分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型专题(03)2023年新高考全国Ⅰ卷英语真题阅读C 剖析整理52个短语 -备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练 .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:837425
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:12
  • 大小:680.32KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题032023年新高考全国卷英语真题阅读C 剖析整理52个短语 -备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练 专题 03 2023 新高 全国 英语 阅读 剖析 整理 52 短语 备战 2024
    资源描述:

    1、 专题(03)2023年新高考全国卷英语真题阅读C剖析整理52个短语+备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练 2023年新高考全国卷英语真题阅读C剖析整理52个短语+3个阅读理解+1个七选五+1个作文 建议:借助2023年英语高考真题走进高考,领悟高考,把控高考.英语学习能力的提高离不开语言环境,词汇把握和句子结构的分辨理解。高中生进行英语学习过程中务必借助文章语言环境才能有效地巩固所学词汇,提高句子结构分辨和文章理解能力,进而拓展思维,形成扎实的语言学习能力和答题技巧。通过本组习题训练可以有效夯实基础,巩固并扩大词汇量,熟练语境,提升对英语高考题型的理解力和答题技巧。2023年新高考全

    2、国卷英语真题阅读C剖析整理52个短语1.The goal of this book 本书的目标2.make the case for digital minimalism 为数字极简主义辩护3. a detailed exploration of 对.的详尽探索4. how to adopt this philosophy 如何采用这种哲学5.divide the book into two parts 把这本书分成两部分6. describe the philosophical foundations of 描述.的哲学基础7. digital minimalism 数字极简主义8.star

    3、ting with an examination of the forces 从对力量的考察开始9.make so many peoples digital lives increasingly intolerable让这么多人的数字生活变得越来越难以忍受10.before moving on to a detailed discussion of 然后继续详细讨论11.the digital minimalism philosophy. 数字极简主义哲学12.concludes by introducing my suggested method 最后介绍我建议的方法13. the digi

    4、tal declutter 数字清理器14.This process requires you todo sth 这个过程需要你做.15. step away from optional online activities 远离可选的在线活动16. At the end of the thirty days 在三十天结束时17. add back a small number of carefully chosen online activities 添加少量精心选择的在线活动18. provide massive benefits to the things you value.为你珍视的东

    5、西提供巨大的好处19.In the final chapter of part one 在第一部分的最后一章中20.guide you through carrying out your own digital declutter.指导您进行自己的数字清理21. draw on an experiment 利用实验22. perform a digital declutter 进行数字清理23. these participants stories 这些参与者的故事24.what strategies worked well 哪些策略效果良好25. what traps they encoun

    6、tered 他们遇到了什么陷阱26.takes a closer look at some ideas 仔细研究一些想法27.cultivate a sustainable digital minimalism lifestyle培养可持续的数字极简主义生活方式28.the importance of solitude 独处的重要性(独处)29. the necessity of .的必要性30.cultivating high-quality leisure 培养高品质休闲31.replace the time most now spend on . 取代大多数人现在花在.的时间32.min

    7、dless device use 无意识的设备使用33. a collection of practices 一系列实践34. act on the big ideas of the chapter 根据本章的大意行事35. view these practices as 将这些做法视为36.aid your efforts to build a minimalist lifestyle 帮助你建立一种极简主义的生活方式37. your particular circumstances. 你的特殊情况38.What is the book aimed at? 这本书的目的是什么39.Teach

    8、ing critical thinking skills. 教授批判性思维技能40. Advocating a simple digital lifestyle. 倡导简单的数字生活方式41. Solving philosophical problems. 解决哲学问题。42. Promoting the use of a digital device. 推广数字设备的使用43. Clear-up, Add-on, Check-in.Take-over. 清除、加载、签入.接管44.Theoretical models. 理论模型模式45. Statistical methods. 统计学方法

    9、46. Practical examples. 实例47. Historical analyses. 历史分析48.the practices offered in part two 第二部分提供的做法49.Use them as needed. 根据需要使用它们50.Recommend them to friends. 推荐给朋友51.Evaluate their effects. 评估其效果52.Identify the ideas behind them. 识别其背后的想法2023年新高考全国卷英语真题阅读 C The goal of this book is to make the c

    10、ase for digital minimalism, including a detailed exploration of what it asks and why it works, and then to teach you how to adopt this philosophy if you decide its right for you.To do so, I divided the book into two parts. In part one, I describe the philosophical foundations of digital minimalism,

    11、starting with an examination of the forces that are making so many peoples digital lives increasingly intolerable, before moving on to a detailed discussion of the digital minimalism philosophy.Part one concludes by introducing my suggested method for adopting this philosophy: the digital declutter.

