分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 18

类型专题10阅读回答问题-备战2022中考英语全国名校最新模拟试题分类汇编a.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:831323
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:18
  • 大小:492.81KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题 10 阅读 回答 问题 备战 2022 中考 英语 全国 名校 最新 模拟 试题 分类 汇编
    资源描述:

    1、备战2022中考英语全国名校最新模拟试题分类汇编第二期专题10 阅读回答问题(2022重庆一模)阅读下面的材料,然后根据材料内容回答问题。Tom is a 14-year-old middle school student in the USAHe has a lot of good habits. For example. He exercises every day, He likes running and playing basketball. He eats healthy food. He eats vegetables and fruits every day. He think

    2、s they are good for his health. He sleeps nine hours a night. He never stays up late. He also likes reading book. He reads for at least half an hour a day.Because it is good for his mind. But he never drinks milk, because he doesnt like milk. As for junk food. He hardly ever eats it. He likes watchi

    3、ng TV, but not often, Maybe two or three times a week. He uses the Internet every day. He only uses it for school work .So he thinks he has a healthy lifestyle.1How old is Tom?_2How often does he exercise?_3Does he stay up late?_4What does he use the Internet for?_5What do you think of Tom?_(2022山东菏

    4、泽一模)Zhang Guimei, the principal of Huaping High School for Girls, has been given the title “Role Model of the Times” for helping girls from poor families.The school was the first high school in the country to provide free education for girls who would otherwise have been unable to continue their stu

    5、dies after completing their nine years of education.Zhang moved to Lijiang at the age of 17 to teach in the middle school in Huaping County. Once, she got badly ill but had no money for the treatment(治疗). With the help of the people there, she was able to get the necessary treatment. “From then on,I

    6、 told myself that I must do something for those people who helped me,” Zhang said.Slowly, a dream of setting up a free high school for girls in Huaping County appeared in Zhangs heart. From the year of 2002, she began a six-year journey to look for funds (资金). In 2008, Zhang finally set up Huaping H

    7、igh School for Girls at the foot of the Shizi Mountain in Huaping.Thanks to her efforts, more than 1,800 girls from poor families have entered universities through her education until now. Zhang has been helping to improve the area as a whole. Influenced by her, many of her students have chosen to t

    8、each in poor areas. Now, with Zhang having got the honorary title, education for girls from poor areas will receive more attention.What she has done will be long remembered and encourage more to follow her example.6Why was Zhang Guimei named “Role Model of the Times”?_7Was Zhang able to get the nece

    9、ssary treatment when she once got badly ill?_8When was Huaping High School for Girls set up?_9How many girls have entered universities through Zhangs education?_10Where have many of Zhangs students chosen to work?_(2022江苏徐州一模)A woman was at the airport waiting for her flight to start boarding. She s

    10、till had a lot of time, so she went to a shop and bought a book to read. While she was in the shop, she decided to buy a bag of cookies as well.She arrived at her gate, sat down and started reading her book. She read her book so carefully that she didnt notice what was going on around her. But she d

    11、id see that a man had sat down next to her and taken one of her cookies out of the bag. She pretended not to notice, as she didnt want to make a scene (当众大吵). But then the man took more. He kept eating the cookies until there was just one left. The man took the last cookie and broke it in half. He t

    12、apped the woman on the shoulder and held out one half to her. The woman could not believe how much nerve (勇气) this man had to steal all of her cookies and then offer half a cookie in return. She angrily grabbed (夺) the halfcookie out of his hand and ate it without any words.Finally, it was time for

    13、her to board. As she went to the gate, she reached into her purse. Suddenly, she realized that her bag of cookies was still in her purse. The man had eaten his own cookies the whole time and simply wanted to share the last one with her. The womans face turned red with shame. So she quickly caught up

    14、 with him and said, “Please forgive me and thank you for your cookie.”When were not paying attention to the world around us, it can be easy to misunderstand whats happening or even become angry with others. It is better to keep our eyes open and think about every possibility when trying to understan

