分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型外研版高中英语必修一练习:Module 5 A Lesson in a Lab 综合能力测评(五).DOCX

  • 上传人:a****
  • 文档编号:961262
  • 上传时间:2025-12-19
  • 格式:DOCX
  • 页数:9
  • 大小:33.31KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    外研版高中英语必修一练习:Module 5A Lesson in Lab 综合能力测评五 外研版 高中英语 必修 练习 Module 综合 能力 测评
    资源描述:

    1、综合能力测评(五)Module 5本套试卷分为第卷(选择题)和第卷(非选择题)两部分。第卷70分,第卷50分,共120分。考试时间100分钟。第卷(选择题共70分).阅读理解(共两节;满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)AMax Valverde has designed a special cap to deal with bed hair days. The inventor came up with the super hat for people who wake up with a loose hairstyle in the morning.The mornin

    2、ghead invention is shaped just like a shower cap. It is made of an absorbent(能吸收的) material that acts like a sponge(海绵) when it is placed under a tap. It can be dried and combed(梳理) into place without any mess.Max Valverde said, “I shower every night. I wake up with terrible bed hair. Ill either hav

    3、e to take another shower, which is wasteful and takes much time, or wet my hair in the sink, which never really works properly and makes a mess.After wetting my hair in the sink for more than ten years, I spent a weekend trying to find a most effective way to wet the hair and cure the bed hair. I ne

    4、eded to find a material that could hold a lot of water and then let that water come out freely, when pressure was applied. You add water to the inner of the cap and wait a couple of seconds for that water to be taken in by the cap. You then put it on your head, rub it around for a few seconds and yo

    5、ur hair is then wet as if you just toweled off after a shower.” The main users of the cap are people who shower at night, parents getting their kids ready for school, and people riding motorcycles or bicycles. It can also be used by people who take naps and people with hair hat.1Why did Max Valverde

    6、 design the cap?ATo improve peoples memory.BTo save money of having hair hat.CTo keep track of fashion.来源:Zxxk.ComDTo deal with a bed hairstyle.2According to Max Valverde, _. Ahe was too busy to wash his hair regularlyBhe would like to give people the caps for freeCit took him ten years to create th

    7、e morninghead capDthe cap can wet the hair within seconds3The last paragraph mainly shows us _. Athe price of the capBthe advantages of the capCthe different sizes of the capDthe users of the cap4How does the writer develop the passage?ABy giving an example. BBy listing reasons.CBy asking questions.

    8、 DBy comparing data.BMy mother loves flowers. As soon as warm weather comes around, you will find her planting, watering and weeding over everything. For many years we lived next door to each other, and she spent as much time in my garden as she did in her own. After the flowers became plentiful eac

    9、h summer, she would cut colourful bouquets(花束) to enjoy inside the houseboth hers and mine. I would often come home from work and find a beautiful arrangement(布置) of fresh flowers on my coffee table.Shortly before Christmas one year, a local flower shop offered a bouquetamonth special. It seemed to

    10、be a great way to thank her for all of the flowers she had given me through the years.After the holidays, in early January, I drove her to the flower shop to pick up her first months bouquet. The small fresh colourful bouquet would hardly fill a small vase(花瓶)I was so embarrassed. However, after we

    11、returned home, she began to arrange the flowers she had received. “Mum, Im sorry,” I told her. “I cant believe how skimpy that bouquet is.” She looked at me and smiled. “Its okay,”she said. “It allows me to better enjoy the beauty of each one.”Mums words helped me realize something bigger and more i

    12、mportantwhen we have too many good things, we often fail to enjoy the beauty of each one.Thanks, Mum, for helping me understand that less is sometimes more. 5. According to Paragraph 1, which of the following is TRUE?A. The authors mother often put fresh flowers on the authors coffee table.B. The au

    13、thor used to buy some fresh flowers on her way home.C. The authors mother usually bought flowers for her daughter.D. The author and her mother shared a beautiful garden. 6. The author bought her mother flowers to_A. celebrate the coming ChristmasB. express thanks for all her mother had doneC. bring

    14、more flowers to her mothers gardenD. arrange her mothers new house7. What can we infer from the passage?A. The author couldnt afford a big bouquet.B. The mother was not happy when receiving the bouquet.C. The author would pick up another bouquet the next month.D. The mother would send back the bouqu

    15、et to the flower shop. 8. What did the author learn from her mother?A. How to grow flowers. B. How to arrange flowers.C. Enjoying life if possible.D. Considering things in other ways.CWhen I was small and my grandmother died, I couldnt understand why I had no tears. But that night when my dad tried