    12、 This process requires you to step away from optional online activities for thirty days. At the end of the thirty days, you will then add back a small number of carefully chosen online activities that you believe will provide massive benefits to the things you value.In the final chapter of part one,

    13、 Ill guide you through carrying out your own digital declutter. In doing so, Ill draw on an experiment I ran in 2018 in which over 1,600 people agreed to perform a digital declutter. Youll hear these participants stories and learn what strategies worked well for them, and what traps they encountered

    14、 that you should avoid.The second part of this book takes a closer look at some ideas that will help you cultivate (培养) a sustainable digital minimalism lifestyle. In these chapters, I examine issues such as the importance of solitude (独处) and the necessity of cultivating high-quality leisure to rep

    15、lace the time most now spend on mindless device use. Each chapter concludes with a collection of practices, which are designed to help you act on the big ideas of the chapter. You can view these practices as a toolbox meant to aid your efforts to build a minimalist lifestyle that words for your part

    16、icular circumstances.8. What is the book aimed at?A. Teaching critical thinking skills.B. Advocating a simple digital lifestyle.C. Solving philosophical problems.D. Promoting the use of a digital device.9. What does the underlined word “declutter” in paragraph 3 mean?A. Clear-up.B. Add-on.C. Check-i

    17、n.D. Take-over.10. What is presented in the final chapter of part one?A. Theoretical models.B. Statistical methods.C. Practical examples.D. Historical analyses.11. What does the author suggest readers do with the practices offered in part two?A. Use them as needed.B. Recommend them to friends.C. Eva

    18、luate their effects.D. Identify the ideas behind them.备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练 一阅读理解,(注意词汇并做好收集整理工作。) A2023山东省日照市一模Despite Kyle Tianshi being only a 15yearold US high schooler, he has published five scifi novels. His fifth book Eventide was released in July. However, this may not be his most impressiv

    19、e achievement as Kyle just received the “Hero Award”, a $20,000 grand prize. It is the top honor in the California Youth Sustainability Awards. The competition aims to encourage and support young community leaders who are making a difference for sustainability in their communities by taking action f

    20、or the planet. Kyle, a sophomore from the Cambridge School in the US, received the honor for his portable invention called NEREID.The device can detect microscopic particles (粒子) in water by using a laser and microscope. These particles can be harmful to people and the environment. Kyle came up with

    21、 the idea for the invention based on his experience growing up in San Diego, California, US. People had no access to unpolluted drinking water and his parents asked him not to drink tap water. Kyle spent about $60 buying the tools needed to analyze the tap water: a laser, a microscope and a microcom

    22、puter. “Its incredibly powerful for the price,” Kyle said. Then he used their familys garage as his laboratory, doing research on the pollution of drinking water caused by microplastics. Kyle hopes to bring to market a lowcost alternative tool for detecting microplastic pollution levels in drinking

    23、water. In this way, he can offer help to people who dont have access to water filtration (过滤) systems. He has applied for a patent.Kyle said his sister Emily, a freshman at Stanford University, inspired his interest in environmental research. She was recognized nationally for developing a water coll

    24、ection device. They have founded the Clearwater Innovation program to advocate for clean water through social media platforms and organize community cleanup events.1What do we know about Kyle?AHe is good at adapting scifi works.BHe entered many novel contests.CHe received an award for his invention.

    25、DHes found microscopic particles in water.2What led to Kyles creation of NEREID?APeoples lack of clean drinking water.BPeoples poor living conditions.CHis desire to be a community leader.DHis familys encouragement.3Which of the following best describes Kyle?AConsiderate and brave.BOptimistic and hon

    26、est.CDetermined and humorous.DResponsible and creative.4Whats the text mainly about?AThe introduction of NEREID.BA boys contribution to literature.CThe harm of polluted water.DA US schoolers water solution. 收集整理:(注意划线词汇并做好收集整理工作。) B2023山东省潍坊市二模You may never know why. The email will arrive and reason

