分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 62

类型(新教材)2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:课时评价 UNIT 3 WELCOME TO THE UNIT .ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:354892
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:PPT
  • 页数:62
  • 大小:332KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:课时评价 UNIT 3WELCOME TO THE 新教材 2021 2022 学年 译林版 英语 选择性 必修 一册 作业 课件
    资源描述:

    1、七 Unit 3Welcome to the unit&Reading【语用训练】.单词拼写1.Visitors are free to _(漫步,闲逛)through the gardens and woods.2.He offered ten major paintings to start a national _(展览馆)of modern British art.3.As the _(本质,精髓)of traditional arts,Chinese operas have a large group of followers.4.The past _(十年)has seen a h

    2、uge rise in the number of computer owners.5.Rice of high quality is _(主要地,一般地)from the northeast of China.wandergalleryessencedecademostly6.It suddenly _(突然想到)me how we could improve the situation.7.His work increasingly _(在中具有最重要的特色,控制)his life.8.Teachers now actively _(运用)computers in teaching.9.T

    3、ry to keep your ambitions _(现实的)and you can achieve them.10.His paintings were _(展示)in the local museum.struckdominatesemployrealisticdisplayed【补偿训练】When she _(展示)her drawing for all to see,she was quite confident.displayed.选词填空as opposed to,look forward to,lay eyes on,make an impression on,be worth

    4、y of,take up,for quite a while1.Studying the problems _our time so we should make efforts to solve them.2.He explained it _,but failed to get it across.3.My family and I _seeing you next month.is worthy offor quite a whilelook forward to4.It must be ages since I last _you.5.Good education encourages

    5、 students to think critically,_force-feeding students.6.Shes always trying to _people with her new clothes.7.When Tony _running as a hobby he was 42 years old.laid eyes onas opposed tomake an impression ontook up.根据提示补全句子_,I ran out of the door but it wasnt you.每次我听到摩托车经过,我都跑出去,但是不是你。(every time)_su

    6、ch an old man can climb a 1,000-meter-high mountain.这样的一位老人能爬1 000米高的山,真是惊人。(it作形式主语)_,her idea is still worth considering.即使你不同意她的意见,她的想法仍然值得考虑。(while)1.Every time I heard a motorcycle passing by2.It is amazing that3.While you disagree with her4.It is very important for the strong man to know _.对于这

    7、个强壮的人来说,知道他擅长什么很重要。(what)5.Those _can join in it.对这项活动感兴趣的人可以参加。(who)what he is good atwho are interested in the activity【主题阅读】.阅读理解A(2021聊城高二检测)People have been painting pictures for at least 30,000 years.The earliest pictures were painted by people who hunted animals.They used to paint pictures of

    8、 the animals they wanted to catch and kill.Pictures of this kind have been found on the walls of caves in France and Spain.No one knows why they were painted there.Perhaps the painters thought that their pictures would help them to catch these animals.Or perhaps human beings have always wanted to te

    9、ll stories in pictures.About 5,000 years ago,the Egyptians and other people in the Near East began to use pictures as a kind of writing.They drew simple pictures or signs to represent things and ideas,and also to represent the sounds of their language.The signs these people used became a kind of alp

    10、habet(字母表).The Egyptians used to record information and tell stories by putting picture writing and pictures together.When an important person died,scenes and stories from his life were painted and carved on the walls of the place where he was buried(埋葬).For the Egyptians,pictures still had magic po

    11、wer.So they did not try to make their way of writing simple.The ordinary people could not understand it.These days,we can write down a story,or record information,without using pictures.But we still need pictures of all kinds:drawing,photographs,signs and diagrams.We find them everywhere:in books an

    12、d newspapers,in the street,and on the walls of the places where we live and work.Pictures help us to understand and remember things more easily,and they can make a story much more interesting.【文章大意】本文介绍了绘画的历史以及今天图画的用途。1.Pictures of animals were painted on the walls of caves in France and Spain becau

    13、se.A.the hunters wanted to see the picturesB.the painters were animal loversC.the painters wanted to show imaginationD.the pictures were thought to be helpful【解析】选D。细节理解题。根据文章第一段中的Perhaps the painters thought that their pictures would help them to catch these animals.可知,古代人以为他们的绘画会对捕捉动物有所帮助,故选D。2.Ho

