新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习:单元素养提升UNIT 3 TIMES CHANGE! WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习:单元素养提升UNIT TIMES CHANGE! WORD版含答案 新教材 2021 2022 学年 英语 外研版 选择性 必修 第二 练习
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。单元素养提升(三) Unit 3. 单句语法填空1. There are many dusty (dust)photographs hanging on the walls in the old ladys house. 2. Each piece of furniture(furnish)in their home suited the style of the house. 3. He will be banned from international competi
2、tion(compete)for four years. 4. I was looking for an occupation (occupy)which was going to be an adventure. 5. A survivor of the disaster spoke emotionally(emotional) about her experience. 6. Daily facial (face) exercises help her to keep healthy. 7. Unfortunately, his good intentions (intend) never
3、 seemed to last long. 8. He had a tendency (tend) to walk backwards whenever attention was focused on him. 9. Make sure that the image you link to is accessible(access) to all users. 10. This argument sounds convincing (convince)to me. . 用所给短语的适当形式填空drop in, pop up, take over, in good hands, come ba
4、ck, for good, compete with, have a great influence on, pave the way for, break new ground1. We can compete with the best teams. 2. Pioneering projects aim at breaking new ground. 3. I dropped in to ask if you would care to play a round of golf this evening. 4. Sometime you might want to come back in
5、 some way. 5. The firm has been taken over by the government. 6. He keeps popping up in the most unlikely places. 7. The interactions between teachers and students can have a great influence on students performance at school. 8. This decision paved the way for changes in employment rights for women.
6、 9. It should not take him long to recover from his illness, for he is in good hands. 10. My father is determined to give up smoking for good. . 根据汉语提示完成句子1. This beautiful bridge was being built (正在被建)at this time last year. 2. Hearing the news(听到这个消息) that his little dog was killed, he burst into
7、tears. 3. The park is becoming more and more beautiful (变得越来越美)with these trees and flowers. 4. The day he won the Gold Medal in Olympics(他在奥运会上获得金牌的那天), all his family and friends were proud of him. 5. The time he spends in playing computer games (他花在玩电脑游戏上的)every day adds up to three hours. . 阅读理解
8、AYoung ladies with manners, social skills and style will be more confident in social settings and understand their potential better. This course teaches social etiquette(礼仪), table manners, personal grooming (打扮) and skin care. Classes are taught in conversational style which involves everyone in di
9、scussion for easy learning. CurriculumClass One: Self Introduction and Introducing OthersHandshaking, Eye contact, and SmilingPlease, Thank You and Youre welcomeMaking mistakes and Apologizing Telephone EtiquetteClass Two: Quick ReviewTexting and Social Networking SitesGift Giving and ReceivingAtten
10、ding a partyThank-you NotesBecoming a Skilled Conversationalist Joining a Group and Exciting a ConversationClass Three: Quick ReviewThree-Course Meal InstructionTable skills and Dining MannersFormal/Informal Place SettingsUse of Proper Utensils(用具)American/Continental Style of DiningEntering and Lea
11、ving the TablePosture(姿势) and Conversation. Class Four: Quick ReviewGroomingSkin CareGraduation CelebrationHomework will be given at the end of each class. Class Dates and PricingClasses span(持续) over four separate days, and each class lasts two hours. Start Date: Jan 12th, 2021Time: 1: 00pm3: 00pmP
12、rice: $250. 00/personIf you are interested in taking a class or course, please fill out our form about yourselves so we may provide you with the best service. For more information, please email us at Infoitsallaboutetiquette. com or call 480-510-6346. 【文章大意】这是一篇应用文。短文介绍了旨在使年轻女性在社交场合更自信而开设的社交礼仪、餐桌礼仪、
13、个人打扮和皮肤护理相关课程的信息。1. Which class helps improve girls table manners? A. Class One. B. Class Two. C. Class Three. D. Class Four. 【解析】选C。细节理解题。由“Class Three”一段可知, Class Three有助于提高女性的餐桌礼仪。故选C项。2. How long will the course last? A. Two hours. B. Four hours. C. Six hours. D. Eight hours. 【解析】选D。数字计算题。根据“Cla
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347115.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
