2014年高二英语(人教版选修7)教学精品课件:UNIT 3 PERIOD Ⅰ.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2014年高二英语人教版选修7教学精品课件:UNIT PERIOD 2014 年高 英语 人教版 选修 教学 精品 课件 UNIT
- 资源描述:
-
1、【美文阅读】广袤无垠的海洋,孕育了无数生命传奇,以其独有的神秘吸引着人类对其进行不懈的探索。为此,海洋科学家通常把海洋分为五个区域。现在就让我们一起了解一下吧!Below 4,000 metres,the temperature is near freezing and there is no light at all.In fact,the zone is so dark and empty that scientists named this zone after the Greek word for“no bottom”There is not much life to be found
2、 in this cold and unpleasant part of the ocean,but some small creatures still manage to survive here despite the high water pressure.The very deepest part of the ocean is found 2,000 metres further down.At this depth,the water pressure is extremely high and life is very difficult for the few creatur
3、es that live here.Compared to the other zones,this one has very little life.Since there is no light here,some of the animals do not have eyes.Next time you look at the ocean from the beach or on a map,remember that what you are seeing is only the surface only the beginning of the large and varied ad
4、venture.教师用书独具演示教学目标初步掌握本课文中的词汇,浅层次理解课文,了解相关的背景知识。本课时主要是通过学生对学案所给出的内容的学习,了解本课文中所出现的词汇,初步了解课文以及相关的背景知识,让学生在下一堂课中对课文的全面理解起到一个铺垫作用。教学地位本单元的中心话题是“海底世界”。听说读写等活动主要围绕海底动植物、海底奇妙景观,以及有关大海的神话故事展开。本单元引导学生讨论这些话题,目的在于让他们了解海底世界的博大与奇妙。从而增强保护海洋和开发利用海洋的意识。新课导入建议可以通过讨论教材第19页的图画引导学生了解这些海底动植物。培养学生热爱和保护海洋生物的意识。演示结束.篇章结构
5、阅读文章,然后完成下面表格(每空不超过3词)The main idea of the textI 1.a scene where Old Tom,the killer whale,helped the whalers catch the huge whales.Time2.Details of the storyOld Tom made a loud noise,3.us that there was a whale out there for us.We jumped into the boat and headed out into the bay.Old Tom 4.us the way
6、.As we approached,the killers over there were throwing themselves 5.the whales blowhole to stop it 6.,and the others were stopping it diving or 7out to sea.One man aimed at the whale and his harpoon hit the spot.The whales body was 8by the killers down into the 9of the sea.We went home and intended
7、to get the whales body the next day.In the following 24 hours,the killers would have a good feed on its 10.【答案】1.witnessed2.One afternoon3.telling4showed5.on top of6.breathing7.fleeing8dragged9.depths10.lips and tongue.语篇理解阅读P2021的Reading部分,从每题所给的3个选项中选择最佳答案1Who first shouted that the killer was com
8、ing?AThe writer.BJames.CGeorge.2Which of the following is TRUE?A Old Tom and his friends were helpful to the whalers.BOld Tom was 70 years old.COld Tom never did any favor for the whalers.3Why did the killers throw themselves on top of the whales blowhole?ATo protect the whale.BTo help the whale run
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-993819.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级语文下册 第四单元 语文园地教学课件 新人教版.pptx