    14、w did the Egyptians record information and tell stories?A.By combining picture writing and pictures.B.By painting pictures of the animals.C.By writing them down in a book.D.By singing them.【解析】选A。细节理解题。根据第二段中的The Egyptians used to record information and tell stories by putting picture writing and pi

    15、ctures together.可知,埃及人过去把象形文字和绘画放在一起来记录信息。故选A。3.Why did the Egyptians make their way of writing complex?A.Because they wanted to show they were educated.B.Because they wanted to express their mixed feelings.C.Because they thought pictures had magic power.D.Because they thought writing was better tha

    16、n pictures.【解析】选C。细节理解题。根据第二段中的For the Egyptians,pictures still had magic power.So they did not try to make their way of writing simple.可知,在埃及人看来,图画还具有魔力。所以他们不去简化他们的书写形式。故选C。4.What is the main idea of the last paragraph?A.Pictures should be made comprehensible.B.Pictures should be made interesting.C

    17、.Pictures are of much use in our life.D.Pictures have disappeared from our life.【解析】选C。段落大意题。文章最后一段讲述了图画在今天的用途,故选C。B(2021银川高二检测)Chinese painting,also known as the traditional national painting,one of the traditional paintings with a long history,has its unique and independent system.Using brushes,in

    18、k,and Chinese pigments(颜料),a painting is drawn on a special kind of paper(Xuan paper)or silk.The traditional subjects are figures,landscapes,flowers and birds.In comparison with Western painting,Chinese painting has its own artistic characteristics.After a careful study of the object,a painter can d

    19、iscover the rules of its structure,and then produce it by the minds eye.It is not merely a simple copy,but it combines the object with the artistic concept of the producer,turning a natural image into an“artistic image”.The object can show the artists feelings and personality to achieve the effect o

    20、f“being alike not only in spirit,but also in appearance”.Not all the objects are to be drawn on the paper,and much space is left for the imagination.The use of lines is important in Chinese painting.Clear,swift,sharp and changeable lines are combined with the push,point and press of the brush and in

    21、k to show the quality of the object and variations of tone(色调).Ancient Chinese artists listed 18 different ways of drawing lines with the brush in figure painting.Different ways of creating lines are used when painting a landscape,flowers and birds,clouds,and bamboos.Traditional Chinese painting and

    22、 calligraphy are different branches of art stemming(起源)from the same origin.They use the same kind of tools and all the lines used in painting are variations of the points and lines of calligraphy.Thoughthey are different artistic forms,they are closely linked in terms of their expression of thought

    23、s and feelings.They influence each other to create another artistic feature.【文章大意】本文介绍了中国画。中国画又称传统国画,是历史悠久的传统绘画之一,有其独特而独立的体系。中国传统绘画和书法是不同的艺术分支,它们有着相同的起源。5.Which of the following words can describe the common subjects of traditional Chinese painting?A.Valuable.B.Independent.C.Special.D.Natural.【解析】选D

    24、。细节理解题。根据第一段最后一句可知,传统的题材是人物、风景、花鸟。因此,可以用“自然的”一词描述传统国画的共同主题。故选D。6.The writer believes that a traditional Chinese painters picture.A.reflects social problems of his timesB.describes mainly a natural imageC.expresses his thoughtsD.tells a true story【解析】选C。推理判断题。根据第二段可知,物品能表现画家的情感和个性来达到“形神兼备”的效果。由此可知,作者

    25、认为,一位中国传统画家的画表达了他的思想。故选C。7.It can be inferred that a traditional Chinese painter spent much time.A.travelingB.learning to draw linesC.readingD.studying calligraphy before drawing【解析】选B。推理判断题。根据第二段最后两句可知,在人物画中,中国古代画家列举了18种不同的用画笔画线的方法。在画风景、花鸟、云彩和竹子时,会使用不同的方法来创造线条。由此可知,一位中国传统画家花了很多时间学习画线。故选B。8.What do

    26、painting and calligraphy have in common?A.Using the similar techniques.B.Starting from the same period.C.Belonging to the same artistic form.D.Covering the same themes.【解析】选A。细节理解题。根据最后一段第二句可知,它们使用同样的工具,绘画中使用的所有线条都是书法的点和线的变体。由此可知,绘画和书法使用类似的技巧。故选A。【阅读多维训练】读阅读理解B,分析句子并仿写Different ways of creating line

