《创优课堂》2016秋英语人教版必修2练习:习题课(2) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创优课堂 创优课堂2016秋英语人教版必修2练习:习题课2 WORD版含解析 创优 课堂 2016 英语 人教版 必修 练习 习题 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、习题课(2)完形填空ALondons River Thames has twentyseven bridges. Tower Bridge, the first bridge over the Thames as you travel towards London from the sea, is the_1_of them all.The thing that is surprising about _2_is that it opens in the middle. It does this to let the big ships_3_to the Pool of London. If
2、you are_4_enough to see the bridge with its two opening arms high in the air, you will never forget it.Tower Bridge is more than one hundred years old. It was built in the_5_. By 1850, everyone_6_that a bridge across the Thames near the Tower London which is almost a thousand years old was most nece
3、ssary. But the_7_argued about the new bridge for about _8_ thirty years. The argue lasted so long because of two problems. The new bridge must look like the Tower of Londoneveryone said so. It_9_not look like a modern bridge. But because of the tall ships it was_10_to have a modern design.At last, t
4、wo_11_designers had the idea of an opening bridge. And they made it look like the Tower, so everyone was_12_. It was a wonderful success. There was so much traffic on the river _13_ the bridge opened at least twelve times a day. A hundred years ago, the River Thames was Londons _14_road.Today big_15
5、_dont come so far up the Thames. Tower Bridge opens perhaps only twice a week, _16_the same wonderful machinery is still working. It can still lift the two_17_opening armseach 1,000 tons_18_ seventy meters for the ships to go through. And they can still open and close the _19_in oneandahalf minutes.
6、Things are changing now at Tower Bridge, but _20_ happens in its exciting future, Tower Bridge will always mean London.1A. widest B. highestC. newest D. most famous2A. London B. the bridgesC. Tower Bridge D. the river3A. through B. overC. under D. below4A. tall B. gladC. afraid D. lucky5A. 1890 B. 1
7、890sC. 1890 D. 1890s6A. agreed B. suggestedC. told D. hoped7A. travelers B. LondonersC. builders D. designers8A. another B. otherC. rest D. else9A. dare B. needC. used D. must10A. possible B. impossibleC. necessary D. important11A. clever B. foolishC. careless D. troublesome12A. satisfied B. angryC.
8、 surprised D. disappointed13A. where B. whenC. that D. which14A. busiest B. richestC. widest D. best15A. cars B. shipsC. buses D. trucks16A. or B. butC. and D. then17A. long B. heavyC. shining D. wonderful18A. keeping B. leavingC. making D. saving19A. bridge B. riverC. tower D. ship20A. what B. howe
9、verC. whatever D. whichever答案:本文介绍的最著名的桥塔桥的设计过程、所起的作用、及其发展。1解析:根据常识判断塔桥是伦敦泰晤士河上所有桥中最著名的。答案:D2解析:从首段看出本文要描写塔桥。此处承接上文,指塔桥的令人惊奇之处。答案:C3解析:through意为“穿过,通过”。答案:A4解析:根据倒数第2段中“塔桥也许一周只开两次”,可知如果你有幸看到桥张开双臂高悬在空中。答案:D5解析:in the 1890s / 1890s意为“在19世纪90代”。答案:B6解析:suggest当“建议”讲时后面宾语从句中的谓语动词用should动词原形;agree 指原来有过分
10、歧, 经协商后“达到意见一致”符合语境。答案:A7解析:但是,设计者们为这座新桥又争论了大约三十年。答案:D8解析:another数字复数名词; 数字 other复数名词。答案:A9解析:must not在此意为“决不”。答案:D10解析:但因为高大的轮船(在此通过) ,这座桥有必要进行现代化的设计。答案:C11解析:从下文推出此处指“聪明的”设计者。答案:A12解析:他们把桥设计得像塔,所以每个人都感到满意。答案:A13解析:本句中使用的是so.that.结果状语从句。答案:C14解析:根据上文“一天至少开12次”可知泰晤士河是伦敦最繁忙的交通路线。答案:A15解析:根据上下文可知,此处指“
11、船”。答案:B16解析:but表转折关系。答案:B17解析:破折号起解释说明的作用。由each 1,000 tons可知the opening arms很重。答案:B18解析:留出七十米的距离让轮船通过。答案:B19解析:桥的开和关只用一分半钟。答案:A20解析:whatever引导让步状语从句并在从句中作主语。将来不管发生什么事,塔桥将永远代表伦敦。答案:CBOne day Fred and I found my largest sheep was gone. I know it wasnt a dog that had done it, because the rest of the sh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