    15、d a special situation.11Did the woman arrive at the airport so early?12Why couldnt the woman notice what happened around her at all?13What did the man do with the last cookie?14How did the woman feel when she was offered the halfcookie?15Where were the womans cookies?(2022安徽一模)阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题

    16、后面的词数要求)。Everyone has dreams, but its not easy to make them come true. Maybe the story of Sandra Aguebor can show us how to make that happen.Sandra was interested in cars when she was a child. At the age of 13, she started training to be a car mechanic in her city. At first, Sandras parents didnt wa

    17、nt her to because they didnt think it was a good job for girls, but Sandra didnt stop her dream. She kept on learning more about what makes cars run and how to repair them. She also went to college for further study for mechanics. She finally became the countrys first female mechanic. “For me, to be

    18、come the first female mechanic in Nigeria, I had to work five times harder than others,” Sandra said. After working for others for some time, she finally opened her own shop and later started Lady Mechanic Initiative.Through the organization, Sandra is helping other women follow their dreams and liv

    19、e independently. Young women from all over Africa can take lessons on repairing or driving cars there.16When did Sandra start to train as a car mechanic? (不超过5个单词)_17Why didnt Sandras parents want her to be a mechanic at first? (不超过15个单词)_18What is Sandra doing through Lady Mechanic Initiative? (不超过

    20、15个单词)_(2022北京一模)In summer, its common on the street to see many Chinese women holding umbrellas to protect themselves from the sun. But when Amy, an exchange student in Beijing from the US, first saw this, she found it strange, even impossible to understand. She wrote on her blog(博客), “Unlike Chine

    21、se women, American women prefer to put on their tank tops (背心) and sunglasses during summer.”This may be caused by the different standards of beauty between the US and China. Many Americans dont want white skin. They would rather be tanned (晒黑). Amy also wrote, “Having darker skin is so popular that

    22、 many women and men will pay for fake tans (假晒黑) so that they can keep their sun-kissed appearance during the winter months, too.”Why do they like tanned skin? Michelle Louis reported in her research, “The process of tanning can help make peoples skin smooth and hide marks.” She further explained, “

    23、Tans make peoples skin appear healthier and make them appear thinner than when they have pale skin.”Perhaps there is no real ideal standard of beauty. In different cultures and at different times of history, the standards change. On Amys blog, she also gave two examples: Some women carried umbrellas

    24、 around trying to keep their white skin in the US 150 years ago; During the Tang Dynasty in China, heavy women were thought beautiful. But now, Chinese women prefer to be thin.In a word, different standards of beauty should be respected. People may grow up with only one idea of what beauty is, but i

    25、t doesnt mean that its necessarily the correct or the best idea.根据短文内容,简要回答下面问题。19What do American women like to wear during summer?_20Are the standards of beauty between the US and China the same or different according to the passage?_21In Michelle Louis opinion, why do many Americans prefer tanned

    26、 skin to pale skin?_22When did American women use to carry umbrellas around trying to keep their white skin? _23Whats the main idea of the passage? _(2022上海长宁一模)Sometimes it may seem that what you are learning at school will be useless in the future. It may seem that you are wasting your life away o

    27、r only learning to get into the right university. But you will be surprised to find how much of what you learnt at school is helpful to you one day. Three people were asked what they found most useful at school, and their thoughts are shared below. I hated typing at school about 20 years ago. Only s

    28、ecretaries typed in those days; no one had computers at home or at work. Whats more, I was no good at all. I was as bad at typing as I was at tennis I made so many mistakes. But today Im the fastest typist at the keyboard. I get the job done faster and more easily than my colleagues in the office. T

    29、hat one year of typing class has made my whole life easier. We had a class called Guidance to learn about making good decision in life. I found it pretty boring and didnt pay much attention. One day the teacher made us guess which appliance we should buy first once we had our own homes. The answer w