    27、s offered for your rejection might be the real onesor not. Bosses have always spied on their employees, then judged them. Now the rise of the online self means the employers eye can travel still farther.Even before the pandemic, research found that 28% of large companies had turned down applicants a

    28、fter carrying out such checks. And it is becoming more popular: Reed Screening, a large agency, was asked to run over a third more socialmedia checks in December 2021 than a year earlier. This month the government gave the practice approval when the Department for Education said schools and colleges

    29、 “should consider carrying out an online search as part of their due diligence (尽职调查)”The way screening works is simple: Any “problematic” behaviours will be marked with a red flag. There are laws governing such online screening. David Erdos, head of the Centre for Intellectual Property and Informat

    30、ion Law, says that companies are supposed to warn candidates before screening their social media and tell them that they have the right to hold back permission. Some companies follow these rules, but others may not. As for the right to refuse, it is hardly practicable. “Who on earth is.going to be t

    31、hat person who says: Hang on a minute, Im not happy about that?” asks Mr Erdos. “That itself is likely to be a red flag.”All agree that the spread of online screening is alarming, as it is so unforgiving. People may be unable ever to be free of their online past, says Mr Erdos. As indeed some footba

    32、llers, recently punished for comments made almost a decade ago when they were but teenagers, have found to their cost.Those within the industry think laws should be tightened, with punishment for illegal act. In the meantime, being very careful is advisable. In talks to university students, Mr Erdos

    33、 warns them what companies will do to their social media when they apply for jobs. They are “universally terrified”, he says. And rightly.5What can we infer about online screening from Paragraph 2?AIt is turned down by large companies.BIt boosts the development of education.CIt is becoming increasin

    34、gly acceptable.DIt highlights the wisdom of employers.6What do applicants tend to do with online screening?AThey reject the red flags.BThey have to submit to it.CThey will charge the company.DThey postpone carrying it out.7What is Mr Erdos opinion on posting comments online?ACompanies are tolerant o

    35、f it.BIts influence is hard to erase.CIt should be under strict laws.DUniversity students are free to do it.8What could be a suitable title for the text?ABig Employer Is Watching YouBFix Your Eyes on Online ScreeningCSocialmedia Checks Are Around the CornerDChecks Online Are to Blame for Unemploymen

    36、t 收集整理:七选五(注意词汇并做好收集整理工作。)2023山东省济南市一模The Human Library has been working to encourage a sense of shared humanity for almost two decades. It is quite different from traditional libraries. _1_ You can review your perspective with the help of borrowed human books.The Human Library is an association whi

    37、ch attempts to create respect and understanding for the diversity in society through efforts. _2_ In this place, people who otherwise would never meet nor talk can find room for conversation.As its website details, the library hosts weekly events in local communities. The volunteer “human books” wel

    38、come members of the public to come and talk to them. _3_ Ronni Abergel is the founder of the library. _4_ As his idea has spread like a bestseller, the library has hosted events in more than 80 countries, in libraries, museums, festivals and schools. It has more than 1,000 human books in circulation

    39、 in more than 50 languages, with an especially strong presence in American cities such as Chicago and San Francisco. _5_ They have served as a timely way to reach out to scores of people stuck indoors at home, and fearful of being too close to strangers, restoring their sense of connection and commu

    40、nity. Being a book in the library is more than you expect and something you will never forget. It is also an opportunity to meet a lot of people that are different from you and yet you will find you share a lot in common.AIt creates a safe space for dialogue.BHis ambition is to build a hitech librar

    41、y.CCOVID19 has led to many virtual events as well.DThis library allows people to start an online conversation.EHe just wants to get the whole world listening and talking.FHere, various questions are expected, appreciated and answered.GAt this library, you can “borrow” people for a conversation inste

    42、ad of books.1_2._3._4_5._读后续写(注意词汇并做好收集整理工作。)2023山东省青岛市二模My family lived in a tiny apartment in Hoboken,New Jersey. Every December my mom spread the word to anyone alone on Christmas Eve that she would be having an open house. My mom believed that no one should be alone during the holidays. If she c

    43、ould, she probably would have put an advertisement in the paper inviting the world.As it was, our tiny apartment was stuffed, every room but my bedroom filled with partying adults on Christmas Eve. Sleep was impossible, but I tried to fall asleep anyway because Santa would not leave gifts for childr

