专题07 阅读理解日常生活类- (2018-2022)高考英语真题分项汇编.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 专题07 阅读理解日常生活类- 2018-2022高考英语真题分项汇编 专题 07 阅读 理解 日常生活 2018 2022 高考 英语 真题分项 汇编
- 资源描述:
-
1、阅读理解专题07 日常生活类(2018-2022)高考英语真题分项汇编(全国)2021年(新高考1卷)By day, Robert Titterton is a lawyer. In his spare time though he goes on stage beside pianist Maria Raspopova not as a musician but as her page turner. “Im not a trained musician, but Ive learnt to read music so I can help Maria in her performance.
2、”Mr Titterton is chairman of the Omega Ensemble but has been the groups official page turner for the past four years. His job is to sit beside the pianist and turn the pages of the score so the musicians dont have to break the flow of sound by doing it themselves. He said he became just as nervous a
3、s those playing instruments on stage.“A lot of skills are needed for the job. You have to make sure you dont turn two pages at once and make sure you find the repeats in the music when you have to go back to the right spot.” Mr Titterton explained.Being a page turner requires plenty of practice. Som
4、e pieces of music can go for 40 minutes and require up to 50 page turns, including back turns for repeat passages. Silent onstage communication is key, and each pianist has their own style of “nodding” to indicate a page turn which they need to practise with their page turner.But like all performanc
5、es, there are moments when things go wrong. “I was turning the page to get ready for the next page, but the draft wind from the turn caused the spare pages to fall off the stand,” Mr Titterton said, “Luckily I was able to catch them and put them back.”Most page turners are piano students or up-and-c
6、oming concert pianists, although Ms Raspopova has once asked her husband to help her out on stage.“My husband is the worst page turner,” she laughed. “Hes interested in the music, feeling every note, and I have to say: Turn, turn! “Robert is the best page turner Ive had in my entire life.” 24.What s
7、hould Titterton be able to do to be a page turner?A. Read music.B. Play the piano.C. Sing songs.D. Fix the instruments.25.Which of the following best describes Tittertons job on stage?A. Boring.B. Well-paid.C. Demanding.D. Dangerous.26.What does Titterton need to practise?A. Counting the pages.B. Re
8、cognizing the “nodding”.C. Catching falling objects.D. Performing in his own style.27.Why is Ms Raspopovas husband “the worse page turner”?A. He has very poor eyesight.B. He ignores the audience.C. He has no interest in music.D. He forgets to do his job.【答案】24. A 25. C 26. B 27. D【解析】本文为记叙文。文章讲述了Rob
9、ert Titterton本职工作是一名律师,在业余时间,他在舞台上与钢琴家Maria Raspopova并肩演出不是作为音乐家,而是作为她的琴谱翻页者。24. A 细节理解题。根据第一段最后一句“Im not a trained musician, but Ive learnt to read music so I can help Maria in her performance.”可知,Titterton不是受过训练的音乐家,但他学会了识谱,这样他就可以在帮助Maria。故选A。25. C 推理判断题。第二段中最后一句“He said he became just as nervous
10、as those playing instruments on stage.”说明作者在做这份工作的时候是非常紧张的,后面一段具体阐述了其原因,并且用了多个“make sure(确保)”,可知这份工作的要求十分高。A“Boring”意为“无聊的”,B项“Well-paid”意为“高薪的”,C项“Demanding”意为“要求高的”,D项“Dangerous”意为“危险的”。由此可知,C项符合文意,故选C。26. B 细节理解题。第四段第三句“Silent onstage communicationwith their page turner.”表明每个钢琴家都有自己的“点头”风格,Titter
11、ton需要练习的技能是识别“点头”,分析四个选项可知,B项与之意义相符。故选B。27. D 推理判断题。根据最后一段“Hes interested in the music, feeling every note, and I have to say: Turn, turn!”,Raspopova需要说“翻页,翻页!”可知,Raspopova的丈夫经常忘记翻页,故选D。 2021年(上海卷)One early morning, I went into the living room to find my mother reading a thick book called Best Loved
12、 Poems to Read Again and Again. My interest was aroused only by the fact that the word “Poems”appeared in big, hot pink letters. “Is it good?” I asked her. “Yeah,” she answered. “Theres one I really like and youll like it, too. I leaned forward. “Patty Poem,” she read the title. Who is Patty? I wond
13、ered. The poem began:She never puts her toys away, Just leaves them scattered(散乱的)where they lay, The poem was just three short sections. The final one came quickly: When she grows and gathers poise(稳重), Ill miss her harum-scarum(莽撞的) noise, And look in vain(徒劳地) for scattered toys. And Ill be sad.
