分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型外研版七年级英语上册Module 9People and places单元测试题.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:960910
  • 上传时间:2025-12-19
  • 格式:DOCX
  • 页数:11
  • 大小:365.81KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    外研版七年级英语上册Module People and places单元测试题 外研版七 年级 英语 上册 Module places 单元测试
    资源描述:

    1、Module 9 People and places.单项选择(每小题1分,共15分) ()1.Be quiet! I _ my homework.Aam doing Bhave doneCdo Ddid()2.Many people enjoy _ the beach.Alie in Blying underCto lie in Dlying on ()3.Today is Womens Day. My father and I _ a special gift for my mother now.Amake BmakesCam making Dare making()4.We are ha

    2、ving a good time._, we have to go home now. AReally BSomewayCAnyway DSorry ()5.Thank you for_ us, Jim!Ahelping BhelpChelps Dto help()6.He likes working _ night.Aat the Bin Con Dat()7.Its time_ English now, boys and girls. Aread Bto readCreading Dreads ()8.I am planting some flowers in my garden_Aat

    3、night Bat the momentCtomorrow morning Dat that time()9.There is_ milk here, but there are_ apples. Afew; a few Bfew; a littleClittle; a few Dlittle; a little()10.We are going on a school trip tomorrow._AExcuse meBIm sorry to hear thatCYoure welcomeDHave a good time()11.Some people are _ home.Adrivin

    4、g to Bstaying inCdriving Dhaving afternoon tea()12.Li Ming enjoys the school trip _Aa lot of Blots ofCa lot Dlot of()13. Millie, I cant find Lucy. Where is she?Look! She _ under a tree.Areads BreadCis reading Dto read()14.Mum, someone _. Please pick up the phone.Ahas called Bis callingCwill call Dwa

    5、s calling()15. Just a minute! My brother _ his car in the garden.Awashes Bis washingCwashed Dwill wash.完形填空(每小题1分,共10分)Its Sunday today. There are _16_ people in the park. Some are walking. Some are _17_ tea. Others are watching flowers. Look! Thats Lucy. Shes _18_ a kite _19_ her brother, Tom. The

    6、kite is high in the sky now. Their parents are sitting under a tree. What are they _20_ about? I dont know.Oh, dear! Look! Lucys kite is in a big tree now. Tom _21_ to climb the tree and get it _22_. But his mother doesnt let him _23_ it.At the moment we can see Polly is flying high.It can get the k

    7、ite _24_ Lucy. Lucy is very happy to _25_ the kite back. She thanks Polly, her bird, very much.()16.A.many Bmuch Ctwo Dgood()17.A.drink Bdrinking Ceat Deating()18.A.flying Bflys Cflies Dfly()19.A.and Bwith Cto Dat()20.A.talk Btalks Ctalking Dtalk to()21.A.wants Blikes Cgoes Druns()22.A.up Bback Cto

    8、Dfrom()23.A.do Bto do Cdoing Ddoes()24.A.to Bwith Cfor Dand()25.A.do Bget Cfly Deat.阅读理解(每小题2分,共20分)AToday is Saturday. We dont have any lessons. It is our cleaning day. The students of our class are cleaning our classroom. Mary is standing on a chair. She is cleaning the door. Tom and some students

    9、 are cleaning the windows. Some of us are sweeping the floor. Others are cleaning the desks and chairs. I am taking down the old pictures and putting up some new ones. Our teacher is in the classroom too. She is helping us to put the desks and chairs in order(有序地)()26.What day is it today?ASunday. B

    10、Saturday.CMonday. DFriday.()27.The students are_Astanding on a chairBcleaning the windowsCcleaning the desksDcleaning the classroom()28.The teacher is helping the students to _Aput the desks and chairs in orderBsweep the floorCclean the windowsDtake down the pictures()29.Mary is_Acleaning the doorBc

    11、leaning the windowsCsweeping the floorDcleaning the desks and chairs()30.Why do the students come to school today?ATo study.BTo clean the classroom.CTo learn English.DTo see their teacher.B Dear Fiona,Here we are on the farm of Nykonos in the south of America, and we are having a good time. We are s

    12、taying in a village. There are a lot of children here. We are playing games all day. Im writing this letter in the house you can see in the picture on the other side of this postcard. Jacqui is learning to swim, Terry is lying in the sun, John is reading a newspaper and the children in the village a

    13、re playing football near the river now. What areyou doing now?We are enjoying the holiday very much.See you soon!Love, Janet()31.Who is writing the postcard?AFiona. BJanet.CTerry. DJacqui.()32.Where are they staying now?ANorth of the Great Wall.BIn the south of England.CIn a big city.DIn a village.(

    14、)33.Where does Fiona live?AOn the farm. BIn America.COn Park Street. DIn Nykonos.()34.Which one is NOT right?AJohn is reading a newspaper.BThe children are swimming in the river.CTerry is lying in the sun.DJanet is in the house.()35.How do they like the holiday?AEnjoyable. BTerrible.CBoring. DBad.任务