    44、en who were awake. As I lay in bed, I wondered how Santa would even know I was asleep amid all the laughter and how he could sneak in and leave gifts with all those people around.The Christmas Eve OpenHouse tradition continued. When I was 8 years old, we moved to the suburb, where we got to live in

    45、a lovely, onebedroom apartment. That first Christmas there, my mom invited anyone she met who she learned would be alone on Christmas Eveneighbors, coworkers, shop girls, the postman.the list went on.The next year, a new neighbor moved in next door. His name was George, and he was an older gentleman

    46、. He always nodded a greeting when he saw us. It was around Thanksgiving when we saw him park in his space near ours. We were bringing in groceries, and my mom asked him if he had plans for the holiday. When he said no, and he would spend it alone, my mom mentioned her open house on Christmas Eve.“P

    47、lease join us,” I said. He was already shaking his head no.“But moms apple pie is really inviting.”“I wont be good company, Im afraid,” he said. “I lost my wife a few months ago.” His eyes were fill with tears and he turned away. “Thank you anyway!” he called. He went into his apartment and quickly

    48、closed the door.注意:1续写词数应为150左右;2请按如下格式作答。I felt a bit down and decided to do something._Our friendship began, and soon Christmas Eve arrived._待续:专题(04)2023年新高考全国卷英语真题阅读D剖析整理56个短语+备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练2023年新高考全国卷英语真题阅读C【答案】8. B 9. A 10. C 11. A备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练A-CADD【语篇解读】本是一篇记叙文,文章主要介绍了15岁的Ky

    49、le Tianshi发明了检测水中有害的微观粒子的设备,获得了加州青年可持续发展奖的最高荣誉。1答案与解析:C细节理解题。根据第二段第一句“Kyle,., received the honor for his portable invention called NEREID.”可知,Kyle因他的发明而获奖。2答案与解析:A细节理解题。根据第三段中“ People had no access to unpolluted drinking water and his parents asked him not to drink tap water.”可知,Kyle发明NEREID是由于人们缺乏干

    50、净的饮用水。3答案与解析:D推理判断题。根据文章内容,结合第二段第一句及文章最后一句可知,Kyle发明NEREID,使人们能够喝到干净的饮用水,并通过实际行动倡导清洁用水,保护环境,因此他有责任心且有创意。4答案与解析:D主旨大意题。通读全文,结合第二段第一句可知,文章主要讲述15岁的Kyle Tianshi发明了检测水中有害的微观粒子的设备,使人们能够喝上清洁的水。B-CBBA【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍的是在网络的帮助下,雇主可以更为广泛地监控和评价申请者。5答案与解析:C推理判断题。根据文章第二段中“And it is becoming more popular: Reed

    51、 Screening, a large agency, was asked to run over a third more socialmedia checks in December 2021 than a year earlier.”可推断,在线筛查已经越来越被接受。6答案与解析:B细节理解题。根据第三段中“As for the right to refuse, it is hardly practicable.”可知,申请者面对在线筛查最后只有服从。7答案与解析:B推理判断题。根据第四段中“People may be unable ever to be free of their on

    52、line past, .”可推断,网上的言论带来的影响力很难消除。8答案与解析:A主旨大意题。根据文章第一段及全文可知,文章主要介绍的是在网络的帮助下,雇主可以更为广泛地监控和评价申请者。所以“大雇主在看着你”作为文章标题最为合适。.七选五-GAFEC【语篇解读】本文是一篇说明文。主要介绍的是人类图书馆的特点和好处。1答案与解析:G空格前说“它与传统图书馆有很大的不同”,空格处应讲它与传统图书馆有何不同,G选项“在这个图书馆,你可以借人来交谈,而不是借书”点明了人类图书馆和传统图书馆的具体的不同,因此承接上文,符合语境。2答案与解析:A空格后说“在这里,那些永远不会见面也不会说话的人可以找到交

    53、谈的空间”,因此空格处应说这个图书馆为人们创造了交谈的地方,A选项“它为对话创造了一个安全的空间”点明了这个图书馆创造了交谈的空间。3答案与解析:F空格前说“据其网站详细介绍,该图书馆每周在当地社区举办活动。人类书籍志愿者欢迎公众成员来和他们交谈”,空格处应说到他们交谈的内容一般是什么,F选项“在这里,各种问题被期待,赞赏和回答”点明了他们一般在那儿谈各种各样的问题,因此F选项承接上文,符合语境。4答案与解析:E空格前说“Ronni Abergel是该图书馆的创始人”,空格处应继续介绍他创办这个图书馆的目的,E选项“他只是想让全世界倾听和谈话”是他创办这个图书馆的目的。5答案与解析:C空格后说