    16、to cheer me up, my laugh turned into crying.So it came as no surprise to learn that researchers believe crying and laughing come from the same part of the brain. Just as laughing has many health advantages, scientists are discovering that so does crying.Whatever it takes for us to reduce pressure is

    17、 important to our emotional (情感的) health, and crying seems to work well. One study found that 85 per cent of women and 73 per cent of men report feeling better after crying.Besides, tears attract help from other people. Researchers agree that when we cry, people around us become kinder and friendlie

    18、r and they are more ready to provide support and comfort. Tears also enable us to understand our emotions better; sometimes we dont even know we re very sad until we cry. We learn about our emotions through crying, and then we can deal with them.Just as crying can be healthy, not cryingholding back

    19、tears of anger, pain or sufferingcan be bad for physical(身体的) health. Studies have shown that too much control of emotions can lead to high blood pressure, heart problems and some other illnesses. If you have a health problem, doctors will certainly not ask you to cry. But when you feel like crying,

    20、 dont fight it. Its a natural and healthy emotional response (反应)9. Why didnt the author cry when her grandmother died?ABecause her father did not want her to feel too sad.BBecause she did not love her grandmother.CBecause she was too shy to cry at that time. DThe author doesnt give the explanation.

    21、10. According to the author, which of the following statements is true?ACrying is the best way to get help from others.BFighting back tears may cause some health problems.CWe will never know our deep feelings unless we cry.DWe must cry if we want to reduce pressure.11. What might be the most suitabl

    22、e title for the text? APower of tears BHow to keep healthyCWhy we cry DA new scientific discoveryDThousands of children in North Texas have taken part in Rachels Challenge, also called Rachels Rally, which was organized to encourage students to be kind and compassionate(有同情心的). On Thursday, we got t

    23、o see how it changed their lives.About 2, 500 students from two dozen schools took part in it. Students carried a large paper chain, in which their good deeds were written onto each link by them. It was all part of Rachel Scotts dream to make a difference. Rachel Scott was the first victim(受害者) in t

    24、he Columbine shooting and her journals inspired Rachels Challenge.On Thursday night, the biggest moment came near the end of the rally. As the chain reaction of kindness filled Pizza Hut Park in Frisco, Natalie Vinsey watched from the stage. She was provided with the money to go to college. While Ra

    25、chels Challenge has changed her school, Naaman Forest High School in Garland, it has also changed her life. “It is good to have people who are outside of the family be there and help me whenever I need help,” she said.Students collected more than $1, 000 for the senior after her mother died last Dec

    26、ember. It was a heartbreaking loss for the teenager who lost her father three years earlier. Her teacher, Lutitia Featherston, also helped Vinsey find money for college. “Because of Featherston, I am now getting into a college that I have been wanting to go to for four years,” Vinsey said. “And, if

    27、it hadnt been for her, I wouldnt have even been going to any other college.” The schools compassion for one of their own inspired others beyond the campuskindness can make a difference.12Rachels Rally was held for the purpose of_A. helping schools improve themselvesB. showing the students respect fo

    28、r Rachel ScottC. encouraging students to share their storiesD. encouraging students to be willing to help others13Students who attended Rachels Rally should_A. write a journal as Rachel Scott didB. write their kind deeds on a paper chainC. encourage Natalie Vinsey one by oneD. give some money to tho

    29、se in need14What was the biggest moment on Thursday night?A. Students collected money for Natalie Vinsey.B. Natalie Vinsey had a performance on the stage.C. A sum of money was given to Natalie Vinsey.D. Featherston told Natalie Vinsey she could go to college.15We can infer from the passage that Nata

    30、lie Vinsey _ .A. has no family members leftB. is grateful to Featherston for her help来源:Z。xx。k.ComC. spent a lot of time helping others in the pastD. never thought about going to college第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Winter running is the best way to lose winter weigh

    31、t. But before heading out, make sure you have a solid plan. You dont want to come across accident along the way. _16_Wear the Right ShoesThe right shoes will depend on the road. You want shoes that are made for the kind of surface you run on. For example, if you are running on slippery surfaces, you

    32、 want shoes with great friction(摩擦力). _17_ When trying out a pair of running shoes, check the fit, feel and ride of the shoes. These elements(要素) are important once you take your new shoes out for a run.Warm UpWarmup is an important part to keep fit. Especially if temperatures drop and your muscles