14、A terrible sorrow was hed over me. Whoever Patty was, she was a mean girl. Then,the shock.“Itsyou, honey,” My mother said sadly. To my mother, the poem revealed a parents affection when her child grows up and leaves. To me, the “she” in the poem was horror. It was my mama who would be sad. It was so
15、 terrible I burst out crying. “Whats wrong?” my mother asked. “Oh Mama,” I cried. “I dont want to grow up ever!” She smiled. “Honey, its okay. Youre not growing up anytime soon. And when you do, Ill still love you, okay?” “ Okay,”I was still weeping. My panic has gone. But I could not help thinking
16、about that silly poem. After what seemed like a safe amount of time, I read the poem again and was confused. It all fit so well together, like a puzzle. The language was simple, so simple I could plainly understand its meaning, yet it was still beautiful. I was now fascinated by the idea of poetry,
17、words that had the power to make or break a persons world. I have since fallen in love with other poems, but “Patty Poem” remains my poem. After all, “Patty Poem” gave me my love for poetry not because it was the poem that lifted my spirits, but because it was the one that hurt me the most.(1)Why wa
18、s the writer attracted by the book Best Loved Poems to Read Again and Again? A.It was a thick enough book.B.Something on its cover caught her eye.C.Her mother was reading it with interest.D.It has a meaningful title.(2)After her mother read the poem to her, the writer felt _ at first. A.sadB.excited
19、C.horrifiedD.confused(3)The writers mother liked to read Patty Poem probably because_. A.it reflected her own childhoodB.it was written in simple languageC.it was composed by a famous poetD.it gave her a hint of what would happen(4)It can be concluded from the passage thatPatty Poemleads the writer
20、to _. A. discover the power of poetryB.recognize her love for puzzlesC.find her eagerness to grow upD.experience great homesickness【答案】 (1)B(2)A(3)D(4)A 【考点】推理判断题,细节理解题,人物故事类,教育文化类,记叙文 【解析】【分析】本文属于记叙文,叙述了作者通过阅读”Patty Poem”感受到诗歌的美,进而爱上了诗。(1)B 细节理解题。根据第一段最后一句My interest was aroused only by the fact th
21、at theword Poems appeared in big, hot pink letters.可知我的兴趣被激起来了,主要是因为这本书封面上的Poems很大很红。故B项正确。(2)A 细节理解题。根据A terrible sorrow washed over me. Whoever Pattywas, she was a mean girl.可知当母亲读完这首诗的时候,我很难过。故A正确。(3)D 推理判断题。根据To my mother, the poem revealed a parents affection when her childgrows up and leaves.