    27、s are used when painting a landscape,flowers and birds,clouds,and bamboos.分析:when painting a landscape,flowers and birds,clouds,and bamboos是状语从句的省略,相当于when they were painting a landscape,flowers and birds,clouds,and bamboos。仿写:_,she felt relaxed.走在美丽的公园里,她感到放松。When walking in the beautiful park.阅读填句

    28、Almost every large city has its own museums.The museums often show things from the citys or the countrys past,including its history,developments and other well-known achievements.1The things that are displayed in a museum are usually the best things,just like the Louvre Palace in France which is reg

    29、arded as one of three great museums in the world.Works of art such as the sculpture of Venus de Milo and the Mona Lisa painting are very famous.2We all want to see those things even if we are not artists.3They are not as famous as the Louvre.However,if you are going to visit the U.S.or the U.K.,your

    30、 guide will surely introduce these museums to you.They are both very well-known places.The things on display are not only works of art,but also the countrys pride and joy.It doesnt matter where they were produced;people just care about where they are displayed.4Every day,thousands of visitors go to

    31、these museums.Parents take their young children to museums in order to educate them and give them role models.Teachers take students there to show how great and beautiful China is.5Artists find their inspiration there.A.If I get a chance to visit France one day,the Louvre is of course the first plac

    32、e I will visit.B.Friends meet at museums to do something different instead of simply having dinner together.C.Parents and their children can have a good time in the museums if they are interested in history.D.Two other museums are the Metropolitan Museum in New York and the British Museum in London.

    33、E.Museums are likely to be the best places when you want to have a better understanding of a country.F.Thats why museums are perhaps the best choice for a tourist who wants to learn about the city or the country.G.China has its own museums,and their themes can be very different paintings,historical

    34、persons,books and so on.【文章大意】本文介绍了世界各地都有博物馆以及博物馆的作用。1.【解析】选F。空前面一句提到博物馆经常会展示这座城市或这个国家的过去,所以填空处表示“对于一位想了解这座城市或这个国家的游客来说博物馆可能是最佳的选择”。故选F。2.【解析】选A。空前面提到了卢浮宫,所以填空处表示“如果有一天我有机会去巴黎,卢浮宫当然是我的首选”。故选A。3.【解析】选D。根据空后面的两句话可知,they指代的是位于美国和英国的两家博物馆。故填空处会提到具体的两家博物馆。故选D。4.【解析】选G。第二段提到法国的卢浮宫,第三段提到美国的纽约大都会博物馆和英国的大英博物

    35、馆,然后根据最后一段中的Teachers take students there to show how great and beautiful China is.可知,此处提到中国也有自己的博物馆。故选G。5.【解析】选B。空前面提到父母带孩子参观博物馆,老师带学生参观博物馆,空后面提到艺术家参观博物馆,由此可知,此处指朋友参观博物馆。故选B。.完形填空(2020全国卷改编)It was just after sunrise on a June morning.“Nicolo,”whose real name cannot be 1to the public because of Italy

    36、s privacy laws.One day he stopped by the“after work auction(拍卖)”.Nicolo and another bidder(出价人)2until Nicolo finally won two paintings for$32.When Nicolo retired and went to live in Sicily,he 3the paintings with him.He hung them above the same table he had 4from Turin.His son,age 15,who had 5an art

    37、appreciation class,thought that there was something 6about the one with a young girl sitting on a garden chair.It was signed(签名)“Bonnato”or so he thought,but when he 7it,he only found“Bonnard,”a French 8he had never heard of.He bought a book and was 9to find a picture of the artist Pierre Bonnard si

    38、tting on the same chair in the same 10as his fathers painting.“Thats the garden in our picture,”Nicolos son told his father.They11learned that the painting they 12was called“The Girl with Two Chairs.”They 13the other painting and learned that it was 14Paul Gauguins“Still Life of Fruit on a Table wit

