河北徐水县2016高考英语二轮阅读理解摸底篇(4)及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 河北 徐水县 2016 高考 英语 二轮 阅读 理解 摸底 答案
- 资源描述:
-
1、河北徐水县2016高考英语二轮阅读理解摸底篇(4)及答案高考英语阅读理解提升全程训练(4)及答案阅读理解(共20小题;每小题2.5分,满分50分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。(A)WELCOMWelcome to Windsor Castle, the oldest and largest occupied castle in the world. Windsor is one of the official residences(住所)of the Queen, who sometimes stays here.Audio toursFree audio
2、 tours are available on leaving the Admission Centre at the start of your visit. There is a descriptive audio tour for blind and poor-sighted visitors.Guided toursVisitors can explore the history of the Castle through a tour of the Precincts with an expert guide. Tours depart at regular intervals th
3、roughout the day from the Courtyard and finish at the entrance to the State Apartments.Visitors with childrenFor those visiting with children, a special family tour and various activities are offered during school holidays and at weekends. Please note that, for safely reasons, pushchairs are not per
4、mitted in the State Apartments. However, baby carriers are available to borrow.St Georges ChapelVisitors arriving at the Castle after 15:00 from March to October are advised to visit St Georges Chapel first before it closes.Shopping Shops offer a wide range of souvenirs designed for the Royal Collec
5、tion, including books, postcards, china, jewellery, and childrens toys. Please ask at the Middle Ward shop about our home delivery service.RefreshmentsBottled water can be purchased from the Courtyard and Middle Ward shops. Form April to September ice cream is also available. Visitors wishing to lea
6、ve the Castle for refreshments in the town may obtain re-entry permits from the castle shops. Eating and drinking are not permitted in the State Apartments or St Georges Chapel.Photography and mobile phonesNon-commercial photography and filming are welcomed in the Castle. Photography, video recordin
7、g and filming are not permitted inside the State Apartments or St Georges Chapel in consideration of other visitors.SecurityAs Windsor Castle is a working royal palace, visitors and their belongings should get through airport-style security checks. For safety and security reasons a one-way system op
8、erates along the visitor route. ( ) 1. A visitor can apply for a free audio tour _.A. in the Courtyard B. in the State ApartmentsC. at the Admission Center D. at St Georges Chapel36. C. 细节理解题。在Audio tours标题下直接找到the Admission Center。( ) 2. What is specially offered to visitors with kids?A. A security
9、 guard. B. A pushchair. C. A free toy. D. A baby carrier. 37. D. 细节理解题。在visitors with babies标题下有baby carriers are available to borrow.( ) 3. Who can get re-entry permits?A. Visitors wishing to eat outside the Castle.B. Visitors buying gifts in the castle shops.C. Visitors buying water from the Court
10、yard.D. Visitors eating outside St Georges Chapel.38.A. 细节理解题。在Refreshments标题下有Visitors wishing to leave the castle for refreshments in the town may obtain the re-entry permits from the castle shops.( ) 4. Why are visitors required to turn off their mobile phones?A. To ensure the safety of others.B.
