专题05 阅读-2023-2024学年六年级英语寒假专项提升(人教PEP版).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 专题05 阅读-2023-2024学年六年级英语寒假专项提升人教PEP版 专题 05 阅读 2023 2024 学年 六年级 英语 寒假 专项 提升 人教 PEP
- 资源描述:
-
1、专题05阅读-2023-2024学年六年级英语寒假专项提升(人教PEP版)【高频易错点】Unit1一、阅读理解。(判断正误,正确的写T,错误的写F) Wu Dong has a good friend. His name is Peter. He is from the USA. Wu Dong and Peter are in the same class. They go to school five days a week. They stay at home on Sunday and Saturday. Peter likes China and Chinese food . He
2、likes rice cakes very much. At school they play table tennis(乒乓球)after class. Wu Dong and Peter like making things. Now they are making a plane .They like flying planes on Sunday morning . Peter speaks English and a little Chinese. Wu Dong speaks Chinese and a little English. They teach each other.(
3、 ) 1. Wu Dong has an American friend .( ) 2. They go to school from Monday to Friday .( ) 3. They often fly planes after class.( ) 4. Wu Dong teaches Peter English and Peter teaches Wu Dong Chinese .( ) 5. Peter often eats rice cakes because he likes eating them .Unit2一、根据短文内容判断正误,正确写“T”,错误写“F”。Tomo
4、rrow is Sunday. My family will get together to have a big dinner. We will be very busy today. My father is going to clean the rooms this morning. My mother and I are going to the supermarket to buy food for the big dinner. She is going to cook for us tomorrow. This afternoon, I am going to the books
5、tore to buy some books. I need some books about plants. And I am going to buy some comic books for my cousin. She likes comic books very much. She will come tomorrow. This evening, my family are going to talk together to get ready for the big dinner. I must do my homework after that. What a busy day
6、!1. ( )My family are going to have a big dinner at the restaurant.2. ( )My cousin is a girl.3. ( )I like comic books very much.4. ( )I need some books about plants. 5. ( )My family are going to talk for the dinner this evening.Unit3一、阅读短文,选择正确的选项。My home is not in a city. Its in a little village. Th
7、ere is no cinema. There is no museum. But there is a big playground. We can run, jump, play basketball on it. Near the playground, there is a bookstore. I like to read and buy new books there. And I like to ride bikes on the streets. There are many farms in the village. We dont have zoos. But you ca
8、n see many animals on the farms. What an interesting village!() 1. My home is in a _. A. villageB. cityC. town() 2. There is no _ in the village. A. bookstore B. zoo C. street() 3. We can play _. A. on the playgroundB. in the bookstoreC. at the zoo() 4. The playground is near the _. A. museum B. far
9、m C. bookstore() 5. I like to _. A. watch animals at the zooB. ride a bike on the playgroundC. read and buy new books at the bookstoreUnit4一、阅读短文,选择正确的选项。China is a very big country. The weather is very different in different cities. In Heilongjiang, its very cold in winter. It often snows. Many chi
10、ldren have to go to school by sled. The dogs run fast. The children must sit down on the sled. In Jiangxi, it often rains. Some children in some villages have to go to school by boat or ferry. In China, most of the childrens home is near their school. So many students go to school on foot. And some
11、students in Grade Six often go to school by bike. And some students go to school on their mothers or fathers bike. () 1. In Heilongjiang,_. A. its very hotB. it often rains C. its snowy in winter() 2. Some children in _ go to school by _. A. Heilongjiang; ferryB. Jiangxi; boatC. Jiangxi; bike() 3. M
12、any children in China go to school _. A. on footB. by bikeC. on their fathers or mothers bike() 4. Some children in Grade Six often_. A. walk to schoolB. ride a bike to schoolC. take a bus to schoolUnit5一、阅读短文,选择正确的一项。My father is a great man. He often makes things for me. He makes a desk and a chai
13、r for me. They can go up and down according to my height (根据我的身高). They are amazing! My friends like them very much. And my father makes a big table with the wheels of old bikes. We often have dinner at the great table. My father likes taking photos for us. There are many photos in our house. So we
14、can remember all the happy time. I love my father. What does he do? He is a worker!()1. I think my father _. A. is a workerB. is very greatC. isnt a good father() 2. My father makes a big table with _. A. woodB. wheelsC. photos() 3. My father likes _. A. cooking food B. going to workC. taking photos
15、() 4. There are many _ in our house. A. tablesB. chairsC. photosUnit6一、根据短文内容判断正误,正确写“T”,错误写“F”。 One day, a rich old businessman in a small town meets a factory worker, a coach and a fisherman. He gives them three seeds and says, “Bring me the flowers in three months. The man with the most beautiful
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-829178.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
临床执业医师2017年真题-(4).pdf