    39、h a Small Dog.”The 15called the Italian Culture Ministry;the official confirmed that the paintings were originals(原稿)and worth as much as$50 million.【文章大意】本文讲述了Nicolo有一天在“after work auction”上用32美元买下两幅画,在他退休后,他的儿子发现这两幅画有可能是名家真迹,结果证明还真是。1.A.attachedB.devotedC.exposedD.addicted【解析】选C。固定搭配题。此处表示“因为意大利的隐

    40、私法他的真实名字不能被透露给公众”。be attached to附属于,依恋;be devoted to致力于;be exposed to被透露给,接触;be addicted to对上瘾。2.A.battledB.debatedC.discussedD.bargained【解析】选A。逻辑推理题。Nicolo和另外一名出价人竞标,直到Nicolo最后用32美元得到这两幅画。battle斗争;debate辩论;discuss讨论;bargain讨价还价。3.A.heldB.leftC.registeredD.brought【解析】选D。逻辑推理题。根据下文可知,当Nicolo退休搬到Sicil

    41、y居住时,他带着那两幅画。4.A.chosenB.receivedC.orderedD.moved【解析】选D。逻辑推理题。根据上一句可知,他带着那两幅画搬到Sicily居住,此处指他把两幅画挂在从Turin搬来的同一张桌子的上方。move移动,搬动。5.A.missedB.failedC.takenD.led【解析】选C。固定搭配题。take a class表示“上课”,此处指上艺术鉴赏课。6.A.concreteB.unusualC.unappealingD.natural【解析】选B。逻辑推理题。根据下文可知,他的儿子发现这幅画可能是名家的真迹,所以此处指“他的上过艺术鉴赏课的15岁的儿

    42、子认为有一位年轻女子坐在花园椅子上的那幅画有些不寻常”。concrete具体的;unusual不寻常的;unappealing不吸引人的;natural自然的。7.A.appreciatedB.touchedC.researchedD.saw【解析】选C。逻辑推理题。此处指“他认为它的签名差不多是Bonnato,但是当他研究这幅画时,他只发现了Bonnard”。appreciate欣赏,感激;touch触摸,感动;research研究;see看到。8.A.painterB.designerC.authorD.actor【解析】选A。逻辑推理题。由语境可知,这里指一位画家。9.A.expecte

    43、dB.surprisedC.anxiousD.ready【解析】选B。逻辑推理题。他买了一本书,惊讶地在书中发现Pierre Bonnard这位艺术家坐在和他父亲的画中一模一样的花园里的一模一样的椅子上。10.A.roomB.kitchenC.hallD.garden【解析】选D。词汇复现题。根据下一段的Thats the garden in our picture可知选D。11.A.apparentlyB.confidentlyC.eventuallyD.temporarily【解析】选C。背景常识题。Nicolo的儿子发现了那位画家和家中的画的关系后,他们会做一些研究调查,所以此处指他们最

    44、终知道了他们拥有的这幅画的名称。apparently显然;confidently自信地;eventually最后;temporarily暂时。12.A.ownedB.borrowedC.soldD.stole【解析】选A。逻辑推理题。根据上文可知,这幅画是Nicolo在拍卖中买的,所以是他们拥有的画。13.A.collectedB.cleanedC.framedD.studied【解析】选D。逻辑推理题。发现其中一幅画是名家的真迹,他们又研究了另一幅画。14.A.suitablyB.actuallyC.rightlyD.specifically【解析】选B。逻辑推理题。经过研究他们发现另一幅画

    45、事实上是Paul Gauguin的画。suitably合适地;actually事实上;rightly理由充分地,正确地,恰当地;specifically具体地,明确地。15.A.girlB.artistC.familyD.police【解析】选C。逻辑推理题。此处指Nicolo一家人给意大利文化部打电话。阅读理解(2021林州高二检测)A young painter completed a painting.To get peoples opinions about his painting skills,he put his painting at a crossing on a stree

    46、t and put up a board that read,“Gentlemen,I have painted this work.Since Im new,I might have made some mistakes.Please put a cross wherever you see a mistake.”When he came back in the evening,he was shocked to see that the whole painting was filled with crosses.He ran to his teacher and said to him,

    47、“Im useless and if this is what I have learned to paint,Im not worth teaching.”The teacher said,“Ill let you know that you are a great artist.Just paint the same painting again and give it to me.”Then they went to the same street the next morning and put the same painting at the same place.The teach