    54、“它们及时地帮助了许多被困在家中、害怕与陌生人过于亲近的人,恢复了他们的联系和社区意识”,空格处应提到为什么有人被困在家中和害怕与陌生人过于亲近,C选项“COVID19也引发了许多虚拟活动”点明因为疫情,这个图书馆用一些虚拟的活动帮助了许多被困在家中、害怕与陌生人过于亲近的人,恢复了他们的联系和社区意识,引起下文。读后续写参考范文:I felt a bit down and decided to do something. I proposed to my mom that she could make her reputable apple pie so that I could send

    55、George some to sample (品尝). Of course, my warmhearted mom immediately sprang into action and made a whole plate in kitchen. As I packed the pie into the box, my mom took out an album, in which photos were neatly arranged and showed our previous gathering with our neighbors, acquaintances and friends

    56、. My mom left a short note, which read Please do join us in Christmas! As I knocked Georges door and handed him the pie together with the album, George was dumbfounded and I could see tears in his eyes as he choked out a shaky thank you.Our friendship began, and soon Christmas Eve arrived. As we met

    57、 George in the yard, my mom asked tentatively, “George, have you received my note?” Nodding his head, he beamed a faint smile as if he were still concerned that he might be a wet blanket in the party. “Come on, and I will make tons of apple pie this time.” My mother winked shyly, to which George chu

    58、ckled a bit. “Oh, I couldnt say no because the pie is simply brilliant.” he replied in a laughing tone. At his positive answer, my mom and I gave each other an exhilarating highfive as we would welcome another lonely soul this year, who would definitely be struck by our heartwarming party and thus r

    59、egain his faith to continue living with enthusiasm and confidence.【语篇解读】本文以人物为线索展开,讲述了作者的妈妈会在每年的12月开放自己的家,邀请任何她觉得在平安夜会独处的人来家里,一个新邻居搬到了隔壁,作者的妈妈问他假期有没有计划,那个人说没有,作者邀请他加入,但是他拒绝了,他含着眼泪说几个月前他失去了妻子。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“我感到有点沮丧,决定做点什么。”可知,第一段可描写作者具体为那个邻居做了什么事情。由第二段首句内容“我们的友谊开始了,不久平安夜就到了。”可知,第二段可描写作者妈妈问那位邻居是否

    60、会加入,那位邻居同意了。2续写线索:做苹果派送给邻居妈妈问邻居的打算邻居同意作者和妈妈兴奋3词汇激活行为类建议:propose to sb./advise sb.递给:hand sb. sth./pass sth. to sb.回答:reply/answer情绪类惊呆:be dumbfounded/be petrified担心的:be concerned/be worried【点睛】【高分句型1】As I packed the pie into the box, my mom took out an album, in which photos were neatly arranged and showed our previous gathering with our neighbors, acquaintances and friends. (由“介词which”引导的非限制性定语从句)【高分句型2】My mom left a short note, which read Please do join our in Christmas! (由关系代词which引导的非限制性定语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题(03)2023年新高考全国Ⅰ卷英语真题阅读C 剖析整理52个短语 -备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练 .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-837425.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案(a卷).docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案(a卷).docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【黄金题型】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【黄金题型】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【预热题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【预热题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【达标题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【达标题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【轻巧夺冠】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【能力提升】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【能力提升】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【考试直接用】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【考试直接用】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【综合题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【综合题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【精练】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【精练】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【突破训练】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【突破训练】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【研优卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【研优卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【满分必刷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【满分必刷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【模拟题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【模拟题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【实用】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【实用】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【完整版】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【完整版】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【夺分金卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【夺分金卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【基础题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【基础题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优b卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优b卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优a卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优a卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【典型题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【典型题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【b卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【b卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案ab卷.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案ab卷.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附下载答案.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附下载答案.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷通用.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷通用.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选答案.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选答案.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精编.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精编.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精品(黄金题型).docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精品(黄金题型).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1