2014年高二英语(人教版选修7)教学精品课件:UNIT4 PERIOD Ⅰ.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2014年高二英语人教版选修7教学精品课件:UNIT4 PERIOD 2014 年高 英语 人教版 选修 教学 精品 课件 UNIT4
- 资源描述:
-
1、【美文阅读】Make a Difference wins PMs Big Society AwardMake a Difference是英国一个慈善组织,它鼓励年轻人为社会做贡献。They have also worked to improve youth offending services,set up a disabled youth club and help improve local sports,arts and heritage services for the community.The Prime Minister said,“Congratulations to ever
2、yone at Make a Difference for the work you do to change peoples lives.I passionately believe that we need a stronger society where people volunteer more,give more and take more control of their livestaking the lead to improve local services.Make a Difference is a great example of the creativity and
3、innovation we have in this country that can deliver a better Britain.”Denise DavisBoreham,CEO of Make a Difference said,“We are absolutely delighted to have won this award.Its an honour not only for the organization and staff but also for all our young volunteers and the young people who benefit fro
4、m our services.”This award demonstrates that young people can make a real difference and a positive contribution to the society.【答案】1.To improve youth offending services.To set up a disabled youth club.To help improve local sports,arts and heritage services.2.He thinks it is an honour for the organi
5、zation,staff,all the young volunteers and the young people who benefit from their services.教师用书独具演示教学目标初步掌握本课文中的词汇,浅层次理解课文,了解相关的背景知识。本课时主要是通过学生对学案所给出的内容的学习,了解本课文中所出现的词汇,初步了解课文以及相关的背景知识,让学生在下一堂课中对课文的全面理解起到一个铺垫作用。教学地位本单元的重点话题是帮助弱者、志愿服务、合作共享等。通过听、说、读、写等活动不仅学习有关的语言知识,还要培养学生的社会责任感。通过本单元的学习,让学生了解帮助弱者、志愿服务
6、、合作共享等意义,培养学生关心弱势群体,热爱志愿服务,积极与他人合作共享等的良好情操。新课导入建议首先要求学生回顾自己曾经做过的助人为乐的好事,并根据好事的内容进行分类,然后讨论volunteer一词的内涵。指出志愿服务的种类和意义等。倡导学生积极参与志愿服务,学会合作共享等。演示结束.篇章结构阅读文章,然后完成下面表格(每空不超过3词)A Letter HomeThe customs and lives of the people in Tombes villageType of housesSmall,round,made of 1.;mens huts have grass 2.the
7、top of the roof,no windows(men and women have separate huts);small door,floor covered with fresh grass.Family relationships3.(“Everyone seemed to be a relative of Tombes.”)Cooking methods4.are placed in an oil drum,and then vegetables are placed in the drum,covered with banana 5.The customs and live
8、s of the people in Tombes villageSleeping arrangementsA 6.for the guests,Kiak usually slept in her own hut.DietSweet potato,corn,7.,peanutsPossessions8.,one broom,a few tin plates and cups,a couple of jarsAgriculture9.are very basic.eg.a digging stick.(There is no machinery.)BeliefsThe villagers bel
9、ieve in evil spirits.They believe that leftover food 10.evil spirits so they dry it out in a can over the fire.Then the can is thrown out of the hut.【答案】1.bamboo,grass roofs2.sticking out of3Large extended families4.Hot stones5.leaves and steamed6.new sleeping platform7.greens,banana leaves8.Not man
10、y9.Tools10.attracts.语篇理解阅读P2930的Reading 部分,从每题所给的3个选项中选择最佳答案1Whats the main idea of the letter?AJo told Rosemary what she had done and seen in Papua New Guinea.BJo advised us to come to Papua New Guinea.CJo encouraged her friend to live in Papua New Guinea.2We may infer from the text that Tombes fam
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-993827.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