22、To me, the “she” in the poem was horror. It was my mamawho would be sad. 可知对妈妈来说这首诗=让她想起我也会长大并且也会离开她,她也会因为我的离开而非常难过。所以这本书让她把未来可能发生的事情联系了起来。故D项正确。(4)A 推理判断题。根据文章最后一段“I have since fallen in love with other poems, but “Patty Poem”remains my poem. After all, “Patty Poem” gave me mylove for poetry not be
23、cause it was the poem that lifted my spirits, but becauseit was the one that hurt me the most.”可知这首诗让作者感受了诗歌的美,让作者爱上了诗歌,因为这是一首有强烈的情感冲击力的诗歌。故A项正确。【点评】第4小题属于推断人物性格、心情处境、态度及观点等的推理判断题。高考阅读测试中有些题目考查学生对文章的主导思想、被描写人物语气、言谈话语中流露的情绪、性格倾向及文中人物的态度、观点等方面的理解。做这一类题时一定注意: (1)由表及里地准确把握字里行间的意思,切勿用自己的主观想法或观点代替作者的思想观点。
24、 (2)特别注意那些描写环境气氛的语言,以及表达感情和态度观点的词语。要特别注意作者在文章中的措辞,尤其是感情色彩的形容词。 (3)能结合自己平时积累的有关英语国家的文化传统、风俗习惯等背景知识来识别评价。以第4小题为例,根据文章最后一段I have since fallen in love with other poems, but PattyPoem remains my poem. After all, Patty Poem gaveme my love for poetry not because it was the poem that lifted my spirits, butb
25、ecause it was the one that hurt me the most.可知这首诗让作者感受了诗歌的美,让作者爱上了诗歌,因为这是一首有强烈的情感冲击力的诗歌。2020年(江苏卷)Some important dates in Chinas fighting Covid-19 before May 7,2020Jan 20, 2020 Feb 20,2020Jan 23: Wuhan declared temporary outbound (向外的) traffic restrictions.Jan 24: National medical teams began to be
26、sent to Hubei and wuhan.Jan 27: The Central Steering (指导) Group arrived in Wuhan.Feb 18: The daily number of newly cured and discharged (出院) patients exceeded that of the newly confirmed cases.Feb 21, 2020 Mar 17,2020Feb 21: Most provinces and equivalent administrative units started to lower their p
27、ublic health emergency response level.Feb 24: The WHO-China Joint Mission on Covid-19 held a press conference in Beijing.Mar 11-17: The epidemic (流行病) peak had passed in China as a whole.Mar 18,2020 Apr 28,2020Apr1: Chinese customs began NAT (核酸检测) on inbound arrivals at all points of entry.Apr 8: W
28、uhan lifted outbound traffic restrictions.Apr 26: The last Covid-19 patient in Wuhan was discharged from hospital.Apr 29, 2020 May 7,2020Apr 30: The public health emergency response was lowered to Level 2 in the Beijing-Tianjin-Hebei region.May 7: The State Council released Guidelines on Conducting
29、Covid-19 Prevention and Control on an Ongoing Basis.56. What happened between January 20 and February 20?A. The Central Steering Group arrived in Wuhan.B. The WHO-China Joint Mission on Covid-19 held a press conference.C. The last Covid-19 patient in Wuhan was discharged from hospital.D. Beijing low
30、ered its emergency response level.57. From which date were private cars allowed to go out of Wuhan? A. January 23.B. March 11.C. April 8.D. May 7.【答案】56. A 57. C【解析】这是一篇记叙文。文章主要介绍了2020年5月7日前,中国抗击新冠肺炎的重要日期。【56题详解】细节理解题。根据表格中Jan20, 2020-Feb 20,2020部分 Jan27: The Central Steering (指导) Group arrived in W
31、uhan.可知,在一月二十号到二月二十号之间,中央领导小组抵达武汉。故选A。【57题详解】推理判断题。根据表格中Mar18, 2020-Apr28, 2020部分Apr 8: Wuhan lifted outbound traffic restrictions(4月8日:武汉取消出境交通限制)可推知,从四月八日起,私家车被允许离开武汉。故选C。2020年(江苏卷)I was in the middle of the Amazon (亚马逊) with my wife, who was there as a medical researcher. We flew on a small plane
32、 to a faraway village. We did not speak the local language, did not know the customs, and more often than not, did not entirely recognize the food. We could not have felt more foreign.We were raised on books and computers, highways and cell phones, but now we were living in a village without running
33、 water or electricity It was easy for us to go to sleep at the end of the day feeling a little misunderstood.Then one perfect Amazonian evening, with monkeys calling from beyond the village green, we played soccer. I am not good at soccer, but that evening it was wonderful. Everyone knew the rules.
