grandson lives with him. The sisters introduce themselves to the handsome shy boy, Laurie, who is the

    29、age of Jo. Meg is the beautiful sister; Jo is the tomboy (爱打闹的女孩); Beth is the musician; and Amy is the charming artist with the golden curly hair. Jo is easy to get angry. One of her challenges (挑战) in the growing up is to control (控制) her anger. Laurie enjoys his neighbors, joining the family ofte

    30、n in play. His grandfather, Mr. Laurence, is charmed (吸引) by Beth, and gives her the piano used by Lauries late sister.15. What does Little Women tell about?A. About the lives of four sisters when they are young.B. About the lives of four sisters when they are old.C. About the lives of four sisters

    31、after they get married.D. About the lives of four sisters when they grow up.16. What is Amy and how does she look like?A. She is an artist and has golden curly hair. B. She is a musician and charming.C. She is a teacher and has blond curls. D. She is an artist and easy to get angry.17. Who is Lauren

    32、ce?A. He isnt very rich.B. He is Lauries neighbor.C. He is Lauries grandfather.D. He is Jos grandfather.18. What do we know about Laurie from the passage?AHe lives with the four sisters.BHe is a handsome shy boy.CHe is easy to get angry.DHe doesnt like his late sister.六、阅读理解06Many parts of China had

    33、 heavy rains and serious floods this year. It made us think back to the time in 1998 when the worst floods happened.Hubei got better after the fight against COVID-19. Just weeks after that, Hubei tried its best to face up to the heavy floods. Many other places had the same problem. For example, the

    34、flood problem in Hubeis neighbouring provinces of Jiangxi and Anhui was also serious. Quite a lot of people came to the Yangtze River area to help build dikes (堤坝) to fight the floods.The worrying fact is that heavy rains and floods are becoming so common (常见的) , not only in Asia but also in other p

    35、arts of the world. Heavy rains and floods arent the only serious natural disasters. Cyclones, serious droughts (干旱) , and quickly melting ice cover in the Arctic and Antarctic are all very common now.This madness of nature is called climate (气候) change. China is one of the first countries to get to

    36、know the bad results of climate change. It is doing a lot of things to fight it, such as cutting pollution and creating a greener environment. However, one countrys power (力量) is limited. It needs the whole world to work together.Its up to us humans to decide how the world will develop in the future

    37、. Lets play a part in the fight against climate change by building a green world together.19. The first two paragraphs mainly tell us _.Athe floods this year were serious Bits important to think back oftenCCOVID-19 is more serious than floods Dwe should do something to fight COVID-1920. What is the

    38、third paragraph mainly about?AThe most worrying natural disaster. BNatural disasters around the world.CThe results of different kinds of disasters. DDifferent kinds of ways to save the earth.21. What does the underlined word “limited” mean?AMagic.BFriendly.CPopular.DSmall.22. The writer asks us to _

    39、.Afind out the reasons for floodsBgo green to fight climate changeCpay a visit to Hubei and Jiangxi more oftenDlearn more about the bad results of COVID-19七、阅读理解07Canada Geese are large blue and white birds. When autumn comes, they have to move to South where the weather is warmer. The winters are s

    40、o cold in Canada that the birds will die if they stay there.Last spring, Bill Lishman found sixteen young Canada Geese on his farm. They had lost their parents. Bill thought, “These young birds wont know what to do in the autumn.”Bill had a small plane and he decided to teach the birds to follow him

    41、. All through the summer, he went on short trips in his plane and the young geese flew after him.When the cold weather arrived in the autumn, Bill flew to Virginia in the United States, 600 miles south of his home in Canada. The geese followed him all the way. Bill left the geese in Virginia and he

    42、returned home.This spring, Bill was waiting for the birds to come back. They didnt arrive, so Bill flew to Virginia to get them. He looked for them for two weeks but he couldnt find them.When he arrived back home, Bill found the geese waiting for him. They had found their way home without him!23. Ca

    43、nada Geese have to fly south _.Ain springBin autumnCin winterDafter summer24. Bill took the birds to Virginia because _.Aits warmer thereBits far from his homeCits fun to see the birds to fly after himDits a beautiful place in the United States25. The birds returned to Bills home _.Ain Bills planeBb

    44、y themselvesCin the winterDin the autumn26. Whats the best title of the article?AA Canadian bird-loverBA special American birdCThe wonderful place for Canada GeeseDThe importance of protecting Canada Geese八、阅读理解08If you need to call your parents but your phone is not with you, can you remember their

    45、 numbers?To remember a series of numbers is not that difficult. However, many of us are losing this ability because of the smartphone. Whats more, smartphones weaken our skills at giving directions, as well as killing face-to-face conversations. Even when friends are having a meal together, its comm