    33、are stiff(僵硬的) from the cold! _18_ It also prepares the muscles for the intense (激烈的) activity ahead. The cold climate wont feel as cold when you do warmups. This is because blood flows much faster after a good warmup! Deal with Wind_19_ Start your run into the wind and finish running with it at you

    34、r back. This keeps icy wind from blasting (用力撞击) your face on your way home. To prevent any injuries or accidents, break your run into small parts. _20_ You can use certain creams on the nose and cheeks to prevent frostbite. Dont skip your sunblock if youre running during the day. UVB (紫外线) passes t

    35、hrough the clouds. Running for an extended period on a cloudy day will still damage the skin!ADont run in the wind.BRunning makes you warm. CWarmup prevents injuries. DIts hard to run if its too windy.EYour shoes should fit very well so you dont slip.FHere we are giving you important tips to remembe

    36、r.GIt also helps to keep the skin protected from the wind.完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)The blind boyA blind boy sat on the steps of a building with a hat by his feet. He held up a _21_ which said, “I am blind, please help.” There were only a few _22_ in the hat.来源:学.科.网Z.X.X.KA man was walking by. He to

    37、ok a few coins from his _23_ and dropped them into the hat. He _24_ took the sign, turned it around and wrote some words. He _25_ the sign _26_ everyone who walked by would see the new words.Soon the hat began to _27_. A lot more people were giving money to the blind boy.That afternoon the man who h

    38、ad _28_ the sign came to see _29_ things were. The boy _30_ his footsteps and asked, “Were you the one who changed my sign this morning? What did you write?”The man said, “I only wrote the truth. I said what you said in a different way, _31_ .” What he had written was, “Today is a(n) _32_ day and I

    39、cannot see it.”Do you think the first sign and the second sign were saying the same thing?_33_, both signs told people the boy was blind. But the first sign simply said the boy was blind. The second sign told people they were so _34_ because they were not blind.Should we be surprised that the second

    40、 sign was more _35_ ?Be thankful for what you have. _36_ life gives you 100 reasons to cry, show life that you have 1,000 reasons to _37_. Face your past without regret. _38_ your present with confidence. Prepare for the _39_ without fear. Keep the faith and _40_ the fear. 21. A. cover B. sign C. bo

    41、ard D. note22. A. cash B. treasures C. pennies D. coins23. A. pocket B. can C. backpack D. case24. A. still B. then C. already D. yet25. A. put on B. put out C. put off D. put back26. A. in case B. now that C. so that D. as though27. A. mix up B. show up C. fill up D. make up28. A. changed B. prepar

    42、ed C. supported D. reached29. A. what B. why C. where D. how30. A. realized B. recognized C. felt D. discovered31. A. though B. but C. yet D. still32. A. average B. successful C. terrible D. beautiful33. A. After all B. In all C. Of course D. Of all time34. A. happy B. disappointed C. lucky D. stran

    43、ge35. A. effective B. brave C. surprising D. scientific36. A. Once B. When C. Where D. Because37. A. smile B. exist C. survive D. prove38. A. Look into B. Search for C. Deal with D. Depend on39. A. tomorrow B. adventure C. future D. sunrise40. A. take B. charge C. lose D. drop第卷(非选择题共50分). 语法填空(共10小

    44、题;每小题1.5分,满分15分)阅读下列短文, 在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。In my opinion, we should try our best 41._ (realize) our goals even though 42._ is little hope. The efforts seem to be the lights in the darkness, leading the way to hope and success.I used to be 43._ shy girl in my primary school. I was weak in Engli

    45、sh at that time, especially for 44._ (speak) English. So I was afraid to answer the teachers questions during English classes. After I entered my dream middle school. Something 45._ (change). I started to read many 46._ (interest) English stories and my English teacher was patient to help me a lot.

    46、I studied hard in class and practised by watching English films and listening to English songs in my free time. Little 47._ little, I found 48._ more and more interesting to learn English. I could even talk with my classmates 49._ (fluent) in English and I was not shy any more. At last, I got high g

    47、rades in English and I had 50._ (confident) to do it better in the future. .短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起),不计分。When

    48、we learn English, we always find we have difficulties in remembering the names of the months. Therefore, if we know something about the history of the months, possibly it wont be very harder for us to remember them. The following is one of example. January named after God Janus. He was a strange god

    49、 because he has two faces. He could look in two direction. He could look forward or backward at the same time. He was the god of endings and beginnings. January is the month on which one looks forward to the new year and its also a period of time how people think about the past year.Now can you shar