    15、型阅读(每小题2分,共10分)Wang Li is having her holiday in Beijing. She doesnt go out to play today because its snowing outdoors. She is calling her pen pals(笔友) and asking them what they are doing.Tom is in Mexico. Its sunny but very cold there. People are wearing sweaters. Tom and his friends are playing in

    16、a park. Everyone there is having a good time.Bill is in Australia and the weather is not good. Its raining. Today is Bills fathers birthday. They are having a dancing party at home. The weather is bad, but they have fun singing and dancing.根据短文内容,完成表格。NamePlace Weather Activities(活动)Wang LiIn 36. _S

    17、nowyCalling her pen palsTomIn Mexico 37. _38. _BillIn Australia39. _ 40. _.根据汉语意思完成句子(每小题1分,共5分)41孩子们正玩得高兴。The children _ _ _ _ _42我常常早上六点起床。I often _ _ at 6:00 in the morning.43托尼正在哪里写明信片?Where _ Tony _ postcards?44从我家到学校,(沿途)有很多商店。There are many shops _ my home _ school.45我和妹妹早上七点去上学。My sister and

    18、 I _ _ _ at seven oclock in the morning.补全对话,方框中有两项多余(每小题2分,共10分)A: Hello! Whos calling, please?B: Hi! This is Jack speaking in Beijing. 46._ A: Hey, Jack! This is Amy. Why are you in Beijing now?B: Ive come to see my aunt with my parents.A: 47._ B: Its now very warm and comfortable in May, just rig

    19、ht for sightseeing.A: Thats why many people go there for sightseeing at this time of year. 48._ B: For five days.A: 49._ B: I like the Summer Palace best. When I was there, I lost myself in the beautiful scenery.A: Really? 50._ B: Im sure you will have fun here.AI cant wait to go there.BMay I speak

    20、to Amy?CHow soon will you be back?DWhats your favourite place?EHow long will you stay there?FWhats the weather like in Beijing?GWhat place would you like to visit?.句型转换(每小题1分,共5分)51. I do my homework every day.(用now改写句子)I_ _ my homework now. 52The girls are helping those old men.(改为一般疑问句)_ the girls

    21、_ those old men?53He is doing work now.(改为否定句)He_ _ work now.54I like candy very much.(改为同义句)I like candy _ _. 55The birds are singing in the tree.(对画线部分提问)_ are the birds_ in the tree?.用方框中所给单词或短语的适当形式完成短文(每小题1分,共10分)restaurant, a few, thing, lie, drive, moment, postcard, call, take photos, starIts

    22、 seven oclock on Friday evening. Li Meis friends are having a small party at her home. They are doing different 56. _ now.Wang Xue is making a big and nice 57. _ for Li Mei. She is writing some words on it. Zhao Qi is decorating(装饰) the room with some 58. _. Look! 59. _ girls are dancing over there.

    23、 And Danny is 60. _ of them. There is a lot of delicious food on the table. The food isnt from a 61. _. Li Meis mother cooks it.Oh, Li Meis cat is 62. _ on the sofa and playing with a little boy. What is Li Mei doing at this 63. _? She is 64. _ Jenny. Jennys father is 65. _ her to the party.书面表达(15分

    24、)现在是星期日上午9点,你的朋友们正在不同的地方做不同的事情。请根据下面的提示,写一篇英语短文描述他们的活动。内容可以适当发挥,60词左右。提示:BenParkLindaShopBillPlaygroundBobLibraryAnnFriends house.1.A2.D3.D4.C5.A6.D7B“Its time to do sth.”意为“到做某事的时间了”。8B9Clittle和a little均修饰不可数名词,前者表示否定含义,后者表示肯定含义;few和a few均修饰可数名词复数,前者表示否定含义,后者表示肯定含义。10D11C“drive to地点名词”意为“开车去某地”,因为h

    25、ome是副词,故省略介词to。12Ca lot oflots of,意为“许多”,后接名词。a lot在此处相当于very much,表示程度。13C14.B15.B.16. A由后文可知,公园里有很多人。many修饰可数名词复数。17. B18. A19. Bwith sb.意为“和某人一起”。20. C21. Awant to do sth.意为“想要做某事”。22. Bget back意为“取回”。23. Alet sb. do sth.意为“让某人做某事”。24. Cget sth. for sb.意为“为某人取某物”。25. B.A26.B根据第一句“Today is Saturda

    26、y.”可知今天是周六,故选B。27D根据第四句“The students of our class are cleaning our classroom.”可知,学生们在打扫教室。28A根据最后一句“She is helping us to put the desks and chairs in order(有序地)”可知选A。29A30B根据第二、三句“We dont have any lessons. It is our cleaning day.”可知选B。B【主旨大意】 本文是一篇应用文。本文是Janet给Fiona写的一封明信片,主要内容是Janet向Fiona介绍自己的假期生活。3

