专题02 完形填空-2011-2022年全国高校体育单招英语真题分类汇编(1).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 专题02 完形填空-2011-2022年全国高校体育单招英语真题分类汇编1 专题 02 填空 2011 2022 全国高校 体育 英语 分类 汇编
- 资源描述:
-
1、2011年完型填空Fire can help people in many ways. Fire can heat water, 21 your house,give light and cook food. But fire can burn things too. Nobody knows 22 people began to use fire. One story from Australia 23 a man a very long time ago. He went up to the sun by a rope and brought fire down. Today people
2、 know how to 24 a fire with matches or lighters. Children sometimes like to play with them. But matches and lighters can be very 25 . Fire kills people every year. So you must be careful 26 matches and lighters. You should also learn to 27 fires. Fires need oxygen(氧气). Without oxygen they die. There
3、 is oxygen in the 28 Cover a fire with water or sand. If you dont have them around, you could use your 29 or a blanket. This keeps the air from a fire. Be careful with fire,and it will help you. Be careless with fire,and it might 30 you. 21. A. beautify B. brighten C. warm D. clean22. A. where B. wh
4、y C. what D. how23. A. looks after B. tells about C. turns to D. laughs at21. A. carry B. fix C. make D. catch25 A. important B. special C. small D. dangerous26. A. to B. about C. on D. after27. A. put out B. turn over C. use up D. take away28. A. sand B. match C. air D. food29. A. match B. rope C.
5、coat D. sand 30. A. hurt B. break C. frighten D. spoil答案:21-25 CDBCD 26-30 BACCA解析:21. C;句意:火可以给水加热,温暖房子,发出光和做饭。根据句意可知,答案为C22. D;句意:没有人知道人们是如何开始使用火的。根据句意可知答案为D23. B;句意:来自澳大利亚的一个故事讲述了很久之前的一个男人。根据句意可知答案为B24. C;句意:今天人们知道如何使用火柴或打火机生火。根据句意可知答案为C25. D;句意:但是火柴或打火机有时可能是非常危险的。根据句意可知答案为D26. B;句意:所以你必须注意火柴或打火机
6、。be careful about 当心,注意,故答案为B27. A;句意:你应该学会扑灭火。根据句意可知,答案为A28. C;句意:空气中有氧气,用水或啥子覆盖或。根据句意可知答案为C29. C;句意:如果你的周围没有水或沙子,你可以使用外套或毛毯,故答案为C30. A;句意:小心使用火,并且它可能会伤害到你。故答案为A2013年完型填空When it comes to running marathons(马拉松), eight hours, 25 minutes and 16 seconds is not a world record.This was the time it took F
7、auja Singh to 21 the Toronto Waterfront Marathon on Sunday.But Singh, born in India, is no spring chicken hes 100 years old and his recent 22 has made him the worlds oldest marathon runner.As a runner, Singh was a 23 starter. In his late 80s, after the deaths of his wife and son, he decided to 24 ru
8、nning.For Singh, being 100 is just a 25 . There arent many centenarians(百岁老人) in quite such rude health, 26 they are on the increase. Life expectancy(预期寿命) in the UK today is around 80 but a total of 12,640 men and women are now centenarians 27 just 2,500 in 1980. Public services have to make improv
9、ement so as to deal with this 28 society.Why do some people live to such a ripe old age? Scientists in Amsterdam may have come a little closer to 29 the secret to long life.Of course, they could just ask Fauja Singh 30 his secret is. The old boy puts his long life down to tea and “being happy”.21. A
10、. win B. celebrate C. complete D. prepare22. A. skill B. deed C. decision D. progress23. A. late B. lonely C. fortunate D. normal24. A. give up B. bring up C. set up D. take up25. A. number B. credit C. sign D. dream26. A. or B. but C. because D. unless27. A. referred to B. shared with C. compared w
11、ith D. limited to28. A. aging B. growing C. living D. competing29. A. following B. considering C. linking D. discovering30. A. how B. why C. what D. where答案:21-25 CBADA 26-30 BCADC解析:21. C;句意:这是周日华嘉辛格跑完多伦多湖滨马拉松所用的时间。根据句意可知答案为C22. B;句意:他100岁了,他这次的马拉松成绩使他成为了世界上年龄最大的马拉松选手。根据句意可知答案为B23. A;句意:作为一名运动员,辛格起