11、 To ensure the security of the Castle.C. To prevent them from disturbing others.D. To prevent the use of the built-in cameras.39. C. 细节理解题。在Photography and mobile phones标题下有Mobile phones must be switched off inconsideration of other visitors. ( ) 5. In the last part, a “working royal palace” refers
12、to one _. A. still being constructedB. still used by the royal familyC. where the Queen usually worksD. where works of art are on show40.B. 词义猜测题。根据第一部分中的句子Windsor is one of the official residences of the Queen, who sometimes stays there.可以猜测B项正确,C项是不正确的,因为该项只是Queen usually works。 阅读理解-(B)Why play g
13、ames? Because they are fun, and a 1ot more besides. Following the rulesplanning your next move.acting as a team memberthese are all “game” ideas that you will come across throughout your life.Think about some of the games you played as a young child, such as rope-jumping and hide-and-seek. Such game
14、s are entertaining and fun. But perhaps more importantly, they translate life into exciting dramas that teach children some of the basic rules they will be expected to follow the rest of their lives, such as taking turns and cooperating (合作) . Many childrens games have a practical side Children arou
15、nd the world play games that prepare them for work they will do as grown-ups. For instance, some Saudi Arabian children play a game called bones. Which sharpens the hand-eye coordination(协调)needed in hunting.Many sports encourage national or local pride. The most famous games of all, the Olympic Gam
16、es, bring athletes from around the world together to take part in friendly competition. People who watch the event wave flags, knowing that a gold medal is a win for an entire country, not just the athlete who earned it. For countries experiencing natural disasters or war, an Olympic win can mean so
17、 much.Sports are also an event that unites people. Soccer is the most popular sport in the world. People on all continents play itsome for fun and some for a living. Nicolette Iribarne, a Californian soccer player, has discovered a way to spread hope through soccer. He created a foundation to provid
18、e poor children with not only soccer balls but also a promising future.Next time you play your favorite game or sport, think about why you enjoy it, what skills are needed, and whether these skills will help you in other aspects of your life.( ) 1. Through playing hide-and-seek, children are expecte
19、d to learn to _.A. be a team leader B. obey the basic rulesC. act as a grown-up D. predict possible danger41.B. 细节理解题。根据第一段中Following the rulesplanning your next move.acting as a team memberthese are all “game” ideas that you will come across throughout your life.可知B项正确。( ) 2. The underlined part in
20、 Paragraph 2 most probably means that games can_. A. describe life in an exciting wayB. turn real-life experiences into a playC. make learning life skills more interestingD. change peoples views of sporting events42.C. 词义猜测题。这部分前面的谓语动词是translate有“翻译,解释,转移,调动”的意思,该部分后面有一个定语从句,前后结合就可以理解这部分的意思了。( ) 3.
21、According to the passage, why is winning Olympic medals so encouraging?A. It inspires peoples deep love for the country.B. It proves the exceptional skills of the winners.C. It helps the country out of natural disasters.D. It earns the winners fame and fortune.43. A. 细节理解题。根据第四段中的People who watch th
22、e event wave flags, knowing that a gold medal is a win for an entire country, not just the athlete who earned it.可知A项正确。( ) 4. Iribarnes goal of forming the foundation is to _.A. bring fun to poor kidsB. provide soccer balls for childrenC. give poor kids a chance for a better lifeD. appeal to soccer
23、 players to help poor kids44.C. 推理判断题。根据倒数第二段中He created a foundation to provide poor children with not only soccer balls but also a promising future.可推出C项是正确的。( ) 5. What can be inferred from the passage?A. Gamed benefit people all their lives.B. Sports can get all athletes together.C. People are a
24、dvised to play games for fun.D. Sports increase a countrys competitiveness.45.A. 推理判断题。整段分析做游戏的好处,不仅儿童、成人也可以玩游戏。由此可以推断有些对人终身有益。阅读理解。“The Lord of the Rings”, one of the best sellers in the new millennium(千年), was made up of three parts“The Fellowship of the Ring”, “Two Towers”, and “The Return of the
25、 King”. Millions upon millions of people have read it in over 25 different languages, but fewer know about the author and the history of the composition of the creative materwork.John Ronald Reuel Tolkien was born in South Africa in 1892. His parents died when he was a child. Living in England with
26、his aunt, Tolkien and his cousins made up play languages, a hobby that led to Tolkiens becoming skilled in Welsh, Greek, Gothic, Old Norse and Anglo-Saxon.After graduating from Oxford, Tolkien served in World War I. In 1917, while recovering from trench fever, he began composing the mythology for Th
27、e Rings. As a professor of Anglo-Saxon in 1930s at Oxford, Tolkien was part of an informal discussion group called the Inklings, which included several writers. The group was soon listening to chapters of Tolkiens imaginative work “The Hobbit”.Hobbit was a name Tolkien created for a local people tha
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