    46、on for most of them to check their phones from time to time.According to a report by Kleiner Perkins Caufield Byers, an American company, Chinese people spend about 170 minutes on their smartphones daily.Many students are addicted to using smartphones. It does no good to their study. Research by Jap

    47、ans Education Ministry showed children who spend more than four hours a day on their phones get much lower scores in school test than those who play with their phones for less than 30 minutes.Its true that the smartphone has made our lives easier. But many also think people spend too much time on it

    48、, and this is bad for their study or work. People are trying to change that. A new app called Forest was introduced this month. It lets users plant a seed that grows into a tree over the next 30 minutes. Within the half hour, users cannot use their phones, or the tree will die.A restaurant in Los An

    49、geles, US, gives people a 5% discount if they dont check their phones when they are having a meal. The owner of the restaurant Mark Gold said he hopes it gives people a way to enjoy their meal and actually talk with their friends and family in person.27. Many people cant remember their parents phone

    50、 numbers because they _.Adont care about their parentsBget used to using their smartphonesCfind it difficult to remember numbersDdont know how to remember numbers28. What does the underlined word “addicted” probably mean in Chinese?A沉迷B喜爱C习惯D擅长29. The app “Forest” is used to _.A. encourage people to

    51、 plant more treesB. get people to change their smartphonesC. help people better control smartphone using D. offer people a new game to enjoy themselves30. By giving people a 5% discount, Owner Mark Gold wants his customers to _.Aenjoy a cheaper mealBsay no to smartphonesCcheck phones before the meal

    52、Dmake face-to-face conversations专练01 阅读理解 参考答案 一、阅读理解011-3 ACB【分析】本文是学校科学俱乐部关于科学周里的各活动的海报。1细节理解题。根据Black Holes!中的信息“Come and enjoy a film about black holes at 3 p.m. on Thursday in the school hall!”可知,在学校礼堂可以欣赏到关于黑洞的电影,故选A。2细节理解题。根据Why cant we grow to be 3 metres?中的信息“Speaker: Doctor Hu”,可知Doctor Hu

    53、可以告诉你为什么你长不到3米,故选C。3推理判断题。根据“From May 20 to May 24;Science Week is Coming! Science Club May 9,2020”从5月20日到24日;科学周即将到来!科学俱乐部2020年5月9日,以及每一栏都有活动名称、时间、地点等信息,可判断本文应是一则海报(a poster),故选B。二、阅读理解024-7 DBAB【分析】4细节理解题。文中的句子“The problem with the Cheese Touch is that youve got it until you can pass (传递) it on to

    54、 someone else.”介绍了“Cheese Touch”的规则,可知这是一个游戏。故选D。5细节理解题。根据文中的句子“But nobody would even get within (在之内) 30 feet of me”可知,其他同学只是远离,故选B。6细节理解题。根据文中的句子“This gave Peter a difficult time. These days, Peter doesnt put up his hand at all”可以从侧面反映出他们的吵闹和不礼貌。故选A。7推理判断题。根据文中的句子“The problem with the Cheese Touch

    55、 is that youve got it until you can pass (传递) it on to someone else. But nobody would even get within (在之内) 30 feet of me. Every time they saw me, they screamed “Ah Greg Heffley is coming!” I knew the Cheese Touch would stick with me for the whole school year. Luckily, a new kid named Jeremy Pindle

    56、was in the classroom, so I passed the Cheese Touch to him.”可知,班里的孩子现在不跟Jeremy Pindle玩了。故选B。三、阅读理解038-11 DCCC【分析】本文主要是介绍了一项关于什么是好游客的研究结果,并给出了如何成为好的游客的方法。8主旨大意题。根据“What does it mean to be a good tourist? Which tourists are the most welcomed in their country? According to a study, one country stood out

    57、 above all others: Japan.”可知本文主要是介绍了一项关于什么是好游客的研究结果,结合选项,D选项“一篇关于优秀游客的报道”符合题意,故选D。9词义猜测题。根据“Many people said that British travelers are loud, poorly dressed and behave badly. They are also stingy (吝啬的) when tipping at restaurants and hotels.”许多人说英国游客吵闹、衣着邋遢、行为恶劣。他们在餐馆和酒店也很吝啬。由此可以推知“tipping”应是“给钱、给小费

    58、”的意思,故选 C。10细节理解题。根据“They line up politely and they never attend meetings late, talk loudly.”可知,日本游客很有礼貌,从不迟到或大声说话,选项C描述错误。故选C。11推理判断题。根据“Many people thought British tourists act the worst in the world. Even local people in the UK dont like British tourists.”许多人认为英国游客的行为是世界上最糟糕的,甚至英国当地人也不喜欢英国游客。由此可推