34、We all spoke the same language of passes and shots. We understood one another perfectly. As darkness came over the field and the match ended, the goal keeper, Juan, walked over to me and said in a matter-of-fact way, “In your home, do you have a moon too?” I was surprised.After I explained to Juan t
35、hat yes, we did have a moon and yes, it was very similar to his, I felt a sort of awe (敬畏) at the possibilities that existed in his world. In Juans world, each village could have its own moon. In Juans world. the unknown and undiscovered was vast and marvelous. Anything was possible.In our society,
36、we know that Earth has only one moon. We have looked at our planet from every angle and found all of the wildest things left to find. I can, from my computer at home, pull up satellite images of Juans village. There are no more continents and no more moons to search for, little left to discover. At
37、least it seems that way.Yet, as I thought about Juans question, I was not sure how much more we could really rule out. I am, in part, an ant biologist, so my thoughts turned to what we know about insect life and I knew that much in the world of insects remains unknown. How much, though? How ignorant
38、 (无知的) are we? The question of what we know and do not know constantly bothered me.I began collecting newspaper articles about new species, new monkey, new spider, and on and on they appear. My drawer quickly filled. I began a second drawer for more general discoveries: new cave system discovered wi
39、th dozens of nameless species, four hundred species of bacteria found in the human stomach. The second drawer began to fill and as it did I wondered whether there were bigger discoveries out there, not just species, but life that depends on things thought to be useless, life even without DNA. I star
40、ted a third drawer for these big discoveries. It fills more slowly, but all the same, it fills.In looking into the stories of biological discovery, I also began to find something else, a collection of scientists, usually brilliant occasionally half-mad, who made the discoveries. Those scientists ver
41、y often see the same things that other scientists see, but they pay more attention to them, and they focus on them to the point of exhaustion (穷尽), and at the risk of the ridicule of their peers. In looking for the stories of discovery, I found the stories of these people and how their lives changed
42、 our view of the world.We are repeatedly willing to imagine we have found most of what is left to discover. We used to think that insects were the smallest organisms (生物), and that nothing lived deeper than six hundred meters. Yet, when something new turns up, more often than not, we do not even kno
43、w its name.65. How did the author feel on his arrival in the Amazon?A. Out of place.B. Full of joy.C. Sleepy.D. Regretful.66. What made that Amazonian evening wonderful?A. He learned more about the local language.B. They had a nice conversation with each other.C. They understood each other while pla
44、ying.D. He won the soccer game with the goal keeper.67. Why was the author surprised at Juans question about the moon?A. The question was too straightforward.B. Juan knew so little about the world.C. The author didnt know how to answer.D. The author didnt think Juan was sincere.68. What was the auth
45、ors initial purpose of collecting newspaper articles?A. To sort out what we have known.B. To deepen his research into Amazonians.C. To improve his reputation as a biologist.D. To learn more about local cultures.69. How did those brilliant scientists make great discoveries?A. They shifted their viewp
46、oints frequently.B. They followed other scientists closely.C. They often criticized their fellow scientists.D. They conducted in-depth and close studies.70. What could be the most suitable title for the passage?A. The Possible and the Impossible .B. The Known and the Unknown .C. The Civilized and th
