分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型外研版高中英语必修一练习:Module 5 A Lesson in a Lab 单元小测(五) .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:961261
  • 上传时间:2025-12-19
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:23.77KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    外研版高中英语必修一练习:Module 5A Lesson in Lab 单元小测五 外研版 高中英语 必修 练习 Module 单元
    资源描述:

    1、单元小测(五). 单句填空1His parents_(react) to his decision is surprising. 2I asked Jim instead of Jack for help because he was _ (much) helpful than Jack. 3The little girl was _(astonish)to see her mother lying on the ground.4Its wise of you _(think) twice before you make the final decision. 5The trip to Qin

    2、gdao couldnt have been _(good). 6While at college, you must get yourself _ (equip) for your future job. 7Either you or he _ (like) this colour, but I dont.8He was puzzled when he found the _ (conclude)he had drawn from the experiments were different.9Youre _(suppose) to take off your shoes before yo

    3、u enter the lab.10Many words have been added _ this edition of the dictionary.阅读理解Laptop computers are popular all over the world. People use them on trains and airplanes, in airports and hotels. These laptops connect people to their workplace. In the United States today, laptops also connect studen

    4、ts to their classrooms.Westlake College in Virginia will start a laptop computer programme that allows students to do schoolwork anywhere they want. Within five years, each of the 1,500 students at the college will receive a laptop. The laptops are part of a $10 million computer programme at Westlak

    5、e, a 110yearold college. The students with laptops will also have access(使用,获得) to the Internet. In addition, they will be able to use email to “speak” with their teachers, their classmates, and their families. However, the most important part of the laptop programme is that students will be able to

    6、 use computers without going to computer labs. They can work with it at home, in a fastfood restaurant or under the treesanywhere at all!Because of the many changes in computer technology, laptop use in higher education, such as colleges and universities, is workable. As laptops become more powerful

    7、, they become more similar to desktop computers. In addition, portable computers can connect students to not only the Internet, but also libraries and other resources. State highereducation officials are studying how laptops can help students. State officials are also testing laptop programmes at ot

    8、her universities, too.At Westlake College, more than 60 per cent of the staff(员工) uses the computers. The laptops will allow all teachers to use computers in their lessons. As one Westlake teacher said, “Here we are in the middle of Virginia and were giving students a_window_on_the_world. They can s

    9、ee everything and do everything.”1The main purpose of the laptop programme is to give each student a laptop to _A. use for their schoolwork B. access the InternetC. work at home D. connect them to libraries2Which of the following is true about Westlake College?A. All teachers use computers. B. 1,500

    10、 students have laptops.C. It is an old college in America. 来源:1D. Students there can do everything.3“A window on the world” in the last paragraph means that students can _A. attend lectures on information technology B. travel around the worldC. have free laptops D. get information from around the wo

    11、rld 4What can we infer from the passage?A. The programme is successful. B. The programme is not workable.C. The programme is too expensive. D. We dont know the result yet.完形填空Last week I was in the boarding area of the airport excited about my Easter trip home to see my parents. I was busy planning

    12、for the weekend, _1_ I was taken out of my daydreaming by an elderly woman talking _2_ into her cellphone. She kept asking the person to _3_ her where she was. She _4_ the gate number again and again. She got a little louder each time she did that. Many people snickered (窃笑) because she was nearly _

    13、5_ and thought how silly old people could be. Then I heard her say, “Im _6_, but I cant hear you. There seems to be something wrong with my hearing aid.” “Thats too _7_,” I thought as I moved forward to board the flight. Then I noticed her _8_ was becoming increasingly frantic (发狂似的) as she tried to

    14、 understand the person on the other end of the phone. It was almost my _9_ to board. I couldnt _10_ looking back at the woman. It made me think how _11_ I was to have my hearing. And I realized I could offer her some _12_. I suddenly got out of the _13_ and went to the woman. I showed her to _14_ me

    15、 the phone and shouted, “Let me help you. Ill tell you what the person is _15_” She looked at me and agreed _16_. I took the phone from her, _17_ who I was, listened for a moment, and told the woman her husband was _18_ her outside the airport as he could not enter the gate area. Finally, I pointed

    16、her in the right _19_. It took me less than two minutes to finish the task, but my _20_ in having been able to help her remains strong. 1A. but B. if C. so D. unless2A. secretly B. loudly C. sadly D. quickly3A. call B. help C. tell D. meet4A. asked B. wrote C. repeated D. guessed5A. shouting B. sing

    17、ing C. leaving D. dying来源:学.科.网6A. sick B. tired C. sorry D. busy7A. bad B. funny C. possible D. strange8A. step B. tone C. friend D. mind9A. duty B. idea C. task D. turn10A. avoid B. stop C. continue D. keep11A. normal B. lucky C. proud D. healthy12A. money B. comfort C. help D. guide13A. line B. s

    18、pace C. circle D. thought14A. throw B. examine C. hand D. fix15A. doing B. saying C. watching D. planning16A. honestly B. bravely C. angrily D. thankfully17A. explained B. considered 来源:学+科+网C. forgot D. lied18A. thinking of B. turning to C. waiting for D. staring at19A. queue B. direction C. street

    19、 D. room20A. pity B. hope C. love D. pride.语法填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。After Davids daughter was born, he decided to make one million dollars. He thought in this way his daughter would live 1._ happy life.In order to achieve his goal, David devoted most of his time 2._ his business. While ot

    20、her fathers 3._ (play) with their kids outside, he was working. While other fathers were reading stories to their kids, he was hanging out with his clients. His little daughter 4._ (name) Jane hardly saw him.Time flew fast. One day, when David returned home from work, he saw Jane 5._ (sit) in the li