    30、as a fridge. Without a fridge, you cannot keep your food fresh and will waste a great deal of money with food going off. I learnt that it was true once I had my own place. The first day I bought some chicken meat. By dinner time it smelled and I couldnt even eat it! My housemate and I started saving

    31、 to buy a fridge immediately even though we were university students without much money. When I used to ask my teacher how to spell something, she often said, I dont know. Then she would take out the dictionary and took it up. She always dared to admit that she did not know the answer. I learnt two

    32、things. You dont have to know everything: and if you dont know how to spell something, just get the dictionary out. Both are very useful lessons!24Sometimes at school, it seems that you are only learning for one purpose. What is it? _25As a school student, Christine wasnt as good at typing or playin

    33、g tennis, was she? _26How did Kitty feel when she had the class called Guidance? _27When did Kitty begin to realize a fridge was very important? _28What did John use to do when he couldnt spell a word? _29Why did Johns teacher often say she didnt know?(Give two different reasons. ) _(2022上海一模)One da

    34、y Jack was preparing to leave on a trip. He often travelled on business back and forth between New York and his home in Boston. His wife Katie was carrying out his suitcase to the car when it suddenly opened. Inside were shorts, shirts, sandals, and a swimming suit. In light of the fact that her hus

    35、band had packed all of his casual clothes, she started to doubt(怀疑) that he was going on a business trip.The next day, she followed up on her suspicion(猜想) by calling the airline that her husband travelled on. She asked the man at the airline.“Can you tell me how many frequent flyer miles my husband

    36、 and I have?”The man looked up their account and told Katie, “Up to now, you have almost 100,000 miles if I include your husbands most recent flight.”Katie was surprised. She said.“That doesnt make sense. How did my husband collect so many miles flying to New York?”The man at the airline told her.“T

    37、hose miles include his flights to New York and his flight to the Bahamas.” “The Bahamas!”Katie thought.“No wonder I cant find the sunscreen!”She knew just how to get even with(报复) her husband. Now that she knew her husband was having fun without her, she would _! She wanted to use up all of the freq

    38、uent flyer miles by going as far as she could.“Id like to reserve a ticket for myself, please.”she said.“When is your next flight?” “There are two flights leaving this afternoon: one to Chicago and one to Paris. Its up to you.” “Paris would be perfect!”Katie smiled.30Jack and his wife Katie lived in

    39、 New York, didnt they? _31Why did Katie doubt her husband was going on a business trip one day? _32How did Katie follow up on her suspicion the next day? _33How did Katie feel when the man at the airline told her they had almost 100,000 miles? _34Where did Jack go recently according to their flight

    40、account? _35What can be filled in the blank? _(2022上海杨浦一模)Read the passage below and answer the following questions (根据文章内容回答下列问题)Better Safe than SorryTHE BEST WAY to deal with an emergency is to avoid one, if you can. Part Four of our ongoing series on crime prevention focuses on protecting your h

    41、ome against burglary. Sticky Fingers, an experienced burglar now serving a 6-year prison sentence, agreed to talk to our reporter.Reporter: Sticky, what do you look for before burglarizing a house?Fingers: Well, first, I make sure no one is home and no one is watching. I nose around neighbourhoods w

    42、here people dont seem to know each other very well. That way, I wont be noticed. Next, I try to find a house where the people are on holiday and not likely to return soon. I do this by looking for houses with no lights on in the evening. Then I look at doorways. Theyre a sure giveaway(暴露). When news

    43、papers, mail, and deliveries are piled up, I can tell that people have been away from days. I can even count how many days from the number of newspapers.Reporter: 4 ?Fingers: Well, usually its easy and effortless. Lots of times people leave a window open, or doors and windows unlocked. Then I just s

    44、lip in, when I have to break in, I look for a patio(露台) door on the first floor. They usually have weak locks and you can force them easily. I watch out for dogs, though. If I hear a dog barking, I go somewhere else.36The series is mainly about how to prevent crime, isnt it?_37How long will Sticky F