    50、e the stories with us about the rest of the months?.书面表达(满分25分)假定你是李华,你的初中同学小明刚升入一所高中。由于性格内向,不擅交友,所以他感到非常孤独,写信向你求助。请你给他回一封信。注意:1.词数100左右, 开头和结尾已给出,不计入总词数;2内容可包括:劝他别担心;友好待人;积极参与班级活动,让大家了解他等;3可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Xiaoming,Im sorry to hear that you are lonely in your new school._Yours,Li Hua综合能力测评(五).第

    51、一节A【文章大意】 本文主要介绍了一种新发明的帽子,这种帽子可以用来应对早晨起来凌乱不堪的头发。1D细节理解题。由文章第一段内容可知,Max Valverde设计出这样的帽子主要是为了应对早晨起来凌乱不堪的头发。故选D项。2D细节理解题。由文章第四段后半部分内容可知,这种神奇的帽子能在几秒钟之内将你的头发变湿。故选D项。3D段落大意题。文章最后一段主要介绍适合用这种神奇帽子的人群。4A推理判断题。纵观全文可知Max Valverde是通过以自己为例子来展开文章的叙述。B【文章大意】 妈妈爱花。通过花店送花的优惠活动, 作者明白了一个道理:要学会从另一个角度去看问题。5A细节理解题。由第一段最后

    52、两句话可知, 妈妈经常将花园里新鲜的花拿到“我”和她的房间里, 这样, “我”下班回家后会在咖啡桌上发现漂亮的鲜花, 只有A项表达正确。6B细节理解题。根据第二段的“It seemed to be a great way to thank her for all of the flowers she had given me through the years.”可知选B。7C推理判断题。由第二段中“offered a bouquetamonth special.”及第三段中的“to pick up her first months bouquet.”可推知, 这是第一个月的花, 以后每个月作

    53、者还会收到花店里的花并送给妈妈。8D推理判断题。尽管花的数量很少, 妈妈却说这样她可以更好地欣赏每一朵花。文章最后一段升华了主题。由此推断作者从她母亲那里学会从另一个角度去看问题。C【文章大意】 我们不要刻意控制自己的情绪,要懂得释放和减压。伤痛和压力如果不释放出来的话,会对我们的健康有害。9D细节理解题。根据文章第一段内容可以得知作者并没有提到没有哭的原因,故选D。10B细节理解题。根据最后一段第一句“Just as crying can be healthy, not cryingholding back tears of anger, pain or sufferingcan be ba

    54、d for physical (身体的) health.”可知选B。11A主旨大意题。本文主要介绍了哭的力量和作用,所以选“Power of tears”作为标题最合适。故选A。D【文章大意】 Rachels Rally的目的是鼓励学生成为善良和有同情心的人。在今年的集会中, Natalie Vinsey得到了上学的费用。12D细节理解题。根据第一段的“was organized to encourage students to be kind and compassionate”可知Rachels Rally主要是为了鼓励学生成为善良和有同情心的人, 故选D。13B细节理解题。根据第二段的“

    55、Students carried a large paper chain, in which their good deeds were written onto each link by them.”可知与会的学生应把自己做过的好事写下来。14C细节理解题。根据第三段的“She was provided with the money to go to college.”可知应选C。来源:学_科_网15B推理判断题。根据末段的“And, if it hadnt been for her, I wouldnt have even been going to any other college.”

    56、可推断Natalie Vinsey很感激Featherston这位老师对她的帮助。第二节1620FECDG.【文章大意】 这篇短文主要介绍了一个聪明的过路人帮助盲人把标牌改了, 这样就有更多的路人帮助那位盲人。故事告诉我们要学会珍惜你所拥有的而别人所没有的东西, 同时还要注意说话的艺术。来源:1ZXXK21B根据下文“Hetook the sign, turned it around and wrote some words.”可知, 小男孩举着一块牌子。cover封面; sign标牌; board板; note通知。故选B项。22D根据下文“He took a few coins from

    57、hisand dropped them into the hat.”可知, 帽子里只有几枚硬币。cash现金; treasure财富; penny便士; coin硬币。故选D项。23A根据上下文可知那个人从口袋掏出几枚硬币。pocket 口袋; can 罐头; backpack 背包; case箱子。故选A项。24B然后,他拿起告示牌, 在背面写了几个字。still仍然; then然后; already已经; yet然而。故选B项。25D他把写好的牌子放回原处以便其他路人能看到。put on 穿上; put out扑灭; put off 推迟; put back放回原处。故选D项。26C参考前

