2022秋新教材高中英语 Unit 3 Fascinating Parks 过关检测 新人教版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit Fascinating Parks 过关检测 新人教版选择性必修第一册 2022 新教材 高中英语 过关 检测 新人 选择性 必修 一册
- 资源描述:
-
1、第三单元过关检测(时间:90分钟满分:120分)第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ASet in historic studios overlooking the ocean in St Ives,Cornwall,the UK,our art classes attract many visitors and locals alike.Class sizes are small and our teams of tutors are professional artists w
2、ith a passion for teaching.Discover PaintingTutor:Ilker Cinarel8-10 Jun,285An introduction to using acrylics(丙烯酸颜料),a diverse and lively medium that moves at your pace.Learn to mix colour effectively with fun and active approaches on a variety of surfaces.Ideal for total beginners to the medium of a
3、crylics,this course will give you the tips and tools you need to get started.Respond to the local landscape as well as still life set-ups in the studio.Elemental OceanTutor:Amy Albright20-21 Jun,215Use oils and acrylics to express the ever-changing moods and colours of the Atlantic Ocean,just outsid
4、e our window.Learn layering techniques that cause depth and emotion in your paintings.Explore how you can convey the nature of the sea with its ever-changing moods and colours.Life DrawingTutor:Steve Dove1-5 Jun,450Drawing from the figure is a classic,traditional skill and these tutored life drawing
5、 classes are ideal for those wanting to learn and improve.Dont worry if you havent got your own drawing materials.Different tutors bring their own style of teaching and we have both male and female models.Painting Flowers in OilsTutor:Gary Long14-17 Jun,365Work from both seasons and flowers to estab
6、lish a confident approach to working with oils,creating still life paintings that luxuriate in the richness of paints,colour and texture.Start with the subject that has attracted artists for centuries:a combination of seasons and flowers.1.In the Discover Painting class,participants .A.must have bas
7、ic knowledge of paintingB.can learn how to draw natural views with acrylicsC.can learn how to create the colour they desire in oilsD.can learn how to use acrylics and many other paints答案B解析细节理解题。根据Discover Painting部分中的“An introduction to using acrylics.Respond to the local landscape”可知,Discover Pain
8、ting课程教学员如何使用丙烯酸颜料描绘当地的景观,即如何使用丙烯酸颜料画自然风景。2.What course will you take if you want to learn to draw a person?A.Life Drawing.B.Elemental Ocean.C.Discover Painting.D.Painting Flowers in Oils.答案A解析推理判断题。根据Life Drawing部分可知,画人物是一项经典、传统的技能,这些辅导生活绘画类课堂非常适合那些想要在这方面学习和提高的学员。我们有男模特和女模特。故如果你想要学习画人物,你可以参加Life Dr
9、awing课堂。3.Where can you probably find this article?A.In a market survey.B.In a journal about wildlife.C.On a website about famous painters.D.On a website that introduces art courses.答案D解析文章出处题。通读全文可知,本文介绍了英国4个绘画课程。故你最有可能在“介绍艺术(绘画)课程的网站上”读到本文。BIn Old Town Alexandria,Virginia,you can find Jamey Turner
10、 playing an unusual musical instrument,the glass harp(竖琴).A glass harp is made up of different sized drinking glasses,each filled with water.Turner makes music by running his fingers over the tops of the glasses.By doing so,each glass makes a different musical sound.Visitors to Alexandria like what
11、they see and hear.They thank Turner by leaving a dollar or more in his box for donations.Jamey Turner is 78 years old.Turner became interested in playing the glass harp at the age of six,when he heard his father playing with a glass of water at the dinner table.He has been playing it for 50 years.To
12、day Turner puts together his instrument by placing 60 different glasses on a wooden soundboard.He holds the glasses in place with rubber bands,which keeps them from breaking.He then adds different amounts of water to each one to create different musical notes.Adding or taking away just a little wate
13、r will change the sound.Adding water to a glass will make a lower sound.The smaller bowls of water produce a higher sound,while the larger ones produce a lower,deeper sound.Turner always uses low-priced glass because it sounds better than costly crystal(水晶玻璃) and he has more control over the sound.B
14、efore buying new glasses,he will test them in stores.He decides if they produce the right sound by rubbing his finger over the top of them.The glass harp was popular 300 years ago when composers like Wolfgang Mozart wrote music for the instrument.There have been about 400 pieces of music written jus
15、t for the glass harp.But Turner plays all kinds of music,even popular music from China.Few people play the glass harp these days,but Turner says he sees videos of people experimenting with the instrument on YouTube.He hopes the next generation will continue making the music.4.What do visitors think
16、of Jamey Turners performance?A.Boring.B.Attractive.C.Terrible.D.Common.答案B解析细节理解题。从第二段中的“Visitors to Alexandria like what they see and hear.They thank Turner by leaving a dollar or more in his box for donations.”可知,游客非常喜欢Jamey Turner的表演,他们往往会捐出一美元甚至更多。由此可推知,他们认为Jamey Turner的表演很吸引人。5.How can Jamey Tu
17、rner change the sounds of the glasses?A.By beating the glasses on different parts.B.By placing the glasses on a wooden board.C.By adding or reducing water in the glasses.D.By holding different glasses with rubber bands.答案C解析细节理解题。从第三段中的“Adding or taking away just a little water will change the sound
18、.”可知,Jamey Turner通过增加或者减少杯子中的水来使杯子发出不同的声音。6.What may be Jamey Turners real worry about the glass harp?A.Little music is written for the instrument.B.People are trying to play the instrument online.C.Few people are playing the instrument these days.D.The instrument cannot produce some beautiful sound