    45、ingers spend behind bars?_38Where are newspapers, mail and deliveries usually piled up?_39What best fits the blank?_40What phrase can you use if you are advising someone to take action to avoid an emergency? I would say “_”.41Write at least 3 ways to protect your home against burglary. The first one

    46、 has been done for you.1) Get familiar with your neighbours.2) _参考答案:1Fourteen/14.2Every day.3No, he doesnt.4School wok.5He is healthy.(言之有理即可)【解析】【导语】本文介绍的是汤姆的一些好的生活习惯,像每天进行体育锻炼,吃健康的食物,有充足的睡眠还有他的一些爱好。1根据“Tom is a 14-year-old middle school student in the USA.”可知,Tom今年十四岁了。故填Fourteen/14.2根据“He exerci

    47、ses every day”可知,他每天进行锻炼。故填Every day.3根据“He sleeps nine hours a night. He never stays up late.”可知,他从来不熬夜。故填No, he doesnt.4根据“He uses the Internet every day. He only use it for school work.”可知,他每天用网络来学习。故填School wok.5根据“So he thinks he has a healthy lifestyle.”可知,汤姆的生活是健康的。故填He is healthy.(言之有理即可)6Fo

    48、r helping girls from poor families.7Yes, she was.8In 2008.9More than 1,800 girls.10In poor areas.【解析】【分析】文章讲述了“时代楷模”张桂梅为贫困地区创办女子学校,为贫困家庭的女孩提供免费教育的光荣事迹。6根据“Zhang Guimei, the principal of Huaping High School for Girls, has been given the title “Role Model of the Times” for helping girls from poor fami

    49、lies.”可知,因为帮助贫困家庭女孩被授予“时代楷模”称号。故填For helping girls from poor families.7根据“Once, she got badly ill but had no money for the treatment(治疗). With the help of the people there, she was able to get the necessary treatment.”可知,在那里人们的帮助下,她得到了必要的治疗。故填Yes, she was.8根据“In 2008, Zhang finally set up Huaping Hi

    50、gh School for Girls at the foot of the Shizi Mountain in Huaping.”可知,2008年,张桂梅终于在华坪狮子山脚下创办了华坪女子中学。故填In 2008。9根据“Thanks to her efforts, more than 1,800 girls from poor families have entered universities through her education until now.”可知,到目前为止,已有1800多名贫困家庭的女孩通过她的教育进入大学。故填More than 1,800 girls。10根据“I

    51、nfluenced by her, many of her students have chosen to teach in poor areas.”可知,受她的影响,她的许多学生选择到贫困地区教书。故填In poor areas。11Yes, she did.12Because she read the book so carefully.13He broke the last cookie in half and shared it with the woman.14She felt angry.15In her purse.【解析】【分析】短文是一篇记叙文。主要是通过一个女人误认为别人偷

    52、吃她的饼干的故事来告诉大家:尝试了解特殊情况时,最好睁大眼睛,考虑各种可能性。11根据文中“A woman was at the airport waiting for her flight to start boarding. She still had a lot of time, so she went to a shop and bought a book to read.”可推理出,那个女人很早就到了机场。故填Yes, she did.12根据文中“She read her book so carefully that she didnt notice what was going

    53、on around her.”可知,那个女人根本没有注意到她周围发生的事情是因为她看书看得很认真。故填Because she read the book so carefully.13根据文中“The woman could not believe how much nerve (勇气) this man had to steal all of her cookies and then offer half a cookie in return.”可知,那个男人把最后一块饼干掰成两半,分给那个女人。故填He broke the last cookie in half and shared it

    54、 with the woman.14根据文中“She angrily grabbed (夺) the halfcookie out of his hand and ate it without any words.”可知,当那个女人得到那半块饼干的时候感觉很生气。故填She felt angry.15根据文中“Suddenly, she realized that her bag of cookies was still in her purse.”可知,那个女人的饼干在她的包里。故填In her purse.16At the age of 13.17Because they didnt th