    27、1B细节理解题。根据明信片的落款可知是Janet写的。故选B。32D细节理解题。根据明信片的第二句“We are staying in a village.”可知,他们现在在一个乡村里。故选D。33C细节理解题。根据明信片背面的信息“22, Park Street”可知,Fiona住在Park Street。故选C。34B细节理解题。“and the children in the village are playing football near the river now.”可知,孩子们正在河边踢足球,而不是在河里游泳。故选B。35A细节理解题。由“We are enjoying the

    28、holiday very much.”可知,他们过得很开心。故选A。.36.Beijing37.Sunny but cold38Playing in a park39.Rainy40Having a dancing party.41.are having a good time42get up43.is; writing44from; to45.go to school.46.B根据下文“This is Amy.”可知是找Amy接电话。故选B。47F根据下句 “Its now very warm and comfortable in May”可判断此句询问天气。故选F。48E根据下句 “For

    29、 five days.”可判断此句询问要待多长时间。故选E。49D 根据下句 “I like the Summer Palace best.”可知此句询问最喜欢哪个地方。故选D。50A根据下句 “Im sure you will have fun here.”可知此句表示“我迫不及待想去那里”。故选A。.51.am doing52.Are; helping53isnt doing54.a lot55.What; doing.56.things57.postcard58.stars59A few60.taking photos61restaurant62.lying63.moment64call

    30、ing65.driving .One possible version:Its 9:00 am on Sunday. Where are my friends? What are they doing?Look! This is Ben. He is taking photos in the park. Linda is shopping in the shop now. Bill is good at sports. He is playing football in the playground. Bob is reading a book in the library. Ann is playing in a friends house.教学后记_

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:外研版七年级英语上册Module 9People and places单元测试题.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-960910.html
    相关资源 更多
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(精练).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(精练).docx
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第一章 第四节 地形图的判读课件2 (新版)新人教版(共18张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第一章 第四节 地形图的判读课件2 (新版)新人教版(共18张PPT).ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(满分必刷).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(满分必刷).docx
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第4章 第4节《世界主要气候类型》课件1 湘教版(共26张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第4章 第4节《世界主要气候类型》课件1 湘教版(共26张PPT).ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(模拟题).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(模拟题).docx
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第4章 第3节《影响气候的主要因素》课件3 湘教版(共20张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第4章 第3节《影响气候的主要因素》课件3 湘教版(共20张PPT).ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(巩固).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(巩固).docx
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第4章 第3节《影响气候的主要因素》课件2 湘教版(共26张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第4章 第3节《影响气候的主要因素》课件2 湘教版(共26张PPT).ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(实用).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(实用).docx
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第4章 第3节《影响气候的主要因素》课件1 湘教版(共17张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第4章 第3节《影响气候的主要因素》课件1 湘教版(共17张PPT).ppt
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第4章 第1节《天气与气候》课件 湘教版(共17张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第4章 第1节《天气与气候》课件 湘教版(共17张PPT).ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(完整版).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(完整版).docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(夺分金卷).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(夺分金卷).docx
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(典型题).docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案(典型题).docx
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第3章 第3节《世界的语言与宗教》课件2 湘教版(共15张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第3章 第3节《世界的语言与宗教》课件2 湘教版(共15张PPT).ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案解析.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案解析.docx
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第3章 第3节《世界的语言与宗教》课件1 湘教版(共14张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第3章 第3节《世界的语言与宗教》课件1 湘教版(共14张PPT).ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案【能力提升】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案【能力提升】.docx
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第3章 第1节《世界的人口》课件2 湘教版(共27张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第3章 第1节《世界的人口》课件2 湘教版(共27张PPT).ppt
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第2章 第2节《世界的海陆分布》课件2 湘教版(共27张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第2章 第2节《世界的海陆分布》课件2 湘教版(共27张PPT).ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案【研优卷】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案【研优卷】.docx
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第2章 第2节《世界的海陆分布》课件1 湘教版(共28张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第2章 第2节《世界的海陆分布》课件1 湘教版(共28张PPT).ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案【满分必刷】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案【满分必刷】.docx
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第2章 第1节《认识地球》课件4 湘教版(共18张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第2章 第1节《认识地球》课件4 湘教版(共18张PPT).ppt
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第2章 第1节《认识地球》课件3 湘教版(共25张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第2章 第1节《认识地球》课件3 湘教版(共25张PPT).ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案【模拟题】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案【模拟题】.docx
  • 2017-2018学年七年级地理上册 第2章 第1节《认识地球》课件1 湘教版(共16张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 第2章 第1节《认识地球》课件1 湘教版(共16张PPT).ppt
  • 小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案【新】.docx小学二年级数学《100以内的加法和减法》易错题含答案【新】.docx
  • 2017-2018学年七年级地理上册 2.1 认识地球课件 湘教版(共65张PPT).ppt2017-2018学年七年级地理上册 2.1 认识地球课件 湘教版(共65张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1