12、步很晚。根据句意可知答案为A24. D;句意:在他80多岁时,他的妻子和孩子去世了,他决定不荒度余生,于是开始跑步。根据句意可知答案为D25. A;句意:对于辛格来说,100岁只是一个数字。根据句意可知答案为A26. B;句意:身体如此强健的百岁老人并不多,但人数在增加。根据句意可知答案为B27. C;句意:官方数据显示,现在英国的人均寿命大概是80岁。1980年,百岁老人的数量是2500, 而现在已经达到了12640. 根据句意可知答案为C28. A;句意:公共服务部门不得不做出改进以便解决老龄化社会问题。根据句意可知答案为A29. D;句意:阿姆斯特丹的几位科学家似乎向发现长寿秘诀又迈进了
13、一步。根据句意可知答案为D30. C;句意:当然,他们也可以直接问华嘉辛格他的秘诀是什么。根据句意可知答案为C2015年完型填空One evening, Mother returned home after shopping for groceries(食品杂货)at the supermarket. I 21 her to sort out the groceries and put them into the refrigerator. Grandmother saw that the rubbish bin was 22 , so she took a big black garbage
14、(垃圾)bag and emptied the rubbish bin. While Mother was preparing dinner, Grandmother asked me if I would like to take a walk with her. At the same time, we would 23 the rubbish at the rubbish collection point 24 . I happily agreed.We took the lift and got to the ground floor. We walked over to the ru
15、bbish collection point when we saw a man at the corner of our block 25 on his motorcycle. We did not take much notice of 26 and continued walking. Grandmother and I were talking about the recent events that were taking place in the world when we heard the sound of a motorcycle coming towards us from
16、 behind. 27 the motorcycle rode past us, the motorcyclist took a quick 28 of the garbage bag which Grandmother was carrying. Grandmother was in shock for a second and then shouted 29 . “Help!” My first reaction was to run after him. Then it dawned on me that the thief had taken our bag of rubbish! I
17、 burst out laughing. Grandmother also 30 when she realized that her purse was still with her. The motorcyclist had made a silly mistake!21. A. helpedB. allowedC. arrangedD. invited22. A. uglyB. dirtyC. brokenD. full23. A. avoidB. cleanC. throwD. move24. A. everywhereB. insideC. downstairsD. outdoors
18、25. A. checkingB. actingC. paintingD. knocking26. A. themB. himC. itD. us27. A. Not untilB. Long beforeC. Soon afterD. As soon as28. A. holdB. placeC. partD. look29. A. slowlyB. loudlyC. noisilyD. firmly30. A. found outB. sat downC. joined inD. looked up答案:21-25 ADCCA 26-30 BDABC解析:21. A;句意:我帮助她把食品杂
19、货分类,然后放进冰箱。根据句意可知答案为A22. D;句意:奶奶看见垃圾桶满了,根据后文so she took a big black garbage(垃圾)bag and emptied the rubbish bin,可知答案为D23. C;句意:我们将把垃圾扔到楼下的垃圾收集点。根据句意可知答案为C24. C;句意:我们将把垃圾扔到楼下的垃圾收集点。根据后文:We took the lift and got to the ground floor可知答案为C25. A;句意:我们看到在我们街区的一个角落的男人正在检查他的摩托车。根据句意可知答案为A26. B;句意:我们没有怎么注意他,并
20、且继续往前走。根据句意可知答案为B27. D;句意:骑摩托车的人一经过我们,就迅速地抢走了我奶奶手中的垃圾袋。根据句意可知答案为D28. A;句意:骑摩托车的人一经过我们,就迅速地抢走了我奶奶手中的垃圾袋。根据句意可知答案为A29. B;句意:奶奶震惊了几秒钟,然后就大声地喊。根据句意可知答案为B30. C;句意:奶奶发现自己的钱包还在的时候也跟着我一起笑了起来。根据句意可知答案为C2017年完型填空Sound is often a major part of what makes a place special. Think about places you are 21 , such as
21、 a bus stop, or a neighborhood park. What are some of the distinctive(独特的)sounds in those place? Would a bus stop sound like a bus stop without the sound of the 22 mixed with the whoosh(呼呼声)of the doors opening? Would the park sound like a park without the sound of children 23 ?Close your eyes and l
22、isten to the sounds that are 24 you right now. They might be natural or made by humans.Think about the sounds that clearly show the sense of place of your home. Which sounds are natural? Which sounds are made by humans? 25 , think about humans and the environment influence each other in your communi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-827696.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2023年浙江省绍兴市中考数学真题【含答案】.pdf