    58、一句解释。in case以防; now that既然; so that 因此; as though好像。故选C项。27C从后面一句话“A lot more people were giving money to the blind boy.”可知, 帽子里装满了钱。mix up混合; show up出现; fill up填满; make up组成。故选C项。28A根据下文“Were you the one who changed my sign this morning? What did you write?”可知选A项。change改变; prepare准备; support支持; rea

    59、ch到达。29D改了告示牌的那个人回来看看情况如何, 故选D项。30B根据语境可知男孩能辨认出他的脚步声,故B项正确。realize意识到; recognize辨认; feel感觉; discover发现。31A“我”只是用了不同的表达方式来说明事情。though放在句末用逗号隔开, 故选A项。32D根据语境可知,第二个告示牌上写的是“今天是美好的一天,而我看不见。”average 平均的; successful成功的; terrible可怕的; beautiful美好的。故选D项。33C当然, 两个告示牌的意思都是在告诉人们这个男孩是个盲人。after all毕竟; in all总共; of

    60、 course当然; of all time一直。故选C项。34C第二个告示牌告诉人们他们没有失明是幸运的。happy高兴的; disappointed失望的; lucky 幸运的; strange奇怪的。故选C项。35A根据上下文语意可知, 第二个告示的方式更有效。effective有效的; brave勇敢的; surprising吃惊的; scientific科学的。故选A项。36B故事的启示意义是:当你有一百个哭泣的理由时, 你要有1000个理由去笑着生活。故选B项。37A参见上一题解析。smile微笑; exist存在; survive幸存; prove证明。故选A项。38C根据上下文

    61、可知, 此处指要自信地对待你所拥有的。look into调查; search for寻找; deal with 处理; depend on依靠。故选C项。39C毫不畏惧地为未来做好准备, 坚持信念, 抛弃恐惧。故选C项。40D根据前一句解释可知D项正确。take带着; charge负责; lose失去; drop落下。.41. to realize42. there43. a44. spoken45. changed46. interesting47. by48. it49. fluently50. confidence.One possible version:Dear_Xiaoming,I

    62、m_sorry_to_hear_that_you_are_lonely_in_your_new_school. However, the situation is easy to change if you take my advice.First of all, dont be too worried. Everyone may have such bad times when they move to a new environment. Second, you should learn to be friendly to people you meet. It is always easier to make friends when you show your friendliness first. Third, it would be a good idea if you take an active part in class activities, which is a good way for others to learn about you.I hope you will find my suggestions helpful and begin to make new friends as soon as possible. Yours,Li_Hua

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:外研版高中英语必修一练习:Module 5 A Lesson in a Lab 综合能力测评(五).DOCX
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-961262.html
    相关资源 更多
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(考试直接用).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(考试直接用).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(综合题).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(综合题).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(综合卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(综合卷).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(精练).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(精练).docx
  • 2016版高考数学(理科)大一轮复习课件:选修4-4-第2节参数方程 .ppt2016版高考数学(理科)大一轮复习课件:选修4-4-第2节参数方程 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(突破训练).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(突破训练).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(满分必刷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(满分必刷).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(新).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(新).docx
  • 2016版高考数学(理科)大一轮复习课件:第5章-第5节数列的综合应用 .ppt2016版高考数学(理科)大一轮复习课件:第5章-第5节数列的综合应用 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(实用).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(实用).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(完整版).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(完整版).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(夺分金卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(夺分金卷).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(基础题).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(基础题).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(培优).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(培优).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(培优b卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(培优b卷).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(培优a卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(培优a卷).docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(b卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(b卷).docx
  • 2016版高考数学(理科)大一轮复习课件:第10章-第1节分类加法计数原理与分步乘法计数原理 .ppt2016版高考数学(理科)大一轮复习课件:第10章-第1节分类加法计数原理与分步乘法计数原理 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(a卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案(a卷).docx
  • 2016版高考数学(理科通用版)二轮复习课件:专题十四 《九章算术》与高考数学 .ppt2016版高考数学(理科通用版)二轮复习课件:专题十四 《九章算术》与高考数学 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案ab卷.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带答案ab卷.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带下载答案.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题带下载答案.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题审定版.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题审定版.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题完美版.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题完美版.docx
  • 2016版高考数学(文科通用版)二轮复习课件:卓越学案二轮 高考热点追踪(六) .ppt2016版高考数学(文科通用版)二轮复习课件:卓越学案二轮 高考热点追踪(六) .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题完整.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题完整.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题学生专用.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题学生专用.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题含解析答案.docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题含解析答案.docx
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题含答案(黄金题型).docx小学二年级数学《1--9的乘法》精选测试题含答案(黄金题型).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1