(新教材)2020-2021高中人教版英语选择性必修第四册课件:UNIT 2 ICONIC ATTRACTIONS 综合素养提升 .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021高中人教版英语选择性必修第四册课件:UNIT 2ICONIC ATTRACTIONS 综合素养提升 新教材 2020 2021 中人 英语 选择性 必修 第四 课件 UNIT
- 资源描述:
-
1、二 Unit 2Iconic Attractions.单句语法填空1.I felt _(entitle)to know how my own money is being spent!2.Thanks to the automobile,Americans soon had a _(free)of movement previously unknown.3.In our country women enjoy equal rights with men in _(politics)life as well as in family life.4.A flock _customers were
2、waiting for the store to open.5.Koi fish(锦鲤)are _(icon);they stand for grace,beauty,and superiorityentitledfreedompoliticaloficonic6.Amie Salmon,disabled,is attended throughout her school days by a nurse _(appoint)to guard her.7.With the governments aid,those _(affect)by the earthquake have moved to
3、 the new settlements.8.A tsunami occurs as a series of waves _(know)as a“wave train,”and the series of surges can be five minutes or up to an hour apart.9.Seeing the soldiers well _(prepare)for the fight,the general nodded with satisfaction.10.The students are _(excite)at the news that they will go
4、for a field trip.appointedaffectedknownpreparedexcited.完成句子1._should be performed quarantine.据说对所有国外来的船舶都要进行检疫。2._,she had to be sent to hospital at once.受伤严重,她不得不被立刻送往医院。3._will be required to sign their names in the form.所有相关的人都要求在表上签名。It is said that all ships coming from abroadSeriously injuredA
5、ll the people concerned4.This quotation from Winston Churchill tells us that we shouldnt _.温斯顿丘吉尔的这句话告诉我们,失败之后不应该气馁。5.To their surprise,the three countries _instead of by war.这三个国家惊奇地发现自己和平统一了,而不是通过战争。get/be discouraged right after failurefound themselves united peacefully.完形填空In 2016,Maryann Webb w
6、as comforting her child when she asked herself a question:if a child from a loving family,1with toys and books,can still feel anxious,how can a child living in poverty deal?The former primary school teacher knew the2that education and social skills can have on a childs wellbeing.After a little resea
7、rch.she discovered that three million Australians were living3the poverty line in 2017,and over 700,000 of these were children.“As a parent,I was shocked by that data.”says Webb.“The more I learnt,the more I was4to do something.”Her bright idea was to create“Play and Learn Packs”.The result is caref
8、ully handmade dolls and books for kids 5that promote healthy bonds in the home and 6the cycle of disadvantage.What followed was Project KIN(Kids in Need):a charity that not only helps disadvantaged kids,7provides social pathways to women who feel socially isolated.Today,Project KIN has more than 600
9、 volunteers.The“Play and Learn Packs”each 8a handmade doll,the book Imagine If You Had a Friend,which also offers advice to 9and cares about bonding with children over reading,and an activity book.The packs are 10to children from poor backgrounds,and kids experiencing disadvantage.But the good deeds
10、 dont stop with the children:Project KIN is also inspiring a movement of 11in the lives of its volunteers.“Our goal is promoting human 12that contribute to the social and emotional wellbeing of our volunteers and the communities they live in,”says Webb.The charity brings together volunteers across A
11、ustralia who 13their creations,patterns,tips and stories,which in turn provides volunteers with a 14of connectedness and purpose.“We know our Play and Learn Packs wont solve the problem of15,but we believe theyre a powerful piece of the change puzzle,”says Webb.【文章大意】这是一篇记叙文。文章讲述了Maryann Webb创办的慈善组织
12、Project KIN为贫困地区处于劣势环境的孩子所做的事情。1.A.filledB.surroundedC.decoratedD.loaded【解析】选B。根据空前a child from a loving family可知,因为是一个来自充满爱的家庭的孩子,所以这个孩子会被玩具和书籍包围着。故选B。2.A.influenceB.benefitC.advantagesD.drawbacks【解析】选A。根据空后 have on可知,空处需用名词influence,have the influence on.对有影响,固定短语。故选A。3.A.aboveB.beyondC.belowD.acr
13、oss【解析】选C。根据第一段how can a child living in poverty deal?和第三段a charity that not only helps disadvantaged kids,可知,此处指的是生活在贫困线下的澳大利亚人。故选C。4.A.forcedB.allowedC.inspiredD.appointed【解析】选C。根据后文Her bright idea was to create“Play and Learn Packs.”可知,因为受到激励,所以Webb创建了Play and Learn Packs。故选C。5.A.in shortB.in nee
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-354578.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