    55、ink it was a good job for girls.18She is helping other women follow their dreams and live independently.【解析】【分析】每个人都有梦想,但是并不是每个人的梦想都会实现。并讲述了桑德拉阿格博的故事,在她小的时候,她对汽车感兴趣,但是一开始她的家人并不想让她成为一名修理工。但是她坚持她的梦想,最后她建立了Lady Mechanic Initiative,并帮助其他的妇女追寻自己的梦想并且独立生活。16根据“At the age of 13, she started training to be

    56、a car mechanic in her city”可知,在13岁时她开始培训,故填At the age of 13。17根据“At first, Sandras parents didnt want her to because they didnt think it was a good job for girls”可知,一开始她的父母不想让她成为一名修理工因为他们认为这个对于女孩来说不是一个好工作,故填Because they didnt think it was a good job for girls.18根据“Through the organization, Sandra is

    57、 helping other women follow their dreams and live independently”可知,她正在帮助其他女性追寻自己的梦想,独立生活,故填She is helping other women follow their dreams and live independently.19They like to wear their tank tops and sunglasses.20They are different.21Because tanned skin can look smooth and healthier, hide marks and

    58、 make them appear thinner.22150 years ago.23Different standards of beauty should be respected. /We should respect different standards of beauty.【解析】【分析】本文是一篇议论文,通过介绍中国人和美国人对于肤色白和肤色黑哪个更美的不同看法来阐述一个观点:对美的定义会因人、因地、因时间而异,但它没必要有标准答案,不同的美都应该得到尊重。19根据“Unlike Chinese women, American women prefer to put on th

    59、eir tank tops (背心) and sunglasses during summer”,可知她们喜欢穿背心和戴墨镜,故填They like to wear their tank tops and sunglasses.20根据文章提及中国女性以白为美,美国女性以黑为美,可知两国人对美的标准不同,故填They are different.21根据“The process of tanning can help make peoples skin smooth and hide marks.Tans make peoples skin appear healthier and make

    60、them appear thinner than when they have pale skin”,可知因为黑皮肤看起来更健康和光滑,可以隐藏斑点,而且让人看起来更瘦,故填Because tanned skin can look smooth and healthier, hide marks and make them appear thinner.22根据“Some women carried umbrellas around trying to keep their white skin in the US 150 years ago”,可知是150年前美国女性会撑伞保护白皮肤,故填1

    61、50 years ago.23通读全文,再根据末段的“In a word, different standards of beauty should be respected”,可知文章主旨是不同标准的美都该得到尊重,故填Different standards of beauty should be respected. /We should respect different standards of beauty.24To get into the right university.25No, She wasnt.26She felt bored.27When she had her ow

    62、n place. /After she bought some chicken meat in her own place.28He used to ask his teacher how to spell it.29Because she dared to admit she didnt know the answer and she could get help from the dictionary.【解析】【分析】这篇短文主要讲述了在学校里学到的东西,有时候看起来是没有用的,但是有一天你会惊奇地发现这些东西对你很有帮助,那些过往成就了未来的你。文中三个人分享了他们的观点。24根据文中“

    63、Sometimes it may seem that what you are learning at school will be useless in the future. It may seem that you are wasting your life away or only learning to get into the right university.”可知,在学校学习就是一个目的,为了进入合适的大学。故填To get into the right university.25根据“I hated typing at school about 20 years ago.”可

    64、知,Christine不擅长打字,此处应该作否定回答,No, She wasnt.“是的,她不擅长”,故填No, She wasnt.26根据文中“We had a class called Guidance to learn about making good decision in life. I found it pretty boring and didnt pay much attention.”可知,Kitty感到很无聊。故填She felt bored.27根据文中“I learnt that it was true once I had my own place. The fi