19、s.答案C解析推理判断题。从最后一段内容可知,Jamey Turner 希望有人能够传承这种乐器,但目前几乎没有人会弹奏玻璃杯竖琴,这是他真正担心的事情。7.Which of the following can be the best title for this test?A.Making Music by Playing GlassesB.Special Sounds from GlassesC.Devotion on Playing Glasses for FunD.Fingers over the Tops of the Glasses答案A解析标题归纳题。通读全文可知,本文主要讲述了
20、Jamey Turner通过玻璃杯竖琴可以演奏出美妙的音乐。CThe Disneyland parks are full of amusements,but they are also small cities that deal with deliveries,rubbish,and groups of visitors.People need to move from one place to another;they have to refuel and relax.To meet these requirements,the parks are well-equipped in rea
21、lity.For example,Disneyland Park in California has a reliable transport system.In Walt Disney World in Florida,dustbins are spaced 30 feet apart,and all of them are emptied through underground tubes.None of this happened by accident.Walt Disney first had his idea for a play land in 1937.He first ima
22、gined the parks buildings in a small size.He spent years collecting ideas by visiting other places.He studied Beverly Park in Los Angeles,including rebuilt historic villages.He visited Colonial Williamsburg,where employees dressed up and walked around.Then he organised a team of engineers and design
23、ers to plan and build a small world he called Disneyland.Walt Disney had blueprints(蓝图)drawn up,and tried to get the permission to break ground(破土动工).In 1953,he bought some land in Anaheim.Some designers thought it was too far,but Disney went ahead.It was like building a new city Pipes had to be fix
24、ed.Railway track had to be laid around.Disney chose the hub-and-spoke(轴辐式)street pattern that many cities have.“I want Disneyland to be a place where you cant get lost,” he said,Designers and architects also diagrammed(图解)the rides and made models,while artists painted the background.Finally in July
25、 1955,the visitors came.If they picked up maps,they could see the results of years planning:the shops and restaurants,the square,and the streets.The magic city had finally jumped off the drawing board and come into real life.8.What does the author want to show about the Disneyland parks in the first
26、 paragraph?A.The convenient environment.B.The amusing tourist attractions.C.The differences between the parks.D.The visitors common requirements.答案A解析推理判断题。由第一段中的“People need to move from one place to another;they have to refuel and relax.To meet these requirements,the parks are well-equipped in rea
27、lity.For example,Disneyland Park in California has a reliable transport system.In Walt Disney World in Florida,dustbins are spaced 30 feet apart,and all of them are emptied through underground tubes.”可知,作者想在第一段中展示迪斯尼乐园方便的环境。故选A项。9.Why did Walt Disney travel to different places including Beverly Park
28、?A.To choose a place for construction.B.To advertise his Disneyland Park.C.To experience American culture.D.To get inspiration for his park.答案D解析推理判断题。由第二段中的“He spent years collecting ideas by visiting other places.He studied Beverly Park in Los Angeles,including rebuilt historic villages.”可知,沃尔特迪斯尼
29、要去贝弗利公园等不同的地方是为了寻找建设公园的灵感。故选D项。10.What kind of person is Walt Disney according to the passage?A.Confident but selfish.B.Stubborn but kind-hearted.C.Considerate and determined.D.Careful and hard-working.答案C解析推理判断题。由第二段中的“He spent years collecting ideas by visiting other places.He studied Beverly Park
30、 in Los Angeles,including rebuilt historic villages.”可知,沃尔特迪斯尼考虑很周全。由第三段中的“Some designers thought it was too far,but Disney went ahead.”可知沃尔特迪斯尼意志坚强。故选C项。11.Whats the best title of the text?A.It is worthwhile to build large parksB.Disneyland has been built like a brand-new cityC.How a theme park was
31、 built in a big city of the USAD.Disneylanda famous park around the world答案B解析主旨大意题。通读全文可知,短文介绍了迪斯尼乐园内部是如何被沃尔特迪斯尼设计和规划的。由最后一段的“The magic city had finally jumped off the drawing board and come into real life.”这座神奇的城市终于从画板上跳了下来,走进了现实生活。所以短文的最佳标题为“迪斯尼乐园建得像一座崭新的城市”。故选B项。DIt has been four years since the
32、 Flashfood App was set to hit Canadian grocery stores and made it easier for shoppers to buy soon-to-expiry(临期的) food at a discount.Much to my delight,I heard it advertised recently on a radio station and figured its time for an update,especially since people became more aware of food wastes role in
33、 the climate crisis.The first thing I did was to download the App.I hadnt done it before because it was limited to a few locations,but now its all over Canada.I could see immediately that many brands of yogurt are all marked down 50 percent.Users pay for the food using the App,and then pick it up at
34、 a marked location in the store.There is no need for you to worry about them actually being bad.It makes sense for retailers to get behind this App because it offers a win-win situation for everyone involved.Flashfood sells 75% of the products through its App while saving consumers an average of 50%
35、 on those grocery items,and it has 300,000 active users right now.That number is expected to grow naturally as Flashfood partners with more grocers.“As a food retailer,we are in the business of providing food,not wasting it.The Flashfood programme allows us to provide our customers with a convenient
36、 and environmentally sustainable(可持续的) way to purchase food.Loblaw sells 77% of the items it puts on Flashfood,moving an average of $800 to $1,000 worth of goods weekly at each of its largest stores,”said Gord Chem,senior VP with Loblaws Real Canadian Superstores.I love looking for discount deals at
37、 the grocery store and always keep an eye out for the hot pink clearance stickers.But its always random,and I never know what Im going to get from week to week.The appeal of Flashfood is that I can see whats available,pre-purchase it,and leave it off my shopping list.12.What can we know about the fo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-348800.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