    48、er took out another board which read,“Gentlemen,I have painted this work.I might have made some mistakes.I have put a box with colors and brushes just below.If you see a mistake,pick up the brush and correct it.”Two days later,they came back to the place.The young painter was surprised to see that t

    49、here was not a single correction.If you want to help people improve their behavior,youd better learn how to help people change their behavior.Always remember not to judge yourself by someone elses criticism(批评),because you are the best judge to judge yourself.【文章大意】本文通过介绍一位年轻的画家两次征求人们对自己的作品的态度,告诉我们一

    50、个道理:如果你想要帮助人们改善他们的行为,你最好懂得如何帮助人们改变他们的行为。1.Why did the young painter put his painting on a busy street?A.To let others know he has the ability to paint.B.To make money by selling his painting.C.To get others ideas about his painting skills.D.To let his teacher know he was a good student.【解析】选C。细节理解题。

    51、根据第一段可知,这位画家把作品展示于繁忙的街上,是为了得到其他人对他的绘画技能的意见。故选C。2.How might the young painter feel when he saw the crosses on the painting?A.Proud.B.Excited.C.Sad.D.Moved.【解析】选C。推理判断题。根据第二段中这位画家对他的老师说的话可知,他可能很伤心。故选C。3.How did the teacher help his student know he was a great painter?A.By teaching the student more pai

    52、nting skills.B.By asking people not to put any crosses on the painting.C.By painting a different painting himself and putting it on the street.D.By putting up a board with different words beside the same painting.【解析】选D。细节理解题。根据第三、四段的内容可知,老师在同样的画旁边的木板上写了不同的话语,这次画家的作品上没有任何修改,老师通过这种方法让年轻的画家明白自己是一位出色的画家,故选D。本课结束

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:(新教材)2021-2022学年译林版英语选择性必修第一册作业课件:课时评价 UNIT 3 WELCOME TO THE UNIT .ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-354892.html
    相关资源 更多
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共17张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共17张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Warm-up 课件 (共38张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Warm-up 课件 (共38张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Language points课件 (共16张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Language points课件 (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共22张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共22张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1《Lifestyles Lesson 2 Relaxing.》 课件 (共29张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1《Lifestyles Lesson 2 Relaxing.》 课件 (共29张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共57张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共57张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共39张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共39张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共29张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共29张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Sentence Analysis 全单元教学课件 (共78张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Sentence Analysis 全单元教学课件 (共78张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一 Unit 1《定语从句》(共21张PPT).ppt北师大版高中英语必修一 Unit 1《定语从句》(共21张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一 Unit 1《English Tea And Coffee Cultur》(共23张PPT).ppt北师大版高中英语必修一 Unit 1《English Tea And Coffee Cultur》(共23张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语复习 高三书面表达专项训练(共34张PPT).ppt北师大版高中英语复习 高三书面表达专项训练(共34张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语 必修一 Unit 1 lesson 1教学课件 (共45张PPT).ppt北师大版高中英语 必修一 Unit 1 lesson 1教学课件 (共45张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语 Module 2 unit 5 lesson 3 Experiment in Folk教学课件 (共16张PPT).ppt北师大版高中英语 Module 2 unit 5 lesson 3 Experiment in Folk教学课件 (共16张PPT).ppt
  • 体育英语之马拉松的历史.doc体育英语之马拉松的历史.doc
  • 2020-2021学年北师大版八年级英语下册课时练习Unit 2 Communication Lesson 6 The Texting Generation(第二课时).docx2020-2021学年北师大版八年级英语下册课时练习Unit 2 Communication Lesson 6 The Texting Generation(第二课时).docx
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson4 (共50张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson4 (共50张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 3 (共88张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 3 (共88张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 2 (共39张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 2 (共39张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 1 (共54张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 1 (共54张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Communication Workshop (共19张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Communication Workshop (共19张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm warm-up (共16张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm warm-up (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson3 (共44张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson3 (共44张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson1 (共80张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson1 (共80张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Communication Workshop (共16张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Communication Workshop (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Warm-up (共24张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Warm-up (共24张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson4 (共21张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson4 (共21张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson3 (共60张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson3 (共60张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson2 (共21张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson2 (共21张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1