    65、rst day I bought some chicken meat. By dinner time it smelled and I couldnt even eat it! My housemate and I started saving to buy a fridge immediately even though we were university students without much money.”可知,当我有了自己的住处或她在自己家买了些鸡肉之后。故填When she had her own place./After he bought some chicken meat

    66、 in her own place.28根据文中“When I used to ask my teacher how to spell something, she often said, I dont know. Then she would take out the dictionary and took it up.”可知,他过去常问他的老师如何拼写它。故填He used to ask his teacher how to spell it.29根据文中“Then she would take out the dictionary and took it up. She always d

    67、ared to admit that she did not know the answer.”可知,因为她敢于承认自己不知道答案,她可以从字典里得到帮助。故填Because she dared to admit she didnt know the answer and she could get help from the dictionary.30No, they didnt.31Because her husband had packed all of his casual clothes.32By calling the airline that her husband travel

    68、led on.33She felt surprised.34The Bahamas.35do exactly the same/ have some fun without him, too/ enjoy a trip all by herself, too【解析】【分析】本文主要讲述了Katie发现她的丈夫公里数超出他所出差的距离,她猜测丈夫在不带着她的情况下独自出去玩,她决定用完所有的飞行里程,尽可能走得更远。30根据“He often travelled on business back and forth between New York and his home in Boston.

    69、”可知,家住在波士顿,故填No, they didnt.31根据“In light of the fact that her husband had packed all of his casual clothes, she started to doubt(怀疑) that he was going on a business trip”可知,因为她丈夫把他所有的便装都打包好了,她开始怀疑他是不是要出差,故填Because her husband had packed all of his casual clothes.32根据“The next day, she followed up o

    70、n her suspicion(猜想) by calling the airline that her husband travelled on”可知,是通过打电话给丈夫所乘坐的航空公司来证实自己的怀疑,故填By calling the airline that her husband travelled on.33根据“Katie was surprised.”可知,Katie听到公里数感到很惊讶,故填She felt surprised.34根据“Those miles include his flights to New York and his flight to the Bahama

    71、s”及“The Bahamas!”Katie thought”可知,根据他们的飞行记录,Jack最近去了巴哈马,故填The Bahamas.35根据“She wanted to use up all of the frequent flyer miles by going as far as she could.”可知,看到丈夫最近自己出去玩了,她也想做同样的事情,也想自己出去玩,故填do exactly the same/ have some fun without him, too/ enjoy a trip all by herself, too。36Yes, it is.37Six y

    72、ears.38At doorways.39How do you break into a house?40better safe than sorry412.Be sure to close your windows and lock them. 3.Before leaving for holiday, stop delivery of newspapers and mail.【解析】【分析】本文主要是关于如何预防入室盗窃犯罪。36根据第一段“Part Four of our ongoing series on crime prevention focuses on protecting y

    73、our home against burglary”可知主要是关于如何阻止犯罪,故填Yes, it is.37根据第一段“Sticky Fingers, an experienced burglar now serving a 6-year prison sentence, agreed to talk to our reporter.”可知有6年了,故填Six years.38根据第二段“Then I look at doorways. Theyre a sure giveaway(暴露). When newspapers, mail, and deliveries are piled up

    74、, I can tell that people have been away from days.”可知报纸、信件和信件通常堆积在门口,故填At doorways.39根据最后一段“Well, usually its easy and effortless. Lots of times people leave a window open, or doors and windows unlocked. Then I just slip in, when I have to break in, ”可知是在说怎么闯进一个房子,故填How do you break into a house?40开放性作答,结合实际,言之有理即可。参考答案为better safe than sorry.41开放性作答,结合实际言之有理即可。参考答案为Be sure to close your windows and lock them.;Before leaving for holiday, stop delivery of newspapers and mail.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题10阅读回答问题-备战2022中考英语全国名校最新模拟试题分类汇编a.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-831323.html
    相关资源 更多
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx
  • 人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1