    59、知不礼貌的旅客不受欢迎,故选C。四、阅读理解0412-14 CBC【分析】本文介绍了世界野生动物日的作用,是为了让世界各地的人们了解保护野生动物的重要性。12推理判断题。根据“We are cutting down too many trees, clearing too much ground and building so many roads that we are destroying (破坏) the living space of wildlife.” 我们砍伐了太多的树木,清理了太多的土地,修建了太多的道路,破坏了野生动物的生存空间。可以推出近1/4的物种可能在未来50年内灭绝。

    60、因此Nearly 1/4 of all species may extinct (灭绝) in the next 50 years.这句话应该放在处。故选C。13词义猜测题。根据“As you know that humans are a kind of the species.”可以推出既然人类是一种物种,因此地球对我们来说也是很重要的,因此vital意为“重要的”。故选B。14最佳标题。根据“On World Wildlife Day, 3 March, people all around the world hold activities to celebrate it and to m

    61、ake others understand the importance of protecting wildlife.Heres some information about the day.”以及下文的介绍可知,野生动物日是为了让人们了解保护野生动物的重要性。因此选项C作为标题合适。故选C。五、阅读理解0515-18 DACB【分析】本文是一篇说明文。主要介绍了文学名著小妇人的主要人物和大概内容。六、阅读理解0619-22 ABDB【分析】本文是一篇说明文,介绍了因气候变化导致的全球灾难性问题,并呼吁人们绿色生活,积极应对气候变化。七、阅读理解0723-26 BABC【分析】本文主人公比尔

    62、救助了16只幼年加拿大雁,为了让它们能去南方过冬亲自训练它们,并且亲自驾驶飞机带领它们到南方过冬的故事。23细节理解题。根据第一段中的“When autumn comes, they have to move to South where the weather is warmer.”可知,当秋天来临时,它们不得不搬到天气更暖和的南方去。由此说明,加拿大雁在秋天必须向南飞。故选B。24细节理解题。根据第四段中的“When the cold weather arrived in the autumn, Bill flew to Virginia in the United States, 600

    63、 miles south of his home in Canada. The geese followed him all the way. Bill left the geese in Virginia and he returned home.”可知,当寒冷的天气在秋天到来时,比尔飞到美国的弗吉尼亚,在他加拿大的家以南600英里。加拿大雁一路跟着他,比尔把加拿大雁留在弗吉尼亚,然后回家了。由此说明,比尔带加拿大雁去弗吉尼亚是因为那里比较暖和。故选A。25细节理解题。根据最后一段“When he arrived back home, Bill found the geese waiting

    64、 for him. They had found their way home without him!”可知,这些大雁是自己返回比尔的家的。故选B。26标题归纳题。通读全文,尤其是根据第一段“Canada Geese are large blue and white birds. When autumn comes, they have to move to South where the weather is warmer. The winters are so cold in Canada that the birds will die if they stay there. ”可知,加拿大雁是蓝色和白色的大鸟。当秋天来临时,它们不得不搬到天气更暖和的南方去。加拿大的冬天太冷了,鸟呆在那里会死的。由此说明本文主要讲述了加拿大雁在冬天的好去处。故选C。八、阅读理解0827-30 BACD【分析】这是一篇说明文,文章讲述的是智能机给我们的生活带来方便,但也给生活带来坏的影响,削弱了面对面交流的能力,影响学生学习。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专练01:阅读理解-2021-2022学年上学期八年级英语期末复习重难题型专练(牛津译林版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-826273.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(综合卷).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(综合卷).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(精练).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(精练).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(突破训练).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(突破训练).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(研优卷).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(研优卷).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(满分必刷).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(满分必刷).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(模拟题).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(模拟题).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(最新).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(最新).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(新).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(新).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(实用).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(实用).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(完整版).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(完整版).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(夺分金卷).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(夺分金卷).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(基础题).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(基础题).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(培优).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(培优).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(培优b卷).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(培优b卷).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(培优a卷).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(培优a卷).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(名师推荐).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(名师推荐).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(典型题).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(典型题).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(a卷).docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案(a卷).docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案解析.docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案解析.docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案下载.docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案下载.docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案ab卷.docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带答案ab卷.docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带下载答案.docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷带下载答案.docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷审定版.docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷审定版.docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷完美版.docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷完美版.docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷完整答案.docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷完整答案.docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷完整版.docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷完整版.docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷完整参考答案.docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷完整参考答案.docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷完整.docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷完整.docx
  • 人教版小学一年级下册数学 期中测试卷学生专用.docx人教版小学一年级下册数学 期中测试卷学生专用.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1