47、e Uncivilized .D. The Ignorant and the Intelligent.【答案】65. A 66. C 67. B 68. A 69. D 70. B【解析】这是一篇夹叙夹议文。作者和妻子来到了亚马逊,妻子是一名医学研究者。一踏上这里,作者感到非常不适应,通过与当地人的接触,作者了解一些人对外部的世界并不了解。在生物多样性发现的过程中,作者意识到,很多东西是人类已知的,还有很多是人类未知的。【65题详解】推理判断题。根据第一段“We didnt speak the local language, did not know the customs and more
48、often than not, didnt entirely recognize the food. We couldnt have felt more foreign.”可知,我们不会说当地的语言,不了解当地的风俗习惯,而且往往我们不能完全认识食物,我们感觉非常陌生。由此可知,作者一到达亚马逊感觉格格不入。故选A项。【66题详解】细节理解题。根据第三段“Everyone knew the rules. We all spoke the same language of passes and shots. We understood one another perfectly.”可知,每个人都
49、知道规则,在传球和射门方面,我们说着同样的语言,彼此非常了解。由此可知,踢球时他们的彼此理解使得他们的亚马逊夜晚很美好。故选C项。【67题详解】推理判断题。根据第四段“In Juans world, the unknown and undiscovered was vast and marvelous.”可知,在胡安的世界里,未知的东西和未被发现的东西是浩瀚而神奇的。由此判断,胡安对这个世界知之甚少。故选B项。【68题详解】推理判断题。根据第七段“I began collecting newspaper articles about new species, new spider.,and o
50、n and on they appear, my drawer quickly filled, I began a second drawer for more general discoveries: new cave system discovered with dozens of nameless species .I started a third drawer for these big discoveries.”可知,我开始收集报纸上关于新物种、新蜘蛛的文章它们源源不断地出现,我的抽屉很快就填满了。我开始用第二个抽屉来储存更普遍的发现:在新的洞穴系统发现了几十个无名的物种我还为这些
51、重大发现准备了第三个抽屉。由此判断,作者收集报纸文章的初始目的是为了分类我们所知道的事情。故选A项。【69题详解】细节理解题。根据倒数第二段“but they pay more attention to them ,and they focus on them to the point of exhaustion ,and at the risk of the ridicule of their peers.”可知,但他们更多地关注这些发现,他们把注意力集中在这些发现上直到精疲力竭的地步,冒着被同龄人嘲笑的风险。由此可知,杰出的科学家进行深入细致的研究,做出重大的发现。故选D项。【70题详解】
52、主旨大意题。通读全文可知,作者和妻子来到了亚马逊。一踏上这里,作者感到非常不适应,通过与当地人的接触,作者了解到一些人对外部的世界并不了解。在对这里的风土人情和多样化生物的研究过程中,作者提高了认识,意识到很多东西是人类已知的,还有很多是人类未知的。所以短文的最佳标题为“已知和未知的事物”。故选B项。2020 年(新高考全国 I 卷)Jenifer Mauer has needed more willpower than the typical college student to pursue her goal of earning a nursing degree. That willpo
53、wer bore fruit when Jennifer graduated from University of Wisconsin-Eau Claire and became the first in her large family to earn a bachelors degree.Mauer, of Edgar, Wisconsin, grew up on a farm in a family of 10 children. Her dad worked at a job away from the farm, and her mother ran the farm with th
54、e kids. After high school, Jennifer attended a local technical college, working to pay her tuition(学费), because there was no extra money set aside for a college education. After graduation, she worked to help her sisters and brothers pay for their schooling.Jennifer now is married and has three chil
55、dren of her own. She decided to go back to college to advance her career and to be able to better support her family while doing something she loves: nursing. She chose the UW-Eau Claire program at Ministry Saint Josephs Hospital in Marshfield because she was able to pursue her four-year degree clos
56、e to home. She could drive to class and be home in the evening to help with her kids. Jennifer received great support from her family as she worked to earn her degree: Her husband worked two jobs to cover the bills, and her 68-year-old mother helped take care of the children at times.Through it all,
57、 she remained in good academic standing and graduated with honors. Jennifer sacrificed(牺牲)to achieve her goal, giving up many nights with her kids and missing important events to study. “Some nights my heart was breaking to have to pick between my kids and studying for exams or papers,” she says. Ho
58、wever, her children have learned an important lesson witnessing their mother earn her degree. Jennifer is a first-generation graduate and an inspiration to her family and thats pretty powerful.4.What did Jennifer do after high school?She helped her dad with his work.She ran the family farm on her ow
59、n.A. She supported herself through college.B. She taught her sisters and brothers at home.5.Why did Jennifer choose the program at Ministry Saint Josephs Hospital in Marshfield?C. To take care of her kids easily.B. To learn from the best nurses.C. To save money for her parents.D. To find a well-paid