    21、ving room. When she saw him, she ran to him and asked him to play with her for a while. “Sorry, Jane, but Im 6._ (terrible) busy tonight. I have a lot of work to do.” He was about to leave 7._ he heard Jane crying. So he stopped and asked why. “Youre always working. You have no time for me at all. Y

    22、ou are not a good dad,” Jane said. David was 8._ (lose) in thought after hearing that. He remembered why he worked so hardhe wanted Jane to live happily. However, things are against his wishes. He 9._ (teach) a good lesson that day. Therefore, he made a 10._ (decide) to spend a lot more time with hi

    23、s daughter.来源:学+科+网单元小测(五).1. reaction2. more3.astonished4. to think5. better6.equipped7.likes8.conclusions9.supposed10.to.【文章大意】 本文讲述的是随着科学技术的发展,便携式电脑逐步在校园里得到广泛的运用。1A细节理解题。根据第二段中“a laptop computer programme that allows students to do schoolwork anywhere they want.”可知选A。2C细节理解题。根据第二段中“The laptops ar

    24、e part of a $10 million computer programme at Westlake, a 110yearold college.”可知西湖大学历史悠久,故选C。3D细节理解题。根据最后一段中“They can see everything and do everything.”可知,通过电脑学生能够从全世界得到更多的信息,故选 C。 来源:学科网ZXXK4D推理判断题。根据倒数第二段中“State officials are also testing laptop programmes at other universities, too.”可知这个项目还在测试阶段,

    25、所以我们不知道结果,故选D。.【文章大意】 一位老人因助听器出了问题而无法听清电话,找不到来接她的丈夫,热心的作者帮助了她。1A“I was busy planning for the weekend”和“was taken out of my daydreaming”之间存在语意上的转折关系,故此处需要一个表示转折的连词。2B根据下文“She got a little louder each time she did that.”可知为了让对方听清,她说话很“大声”。3D老太太在机场,她告诉听电话的人她在哪里,应该是为了让对方到她所在的地方来“接”她。4C老人听不清对方在说什么,因此只好不停

    26、地“重复”相同的内容。5A听不清对方在说什么,老人很着急,应该是几乎大声“喊”了起来。6C根据“but I cant hear you.”可知此处为“对不起,但是我听不见你在说什么。”7A从下文作者帮助老人的举动可知他非常同情这位老人的处境,所以此处选A。8B此处指作者注意到老人说话的“语气”因焦急而变得慌乱起来。9D根据上文“as I moved forward to board the flight.”可知此处指“轮到”作者登机了。10B此处指作者还是“忍不住”向老人看去。11B与老人的处境对比,作者应该觉得自己听得见是一件“幸运”的事。12C根据下文描述的作者的行为可知,作者觉得自己可以

    27、给老人一些“帮助”。13A作者当时是在排队准备登机,为了帮助老人,他从所站的“队”里出来了。14C根据下文“I took the phone from her”可知作者让老人把电话“交给”他。15B作者要电话是为了帮助老人听到电话那头的人在“说”什么。16D作者主动提出帮助老人,老人应该很“感激”。17A作者接过电话后,先向对方“解释”自己是谁。18C这里是指电话那头的人在机场外面“等”这位老人。19B作者听清了电话那头的话,因此给老人指出了正确的“方向”。20D作者成功地帮助了这位老人,应该感到很“骄傲”。.1. a2. to3. were playing4. named5. sitting6. terribly7. when8. lost9. was taught10. decision

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:外研版高中英语必修一练习:Module 5 A Lesson in a Lab 单元小测(五) .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-961261.html
    相关资源 更多
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(考试直接用).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(考试直接用).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(综合题).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(综合题).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(综合卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(综合卷).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(精练).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(精练).docx
  • 2016版高考数学(理科)大一轮复习课件:选修4-4-第2节参数方程 .ppt2016版高考数学(理科)大一轮复习课件:选修4-4-第2节参数方程 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(突破训练).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(突破训练).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(满分必刷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(满分必刷).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(新).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(新).docx
  • 2016版高考数学(理科)大一轮复习课件:第5章-第5节数列的综合应用 .ppt2016版高考数学(理科)大一轮复习课件:第5章-第5节数列的综合应用 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(实用).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(实用).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(完整版).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(完整版).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(夺分金卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(夺分金卷).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(基础题).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(基础题).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(培优).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(培优).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(培优b卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(培优b卷).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(培优a卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(培优a卷).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(b卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(b卷).docx
  • 2016版高考数学(理科)大一轮复习课件:第10章-第1节分类加法计数原理与分步乘法计数原理 .ppt2016版高考数学(理科)大一轮复习课件:第10章-第1节分类加法计数原理与分步乘法计数原理 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(a卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(a卷).docx
  • 2016版高考数学(理科通用版)二轮复习课件:专题十四 《九章算术》与高考数学 .ppt2016版高考数学(理科通用版)二轮复习课件:专题十四 《九章算术》与高考数学 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案ab卷.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案ab卷.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带下载答案.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带下载答案.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题审定版.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题审定版.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题完美版.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题完美版.docx
  • 2016版高考数学(文科通用版)二轮复习课件:卓越学案二轮 高考热点追踪(六) .ppt2016版高考数学(文科通用版)二轮复习课件:卓越学案二轮 高考热点追踪(六) .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题完整.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题完整.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题学生专用.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题学生专用.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题含解析答案.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题含解析答案.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题含答案(黄金题型).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题含答案(黄金题型).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1