60、 job there.6.What did Jennifer sacrifice to achieve her goal?D. Her health.B. Her time with family.C. Her reputation.D. Her chance of promotion.7.What can we learn from Jenifers story?E. Time is money.B. Love breaks down barriers.F. Hard work pays off. D. Education is the key to success.【答案】4. C5. A
61、6. B7. C【解析】这是一篇记叙文。文章主要讲述了 Jennifer 在家里不能提供大学教育的情况下,通过自己的努力,以及家人的帮助完成了四年学位。她的努力不仅让自己以优异的成绩毕业,还给家人,尤其是她的三个孩子树立了榜样,让他们得到了激励。 【4 题详解】细节理解题。根据第二段的 After high school, Jennifer attended a local technical college, working to pay her tuition, because there was no extra money set aside for a college educati
62、on.(高中毕业后,Jennifer 上了一所当地的技术学院来支付她的学费,因为家里没有额外的钱用来支付大学教育)可知,高中毕业后 Jennifer 通过自己挣钱来完成大学教学,因为家里没有额外的钱。C. She supported herself through college.(她自食其力读完了大学)符合以上说法,故选C 项。 【5 题详解】细节理解题。根据第三段的 She chose the UW-Eau Claire program at Misnistry Saint Josephs Hospital in Marshfield because she was able to pur
63、sue her four-year degree close to home. She could drive to class and be home in the evening to help with her kids.(她选择了位于马什菲尔德的圣约瑟夫医院的 UW-Eau Claire 项目,因为她可以在离家近的地方攻读四年的学位。她可以开车去上课,晚上可以回家照顾孩子)可知,Jennifer 选择位于马什菲尔德的圣约瑟夫医院的UW-Eau Claire 项目是因为离家近,这样便于照顾她的三个孩子。A. To take care of her kids easily.(为了方便照顾她
64、的孩子)符合以上说法,故选A 项。 【6 题详解】细节理解题。根据最后一段的 Jennifer sacrificed to achieve her goal, giving up many nights with her kids and missing important events to study.(Jennifer 为了实现自己的目标牺牲了很多,她放弃了很多个和孩子待在一起的晚上,错过了很多重要的活动)可知,为了实现自己的目标 Jennifer 放弃了和家人待在一起的时光。B. Her time with family.(她与家人的时光)符合以上说法,故选B 项。 【7 题详解】推理
65、判断题。根据最后一段的Through it all, she remind in good academic standing and graduated with honors.(虽然经历了这些,但她一直保持着良好的学术地位,并以优异的成绩毕业)和 However, her children have learned an important lesson witnessing their mother earn her degree. Jennifer is a first-generation graduate and an inspiration to her family-and t
66、hats the pretty powerful.(然而,她的孩子们在见证母亲获得学位的过程中得到了重要的一课。Jennifer 是第一代毕业生,这对她的家庭来说是一种激励-这是非常强大的。)可知,Jennifer 在艰苦的环境中通过自己的努力不仅以优异的成绩毕业,还给孩子树立了榜样,同时也让家人得到了激励。由此推测,我们可以从 Jennifer 的故事中学到:努力总会有回报。C. Hard work pays off.(努力会得到回报)符合以上说法,故选C 项。2020 年(新高考全国 I 卷)In the mid-1990s, Tom Bissell taught English as a
67、 volunteer in Uzbekistan. He left after seven months, physically broken and having lost his mind. A few years later, still attracted to the country, he returned to Uzbekistan to write an article about the disappearance of the Aral Sea.His visit, however, ended up involving a lot more than that. Henc
68、e this book, Chasing the Sea: Lost Among the Ghosts of Empire in Central Asia, which talks about a road trip from Tashkent to Karakalpakstan, where millions of lives have been destroyed by the slow drying up of the sea. It is the story of an American travelling to a strange land, and of the people h
69、e meets on his way: Rustam, his translator, a lovely 24-year-old who picked up his colorful English in California, Oleg and Natasha, his hosts in Tashkent, and a string of foreign aid workers.This is a quick look at life in Uzbekistan, made of friendliness and warmth, but also its darker side of soc
70、iety. In Samarkand, Mr Bissell admires the architectural wonders, while on his way to Bukhara he gets a taste of police methods when suspected of drug dealing. In Ferghana, he attends a mountain funeral(葬礼)followed by a strange drinking party. And in Karakalpakstan, he is saddened by the dust storms
71、, diseases and fishing boats stuck miles from the sea.Mr Bissell skillfully organizes historical insights and cultural references, making his tale a well-rounded picture of Uzbekistan, seen from Western eyes. His judgment and references are decidedly American, as well as his delicate stomach. As the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-829944.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
